Влез

View Full Version : Сложна ситуация

Leave`S Eyes
02-07-2006, 11:06
Ми съсъ едно момче тръгнахме на втора среща...ходихме един месец и нещо през това време се разделихме веднъж,защотот той така пожела после се събрахме(пак защотото той така поиска)разделихме се ,защото от ревност той започна като се събрем в компания да ме нарежда и на мен ми беше много гадно...и сега изведнъж иска да се събрем ,защото ме обичал...не знам какво да правя не мога да кажа ,че го обичам ,но въпреки всичко ми липсва... ](*,) :-({|=

dEnIsTy
02-07-2006, 11:15
leko mi se struva,4e si igrae s teb :-k no ako ti lipsva mnogo i izpitva6 ne6to pove4e ot normalno privli4ane dai mu o6te edin 6ans...no spored men nqma smisyl :cry:

sexy_macka
02-07-2006, 11:17
spored men ne trqbva da mu davash shans kolkoto i da ti e trudno,zashtoto kakfoto e pravil dokato ste biliz aedno go e mislil i sega....nemojesh da si sigurna che nqma da se poftorqt tezi neshta,pak shet sksuate,pak shte se sdobrite,a kakuf e smisla ??...nikakuf...spored men...produlji jivota si napred i budi shtastliva ;)

piFka_LP
02-07-2006, 11:40
ti ne si mu kukla 4e kakvoto toi iska tui da pravi6..q se zamisli toi e iskal da trugnete trugnali ste toi e iskal da skusate ne trqbva da mu se vurzva6!!

Alex4enceto
02-07-2006, 11:40
Mi znachi tva momche qvno si misli che kat svirne i ti shte tichkash kato poslushno kuchence.Pokaji mu che ne ti puka.Kakto kazvat pokaji mu koi e shefa.I da vidish kak kato mu obyrnesh grub i se pravish che ti e se taq kak shte ti pripka po dupeto :)

veseto
02-07-2006, 11:46
Ако наистина го харесваш и ти липсва дай му пак шанс, но първо проведи един сериозен разговор и му кажи какво те притеснява, ако може да се промени или поне да подтисне поне малко тая ревност.Ако не може или правиш компромис или му биеш шута :lol: :smt005

mil4eto_
02-07-2006, 11:49
ти самата казваш че не го обичаш,нали?!
тогава какъв е смисъла нон-стоп да се събирате и разделяте?!в смисъл че щом нямаш чусвства към него по-добре не му давай шанс и си потърси друг към който да изпитваш нещо.

xOtkiSsSs
02-07-2006, 19:17
amii osven da ti kaja pri men kak stanaha neshtata predi polovin godina ili malko poveche se zapoznah s edno momche i g/d kato tebe trygnahme bez da se poznavame mn mn hodihme g/d mesec i skysahme sled tva pak se sybrahme i pak skysahme po nm typi prichini i sled okolo 2 meseca razdqla pak se sybrahme i sega sme si zaedno mn sme shtastlivi i za sega nqmame namerenie da se razdelqme \:D/ i vse pak ako chuvstvata ti kym nego ne sa nishto osobeno ne trygvai otnovo s nego moje da si porednata igrachka s koqto da si pravi kkakvoto iska i da e siguren che she mu igraesh po svirkata aide i uspeh

love_delight
02-08-2006, 19:38
ти самата казваш че не го обичаш,нали?!
тогава какъв е смисъла нон-стоп да се събирате и разделяте?!в смисъл че щом нямаш чусвства към него по-добре не му давай шанс и си потърси друг към който да изпитваш нещо.
Именно! Ако само ти липсва, като приятел - тогава няма смисъл да разигравате някакви игрички.

voinika
02-08-2006, 20:12
Какво беше заглавието на тематиката? За сложен въпрос ли?

rowzz
02-08-2006, 20:29
отиаш, мушка та и гледаш как си заминава.. :)

Leave`S Eyes
02-08-2006, 21:43
f0r3v3r]отиаш, мушка та и гледаш как си заминава.. :)

Аз като исках той не ми пусна [-( =;

Draconis
02-08-2006, 22:38
Аз като исках той не ми пусна [-( =;

Мацка ми щом така е станало, мани го, туй когато момиче си иска и някое момче, дето твърди, че я обича да не и пусне, направо не се занимавай с него. И той явно незнае какво иска, първо казва "сега ми кеф ай да сме заедно", после като не е в кеф "айде да се разделим", иде напрай си кефа, и пак "айде да сме заедно", не му ходи по свирката на тоя, накарай го той да ходи по твойта, а не ти по неговата. :)

Kianna
02-08-2006, 22:51
sega e twoia red da rejesh =]] ostawai go..

Frank_Lampard
02-08-2006, 23:13
leko mi se struva,4e si igrae s teb :-k no ako ti lipsva mnogo i izpitva6 ne6to pove4e ot normalno privli4ane dai mu o6te edin 6ans...no spored men nqma smisyl :cry:
Той или тя си играе с него ? :) Човека я ревнува може би защото я обича, а тя сама си каза, че не го обича и щом не може да не го кара да ревнува, значи не са един за друг или поне тя за него :twisted:

02-08-2006, 23:19
Той или тя си играе с него ? :) Човека я ревнува може би защото я обича, а тя сама си каза, че не го обича и щом не може да не го кара да ревнува, значи не са един за друг или поне тя за него :twisted:
"той започна като се събрем в компания да ме нарежда и на мен ми беше много гадно" ako q obi4a6e 6te6e li da go pravi :-k

Frank_Lampard
02-08-2006, 23:22
Ми нормално е ако ревнува :)

dEnIsTy
02-08-2006, 23:35
Ми нормално е ако ревнува :)
samo4uvstvieto frankie...to4no na teb nqma da ti govorq za nego :lol:

Frank_Lampard
02-08-2006, 23:38
Това не го схванах ... :) Какво общо има самочуствието с ревността ?

dEnIsTy
02-08-2006, 23:41
pff... sys svoqta revnost toi i nakyrnqva samo4uvstvieto po nqkyv na4in...nikoi ne bi go pozvolil mislq [-X :lol: tuk 6te se syglasi6 s men:)))

Frank_Lampard
02-08-2006, 23:55
Така е, но не мислиш ли че ако тя наистина го обичаше, нямаше да го кара да ревнува, като вижда, че не му е приятно ?