View Full Version : 10 godini razlika
marii4eto
02-10-2006, 15:33
zdraveite vsi4ki:)
otskoro imam priqtel, s koito mi e mn dobre i mislq da predpriema sledva6tata stypka,t.n. sex :)
problema e tam 4e az sam na 17 a toi na 27 i malko me pritesnqva tozi fakt.
dumite mu uj sa izskreni i ne e samo zaradi "ebaneto",no me pritesnqva 4e sled "pyrvata ni no6t" ne6tata moje da se oburkat:( a ne mi se iska poneje mnogo go haresvam.
daite mi savet :(
P.S. mersi predvaritelno za otgovorite :)
бездомник
02-10-2006, 15:36
Не си толкова малка! Какво очакваш? По-малки да ти наливат акъл? Давай! Не виждам проблем.
RoyTheReaper
02-10-2006, 15:44
razlikata v godinite vi ne e problem, za6toto ti ve4e si golqma. ne e kato 13 i 23 primerno. taka 4e davai smelo.
ako vse pak ne si sigurna za iztinskite mu namereniq, go druj na suho o6te malko.
Чакай да те светна на един номер - колкото повече значимост влагаш в ебането толково по трудно ще ти е да го направиш. Тва е едо чукане забога, колкото по рано го осъзнаеш толкова по добре.
BloodY`RoSe
02-10-2006, 16:07
хихи :wink:
марииче,аз и аз имам някакъв подобен поблем.е то неможе да се нарече проблем де :D
и аз съм на 17 а мъжа с който уж съм е на 28,ще прави 29...ама какъв е проблема.важното е на мен да ми е добре с него :wink:
давай..какво губиш?? :)
марииче,аз и аз имам някакъв подобен поблем.е то неможе да се нарече проблем де :D
и аз съм на 17 а мъжа с който уж съм е на 28,ще прави 29...ама какъв е проблема.важното е на мен да ми е добре с него :wink:
VIE NORMALNI LI STEEEE :smt011 :smt013 :smt009
BloodY`RoSe
02-10-2006, 16:20
VIE NORMALNI LI STEEEE :smt011 :smt013 :smt009
какво по-точно имаш предвид??? :?
Moje li pikli kato vas da praviat seks s maje..???
Nekva na 17 shte se nabira na 20 i kusur godishen..Taia tema triabva da se lokne :? [-X ](*,) :smt013 :smt011
BloodY`RoSe
02-10-2006, 16:30
Nekva na 17 shte se nabira na 20 i kusur godishen..Taia tema triabva da se lokne :? [-X ](*,) :smt013 :smt011
no sam sigurna 4e kogato doide6 na mqstoto na tozi 4ovek i nqkoq taka ti se "nategne"(koeto v slu4aq s men ne e to4no taka) nqma da otkaje6... :lol:
Vie shte momicheta!Vse oshte ste deca!!pak i vie ne ste tolkova vinovni,no na gadjetata vi kade sa im glavite??
Izobshto imate li za kakvo da si govorite.?.Razlikite v godinite i =>durjanieto e goliamo..chudia se kakvo moje da iska edin muj ot dete?..tva e pedofilska rabota ako me pitash :!: :evil:
BloodY`RoSe
02-10-2006, 16:39
4esno kazano ima mn za kakvo da si govorq s 4ovek na tolkova godini,otkolkoto s mom4ence na moqta vyzrast,koeto se int samo ot CS i nekvi podobni idiot6tini!!!! :evil:
HUBAVO DE!!vseki si ima mnenie..iavno nashte se razminavat 8)
love_delight
02-10-2006, 20:05
NIKE - Just Do it!
sh3_1s_7h3_0n3
02-10-2006, 23:27
mi az imah podoben problem samo deto TOI beshe na 25. i kato osyznah kolko me trovi vyprosa s godinite reshih prosto da zareja cqlata rabota i nakraq [mai] go otrqzoh.
tyi 4e ako otdavash tolkova golqmo zna4enie na godinite i tva te pritesnqva po-dobre ne pravi nishto.no ako si nepukistka i ne ti pre4i...deistvai :)
teenkopele
02-10-2006, 23:36
NIKE - Just Do it!
:wink: 8) :)
BloodY`RoSe
02-11-2006, 08:15
xoxo xora pri moq problem..koito e sa6tiq mai kato na marii4eto,sno6ti se zapoznax s momi4e koeto sa6to uj e s tozi 4ovek..i mi kaza 4e znae za o6te 5 momi4eta,koito toi vyrti.. :smt011
super mn se izdraznix na tozi 4ovek,za6toto ne e nikakyf da si igrae s 4uvstvata na xorata,da govori na men na neq i na drugite absolutnite ne6ta..da dokosva vsi4ki po edin i sa6t na4in taka 4e si kazax krai =;
i sme re6ili s moqta nova "priqtelka" da mu ustroim mn qk kapan..to4no za sveti valentin.... :lol:
da vidi i toi kolko e xubavo nqkoi da se ebava s nego :evil:
SweetBunny
02-11-2006, 08:29
Ami napravete sexa, ti si golqma i 6tom se 4uvstva6 sigorna, lo6o nqma da opita6 ;-) :smt004
No ve4e ass ne moga da znam dali 6te te ostavi sled 1vata no6t, za6toto SPORED MEN edin muj na 25+(nagore) godini (kamo li na 27) NE moje da zaobi4a edna tiineinjurka. 6toto 4oveka si e na vuzrast i ve4e se e vlubval, razlubval, obi4al, mrazil bla bla...v smisal ti moje bi NE si mu bezrazli4na, no ne vqrvam da ima golemi 4uvstva, prosto ne vqrvam v takiva vruzki [-X :-#
Ti si precenqva6 kakvo da pravi6, ass ne go poznavam, 4e da te posuvetvam, ama sum napulno protiv vruzkite s nqkoi 25+godi6en :!:
napulno podkrepqm mnenieto na sladYR, az poznavam mnogo hora na po 25 godini i spored tqhnoto i moito mnenie trqbva da si ebasi LOOSEEERA za da ne moje6 da si nameri6 momi4e na tvoeta vuzrast , a ne da si hva6tat 17-18 godi6ni koito o6te ne sa se osuznali kakvo to4no pravqt
](*,)
napulno podkrepqm mnenieto na sladYR, az poznavam mnogo hora na po 25 godini i spored tqhnoto i moito mnenie trqbva da si ebasi LOOSEEERA za da ne moje6 da si nameri6 momi4e na tvoeta vuzrast , a ne da si hva6tat 17-18 godi6ni koito o6te ne sa se osuznali kakvo to4no pravqt
](*,)
А според мен, трябва да си ебати лузъра, ако се ограничаваш само до амортизираните кифли на твоята възраст. Ще те видим, когато станеш на 20-21 и нагоре, дали ще харесваш само 20-21 годишни. Тогава по-може да поговорим по тази тема. :-({|=
sexy_macka
02-11-2006, 13:15
sladYR Пуснато на: 10.02.10 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Nekva na 17 shte se nabira na 20 i kusur godishen..Taia tema triabva da se lokne
uspokoi se.... :) znaesh li kolko ima na po 14 rugnali s nqkuf na 25 tq pone e na 17,makar,che suushto ne e za nego...ei kuklo,fse edno nqma dr momcheta,deto da sa za teb
no...Vseki si ima mnenie :)
Sugar_metalka
02-11-2006, 14:18
Mi az sum 15 i sega 6te izlizam s edin, koito e na 23. Pone ti si na 17, taka 4e davai, vse pak 4ovek se y4i ot gre6kite si :wink:
otskoro imam priqtel, s koito mi e mn dobre i mislq da predpriema sledva6tata stypka,t.n. sex :)
dumite mu uj sa izskreni i ne e samo zaradi "ebaneto",no me pritesnqva 4e sled "pyrvata ni no6t" ne6tata moje da se oburkat:( a ne mi se iska poneje mnogo go haresvam.
ami prosti4ko e..ili go pravich ili ne...
California
02-11-2006, 14:52
ъ... и като е на 17 ква е гаранцията, че няма да я зареже пак?
Не бе, ми няма лошо, верно предполага се, че имаш мозък в главата, така че пробвай пък квото стане...
Както казаха човек се учи от грешките си...
Аз ако бях на теб щях да обърна нещата така, че все едно аз съм го използвала, ако видя че нящата отиват на зле... :smt016 :smt017
Air_J написа:
"А според мен, трябва да си ебати лузъра, ако се ограничаваш само до амортизираните кифли на твоята възраст. Ще те видим, когато станеш на 20-21 и нагоре, дали ще харесваш само 20-21 годишни. Тогава по-може да поговорим по тази тема."
ми да ти кажа до 20 не ми остава много, а и едно е 20-21 и савсем разли4но е 26/7 + да излизат със 17 годи6ни моми4енца [-X
shte te napuka edno zdravo odzad i tova e ti go haresvash zashtoto e po golqm zashtoto se 4ustvash interesna pred tvoite vrasni4ki s edna duma odzad moq savet e da go darjish na zor da mukazvash 4e iskash i kogato te pita ti mu kaji ne i ako te napsuva ili napravi nqkakva fizionomiq zna4i celta mu e da te napuka no i razlikata v godinite e kategori4na za otg toi e samostoqtelen ima sex telefoni edvali ne si pora4va prostitutki tova e istinata ti za nego si kato igra4ka dokato nqmash neshto go iskash kato go polu4ish ti umrazva kade shte se sravnqvash s momi4eta na negovata vazrast ti si kelesh te sa dami s koi shte nu e po priqtno ne se bazikai napukali te krai sa vsi4ko
avq hora mislete logi4no iskash sex kato si biesh edna 4ikiq ne mislish za sex daje te marzi da gledash probvai vzemi edno momi4e bii si edna 4ikiq ot vazbuda po nego sled 2 ni pak probvai vazbudata shte e po malka sled 2 ni oshte edinpat vazbuda po4ti nqma a sled oshte 2 ve4e nqma izobshto zashtoto i s tebe kato te nahuli edinpat i mu umrazvash tova e
ako ti se ebe obsluji vsi4ki tuka v foruma s poedna 4ekiq 4iiiikiq 4ekiq e laskash mako /LIOBOVTA E NISHTO BEZ EBANE NO EBANETO E JESTOKOST AKO NQMA LIOBOV EBISE ZARADI SEBE SI I MOM4ETATA
Air_J написа:
"А според мен, трябва да си ебати лузъра, ако се ограничаваш само до амортизираните кифли на твоята възраст. Ще те видим, когато станеш на 20-21 и нагоре, дали ще харесваш само 20-21 годишни. Тогава по-може да поговорим по тази тема."
ми да ти кажа до 20 не ми остава много, а и едно е 20-21 и савсем разли4но е 26/7 + да излизат със 17 годи6ни моми4енца [-X
20-21 годишните също не са на една възраст със 16-17 годишните, нали? Или греша? Защото ако според теб са на една възраст, то тогава аз си падам само по момичета на моята възраст. Този проблем със възрастовите предразсъдъци не ми е помогнала, ама хич! Пълни глупости са това, стига разликата да не е наистне огромна (10 години също са много, не ме разбирайте погрешно). Сега съжалявам, че едно време, когато бях на 17-18 и си харесвах 14-15 годишните и вместо да ги зарибявам, аз мислех, че са малки и ме беше срам да се занимавам с тях. Сега обаче - не ме бърка! Признавам си - за едното ебане има и хубави наборки, но като цяло повече си харесвам набор 88, 89, че дори и 90!
П.С.> Днес една позната (навърши 18 преди месец) скъса с гаджето си (на 27 е). :-({|=
Air_J написа:
20-21 годишните също не са на една възраст със 16-17 годишните, нали? Или греша? Защото ако според теб са на една възраст, то тогава аз си падам само по момичета на моята възраст. Този проблем със възрастовите предразсъдъци не ми е помогнала, ама хич! Пълни глупости са това, стига разликата да не е наистне огромна (10 години също са много, не ме разбирайте погрешно). Сега съжалявам, че едно време, когато бях на 17-18 и си харесвах 14-15 годишните и вместо да ги зарибявам, аз мислех, че са малки и ме беше срам да се занимавам с тях. Сега обаче - не ме бърка! Признавам си - за едното ебане има и хубави наборки, но като цяло повече си харесвам набор 88, 89, че дори и 90!
П.С.> Днес една позната (навърши 18 преди месец) скъса с гаджето си (на 27 е). :-({|=
Това аз го написах! \:D/
QrOsTnA``
02-12-2006, 18:14
Чакай да те светна на един номер - колкото повече значимост влагаш в ебането толково по трудно ще ти е да го направиш. Тва е едо чукане забога, колкото по рано го осъзнаеш толкова по добре.
Za teb tva li e sexa ve - 4ukane!?!? :-s Mi basi nevejiq det si zna4i.. :smt017 :smt013
Hubavo we maina ne moga da razbera kak taka vii momi4etata ste tolkova tupi tq bila na 17 toi na 27 i na neq i bilo dobre..mi hubuu misli6 li 4e toq tip te vazpriema kato ne6to pove4e ot prqsna mruvka za ebana..OMFG!! ta toi e na 27 ve4e 6a si tursi serioznza priqtelka s koqto da suzdava semeistvo i takiva ne6ta ti si prosto edna ot poslednite mu avantiuri predi serioznostta i ako misli6 4e ti si ne6to pove4e za nego ot simpati4na..jestoko se luje6 :smt014 [-X :-#
^Kiss_of_the_Sun^f
02-12-2006, 21:52
Mila pi6i na li4nite i mi razkaji vsi4ko!6te ti kaja nqkoi ne6ta :D
malchoto_f
02-13-2006, 13:05
hhmmmm mi to da ti kaja na tezi goini razli4iqta m/u 17 i 27 sa mn malki po-otno6enie na vsi4ko-harakter, interesi taka 4e ti si znae6 kakvo iska6. tova si e tvoe re6enie. no ne 4akai nqkakvi nepoznati ot tozi forum da ti kazvat kakvo da pravi6, za6toto i te, i az ne znaem kak stoqt to4no ne6tata pri vas. dokato ne se nau4i6 da re6ava6 sama nqma da stane rabotata. precenqva6 kakvo iska6 i go pravi6 bez da si misli6 kakvo biha kazali drugite. i t.n. :wink: :idea:
Za teb tva li e sexa ve - 4ukane!?!? :-s Mi basi nevejiq det si zna4i.. :smt017 :smt013
Ми те са синоними всъщност. :smt017
Ami da ti kaja ne6to nali go haresva6 mnogo-togava nqma k'vo da se pritesnqva6 za razlikata(kaka mi se ojeni za 4ovek koito e 16 godini po-golqm ot neq ne za dr a za6toto go haresva istinski [daje si imat 2 deza] :-) :-)
nesravnima
02-15-2006, 15:04
И аз бях така в началото на сегашната си връзка. Страхувах се, но не защото той е по-голям, а да не му щукне да ме зареже или нещо такова, но...
Не му мислих много и... не съжалявам. :wink: Все пак сме заедно от почти 2 години и... нямаше за какво да се притеснявам.
При теб може да е по-различно, но ти си го познаваш и трябва сама да решиш!
И... не се притеснявай за разликата в годините. Аз съм с 13г. по-малка от приятеля ми, но това никога не е било пречка за каквото и да е!
Успех!!! :wink:
И всъщност не си прав, защото чукането е една малка част от секса със жаргоното название "чукане". Много смешна снимка за човек с такива детски разбирания.
И всъщност не си прав, защото чукането е една малка част от секса със жаргоното название "чукане". Много смешна снимка за човек с такива детски разбирания.
Абе по какъв начин да ви обясня значението на думата синоними така че да ме разберете? Тва са две различни думи които обаче означават едно и също нещо - демек еднакви тоест нямат разлика, значи не са различни риййш ли?.
Тъпи путки ходят с по големи кат си мислят че са по висши тъй !
Пачи смотани кво си мислите че той много ва обича ли ? Единствената му цел е да ти пръсне клитора и да са похвали на дъртите си приятели .
nesravnima
02-16-2006, 15:09
Тъпи путки ходят с по големи кат си мислят че са по висши тъй !
Пачи смотани кво си мислите че той много ва обича ли ? Единствената му цел е да ти пръсне клитора и да са похвали на дъртите си приятели .
А бе тъпо пишлеме такова, вземи поживей малко и като разбереш поне малко от истинския живот тогава пиши.
Не може да слагаш всички големи под общ знаменател!
Не всички момичета се мислят за велики!!!
И какви са тези глупости - той бил голям и искал само секс?!? Ще ме извиняваш много, ама независимо от възрастта всички хора са еднакви! Единствената разлика е че някои като теб са тъпи парчета, а други използват главата си по предназначение!!!
И ако найстина някой иска само секс, то тогава защо има връзка, която продължава с години и не изневерява на половинката си?!? -> Помисли върху това!
П.П. Това е първият случай, в който отправям обидни думи към някого, но след като той обижда останалите... :smt018
nesravnima моя първо не мисля че си по голяма от мене че да ми казваш пишлеме , второ явно твоя приятел е по голям и го приемаш лично .
Аз че съм тъп - тъп съм . Ти също не си от най-интелигентните .
Та да се върнем на темата , казваш че години не й е изневерявал - от де знаеш ? Също казваш че съм тъпо парче а тези "големите" са умни - ами да си на 27 и да са фанеш с 17 годишна ... изглежда той й е на интелектуалното ниво .
ЩО ДА НЕ СЕ ФАНЕ С 27 ГОДИШЕН ВЕ ТЪПАК ТИ КАТ ОДЪРТЕЕШ НЕМА ЛИ ДА ИСКАШ НЕЩО ПО МЛАДО
ИЛИ СИ МИСЛИШ ЧЕ СЕ МЛАД ШЕ СИ СЕДИШ
СМОТАНЯК
МАЙ НЕ СИ ЕБАЛ СКОРО И ЗЛОБЕЕШ ЧЕ ХОРАТА КЛАТЯТ
Слизер кат не ти връзват недей да злобееш. [-X :lol: Пичките така са устроени че ги привличат зрели хора, но вече над 20-21 да тръгваш с 16 годишна е позорно, не знам какво намират в некво пишлеме, те вече трябва да се женят да не говориме. Аз веднъж ходих с една 15 годишна и просто дедазнам - ми тъпа е , говори ми за некви детски работи, изобщо не намирам никаква интрига в една такава връзка , кво да и помагам за домашните ли. И като и спомена за секс и тя да търчи да пише в тийн форума "той иска да правим секс, и аз не съм готова [-( " и после връсничките и да и отговарят - тоя е некъв извратеняк, щом иска да правите секс значи не те обича ](*,) "... ми не мога изобщо да се ангажирам с някои който разсъждава по такъв плиткоумен начин. Представям си па кат стана на 27 :shock: .
Все още не съм сигурен на кво мнение съм по темата обаче, от една страна има 15-16 годишни верно които мислят много по зряло, някакси на едно по висшо ниво, вълнуват ги по значими работи и така нататъка, но не мога да го осмисля тва - са хуу, тоя батее :smt017 на двайсе и седем тгодини :-s толко ли е кух че да не може да си намери някоя засукана студентка на по 20-20и нещо , ни ми го побира главата и тва си е. :smt012
TELKO ти си педофил батка , даже ти си смотаняка щот връстничките не ти вързват .
Oyamoto не злобея и не се притеснявам дали ше ми вържат , женен съм .
TELKO ти си педофил батка , даже ти си смотаняка щот връстничките не ти вързват .
Oyamoto не злобея и не се притеснявам дали ше ми вържат , женен съм .
аз сам на 19 години ве олигофрен и tuka става въпрос за 17 годишно момиче ве смешник
едно време на 17 са имали по две деца вече
кат си женен ко праиш в тоя форум ве аи да не казваме кои е педофила
жена ти знае ли че се размотаваш по форуми с малки момиченца ве тъп
Бате нали знаеш че надуваема жена не се брои :lol: ...колкото и да я обичаш. :smt005 Айде сега отиди се успокой и си набий една злобарка да намалиш адреналина натрупан в форума.
nesravnima
02-16-2006, 17:34
А бе момчета, защо просто не приемете, че не всички мислят като вас и не престанете да нападате хората без да сте наясно с нещата?!?
Някои изказват мнение, без да са го преживели, други пък обратно. Всички сме различни и не мисля, че това трябва да е повод за размяна на обиди.
Аз разбирам всички (май). Знам защо някои от вас реагират толкова остро, но... ок не ви допада това, ама трябва ли да се обиждаме?!?
Дайте да спрем до тук с нападките и да пишем по темата, а не ти си такъв, а пък ти онакъв...
А който иска да продължава спора - пращайте си лс!
sexy_macka
02-16-2006, 17:43
Za liubovta granici nqma ! :lol:
YcneX v liubovta ! :P
favor_91
03-02-2006, 09:36
4uval sam nqkade 4e lubovta nqma vuzrastni ograni4eniq...taka 4e ne se pritisnqvai ot razlikata mu godinite vi :) a dokolko my e samo za ebaneto ti si re6ava6 :) aide uspeh kako \:D/ tva samo 6egi4ka ne se obijdai :PPP
aLakaZam
03-02-2006, 09:48
Ако разликата е над 3 години не е нормално според мен. Ако е над 7 - това е педофилия.
FaHrEnHeit
03-02-2006, 12:05
4esno kazano ima mn za kakvo da si govorq s 4ovek na tolkova godini,otkolkoto s mom4ence na moqta vyzrast,koeto se int samo ot CS i nekvi podobni idiot6tini!!!! :evil:
Пикла такава аз като съм на 18 да не мислиш че съм по- глупав от тия кретени на 24 25 26 години дето си нямат друга работа ми да задяват 17 годишни кат тебе върви се чукай и да ти е мирна главата.Грешката ви е тука че все още си мислите че момчетата се развиват по-бавно от момичетата... :evil:
Vie v koi vek jiveete.
Vsi4ko e tolkova prosto,no vie"17 godi6ni mom4enca"
ne iskate da priemete istinata.Tolkova ste ograni4eni vav vzaimotno6eniata mejdu mom4etata i momi4etata 4e niamam dumi.Za tova nie momi4etata iskame MAJE.Ne iskam da vi obijdam no prosto vie o6te ne ste namerili sebe si a da ne govorim da dadete niakva sigurnost na nas.
Az sam na 17 a 4oveka koito naistina me nakara da razbera,4e v celia tozi jivot ima ne6to mnogo pove4e ot tova koeto vijdat o4ite e na 32.
E trea da se predstavish dobre v legloto :D