View Full Version : нуждая се спешно от помощт ви.
историята е следната:ходих 3 месезца с момче, което много обичах но не мчожех просто да му покажа чувствата си..направих много грешки с него,за които сега много съжалявам. :cry: преди 2 седмици той каза че повече не иска да сме заедно защото не съм му обръщала внимание което е вярно...докато ходихме той ме обичаше и ми го доказваше,но вече незнам какво да правя,той не иска да говори с мен а аз го обичам и искам да направя всичко ъзможно да се съберем отново. :cry:
kvoto si si nadrubila tova 6te syrba6 :smt019
CVETELLINA
02-07-2006, 09:36
леле миличка, "не мчожех просто да му покажа чувствата си..",защо не си могла, може би,защото не си била сигурна в неговите към теб или те е било страх като разбере,че го обичаш да се отдръпне :?: :?: :?: Всеки човек се нуждае от внимание,той ти е давал своето,ама като е видял,че ти не му отвръщаш със същото и сигурно си е помислил,че нямаш чувства към него и няма смисъл.... :? за това сега се опитай да му покажеш,колко много го обичаш,обясни му,че от страх да не го загубиш си правила мнoгoто грешки и така.... 8-[ Е дано имаш късмет и ако той те love съм сигурна,че ще ти прости O:) O:) O:) Успех
:wink:
Alex4enceto
02-07-2006, 09:39
grubo!
Mi znachi moeto mnenie e che na vsqka cena trqbva da namerish nachin da govorish s nego.Napravi vsichko vyzmojno.Gledai samo da ne stanesh mnogo dosadna.Tova e ednoto neshto koeto mojesh da napravish.Ima i drug variant.Napravi se na nepokist izlizai zabavlqvai se.Neka ima i hora ot drugiq pol.Na nego shte mu stane gadno i shte zapochne da revnuva i sam shte te potyrsi.A ima i treta vyzmojnost.Tq e kombinirana.Pyrvo go tyrsi zvyni mu prashtai mu sms-i i izvednuj spirash da go tyrsish.Toi shte se pobyrka ot tova che e zagubil vnimanieto ti i shte se opita da si te vyrne.Aide kysmet i posle da razkajesh kakvo e stanalo ;-)
TheMaggie
02-07-2006, 09:49
grubo!
Mi znachi moeto mnenie e che na vsqka cena trqbva da namerish nachin da govorish s nego.Napravi vsichko vyzmojno.Gledai samo da ne stanesh mnogo dosadna.Tova e ednoto neshto koeto mojesh da napravish.Ima i drug variant.Napravi se na nepokist izlizai zabavlqvai se.Neka ima i hora ot drugiq pol.Na nego shte mu stane gadno i shte zapochne da revnuva i sam shte te potyrsi.A ima i treta vyzmojnost.Tq e kombinirana.Pyrvo go tyrsi zvyni mu prashtai mu sms-i i izvednuj spirash da go tyrsish.Toi shte se pobyrka ot tova che e zagubil vnimanieto ti i shte se opita da si te vyrne.Aide kysmet i posle da razkajesh kakvo e stanalo ;-)
Samo tvamoje da se kaje.
Ами направи всичко възможно де.
Какво точно искаш от нас :?: Да ти кажем стъпка по стъпка как се прави ли :?:
sexy_macka
02-07-2006, 10:12
vij milichka,as sm v sushtoto polojenie,s malkata razlika,che nie se rasdelihme predi 2meseca,no nemoga da go zabravq :( mn e gadnu...obache as namerih momcheto,koeto me obicha i sega se staraq da go zabarvq,naistina greshakata beshe moq che skusahme,no nqma da si susipfame jivota zaradi momchetata,sega imam do sebe si MoM4e_Me4Ta...obichm go mnogo i sega vijdam kakfo e SHTASTIE :)....milichka moqt suvet moje bi e obiknoven,no na men tova mi pomogna...GLEDAI SAMO NAPRED,NE SE VRUSHTAI PO PUTEKATA PO KOQTO SI MINALA S NEGO....IMA MN MOMCHETA...A NNQKOE OT TQH E MOMCHETO,KOETO SHTE TE NAPRAVI SHTASTLIVA :)
Uspeh !!
mil4eto_
02-07-2006, 10:16
леле като ти чета поста се едно съм го писала аз... ](*,)
ми както вече казах и аз съм в същата ситуация така че наистина незнам какво точно да те посъветвам.ако момчето те е обичало истински надали е престана да те обича,но ако си го наранила много ще му трябва време.
а може би просто му е писнало да прощава?!
съвета ми е ако имаш сили се бори за любовта си,направи всичко възможно да си с него.аз обаче се предадох много бързо-обичам моммчето но не искам да говоря с него,просто нямам сили и смелост. :smt010 ама ти се постарай да ти прости и да му докажеш чувствата си!
sexy_macka
02-07-2006, 10:21
mil4eto_ e mnogo prava...vslushai se v neinite dumi...nqkoi ot nas naistina nqmat smelostta da otidat i da priznaqt chuvstvata si i v nqkoi sluchai da priznaqt greshkata si i da se izvinqt,no ot tova samo gubim :( ti napravi tazi krachka i govori s nego,kakvoto i da ti struva tova,ne gubi liuboivta mu...Bori se za liubovta si,milichka !!! :smt010
Leave`S Eyes
02-07-2006, 10:29
Хахахах какво искаш от нас ? Ти си знаеш ккаво си надробила...сега просто трябва да поговориш с него и по-често да му показваш колко го обичаш....Не мисля ,че тук можем да ти помогнем особено :-({|=
mil4eto_
02-07-2006, 11:52
аве до известна степен си прав,но все пак всеки човек греши.... :!:
`Death`Whore`
02-07-2006, 12:01
След като не си способна дори да покажеш чувствата си, къде си тръгнала да завързваш връзка?
леле миличка, "не мчожех просто да му покажа чувствата си..",защо не си могла, може би,защото не си била сигурна в неговите към теб или те е било страх като разбере,че го обичаш да се отдръпне :?: :?: :?: Всеки човек се нуждае от внимание,той ти е давал своето,ама като е видял,че ти не му отвръщаш със същото и сигурно си е помислил,че нямаш чувства към него и няма смисъл.... :? за това сега се опитай да му покажеш,колко много го обичаш,обясни му,че от страх да не го загубиш си правила мнoгoто грешки и така.... 8-[ Е дано имаш късмет и ако той те love съм сигурна,че ще ти прости O:) O:) O:) Успех
да,беше ме страх че ако разбере колко много го обичам ще му стана скучна и ще се отдръпне :cry:
mil4eto_
02-08-2006, 08:55
да,беше ме страх че ако разбере колко много го обичам ще му стана скучна и ще се отдръпне :cry:
същото беше и при мен...и сега супер много съжалявам,но не мога да събера смелост да говоря с него,но дано при теб да не е така-както ти казах и по-горе говори с него и се бори за любовта си..дори и да не се получи нищо между вас ще знаеш че поне си опитала което пак е нещо.
flying_girl
02-08-2006, 10:07
За да получиш трябва и да дадеш....в случая ти само си получавала без да даваш...ами..постави се на негово място всеки ден да му казваш колко мнпго го обичаш а тои само да ти малчи и ваобще да не ти казва нищо хубаво...как би постъпила.Много ясно че ще си помислиш че тои няма никакави чувства към теб..обясни му как стоят нещата че го обичаш и т.н.....тои сигурно още не те е забравил.Успех!!! :smt006
WILD__BOY
02-08-2006, 10:12
ще гориш в ада! >:-)=
mersi mn na vsi4ki koito se opitaha da mi pomognat:(
no problema e 4e az mu uredjdah sre6ta i toi ne doide,mn mi e qdosan... :( edinstveniat na4in e da otida do daskaloto mu i tam da govorq s nego ma nz to4no vo da mu kaja...iskam da zvu4i ubeditelno no da ne e nekvo mn izpadnalo :?
blagodarq vi bredvartelno:(
pomognete mi...molq vi..ve4e nz prosto kvo da praq :cry:
Frank_Lampard
02-08-2006, 23:00
Ако наистина ти обича би ти простил, а ти би се раванширала, но от човешки аспект ти си се подиграла с чуствата му и не заслужаваш много прошката ...
Хахахах какво искаш от нас ? Ти си знаеш ккаво си надробила...сега просто трябва да поговориш с него и по-често да му показваш колко го обичаш....Не мисля ,че тук можем да ти помогнем особено :-({|=
=D> =D> success ! [;
аве до известна степен си прав,но все пак всеки човек греши.... :!:
syglasen sym, nqma bezgre6ni hora,no pyk akto napravim gre6ka, trqbva da se stremim da q popravim nali..za tova napisah 4e 6te si syrba poparkata...
sexy_macka
02-09-2006, 12:20
Frank_Lampard Пуснато на: 09.02.5 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ако наистина ти обича би ти простил, а ти би се раванширала, но от човешки аспект ти си се подиграла с чуствата му и не заслужаваш много прошката ...
zdravei i v tazi tema..ta,ti tuk otnovo si prav..
kuklo,naistina moje mn da si se podigrala s chufstfata mu,no fse pak...vseki greshi ponqkoga i ima nujda ot proshka,za da se popravi,kaji mu tova,koeto chufstfash...toi shte te rasbere sigurna sm
i po-dobre neiskai suvetite ot nas,a kaji tova,koeto ti podskazva surceto ti,zashtoto to nai-dobre znae,kakto i samata ti :!: :wink:
aide uspeh i dano te rasbere,zashtoto e qsnu,che go jelaesh mnogo,no trqbva i da se potrudish :? Uspeh,macka O:)
BaBy^FoR^YoU
02-09-2006, 12:49
Определено има някави чувства към теб още.След като те е обичал надали ще те забрави толкова лесно.Така че кажи му какво чувстваш и ако наистина изпитва нещо към теб може и да си го върнеш :smt008
teenkopele
02-09-2006, 12:55
Както вече казаха 'направи всичко възможно...'. Колкото и да е трудно говори с него. Кажи му това,което ни каза на нас'...че страшно много го обичаш...'.Кажи му,че си направила 'грешките' от притеснение, от това,че си била объркана...но сега като се замисля тези неща нямат място в случая, ако наистина и двамата сте се обичали толкова много,но както и да е...
Говори с него и това е...пък дали ще те разбере и ще ти прости,зависи от него.
Успех. :wink:
gorskata_feja
02-09-2006, 12:57
4udi6 se kakvo da mu kaje6? Emi nai-lesno e da mu kaje6 kakvo 4uvstva6 we :) Budi iskrena s nego i ako toi o6te te obi4a, v koeto sum obedena, 6te ti prosti otnovo... UspeH
q go zabrai toq zagybenqk znae6 4e e zagyben kakto i priatelite my...
ми както вече казах и аз съм в същата ситуация така че наистина незнам какво точно да те посъветвам.ако момчето те е обичало истински надали е престана да те обича,но ако си го наранила много ще му трябва време.
съвета ми е ако имаш сили се бори за любовта си,направи всичко възможно да си с него.аз обаче се предадох много бързо-обичам моммчето но не искам да говоря с него,просто нямам сили и смелост. :smt010 ама ти се постарай да ти прости и да му докажеш чувствата си!
hah i az po4ti taka...a kolkoto do mil4eto_ kak 6te se otkaje6..ne e kysno pokaji mu kakvo 4uvstva6..imeno kato zapo4ne6 da se bori6 otnovo za nego
MiLiNkOtO^
02-10-2006, 17:16
priqtelkata mi behse napraila sushtata greshka i zagubi 4oveka zaviangi ne 4e te ot4aivam no po dorbe se otkaji [-X
Извърти му една свирка,пак ще тръгнете,не се притеснявай
MiLiNkOtO^
02-10-2006, 17:40
то свирката едно на ръка.. няма да помогне \:D/
ni6to ne zazdravqva vruzkata m/u muj u jena.. puk i muj u muj no tva e druga tema.. kakto edna hubava svirka! :-({|=
dam...porednia kreten koito misli za svirki...a ne za serioznite ne6ta,mom4eta,ot4aivate me be sprete se malko!!!!!!!!!!!!!!
vali
mil4eto_
02-10-2006, 22:09
hah i az po4ti taka...a kolkoto do mil4eto_ kak 6te se otkaje6..ne e kysno pokaji mu kakvo 4uvstva6..imeno kato zapo4ne6 da se bori6 otnovo za nego
оо мерси много за съвета,но как?!аз вече съм изгубила всякаква надежда.....просто нямам сила и смелост да отида при него като знам че ефекта ще е нулев :cry:
a vazmojno li e toi o6te da me obi4a no da se pravi na interesen?:(
mil4eto_
02-12-2006, 19:52
a vazmojno li e toi o6te da me obi4a no da se pravi na interesen?:(
ахам,доста е възможнао,но все пак ти си го познаваш най-добре.
white_chik
02-12-2006, 20:00
i kva po-to4no e bila pri4inata da ne moje6 da mu pokaje6 4uvsvata si?Ti si si vinovna.Mom4eto te e obi4alo a ti si se praila na interesna.I vse pak ne se otkazvai moje bi vse o6te ima nekuv 6ans da ti prosti
Worthless
02-12-2006, 20:02
ако съм на негово място не бих тръгнала пак с теб. по твоя вина си го изгубила, сама си си виновна!
He3HauKa
02-12-2006, 20:16
Edva kogato izgubish neshto razbirash kolko nujno ti e bilo to :smt019
Mi macka chesno kazano ti si vinovna i sega trqq si nosish posledstviqta.Tova koeto mojesh da napravish e da mu pishesh sms da izlezete na kafe,da mu se obadish,da otidesh do tqh,da mu pishesh email,da go izdebnesh v irc.. Ima 1001 nachina po koito da mu kajesh ili da mu pokajesh che toi znachi neshto za teb i nai dobriq e prosto da badesh iskrenna tai che davai ! :smt016
mil4eto_
02-13-2006, 22:15
Edva kogato izgubish neshto razbirash kolko nujno ti e bilo to :smt019
Mi macka chesno kazano ti si vinovna i sega trqq si nosish posledstviqta.Tova koeto mojesh da napravish e da mu pishesh sms da izlezete na kafe,da mu se obadish,da otidesh do tqh,da mu pishesh email,da go izdebnesh v irc.. Ima 1001 nachina po koito da mu kajesh ili da mu pokajesh che toi znachi neshto za teb i nai dobriq e prosto da badesh iskrenna tai che davai ! :smt016
дам така е а и + тфа няма кой знае какво да губиш...
pratih mu sms da se vidim no nikakav otgovr..kakvo da pravq sega?:( :cry: :cry: :cry:
TiA_MaRiA
02-14-2006, 01:24
Mislq 4e ako mom4eto te haresva ne e nujno ti da gi razdelq6. Pomisli malko ako toi te haresva i iska da e s teb sam 6te se razdeli s priqtelkata si
WILD__BOY
02-14-2006, 08:01
Ти си се подиграла с него, а сега искаш да ти вярва, да ти прости. На тва някой му викат наглост.
mersi za savetite na vsi4ki:(
iskam da vi popitam ne6to za posleden pat:ta iskam da mu napi6a sms da se vidim i ne o4akvam ni6to ot nego,iskam samo da me izslu6a.kavo da mu napi6a za a doide :(
Tedka-Medka
02-14-2006, 21:06
Emi pogovori s nego..i mu obqsni
che iskash oshte 1 shans..
nakarai go da ti povqrva che sega
shte se dyrjish dobre s nego..i shte
mu obryshtash vnimanie..i ako
ti dade shans..postarai se
da izpylnish obeshtanieto si! :-s
mil4eto_
02-14-2006, 21:37
mersi za savetite na vsi4ki:(
iskam da vi popitam ne6to za posleden pat:ta iskam da mu napi6a sms da se vidim i ne o4akvam ni6to ot nego,iskam samo da me izslu6a.kavo da mu napi6a za a doide :(
хмм,нз точно....мисля че е по-добре да му определиш конкретна среща и да се надяваш да дойде. :-k
pratih mu sms da se vidim i toi kza 4e ne iska da me vijda....ve4e nz kvo da pravq..gtova sam na vs za da sme zaedno:(
pratih mu sms da se vidim i toi kza 4e ne iska da me vijda....ve4e nz kvo da pravq..gtova sam na vs za da sme zaedno:(
molq vi daite mi nqkakav savet:(
Не става на сила....кат не сака не сака.....и да го трпиш па нема да сака! ](*,)
sexy_macka
02-17-2006, 20:14
milichka,Jivotyt prodyljava !
Da ne ti puka,da ne e edinstfen...kaot nemoje da te oceni da si gleda rabotata :)
Nqkoi Si Nikoi
02-17-2006, 20:14
Mna4i ... kat pro4etoh i malko se poza4udih dali ne stavashe vapros za men ... ama qvno ne shtoto ne sum u4enik :? a ina4e sum f takava situaciq smisal az sum mom4eto i ... mi e adski tupo i glupavo i ... no znam edno vinagi shte iskam da sum s neq i vinagi shte e na specialnomqsto f sarceto mi .... kakvoto i da stane znam 4e tova shte mi kostva mnogo ama toprosto e taka ne moga da go promenq
Mna4i ... kat pro4etoh i malko se poza4udih dali ne stavashe vapros za men ... ama qvno ne shtoto ne sum u4enik :? a ina4e sum f takava situaciq smisal az sum mom4eto i ... mi e adski tupo i glupavo i ... no znam edno vinagi shte iskam da sum s neq i vinagi shte e na specialnomqsto f sarceto mi .... kakvoto i da stane znam 4e tova shte mi kostva mnogo ama toprosto e taka ne moga da go promenq
Живота и любовта са тежки и наебават секи ралзлично!
sexy_macka
02-17-2006, 20:17
Nqkoi Si Nikoi Пуснато на: 18.02.2 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Mna4i ... kat pro4etoh i malko se poza4udih dali ne stavashe vapros za men ... ama qvno ne shtoto ne sum u4enik a ina4e sum f takava situaciq smisal az sum mom4eto i ... mi e adski tupo i glupavo i ... no znam edno vinagi shte iskam da sum s neq i vinagi shte e na specialnomqsto f sarceto mi .... kakvoto i da stane znam 4e tova shte mi kostva mnogo ama toprosto e taka ne moga da go promenq
=D> "vinagi shte e na spec mqsto v surceto mi"....tova iska edno momiche ot momchetata... =D>
Da ne ti puka,da ne e edinstfen...kaot nemoje da te oceni da si gleda rabotata :)
dam znam no mn iskam da sme pak zaedno.....:(
lipsva mi..vsqka min mislq za nego:(
Направи ми впечатление,че имаше хора,които казват,че тя е виновна и тем подобни.В крайна сметка това не е нещо,което правим нарочно.То е като защитен механизъм!Страх ни е да отворим сърцата си,за да не ни наранят.Колкото и тривиално да ви звучи в момента!Не всички са открити и не всички могат да показват,говорят или доказват чувствата и мислите си.Понякога държанието ни не отговаря на чувствата.Но спред мен,ако той те е обичал е щял да поговори с теб,да се опита да достигне до теб.А той дрисльото се е отказал прекалено бързо.Не обвинявай себе си.За една раздяла са нужни двама!!!Не е само единия виновен!Бях изпаднала в подобно положения,с огромната разлика,че гаджето ми се бори за мен.Постоянно разговаряхме...постоянно ми показваше чувствата си,за да се почувствам поне малко сигурна!Написах му е-маил(написах всичко,което чувствам и мисля) и там му обясних всичко.Така си оправихме отношенията.Но това можеш да го направиш на човек,когото обичаш наистина,а не на някого като твоя човек.В една връзка трябват компромиси,а не обвинения!Най-важното са разговорите!!!
pqmersi mnogo za mnenieto ti.radvam se 4e vsi4ko e ok pri teb..
mi tova mom4e mn me obi4a6e-dokazval mi go e mn pati..
no pri nas ima6e mn problemi-kakto ve4e kazah ne mu obra6ta vnimanie,ima6e super mn intrigi i sega ve4e nz kakvo da pravq..napravo sam gotova na vsi4ko
vupreki 4e neiska da govori s tebe se opitai da mu pokaje6 4uvstvata si i povqrvai mi moje i da stane ne6to ako o6te te obi4a 6te ti prosti opitai i da govori6 s nego za6toto sam sigorna 4e do sega ne si i opitala!!! i poburzai predi da e stanalo kusno i da si hvane druga za6toto togava 6te ti e mn po trudno!!!!! :smt006
dam znam no mn iskam da sme pak zaedno.....:(
lipsva mi..vsqka min mislq za nego:(
Е да ама като не сака моеш ли го накара на сила ????? ](*,)