PDA

View Full Version : Гордостта или любовта?

Alex4enceto
02-07-2006, 12:06
Преди няколко дни скъсахме с гаджето.Връзката ни беше ... нямам думи за нея просто,беше страхотна.Вярно е че се карахме доста често , но той наистина значеше много за мен.И след всички караници го чувствах се по близо и по близо.Много си го обичах и все още си го обичам трудно се забравя човек за няколко дни и той твърди че ме обича, но проблема е че и двамата сме много твърдоглави и нито единич отстъпва нито другия.Той казва че му се сърдя за глупост,но за мен това което направи е...Той ме блъсна вярно е че аз го вбесих обаче съм много горделива и точно за това трудно прощавам.Казвала съм му 100тици пъти какво ще стане ако ме удари но той се едно си е мислил че се шегувам нещо.Страшно съм объркана, много го обичам, обаче едва ли ще мога да преглътна това което стана.Вие как бихте реагирали ако гаджето ви което е момче ви блъсне?! :?

somtimes_
02-07-2006, 12:15
Ami...chestno kazano,spored men nqma smisyl da ste pak zaedno,shtom te e e naranil vednyj,shte prodylji da go pravi ako mu prostish...A i ne mislq che zaslujava da mu proshtavash,vse pak te e udaril.Opitai se da go namrazish zaradi postypkata mu,taka shte ti e po lesno da go zabravish.Vse pak ne e edinstven nali? Shte namerish shtastieto s nqkoi drug... Uspeh! :)

voinika
02-07-2006, 12:30
ГОРДОСТТА !!!

KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-07-2006, 12:37
Преди няколко дни скъсахме с гаджето.Връзката ни беше ... нямам думи за нея просто,беше страхотна.Вярно е че се карахме доста често , но той наистина значеше много за мен.И след всички караници го чувствах се по близо и по близо.Много си го обичах и все още си го обичам трудно се забравя човек за няколко дни и той твърди че ме обича, но проблема е че и двамата сме много твърдоглави и нито единич отстъпва нито другия.Той казва че му се сърдя за глупост,но за мен това което направи е...Той ме блъсна вярно е че аз го вбесих обаче съм много горделива и точно за това трудно прощавам.Казвала съм му 100тици пъти какво ще стане ако ме удари но той се едно си е мислил че се шегувам нещо.Страшно съм объркана, много го обичам, обаче едва ли ще мога да преглътна това което стана.Вие как бихте реагирали ако гаджето ви което е момче ви блъсне?! :?

pyrvo shtom postoqnno ste se karali tova ne e bila kakto ti q nare4e strahotna vryzka . strahotna vryzka e kogato ima razbirane m/u 2-ta te da si imat doverie
da si prekarvat dobre i nai-veche ako ima nqkakyv problem da sednat kato beli hora i da pogovorqt,a ne da se obijdat blyskat biqt i taka natatyk . tova 4e toi te e blasnal neznam ako ti neshto si mu se zakanvala no se pak az nikoga ne bih prostila na gadjeto mi ako me blasne pa kamoli da me udari !!! :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 [-X [-X [-X [-X =; =; =; =; =; :smt018 :smt018 :smt018

flying_girl
02-07-2006, 12:43
Както е казал народа 'два остри камъка брашно не мелят'.Всяка връзка се гради на основите на доверието и компромисите....Що за двоика сте при положение че нито единия нито другия не отстъпва....Що за любов е това...Колкото до това че тои ти казва че му се сърдиш за глупости право си е момчето....Ако си малко по умна и искаш да запазиш тази връзка ще забравиш тази простотия за която му се сърдиш....Никога до сега не съм си позволявала да поставя гордоста си пред любовта.... [-X това е наи голямата глупост която човек може да направи.... =; Колко често човек се влюбва и е истински щтастлив?????? И да загубиш любовта заради гордостта си .... :smt018

BLaCK_EYES
02-07-2006, 12:47
Spored men dvamata trqbva da pogovorite i da se izqsnite. Sled kato i dvamata se obi4ate mislq, 4e toi pove4e ne bi te naranil, a 6tom ti go obi4a6 bi mu prostila tazi gre6ka, kolkoto i mnogo da te e zabolqlo ot neq. Kogato 4ovek mnogo silno iska ne6to, to toi go postiga. Ti trqbva sama da preceni6 dali iska6 da se suberete, no ako liubovta vi e istinska edva li 6te ima pre4ki :) Uspeh!

Alex4enceto
02-07-2006, 12:48
flying_girl ako za teb e glupost gadjeto ti da te bluska za men ne e.mi toi sq she me blusne utre she me udari drugi den shte mi schupi nosa.I posle izliza che az mu se syrdq za gluposti taka li???Za men tova ne sa gluposti.I ako si malko po umna moje i da go proumeesh! :evil:

voinika
02-07-2006, 12:50
flying_girl ako za teb e glupost gadjeto ti da te bluska za men ne e.mi toi sq she me blusne utre she me udari drugi den shte mi schupi nosa.I posle izliza che az mu se syrdq za gluposti taka li???Za men tova ne sa gluposti.I ako si malko po umna moje i da go proumeesh! Evil or Very Mad

Извади си медицинско и се обърни към органите на реда.

Alex4enceto
02-07-2006, 12:53
flying_girl ako za teb e glupost gadjeto ti da te bluska za men ne e.mi toi sq she me blusne utre she me udari drugi den shte mi schupi nosa.I posle izliza che az mu se syrdq za gluposti taka li???Za men tova ne sa gluposti.I ako si malko po umna moje i da go proumeesh! Evil or Very Mad

Xaxaaxax dobra ideq.Maika mi e lekar nqma da mi e trudno s namiraneto na medicinsko :lol:

angel4e_ot_ada
02-07-2006, 13:09
Ами какво да кажа,знам че досега доста пъти сте се карали но мисля че въпреки всичко се обичате обаче в момента гордостта пречи и на двамата.Според мен трябва хубаво да си помислиш и ако наистина си готова да се бориш за любовта ви,да му простиш ако си сигурна в него.А от своя страна той трябва да осъзнае че е сбъркал и да не действа толкова импулсивно за напред (ако изобщо има за напред).Не знам как бих постъпила на твое място но ако наистина го обичам бих направила всичко за да му простя и да простя грешката стига да съм уверена в чувствата му :)Но със сигурност трябва да поговорите за да си изясните нещата :) Успех! [-o<

flying_girl
02-07-2006, 13:40
Alex4enceto priqtelko ako tebe gadjeto ti te oblaska i ti s4upi nnosa 6te e zaslujeno skapa mn si kuha...Pri polojenie 4e tq go e vbesila...(neznam za kakvo stava vapros no qvno e bilo seriozno) qvno toi ne umeee da si sdarja gneva ....tq si precenqva dali iska da e s nego ili ne az prosto davam mnenie

Primetime
02-07-2006, 13:50

t.e. pri men

Alex4enceto
02-07-2006, 13:51
xahaxhxahxahxa mai ti si kuhata. shtoto govorish za edin chovek kato za dvama razlichni.nachi Az pusnah temata i Az sum alex4enceto ako za teb Az sum dvama choveka mai kuhata si ti a ne az, SKYPA! [-o< gospodi opazi sveta ot takiva syshteshstva [-o< [-o< [-o< [-o<

flying_girl
02-07-2006, 13:59
Alex4enceto axaxaxa dobre sori gre6kata e moq ne sam gledala....i se kazva 'gospodi priberi si versiite'kakto v tvoq slu4ai

pipi`e`golqma
02-07-2006, 14:01
Ами смятам че ако го обичаш найстина и тои те обича можете да се разберете,но ако се повтори нещо такова просто трябва да забравиш,че той съществува! За да няма после ](*,) ](*,) :smt010 :smt010

Alex4enceto
02-07-2006, 14:03
Ti li she mi kajesh kak se kazva???Ti li deto ne znaesh koga se pishe O i koga U???Dobre che e voinika da te svetne...Napravo mi e jal za takiva kato teb :roll:

Alex4enceto
02-07-2006, 14:05
TNX mnogo na vsichki sladuri za syvetite koito mi dadoha osven na taq kuhata flying_girl li e kva e tam...

Primetime
02-07-2006, 14:12
ГОРДОСТТА !!!
Tq e nai-vajna :-D

02-07-2006, 17:26
mi ti si tazi,koqto trqbva da preceni dali toi zaslujava da mu prosti6 i dali ti go obi4a6 dostatu4no,za da zabravi6 za slu4kata.ina4e m/u gordostta i liubovta,vupreki,4e sum ujasno gordeliva,bez da se zamislqm 6te ti otgovorq - LUBOVTA! O:)

voinika
02-07-2006, 17:41
Има разлика все пак.

chestra_f
02-07-2006, 18:15
edin savet vzemi si med.bele6ka i go razpilei pred organite voob6te ne trqbva daje i da go poglejda6 da je vurvi vednaga da ne se mahnat sledite a i pla6ta6 okolo 20 ina levo no si zaslujava gordost i samo gordost

LadyDi
02-07-2006, 18:20

Ех, мойто момиче, скоро и аз бях в тази ситуация. Трябва да намериш баланса между любовта и гордостта. Ако наистина си влюбена, трябва да се правят жертви. Аз съм тъпкала гордостта си стотици пъти в името на нещо, което вярвам че ще се получи. И наистина. След година и половина (даже малко повече) усилията ми се увенчават с успех. Изградих си връзка, която е перфектна във всяко едно отношение. Вярно, скачах върху гордостта си нееднократно, но сега съм "щастлива", до колкото онази "истинската" любов може да те направи "щастлив"

He3HauKa
02-07-2006, 18:29
Ami .... zavisi ako ti si go predizvikala moje bi trqqbva ti da opraish neshtata ili pone da mu se izvinish :-k V smisal ako tova stane sas segashniq mi pr.az taka bih postapila estestveno AKO AZ SAM VINOVNa.... No tova ne go opravdava che te e blasnal [-X Se pak ako te obicha naistina toi shte te potyrsi :-#

Kianna
02-07-2006, 18:45
flying_girl ako za teb e glupost gadjeto ti da te bluska za men ne e.mi toi sq she me blusne utre she me udari drugi den shte mi schupi nosa.I posle izliza che az mu se syrdq za gluposti taka li???Za men tova ne sa gluposti.I ako si malko po umna moje i da go proumeesh! :evil:

ti ochewidno si poweche ot gordeliwa,puskash purwo tema i sled towa zapochwash da se zaiajdash s mnenieto na daden chowek,ochewidno,che flying_girl e s razlichno ot twoeto mnenie i ti pochwash spora..

flying_girl =D> =D> az sushto bih prostila..,zashtoto predpochitam da sum s choweka ,koito obicham ,a ne s gordostta si..jiwota na chowek mnogo se ulesniawa w momenta,w koito se nauchi da proshtawa! :wink: :wink:

air_soul
02-07-2006, 20:24
horata ponqkoga izbuhvat...zavisi i kolko silno te e butnal.Moje bi mojesh da se opitash da mu prostish i da se saberete...no tova NE TRQBVA DA SE POVTARQ!

Alex4enceto
02-08-2006, 05:59
ti ochewidno si poweche ot gordeliwa,puskash purwo tema i sled towa zapochwash da se zaiajdash s mnenieto na daden chowek,ochewidno,che flying_girl e s razlichno ot twoeto mnenie i ti pochwash spora..

Vij az ne sum mnogo na qsno kakvo mi e mnenieto po vyprosa i tochno za tova pusnah temata.Ocenqvam mnenieto na flying_gilr kakto i na vsichki ostanali, obache da mi kaje "ako si malko po umna.." edi si kvo si.Nit me poznava nito znae kolko mi e umstveniq potencial.Spora ne go dignah zaradi mnenieto i a tochno za tova :!:

flying_girl
02-08-2006, 11:12
Alex4enceto съжалявам ако съм те обидила по някакъв начин исках просто да те посъвтвам ...права си че физическата саморазправа не е начина да се разберете и да решите проблемите си но....в един момент човек избухва и казва и прави неща които не иска сигурна съм че мочето не е искало да те нарани по тоя начин....би трябвало да погпворите наи-лошото е когато при една връзка да остават недоизказани неща.....говори с него и му кажи че си се почуствала адски гадно от това че те е блъснал и че не искаш да се повтаря даи му втори шанс всеки греши ..... колкото до копромисите те наистина са нужни при една връзка когато и двамата не правите компромиси врузката се разпада

Стюлос десилиенс
02-08-2006, 12:28
Вие как бихте реагирали ако гаджето ви което е момче ви блъсне?! :?
Ако гаджето ми, което ще да е момиче, ме блъсне, много бих се зарадвал. Тогава и аз ще я блъсна, после ще се кюснем по нослетата, ще си омешаме миглите и т.н. :)
Иначе, ако се съберете отново, няма да е зле да избягвате поводите за караница - напр. може да се срещате на неутрален терен, да не се бъркате в живота на другия, да не се опитвате да се промените един друг, а просто да се радвате на живота (с други думи - да го ударите на неангажиращ хедонзъм).

sherry
02-08-2006, 12:46
Az sa6to sam imala mnogo razpri s priqtelq si,kre6tqli sme si super mnogo,imali sme problemi .Az sam go blaskala,toi men-sa6to.Obijdal me e.No vsi4ko tova e bilo ne za6toto ne se obi4ame,a za6toto v izblik na nervi,4ovek kazva i pravi ne6ta,za koito po-kasno sajalqva.Ne si struva da zahvarlim lubovta zaradi gordostta.Lubovta e nad vsi4ko.Obadi mu se.

AmoelidaviprusnamozukaA
02-08-2006, 12:51
Преди да ме блъсне момче ще го блъсна АЗ :twisted: ! А иначе ако се случи нещо гадно и трябва да избирам м/у гордост и любов... избирам гордостта!

love_delight
02-08-2006, 19:23
Ако само те е блъснал лекичко и нямаш синини по тялото, и щом казваш че толкова много го обичаш - върни се при него :!: Но ако те е блъснал сериозно - лично аз мисля че не е много желателно пак да се съберете... Ох, това решение зависи от твърде много фактори, които нито аз, нито някой друг от форума вземаме под внимание.. Решението е изцяло твое - и именно ти ще понесеш последствията от него, каквито и да са те.