View Full Version : Не изпитвам удоволствие с приятеля ми
Ходя с приятеля ми повече от година.В началото секса беше страхотен, но от половин година не изпитвам никакво удоволствие.И още по-зле -даже някакси ме е гнус да правя секс с него :-s Не че е мръсен или грозен-нищо подобно, просто ми е гадно.А иначе като ходя по улицата или като седна в някое кафе,заглеждам всички мъже и си представям как ще са в леглото,постоянно имам сексуални фантазии с най-различни мъже :| Какво да правя?
khkhkhkhkkh
02-09-2006, 10:30
taka se stava kurva moito momiche :)
Leave`S Eyes
02-09-2006, 10:33
Разкавай го и си намери някой,с който ще получаваш удоволствие от секса :-({|=
emi kaji mu da udarite edin sex 5 4asa i da vidime dali nema se izkefi6 a ako ne se...mi obadi mi se - 08995343243 :lol:
vibora85
02-09-2006, 10:52
A mi na men tova mi zvu4i kato OMRUZNAL MI E!!! :roll: a ako e taka,4e nai-dobre si nemeri drug :idea:
teenkopele
02-09-2006, 13:14
A mi na men tova mi zvu4i kato OMRUZNAL MI E!!! :roll: a ako e taka,4e nai-dobre si nemeri drug :idea:
...ако все пак не намериш момче, има и други начини да си направиш 'кефа'. :mrgreen:
Успех. :wink:
NeNaSiTnA_TA
02-09-2006, 13:20
sled kato hodite pove4e ot godina sigorno ste izrobvali mnogo ne6to no vse pak eksperimentiraite,probvaite ne6to razli4no:stranni pozi razli4no mqsto drug na4in na lubovna igra ili ne6to pt sorta!uspeh
ми щом не ти аресфа не го прави.. то тфа си е лично тфой проблем.. не можем да ти кажем прай го не го прай, скъсай с него не късай.. нали се сещаш..
taka e
vij sq moito momi4e!! ako toi ne moje da te zadovoli vkaraite i o6te edno mom4e v deistvie i 6te vidi6 kvo se nari4a vikane ot udovolstvie
Много ви е смешно а?! Аз имам сериозен проблем, а вие се ебавате =D> :evil:
`Death`Whore`
02-09-2006, 16:09
Oтговорите са напълно верни и сериозни. Но ти явно искаш да прочетеш вълшебен начин, по който да ти стане хубаво с приятеля ти и да не мислиш за други мъже.
Много ви е смешно а?! Аз имам сериозен проблем, а вие се ебавате =D> :evil:
taka e kato puska6 tapa tema , ti sama trqbva da si re6i6 kakvo da pravi6 6totot vse pak ne zasqga men ili nqkoi drug ot foruma
kakvoto ti se iska da napravi6 go pravi6 , jivota prodaljava
Разкавай го и си намери някой,с който ще получаваш удоволствие от секса :-({|=
hmm....spored teb edna vryzka samo okolo sex-a li se vyrti,kyde sa 4uvstvata..te ne sa li po-vajni....qvno az sym mnogo nazad s materiala :evil:
ami na tova ne se zapovqdva , ne e vinovno nito mom4eto nito ti , prosto e svyr6ila vryzkata , skysaite za za da nqma tormoz za tebe a i na nego nadali mu e priqtno kato sa taka ne6tata
Кате ти от кой град си, може да ти помогна с някой друс сеанс.:)??
Ходя с приятеля ми повече от година.В началото секса беше страхотен, но от половин година не изпитвам никакво удоволствие.И още по-зле -даже някакси ме е гнус да правя секс с него :-s Не че е мръсен или грозен-нищо подобно, просто ми е гадно.А иначе като ходя по улицата или като седна в някое кафе,заглеждам всички мъже и си представям как ще са в леглото,постоянно имам сексуални фантазии с най-различни мъже :| Какво да правя?
Prosto ti triabva raznoobrazie...napravi go s drug))))
Probvai shvedska troika s 2-ma nepoznati :))
Seriozno - mi razberete se da si namerite partniori samo za edno - dve 4ukaneta za raznoobrazie i posle shte ti haresva pak s nego