- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не изпитвам удоволствие с приятеля ми
Ходя с приятеля ми повече от година.В началото секса беше страхотен, но от половин година не изпитвам никакво удоволствие.И още по-зле -даже някакси ме е гнус да правя секс с негоНе че е мръсен или грозен-нищо подобно, просто ми е гадно.А иначе като ходя по улицата или като седна в някое кафе,заглеждам всички мъже и си представям как ще са в леглото,постоянно имам сексуални фантазии с най-различни мъже
Какво да правя?
taka se stava kurva moito momiche![]()
Разкавай го и си намери някой,с който ще получаваш удоволствие от секса![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.
emi kaji mu da udarite edin sex 5 4asa i da vidime dali nema se izkefi6 a ako ne se...mi obadi mi se - 08995343243![]()
A mi na men tova mi zvu4i kato OMRUZNAL MI E!!!a ako e taka,4e nai-dobre si nemeri drug
![]()
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
...ако все пак не намериш момче, има и други начини да си направиш 'кефа'.Първоначално написано от Hrisa-Pisa
![]()
Успех.![]()
sled kato hodite pove4e ot godina sigorno ste izrobvali mnogo ne6to no vse pak eksperimentiraite,probvaite ne6to razli4no:stranni pozi razli4no mqsto drug na4in na lubovna igra ili ne6to pt sorta!uspeh
ми щом не ти аресфа не го прави.. то тфа си е лично тфой проблем.. не можем да ти кажем прай го не го прай, скъсай с него не късай.. нали се сещаш..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
taka eПървоначално написано от Hrisa-Pisa
vij sq moito momi4e!! ako toi ne moje da te zadovoli vkaraite i o6te edno mom4e v deistvie i 6te vidi6 kvo se nari4a vikane ot udovolstvie
obichaite se , za da vi obi4at
Много ви е смешно а?! Аз имам сериозен проблем, а вие се ебавате =D>![]()
Oтговорите са напълно верни и сериозни. Но ти явно искаш да прочетеш вълшебен начин, по който да ти стане хубаво с приятеля ти и да не мислиш за други мъже.
taka e kato puska6 tapa tema , ti sama trqbva da si re6i6 kakvo da pravi6 6totot vse pak ne zasqga men ili nqkoi drug ot forumaПървоначално написано от Катя
kakvoto ti se iska da napravi6 go pravi6 , jivota prodaljava
hmm....spored teb edna vryzka samo okolo sex-a li se vyrti,kyde sa 4uvstvata..te ne sa li po-vajni....qvno az sym mnogo nazad s materialaПървоначално написано от Leave`S Eyes
![]()
ami na tova ne se zapovqdva , ne e vinovno nito mom4eto nito ti , prosto e svyr6ila vryzkata , skysaite za za da nqma tormoz za tebe a i na nego nadali mu e priqtno kato sa taka ne6tata
Кате ти от кой град си, може да ти помогна с някой друс сеанс.??
Prosto ti triabva raznoobrazie...napravi go s drug))))Първоначално написано от Катя
Probvai shvedska troika s 2-ma nepoznati)
Seriozno - mi razberete se da si namerite partniori samo za edno - dve 4ukaneta za raznoobrazie i posle shte ti haresva pak s nego