Влез

View Full Version : Ледена кралица

rusalkata_
02-07-2006, 14:08
Ето я...Стои сама под сипещият се сняг...Не обръща внимание на снежинките умиращи в косите й.От лицето й лъха хлад,гледайки минаващите момчета и ти се струва,че иска да ги убие с поглед...Напомнят й за теб...
Виждаш ли снежинките в очите й?Усещаш ли затягащата примка на ледените й коси?Съзираш ли скрежът по миглите й?А чувстваш ли студенината на сърцето й?Превърна я в Ледена Кралица!Сега не вижда и не чувства нищо!Преди обичаше всичко,сега мрази всичко!Искаше да я промениш...и я промени...После я изостави,съзнавайки в какво чудовище си я превърнал!А ти си виновен за всичко...
Ето я...Продължава да гледа света с отвращение...и няма да спре...Ще си остане завинаги тази Ледена Кралица...Твоята Ледена Кралица!

Е,това е...Какво мислите?Не пиша за първи път...А колко се чудих дали да го пусна като тема...сетих се за онези момичета,които бяха пускали теми,че гаджетата са ги променили,а после са ги зарязали и реших да го напиша...Та какво мислите? :roll:

Alex4enceto
02-07-2006, 14:12
Dosta e silno spored men.Mnogo mi haresa.Bravo :)

pipi`e`golqma
02-07-2006, 14:12
Ммм хареса ми много е трогателно =D> =D> =D>

gia_bs
02-07-2006, 14:19
Сега не вижда и не чувства нищо!Преди обичаше всичко,сега мрази всичко!Искаше да я промениш...и я промени...После я изостави,съзнавайки в какво чудовище си я превърнал!

Respect! Друго не мога да кажа.... една жестока истина....свят...любов...

Primetime
02-07-2006, 14:20
Ммм хареса ми много е трогателно =D> =D> =D>
=D> =D> =D>

flying_girl
02-07-2006, 14:20
Много е добро!!!Браво!!! =D> =D> =D>

martinka_91
02-07-2006, 14:22
И на мен много ми хареса!Браво!Ако искаш постни и други такива!Много ще се радвам!

ChoCoLAte_
02-07-2006, 14:58
Мммммм много е готино!Харесва ми! :)

piFka_LP
02-07-2006, 15:09
Мммммм много е готино!Харесва ми! :)
=D>

sladYR
02-07-2006, 15:20
:-({|= =D> =D> =D>

AmoelidaviprusnamozukaA
02-07-2006, 15:22
Това ако можеш да го претвориш в стих за песен... ще е перфектно =D> :-({|= !

midnight...
02-07-2006, 15:24
браво, браво за написаното!
много истински си се постарала да ни го поднесеш =D>

DiabolicAngel
02-07-2006, 17:49
Страхотно е.Много ми харесва.Браво =D>

voinika
02-07-2006, 17:50
Ето я...Стои сама под сипещият се сняг...Не обръща внимание на снежинките умиращи в косите й.От лицето й лъха хлад,гледайки минаващите момчета и ти се струва,че иска да ги убие с поглед...Напомнят й за теб...
Виждаш ли снежинките в очите й?Усещаш ли затягащата примка на ледените й коси?Съзираш ли скрежът по миглите й?А чувстваш ли студенината на сърцето й?Превърна я в Ледена Кралица!Сега не вижда и не чувства нищо!Преди обичаше всичко,сега мрази всичко!Искаше да я промениш...и я промени...После я изостави,съзнавайки в какво чудовище си я превърнал!А ти си виновен за всичко...
Ето я...Продължава да гледа света с отвращение...и няма да спре...Ще си остане завинаги тази Ледена Кралица...Твоята Ледена Кралица!

Е,това е...Какво мислите?Не пиша за първи път...А колко се чудих дали да го пусна като тема...сетих се за онези момичета,които бяха пускали теми,че гаджетата са ги променили,а после са ги зарязали и реших да го напиша...Та какво мислите? :roll:

Хубаво е да ама за какво слу4аи е предназначено ?

rusalkata_
02-07-2006, 17:55
ами нали написах.за момичетата които са се променили заради гаджетата си,а после съзнавайки в какво са ги превърнали,са ги изоставили...за това е...много благодаря на всички за мненията ви! :D Страшно се зарадвах,че ви е харесало! :D

LadyDi
02-07-2006, 18:28
ами нали написах.за момичетата които са се променили заради гаджетата си,а после съзнавайки в какво са ги превърнали,са ги изоставили...за това е...много благодаря на всички за мненията ви! :D Страшно се зарадвах,че ви е харесало! :D

"Съзнавайки в какво са ги превърнали":?::?:
Тука ми се губи нишката... Момиче се променя заради гаджето си... Супер. Само че според теб това става в отрицателна посока:?:

П.П. Добро е като изпълнение, но ми се струва, че замисълът ти липсва (което е учудващо, даже много). По-скоро, като го чета ми навява съвсем други мисли...

rusalkata_
02-07-2006, 18:42
определено има такива идиоти които ги превръщат в чудовища!чела съм какви ли не писма и мнения... :roll:

LadyDi
02-07-2006, 18:57
определено има такива идиоти които ги превръщат в чудовища!чела съм какви ли не писма и мнения... :roll:

Говори ми с примери. Каква е била и каква е станала. Защото на мен ми е трудно да си го представя.

rusalkata_
02-07-2006, 19:35
ами в гадни,в ку*ви и всякакви такива...останали са без приятели,без нищо...и започват да мразят целия свят заради тези момчета,защото именно те са ги превърнали в такива...и те са виновни за това...и мразейки всичко и всички се превръщат в студени...повечето го разбират разказчето,защото познават такива...ако не вярваш... :roll:

bloody_angel
02-07-2006, 19:37
Страхотно е.Много ми харесва.Браво =D>

LadyDi
02-07-2006, 19:47
ами в гадни,в ку*ви и всякакви такива...останали са без приятели,без нищо...и започват да мразят целия свят заради тези момчета,защото именно те са ги превърнали в такива...и те са виновни за това...и мразейки всичко и всички се превръщат в студени...повечето го разбират разказчето,защото познават такива...ако не вярваш... :roll:

Противоречиш си. Според мен, това което имаш предвид се случва СЛЕД като момчетата ги зарежат, но не то е факторът да бъдат зарязани.

air_soul
02-07-2006, 19:54
haresa mi...no az imam li4na poziciq po tozi vapros...malko po-razli4na. Edin 4ovek moje da promeni navicite ti, ejednevieto ti, no ne i samata ti sashtnost, osven ako ti samata ne mu pozvolish...
vinata ne e v horata, koito s bezrazli4ieto i bez4uvstvieto si ni promenqt i naranqvat, a v samite nas, koito go pozvolqvame.Slu4ili sa mi sa se mnogo gadni neshta v tazi sfera, no s visoko vdignata glava moga da kaja, 4e nikoi ne uspq da zatvori vratata na sarceto mi i kolkoto i da sa me naranili, ostavam otvorena za sledvashti, za sledvashtiq na koito shte se otdam napalno, a ako pak sgresha...vse nqkoi den shte uspeq
Tajnoto e 4e vinagi pishem za tova kak nqkoi ni e promenil, a ne za tova kak da ne mu pozvolqvame!

rusalkata_
02-07-2006, 19:59
Противоречиш си. Според мен, това което имаш предвид се случва СЛЕД като момчетата ги зарежат, но не то е факторът да бъдат зарязани.
именно.случва се след като бъдат зарязани!ако момчетата не ги зарежат нищо няма да стане,но те ги зарязват и това отключва всичко! :roll:

LadyDi
02-07-2006, 20:25
именно.случва се след като бъдат зарязани!ако момчетата не ги зарежат нищо няма да стане,но те ги зарязват и това отключва всичко! :roll:

Това вече е друго. Тук съм съгласна с теб, но ти твърдиш, че те се променят в отрицателна посока и заради това ги зарязват. Както и да е. Мисля, че и двете се объркахме.
Произведението ти е добро, повтарям го :D Развий таланта си.

Josefinne
02-07-2006, 22:16
Да харесва ми. Усещам обаче тенденция , че имаш какво повече да кажеш. Тия удивителни и въпроси ги махни. Остави ги само като изречения. Казвай, не задавай повече от един, два въпроса. Натрапват се, но ми харесва. Давай в тоя дух, щом ти е първото е наистина много добре. Развивай идеите си в разкази. Това не може да се каже, че е точно разказ, нищо не се случва, но е като фрагмент. Ако продължиш д а пишеш ще се развиеш до разказ, а някой ден, кой знае - може и роман ;)

voinika
02-07-2006, 23:02
Да харесва ми. Усещам обаче тенденция , че имаш какво повече да кажеш. Тия удивителни и въпроси ги махни. Остави ги само като изречения. Казвай, не задавай повече от един, два въпроса. Натрапват се, но ми харесва. Давай в тоя дух, щом ти е първото е наистина много добре. Развивай идеите си в разкази. Това не може да се каже, че е точно разказ, нищо не се случва, но е като фрагмент. Ако продължиш д а пишеш ще се развиеш до разказ, а някой ден, кой знае - може и роман

Редактирай го според твоето виждане и го постни.

IdiOtKa
02-08-2006, 06:42
Ето я...Продължава да гледа света с отвращение...и няма да спре...Ще си остане завинаги тази Ледена
Кралица...Твоята Ледена Кралица!

определено много красиво ..и има доста истина в него ! браво продалжаваи да пи6е6 ! :)

lp_krasi
02-08-2006, 12:03
браво дескоо...наистина много е хубаво...никога не съм знаеле че можеш да пишеш такива неща...и защо си го криела?...продължавай все така мацкоо =D> =D> =D>

rusalkata_
02-08-2006, 12:36
наскоро го написах... :D в неделя.абе като малка си пишех някви стихчета и сега пак почнах...като ми дойде музата... :D

AmoelidaviprusnamozukaA
02-08-2006, 12:42
Еми не е лошо да напишеш повече... макар да е хубаво в момента не е нито разказ, нито историйка нито стихче... в момента е просто един искрящ поток от мисли...

Josefinne
02-08-2006, 15:01
Да харесва ми. Усещам обаче тенденция , че имаш какво повече да кажеш. Тия удивителни и въпроси ги махни. Остави ги само като изречения. Казвай, не задавай повече от един, два въпроса. Натрапват се, но ми харесва. Давай в тоя дух, щом ти е първото е наистина много добре. Развивай идеите си в разкази. Това не може да се каже, че е точно разказ, нищо не се случва, но е като фрагмент. Ако продължиш д а пишеш ще се развиеш до разказ, а някой ден, кой знае - може и роман

Има си автор, който ако желае може да направи това. Аз не съм преписвачка [-X .
Колкото до конретния случай - не е така както си го мислиш, русалке. КОгато си с някой може да си зраежеш живота, приятели, да виждаш само него. И в един момент той те предава, света ти рухва. разочарованието те кара да виждаш света по много по-различен начин. Отчаяна си. Нямаш си никой, защото той е бил всичко за теб. И това те кара да се затваряш в себе си и да не искаш никой да те докосва, едно заради болката, която не искаш да изпитваш пак, едно защото просто чувстваш само него достоен да те докосва. Не знам как си успяла да напишеш това, без да го разбираш. Странно е... :smt017
А , да, и препоръчвам да смениш "ледена кралица" с "ледена принцеса", щото на мен лично ми изниква образа на Азис, като някой каже "ледена кралица"... Ама това си е само моята гледна точка, ако искаш не се съобразявай с нея.

Primetime
02-08-2006, 15:07

Има си автор, който ако желае може да направи това. Аз не съм преписвачка [-X .
Колкото до конретния случай - не е така както си го мислиш, русалке. КОгато си с някой може да си зраежеш живота, приятели, да виждаш само него. И в един момент той те предава, света ти рухва. разочарованието те кара да виждаш света по много по-различен начин. Отчаяна си. Нямаш си никой, защото той е бил всичко за теб. И това те кара да се затваряш в себе си и да не искаш никой да те докосва, едно заради болката, която не искаш да изпитваш пак, едно защото просто чувстваш само него достоен да те докосва. Не знам как си успяла да напишеш това, без да го разбираш. Странно е... :smt017
А , да, и препоръчвам да смениш "ледена кралица" с "ледена принцеса", щото на мен лично ми изниква образа на Азис, като някой каже "ледена кралица"... Ама това си е само моята гледна точка, ако искаш не се съобразявай с нея.
Nqma se syobrazi spoko :smt018

rusalkata_
02-08-2006, 18:45
ми не вярвам повечето да направят асоциация с Азис...все пак това е поезия а не чалга...и колкото до заглавието това "Ледена принцеса" не ми звучеше подходящо...някак си прекалено лигаво е за такава тема...докато "Ледена кралица" е по-сериозно... :roll:

AmoelidaviprusnamozukaA
02-08-2006, 19:20
yeah yeah... говориме за момичета пък тургаш в заглавието кралица :evil: ! А за да е поезия не е лошо да му придадеш малко естетически вид, че така...

^Kiss_of_the_Sun^f
02-08-2006, 20:35
Bravo mnooogo e dobro i e mnogo dulboko =D> :smt010