.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Катя
    Guest

Не изпитвам удоволствие с приятеля ми

Ходя с приятеля ми повече от година.В началото секса беше страхотен, но от половин година не изпитвам никакво удоволствие.И още по-зле -даже някакси ме е гнус да правя секс с него Не че е мръсен или грозен-нищо подобно, просто ми е гадно.А иначе като ходя по улицата или като седна в някое кафе,заглеждам всички мъже и си представям как ще са в леглото,постоянно имам сексуални фантазии с най-различни мъже Какво да правя?

khkhkhkhkkh
    Guest
    taka se stava kurva moito momiche

Град
    ...In Your Heart...
    Разкавай го и си намери някой,с който ще получаваш удоволствие от секса
    If you marry me,
    would you bury me?
    Would you carry me to the end?

So say goodbye to the vows you take.
    And say goodbye to the life you make.
    And say goodbye to the heart you break.
    And all the cyanide you drank.

Guest
    emi kaji mu da udarite edin sex 5 4asa i da vidime dali nema se izkefi6 a ako ne se...mi obadi mi se - 08995343243

A mi na men tova mi zvu4i kato OMRUZNAL MI E!!! a ako e taka,4e nai-dobre si nemeri drug
    Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
    Лао Дзъ

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Hrisa-Pisa
    A mi na men tova mi zvu4i kato OMRUZNAL MI E!!! a ako e taka,4e nai-dobre si nemeri drug
    ...ако все пак не намериш момче, има и други начини да си направиш 'кефа'.
    Успех.

sled kato hodite pove4e ot godina sigorno ste izrobvali mnogo ne6to no vse pak eksperimentiraite,probvaite ne6to razli4no:stranni pozi razli4no mqsto drug na4in na lubovna igra ili ne6to pt sorta!uspeh

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ми щом не ти аресфа не го прави.. то тфа си е лично тфой проблем.. не можем да ти кажем прай го не го прай, скъсай с него не късай.. нали се сещаш..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Цитирай Първоначално написано от Hrisa-Pisa
    taka e

vij sq moito momi4e!! ako toi ne moje da te zadovoli vkaraite i o6te edno mom4e v deistvie i 6te vidi6 kvo se nari4a vikane ot udovolstvie
    obichaite se , za da vi obi4at

Катя
    Guest
    Много ви е смешно а?! Аз имам сериозен проблем, а вие се ебавате =D>

Мега фен
    Oтговорите са напълно верни и сериозни. Но ти явно искаш да прочетеш вълшебен начин, по който да ти стане хубаво с приятеля ти и да не мислиш за други мъже.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Катя
    Много ви е смешно а?! Аз имам сериозен проблем, а вие се ебавате =D>
    taka e kato puska6 tapa tema , ti sama trqbva da si re6i6 kakvo da pravi6 6totot vse pak ne zasqga men ili nqkoi drug ot foruma
    kakvoto ti se iska da napravi6 go pravi6 , jivota prodaljava

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Leave`S Eyes
    Разкавай го и си намери някой,с който ще получаваш удоволствие от секса
    hmm....spored teb edna vryzka samo okolo sex-a li se vyrti,kyde sa 4uvstvata..te ne sa li po-vajni....qvno az sym mnogo nazad s materiala

ami na tova ne se zapovqdva , ne e vinovno nito mom4eto nito ti , prosto e svyr6ila vryzkata , skysaite za za da nqma tormoz za tebe a i na nego nadali mu e priqtno kato sa taka ne6tata

FCX
    Guest
    Кате ти от кой град си, може да ти помогна с някой друс сеанс.??

Guest

Re: Не изпитвам удоволствие с приятеля ми

Цитирай Първоначално написано от Катя
    Ходя с приятеля ми повече от година.В началото секса беше страхотен, но от половин година не изпитвам никакво удоволствие.И още по-зле -даже някакси ме е гнус да правя секс с него Не че е мръсен или грозен-нищо подобно, просто ми е гадно.А иначе като ходя по улицата или като седна в някое кафе,заглеждам всички мъже и си представям как ще са в леглото,постоянно имам сексуални фантазии с най-различни мъже Какво да правя?
    Prosto ti triabva raznoobrazie...napravi go s drug))))

Jey Jey
    Guest
    Probvai shvedska troika s 2-ma nepoznati )
    Seriozno - mi razberete se da si namerite partniori samo za edno - dve 4ukaneta za raznoobrazie i posle shte ti haresva pak s nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си