PDA

View Full Version : ami ako lipsva lubov?

4arovnica
02-08-2006, 16:34
kak da razbera dali gajeto mi s koeto sam ot poluvin god. me obi4a istinski ili iska samo sex?kogato sme sami ne moje da se kontrolira vse se opitva da...imam 4uvstvoto 4e me priema samo kato seksualen obekt i ni6to pove4e...az ne iskam da spq s nego za6toto ne se smqtam gotova i mislq 4e mi e rano...kakvo da predriema?

Slun4o
02-08-2006, 16:45
Ами природа какво да се прави момчето неможе да се контролира от теб действаш му много възбуждащо!А и щом е с теб от 6 месеца явно не е с теб за секса който неполучава а заради чуствата........... =D>

Worthless
02-08-2006, 16:47
говори с него и му кажи, че не си готова...
а все пак е нормално да иска нещо повече от теб, освен прегръдки и целувки. освен ако не сте на 13 де...

pinK_Baby
02-08-2006, 17:23
Ти на колко години си?
Той на колко е?
Явно нещо те притеснява...Мисля ,че щом е 6 месеца с теб не би трябвало да иска само секс...Момчето просто си те желае :) Поговорете си и му обясни ситуацията...Кажи му това , което и на нас ,че още не си готова и да те изчака още...Той девствен ли е ... Щото ако е няма закъде да бърза :) Но недей да отлагаш прекалено при положение , че го обичаш и все пак важното е на теб да ти е добре :)

teenkopele
02-08-2006, 20:24
говори с него и му кажи, че не си готова...
а все пак е нормално да иска нещо повече от теб, освен прегръдки и целувки...

Аз съм на същото мнение. :)

`Death`Whore`
02-08-2006, 20:33
Той е от мъжки пол. Щом е с теб, значи те харесва и го възбуждаш. Нормално е да иска да прави секс с теб. Радвай се, защото някои двойки след 2 месеца вече свикват и няма страст. Ако искаше само секс, щеше да те зареже след 1 седмица и да хване някоя курва. :)

PR
02-08-2006, 20:45
ei momiche fakta che e s teb polovin godina moje da zna4i 2 neshta che ili istinski e hlutnal po teb .. ili iska da te vkara v egloto si i posle da te zaebe... purvo ako ne se chustasv gotova ne dei da go pravite pogovris nego .. i she vidish reakciata mu ... ako e :---) lajliva i ti se obesnqva v lubov...ala bala... she razberesh dali te obicha... predpolagam go poznnavash ok ... !! a ako sled kato spite ... toi zapo4ne da se darji s teb kofti .. mila .. moje bi si porednata broika .. no .. az li4no stirskam palci dani vsi4ko e kakto ti iskash :))

02-08-2006, 21:20
ei momiche fakta che e s teb polovin godina moje da zna4i 2 neshta che ili istinski e hlutnal po teb .. ili iska da te vkara v egloto si i posle da te zaebe... purvo ako ne se chustasv gotova ne dei da go pravite pogovris nego .. i she vidish reakciata mu ... ako e :---) lajliva i ti se obesnqva v lubov...ala bala... she razberesh dali te obicha... predpolagam go poznnavash ok ... !! a ako sled kato spite ... toi zapo4ne da se darji s teb kofti .. mila .. moje bi si porednata broika .. no .. az li4no stirskam palci dani vsi4ko e kakto ti iskash :))

ЕЕЕ вие малуомни ли сте!!!! 6 месеца и иска само да спи с НЕЯ>..НЯМА ТАКЪВ МЪЖ>..няма..ако е 1-2 месеца -ДА ама... за 6 месеца да е минал половината град...не се излгайте никой мъж няма да чака 6 месеца..

Absconding
02-09-2006, 09:28

ЕЕЕ вие малуомни ли сте!!!! 6 месеца и иска само да спи с НЕЯ>..НЯМА ТАКЪВ МЪЖ>..няма..ако е 1-2 месеца -ДА ама... за 6 месеца да е минал половината град...не се излгайте никой мъж няма да чака 6 месеца..

Toчно това щях да кажа и аз. 6 месеца да те чака само за да те изчука!? Вие на кой свят живеете :smt006
Абе на момчето просто му се ебе..нормално е.. хехех :D
TALK TALK TALK :smt014

п.п. Аз бих се притеснила ако 6 месеца е с мен и НЕ ИСКА да правим секс.. това си е обезпокоително :)

pinK_Baby
02-09-2006, 13:41
Аз бих се притеснила ако 6 месеца е с мен и НЕ ИСКА да правим секс.. това си е обезпокоително :)

Абсолютно е така :)

NeNaSiTnA_TA
02-09-2006, 13:44

Toчно това щях да кажа и аз. 6 месеца да те чака само за да те изчука!? Вие на кой свят живеете :smt006
Абе на момчето просто му се ебе..нормално е.. хехех :D
TALK TALK TALK :smt014

п.п. Аз бих се притеснила ако 6 месеца е с мен и НЕ ИСКА да правим секс.. това си е обезпокоително :)

Another Dead Angel
02-09-2006, 20:58
Абе 6 месеца и нищо да не правите? Явно е че тоя не иска само секс....а все пак на колко сте? Възбуждането маи е най-важното при момчетата на тая възраст, така че като и теб те възбуди и след такава дълга връзка май е добре да видиш как е в леглото! ако не те е страх де...ако е така и не си още много готова откажи му,а и така ще разбереш колко те обича!