Влез

View Full Version : нуждая се спешно от помощт ви.

02-07-2006, 09:27
историята е следната:ходих 3 месезца с момче, което много обичах но не мчожех просто да му покажа чувствата си..направих много грешки с него,за които сега много съжалявам. :cry: преди 2 седмици той каза че повече не иска да сме заедно защото не съм му обръщала внимание което е вярно...докато ходихме той ме обичаше и ми го доказваше,но вече незнам какво да правя,той не иска да говори с мен а аз го обичам и искам да направя всичко ъзможно да се съберем отново. :cry:

02-07-2006, 09:32
kvoto si si nadrubila tova 6te syrba6 :smt019

CVETELLINA
02-07-2006, 09:36
леле миличка, "не мчожех просто да му покажа чувствата си..",защо не си могла, може би,защото не си била сигурна в неговите към теб или те е било страх като разбере,че го обичаш да се отдръпне :?: :?: :?: Всеки човек се нуждае от внимание,той ти е давал своето,ама като е видял,че ти не му отвръщаш със същото и сигурно си е помислил,че нямаш чувства към него и няма смисъл.... :? за това сега се опитай да му покажеш,колко много го обичаш,обясни му,че от страх да не го загубиш си правила мнoгoто грешки и така.... 8-[ Е дано имаш късмет и ако той те love съм сигурна,че ще ти прости O:) O:) O:) Успех
:wink:

Alex4enceto
02-07-2006, 09:39

grubo!

Mi znachi moeto mnenie e che na vsqka cena trqbva da namerish nachin da govorish s nego.Napravi vsichko vyzmojno.Gledai samo da ne stanesh mnogo dosadna.Tova e ednoto neshto koeto mojesh da napravish.Ima i drug variant.Napravi se na nepokist izlizai zabavlqvai se.Neka ima i hora ot drugiq pol.Na nego shte mu stane gadno i shte zapochne da revnuva i sam shte te potyrsi.A ima i treta vyzmojnost.Tq e kombinirana.Pyrvo go tyrsi zvyni mu prashtai mu sms-i i izvednuj spirash da go tyrsish.Toi shte se pobyrka ot tova che e zagubil vnimanieto ti i shte se opita da si te vyrne.Aide kysmet i posle da razkajesh kakvo e stanalo ;-)

TheMaggie
02-07-2006, 09:49

grubo!

Mi znachi moeto mnenie e che na vsqka cena trqbva da namerish nachin da govorish s nego.Napravi vsichko vyzmojno.Gledai samo da ne stanesh mnogo dosadna.Tova e ednoto neshto koeto mojesh da napravish.Ima i drug variant.Napravi se na nepokist izlizai zabavlqvai se.Neka ima i hora ot drugiq pol.Na nego shte mu stane gadno i shte zapochne da revnuva i sam shte te potyrsi.A ima i treta vyzmojnost.Tq e kombinirana.Pyrvo go tyrsi zvyni mu prashtai mu sms-i i izvednuj spirash da go tyrsish.Toi shte se pobyrka ot tova che e zagubil vnimanieto ti i shte se opita da si te vyrne.Aide kysmet i posle da razkajesh kakvo e stanalo ;-)
Samo tvamoje da se kaje.

LadyDi
02-07-2006, 09:56
Ами направи всичко възможно де.
Какво точно искаш от нас :?: Да ти кажем стъпка по стъпка как се прави ли :?:

sexy_macka
02-07-2006, 10:12
vij milichka,as sm v sushtoto polojenie,s malkata razlika,che nie se rasdelihme predi 2meseca,no nemoga da go zabravq :( mn e gadnu...obache as namerih momcheto,koeto me obicha i sega se staraq da go zabarvq,naistina greshakata beshe moq che skusahme,no nqma da si susipfame jivota zaradi momchetata,sega imam do sebe si MoM4e_Me4Ta...obichm go mnogo i sega vijdam kakfo e SHTASTIE :)....milichka moqt suvet moje bi e obiknoven,no na men tova mi pomogna...GLEDAI SAMO NAPRED,NE SE VRUSHTAI PO PUTEKATA PO KOQTO SI MINALA S NEGO....IMA MN MOMCHETA...A NNQKOE OT TQH E MOMCHETO,KOETO SHTE TE NAPRAVI SHTASTLIVA :)
Uspeh !!

mil4eto_
02-07-2006, 10:16
леле като ти чета поста се едно съм го писала аз... ](*,)
ми както вече казах и аз съм в същата ситуация така че наистина незнам какво точно да те посъветвам.ако момчето те е обичало истински надали е престана да те обича,но ако си го наранила много ще му трябва време.
а може би просто му е писнало да прощава?!
съвета ми е ако имаш сили се бори за любовта си,направи всичко възможно да си с него.аз обаче се предадох много бързо-обичам моммчето но не искам да говоря с него,просто нямам сили и смелост. :smt010 ама ти се постарай да ти прости и да му докажеш чувствата си!

sexy_macka
02-07-2006, 10:21
mil4eto_ e mnogo prava...vslushai se v neinite dumi...nqkoi ot nas naistina nqmat smelostta da otidat i da priznaqt chuvstvata si i v nqkoi sluchai da priznaqt greshkata si i da se izvinqt,no ot tova samo gubim :( ti napravi tazi krachka i govori s nego,kakvoto i da ti struva tova,ne gubi liuboivta mu...Bori se za liubovta si,milichka !!! :smt010

Leave`S Eyes
02-07-2006, 10:29
Хахахах какво искаш от нас ? Ти си знаеш ккаво си надробила...сега просто трябва да поговориш с него и по-често да му показваш колко го обичаш....Не мисля ,че тук можем да ти помогнем особено :-({|=

mil4eto_
02-07-2006, 11:52
аве до известна степен си прав,но все пак всеки човек греши.... :!:

`Death`Whore`
02-07-2006, 12:01
След като не си способна дори да покажеш чувствата си, къде си тръгнала да завързваш връзка?

02-07-2006, 17:52
леле миличка, "не мчожех просто да му покажа чувствата си..",защо не си могла, може би,защото не си била сигурна в неговите към теб или те е било страх като разбере,че го обичаш да се отдръпне :?: :?: :?: Всеки човек се нуждае от внимание,той ти е давал своето,ама като е видял,че ти не му отвръщаш със същото и сигурно си е помислил,че нямаш чувства към него и няма смисъл.... :? за това сега се опитай да му покажеш,колко много го обичаш,обясни му,че от страх да не го загубиш си правила мнoгoто грешки и така.... 8-[ Е дано имаш късмет и ако той те love съм сигурна,че ще ти прости O:) O:) O:) Успех
да,беше ме страх че ако разбере колко много го обичам ще му стана скучна и ще се отдръпне :cry:

mil4eto_
02-08-2006, 08:55
да,беше ме страх че ако разбере колко много го обичам ще му стана скучна и ще се отдръпне :cry:

същото беше и при мен...и сега супер много съжалявам,но не мога да събера смелост да говоря с него,но дано при теб да не е така-както ти казах и по-горе говори с него и се бори за любовта си..дори и да не се получи нищо между вас ще знаеш че поне си опитала което пак е нещо.

flying_girl
02-08-2006, 10:07
За да получиш трябва и да дадеш....в случая ти само си получавала без да даваш...ами..постави се на негово място всеки ден да му казваш колко мнпго го обичаш а тои само да ти малчи и ваобще да не ти казва нищо хубаво...как би постъпила.Много ясно че ще си помислиш че тои няма никакави чувства към теб..обясни му как стоят нещата че го обичаш и т.н.....тои сигурно още не те е забравил.Успех!!! :smt006

WILD__BOY
02-08-2006, 10:12
ще гориш в ада! >:-)=

02-08-2006, 20:38
mersi mn na vsi4ki koito se opitaha da mi pomognat:(
no problema e 4e az mu uredjdah sre6ta i toi ne doide,mn mi e qdosan... :( edinstveniat na4in e da otida do daskaloto mu i tam da govorq s nego ma nz to4no vo da mu kaja...iskam da zvu4i ubeditelno no da ne e nekvo mn izpadnalo :?
blagodarq vi bredvartelno:(

02-08-2006, 22:20
pomognete mi...molq vi..ve4e nz prosto kvo da praq :cry:

Frank_Lampard
02-08-2006, 23:00
Ако наистина ти обича би ти простил, а ти би се раванширала, но от човешки аспект ти си се подиграла с чуствата му и не заслужаваш много прошката ...

Kianna
02-08-2006, 23:01
Хахахах какво искаш от нас ? Ти си знаеш ккаво си надробила...сега просто трябва да поговориш с него и по-често да му показваш колко го обичаш....Не мисля ,че тук можем да ти помогнем особено :-({|=

=D> =D> success ! [;

02-09-2006, 08:08
аве до известна степен си прав,но все пак всеки човек греши.... :!:

syglasen sym, nqma bezgre6ni hora,no pyk akto napravim gre6ka, trqbva da se stremim da q popravim nali..za tova napisah 4e 6te si syrba poparkata...

sexy_macka
02-09-2006, 12:20
Frank_Lampard Пуснато на: 09.02.5 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ако наистина ти обича би ти простил, а ти би се раванширала, но от човешки аспект ти си се подиграла с чуствата му и не заслужаваш много прошката ...

zdravei i v tazi tema..ta,ti tuk otnovo si prav..
kuklo,naistina moje mn da si se podigrala s chufstfata mu,no fse pak...vseki greshi ponqkoga i ima nujda ot proshka,za da se popravi,kaji mu tova,koeto chufstfash...toi shte te rasbere sigurna sm
i po-dobre neiskai suvetite ot nas,a kaji tova,koeto ti podskazva surceto ti,zashtoto to nai-dobre znae,kakto i samata ti :!: :wink:
aide uspeh i dano te rasbere,zashtoto e qsnu,che go jelaesh mnogo,no trqbva i da se potrudish :? Uspeh,macka O:)

BaBy^FoR^YoU
02-09-2006, 12:49
Определено има някави чувства към теб още.След като те е обичал надали ще те забрави толкова лесно.Така че кажи му какво чувстваш и ако наистина изпитва нещо към теб може и да си го върнеш :smt008

teenkopele
02-09-2006, 12:55
Както вече казаха 'направи всичко възможно...'. Колкото и да е трудно говори с него. Кажи му това,което ни каза на нас'...че страшно много го обичаш...'.Кажи му,че си направила 'грешките' от притеснение, от това,че си била объркана...но сега като се замисля тези неща нямат място в случая, ако наистина и двамата сте се обичали толкова много,но както и да е...
Говори с него и това е...пък дали ще те разбере и ще ти прости,зависи от него.
Успех. :wink:

gorskata_feja
02-09-2006, 12:57
4udi6 se kakvo da mu kaje6? Emi nai-lesno e da mu kaje6 kakvo 4uvstva6 we :) Budi iskrena s nego i ako toi o6te te obi4a, v koeto sum obedena, 6te ti prosti otnovo... UspeH

v a l
02-10-2006, 15:24
q go zabrai toq zagybenqk znae6 4e e zagyben kakto i priatelite my...

dEnIsTy
02-10-2006, 16:26
ми както вече казах и аз съм в същата ситуация така че наистина незнам какво точно да те посъветвам.ако момчето те е обичало истински надали е престана да те обича,но ако си го наранила много ще му трябва време.
съвета ми е ако имаш сили се бори за любовта си,направи всичко възможно да си с него.аз обаче се предадох много бързо-обичам моммчето но не искам да говоря с него,просто нямам сили и смелост. :smt010 ама ти се постарай да ти прости и да му докажеш чувствата си!
hah i az po4ti taka...a kolkoto do mil4eto_ kak 6te se otkaje6..ne e kysno pokaji mu kakvo 4uvstva6..imeno kato zapo4ne6 da se bori6 otnovo za nego

MiLiNkOtO^
02-10-2006, 17:16
priqtelkata mi behse napraila sushtata greshka i zagubi 4oveka zaviangi ne 4e te ot4aivam no po dorbe se otkaji [-X

02-10-2006, 17:38
Извърти му една свирка,пак ще тръгнете,не се притеснявай

MiLiNkOtO^
02-10-2006, 17:40
то свирката едно на ръка.. няма да помогне \:D/

n0mak
02-10-2006, 17:44
ni6to ne zazdravqva vruzkata m/u muj u jena.. puk i muj u muj no tva e druga tema.. kakto edna hubava svirka! :-({|=

Alli
02-10-2006, 17:45
dam...porednia kreten koito misli za svirki...a ne za serioznite ne6ta,mom4eta,ot4aivate me be sprete se malko!!!!!!!!!!!!!!
vali

mil4eto_
02-10-2006, 22:09
hah i az po4ti taka...a kolkoto do mil4eto_ kak 6te se otkaje6..ne e kysno pokaji mu kakvo 4uvstva6..imeno kato zapo4ne6 da se bori6 otnovo za nego
оо мерси много за съвета,но как?!аз вече съм изгубила всякаква надежда.....просто нямам сила и смелост да отида при него като знам че ефекта ще е нулев :cry:

02-12-2006, 18:36
a vazmojno li e toi o6te da me obi4a no da se pravi na interesen?:(

mil4eto_
02-12-2006, 19:52
a vazmojno li e toi o6te da me obi4a no da se pravi na interesen?:(
ахам,доста е възможнао,но все пак ти си го познаваш най-добре.

white_chik
02-12-2006, 20:00
i kva po-to4no e bila pri4inata da ne moje6 da mu pokaje6 4uvsvata si?Ti si si vinovna.Mom4eto te e obi4alo a ti si se praila na interesna.I vse pak ne se otkazvai moje bi vse o6te ima nekuv 6ans da ti prosti

Worthless
02-12-2006, 20:02
ако съм на негово място не бих тръгнала пак с теб. по твоя вина си го изгубила, сама си си виновна!

He3HauKa
02-12-2006, 20:16
Edva kogato izgubish neshto razbirash kolko nujno ti e bilo to :smt019
Mi macka chesno kazano ti si vinovna i sega trqq si nosish posledstviqta.Tova koeto mojesh da napravish e da mu pishesh sms da izlezete na kafe,da mu se obadish,da otidesh do tqh,da mu pishesh email,da go izdebnesh v irc.. Ima 1001 nachina po koito da mu kajesh ili da mu pokajesh che toi znachi neshto za teb i nai dobriq e prosto da badesh iskrenna tai che davai ! :smt016

mil4eto_
02-13-2006, 22:15
Edva kogato izgubish neshto razbirash kolko nujno ti e bilo to :smt019
Mi macka chesno kazano ti si vinovna i sega trqq si nosish posledstviqta.Tova koeto mojesh da napravish e da mu pishesh sms da izlezete na kafe,da mu se obadish,da otidesh do tqh,da mu pishesh email,da go izdebnesh v irc.. Ima 1001 nachina po koito da mu kajesh ili da mu pokajesh che toi znachi neshto za teb i nai dobriq e prosto da badesh iskrenna tai che davai ! :smt016
дам така е а и + тфа няма кой знае какво да губиш...

02-13-2006, 22:31
pratih mu sms da se vidim no nikakav otgovr..kakvo da pravq sega?:( :cry: :cry: :cry:

TiA_MaRiA
02-14-2006, 01:24
Mislq 4e ako mom4eto te haresva ne e nujno ti da gi razdelq6. Pomisli malko ako toi te haresva i iska da e s teb sam 6te se razdeli s priqtelkata si

WILD__BOY
02-14-2006, 08:01
Ти си се подиграла с него, а сега искаш да ти вярва, да ти прости. На тва някой му викат наглост.

02-14-2006, 20:52
mersi za savetite na vsi4ki:(
iskam da vi popitam ne6to za posleden pat:ta iskam da mu napi6a sms da se vidim i ne o4akvam ni6to ot nego,iskam samo da me izslu6a.kavo da mu napi6a za a doide :(

Tedka-Medka
02-14-2006, 21:06
Emi pogovori s nego..i mu obqsni
che iskash oshte 1 shans..
nakarai go da ti povqrva che sega
shte se dyrjish dobre s nego..i shte
mu obryshtash vnimanie..i ako
ti dade shans..postarai se
da izpylnish obeshtanieto si! :-s

mil4eto_
02-14-2006, 21:37
mersi za savetite na vsi4ki:(
iskam da vi popitam ne6to za posleden pat:ta iskam da mu napi6a sms da se vidim i ne o4akvam ni6to ot nego,iskam samo da me izslu6a.kavo da mu napi6a za a doide :(
хмм,нз точно....мисля че е по-добре да му определиш конкретна среща и да се надяваш да дойде. :-k

02-17-2006, 08:05
pratih mu sms da se vidim i toi kza 4e ne iska da me vijda....ve4e nz kvo da pravq..gtova sam na vs za da sme zaedno:(

02-17-2006, 19:50
pratih mu sms da se vidim i toi kza 4e ne iska da me vijda....ve4e nz kvo da pravq..gtova sam na vs za da sme zaedno:(
molq vi daite mi nqkakav savet:(

ziky
02-17-2006, 19:53

Не става на сила....кат не сака не сака.....и да го трпиш па нема да сака! ](*,)

sexy_macka
02-17-2006, 20:14
milichka,Jivotyt prodyljava !
Da ne ti puka,da ne e edinstfen...kaot nemoje da te oceni da si gleda rabotata :)

Nqkoi Si Nikoi
02-17-2006, 20:14
Mna4i ... kat pro4etoh i malko se poza4udih dali ne stavashe vapros za men ... ama qvno ne shtoto ne sum u4enik :? a ina4e sum f takava situaciq smisal az sum mom4eto i ... mi e adski tupo i glupavo i ... no znam edno vinagi shte iskam da sum s neq i vinagi shte e na specialnomqsto f sarceto mi .... kakvoto i da stane znam 4e tova shte mi kostva mnogo ama toprosto e taka ne moga da go promenq

ziky
02-17-2006, 20:16
Mna4i ... kat pro4etoh i malko se poza4udih dali ne stavashe vapros za men ... ama qvno ne shtoto ne sum u4enik :? a ina4e sum f takava situaciq smisal az sum mom4eto i ... mi e adski tupo i glupavo i ... no znam edno vinagi shte iskam da sum s neq i vinagi shte e na specialnomqsto f sarceto mi .... kakvoto i da stane znam 4e tova shte mi kostva mnogo ama toprosto e taka ne moga da go promenq

Живота и любовта са тежки и наебават секи ралзлично!

sexy_macka
02-17-2006, 20:17
Nqkoi Si Nikoi Пуснато на: 18.02.2 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Mna4i ... kat pro4etoh i malko se poza4udih dali ne stavashe vapros za men ... ama qvno ne shtoto ne sum u4enik a ina4e sum f takava situaciq smisal az sum mom4eto i ... mi e adski tupo i glupavo i ... no znam edno vinagi shte iskam da sum s neq i vinagi shte e na specialnomqsto f sarceto mi .... kakvoto i da stane znam 4e tova shte mi kostva mnogo ama toprosto e taka ne moga da go promenq

=D> "vinagi shte e na spec mqsto v surceto mi"....tova iska edno momiche ot momchetata... =D>

02-17-2006, 21:34
Da ne ti puka,da ne e edinstfen...kaot nemoje da te oceni da si gleda rabotata :)
dam znam no mn iskam da sme pak zaedno.....:(
lipsva mi..vsqka min mislq za nego:(

p
02-17-2006, 22:43
Направи ми впечатление,че имаше хора,които казват,че тя е виновна и тем подобни.В крайна сметка това не е нещо,което правим нарочно.То е като защитен механизъм!Страх ни е да отворим сърцата си,за да не ни наранят.Колкото и тривиално да ви звучи в момента!Не всички са открити и не всички могат да показват,говорят или доказват чувствата и мислите си.Понякога държанието ни не отговаря на чувствата.Но спред мен,ако той те е обичал е щял да поговори с теб,да се опита да достигне до теб.А той дрисльото се е отказал прекалено бързо.Не обвинявай себе си.За една раздяла са нужни двама!!!Не е само единия виновен!Бях изпаднала в подобно положения,с огромната разлика,че гаджето ми се бори за мен.Постоянно разговаряхме...постоянно ми показваше чувствата си,за да се почувствам поне малко сигурна!Написах му е-маил(написах всичко,което чувствам и мисля) и там му обясних всичко.Така си оправихме отношенията.Но това можеш да го направиш на човек,когото обичаш наистина,а не на някого като твоя човек.В една връзка трябват компромиси,а не обвинения!Най-важното са разговорите!!!

02-18-2006, 09:39
pqmersi mnogo za mnenieto ti.radvam se 4e vsi4ko e ok pri teb..
mi tova mom4e mn me obi4a6e-dokazval mi go e mn pati..
no pri nas ima6e mn problemi-kakto ve4e kazah ne mu obra6ta vnimanie,ima6e super mn intrigi i sega ve4e nz kakvo da pravq..napravo sam gotova na vsi4ko

mai4eto
02-18-2006, 09:44
vupreki 4e neiska da govori s tebe se opitai da mu pokaje6 4uvstvata si i povqrvai mi moje i da stane ne6to ako o6te te obi4a 6te ti prosti opitai i da govori6 s nego za6toto sam sigorna 4e do sega ne si i opitala!!! i poburzai predi da e stanalo kusno i da si hvane druga za6toto togava 6te ti e mn po trudno!!!!! :smt006

ziky
02-18-2006, 10:16
dam znam no mn iskam da sme pak zaedno.....:(
lipsva mi..vsqka min mislq za nego:(

Е да ама като не сака моеш ли го накара на сила ????? ](*,)