PDA

View Full Version : kakvo da napravq za da mi zakasnee s nqkolko dena

02-07-2006, 15:42
zna4i iskam da "nakaram" cikala mi da zakasnee izvestno vreme!!! kakvo moga da napravq po vaposa nqkakvi hap4eta li da si vzema kakvo nqmam si i naideq zatova pomognete molq vi spe6no e !!! koito znae ne6to po vaprosa da pomogne mn 6te sam mu blagodarna :)

02-07-2006, 15:54
Takiva hapcheta ima,za sajalenie sega ne moga da se setq kak se kazvaha:( No sym sigurna,che ima zashtoto edna friendka gi izpolzva.Idi v nqkoq apteka i popitai,tam shte ti kajat.

voinika
02-07-2006, 15:55
Само от наркотици се въздържай, че е вредно за бебето.

red_rose
02-07-2006, 16:24
Чувала съм, че с витамин С става, обаче следващия месец като ти дойде и може наколко дни кръвта да е на съсиреци,което си е доста неприятно.И с лимони става, обаче внимавай колко ще изпиеш, защото лично при мем,ако прекаля и започва да ми тече кръв от носа [-X

voinika
02-07-2006, 16:26
Чувала съм, че с витамин С става, обаче следващия месец като ти дойде и може наколко дни кръвта да е на съсиреци,което си е доста неприятно.И с лимони става, обаче внимавай колко ще изпиеш, защото лично при мем,ако прекаля и започва да ми тече кръв от носа

Ти като не си доктор по-добре не давай съвети, защото ако умре после на теб ще ти тежи. Така е в живота.

red_rose
02-07-2006, 16:29
Чувала съм, че с витамин С става, обаче следващия месец като ти дойде и може наколко дни кръвта да е на съсиреци,което си е доста неприятно.И с лимони става, обаче внимавай колко ще изпиеш, защото лично при мем,ако прекаля и започва да ми тече кръв от носа

Ти като не си доктор по-добре не давай съвети, защото ако умре после на теб ще ти тежи. Така е в живота.

Абе как ще умре бе???Ти с кое си говориш =; Аз съм още жива нали, приятелките ми,които са пробвали този начин също са си добре.А и нека пита майка си и съм сигурна,че и тя ще й отговори,че витамин С действа в тия случаи ;-)

voinika
02-07-2006, 16:39

Абе как ще умре бе???Ти с кое си говориш =; Аз съм още жива нали, приятелките ми,които са пробвали този начин също са си добре.А и нека пита майка си и съм сигурна,че и тя ще й отговори,че витамин С действа в тия случаи ;-)

Добре съгласявам се с теб. Не отговарям аз за живота й в крайна сметка.

sometimes_
02-07-2006, 16:44
Hahahahha voinika, mnogo si zabaven - seriozno,sasipvash me ot smqh:) Hahaha Dobre che i ot vitamin C ne se umira,che togava veche shteshe da e mnogo strashno Hihihihi. Inache po temata: Ne na vsichki vliqe vitamin c-to, na men naprimer ne mi pomaga. Tyrsi hapcheta \:D/