View Full Version : Повреме на целувка.
Momcheto
02-10-2006, 19:16
Здрасейте когато се целувам с приятелката ми тя си затваря на половина очите и мен това ме дразни искам да ги затваря както аз просто когато почнем да се целуваме сами са затварят . Искам да питам имали значение , че ми е малко X . Мерси
GreenLadyM
02-10-2006, 19:26
I moito gadje beshe taka!Govori s neq...s trenirovki shte se opravi...Kaji i 4e ne ti haresva da ne si zatvarq o4ite! :mrgreen:
Здрасейте когато се целувам с приятелката ми тя си затваря на половина очите и мен това ме дразни искам да ги затваря както аз просто когато почнем да се целуваме сами са затварят . Искам да питам имали значение , че ми е малко X . Мерси
nqma zna4enie, a tva 4e ti e malko.. ne mojem da ti pomognem
Не разбирам защо те дразни. Явно отскоро се целувате. А тя преди целувала ли се е много? Ако е така, мисля, че се притеснява да се отдаде напълно на целувката. Ако съм прав проблема ще се оправи с времето. Иначе, ако просто така се целува, с притворени очи, не можеш да я насилиш да се целува другояче.
ПП: Говори с нея. Предложи и да пробва да се целува със затворени очи. Ако не и хареса, нищо не можеш да направиш по въпроса.
започни да я дразниш и ти - отвори си очите широко - така че да излязат от рамките си.
ако не и харесва и тя ще спре
kAdrOkoSkA
02-10-2006, 20:07
Smqtam che tova moje lesto da se promeni stiga da imash pravilniq podhod kum neq i tq da ima jelanie da ti go napravi po-hubavo :wink:
Ха, я си представи, че като си затваря очите напълно, тя може да си представя че се целува с друг. А пък предпочитам когато се целувам с някого, очите му са отворени :-) Така съм сигурна, че целува точно мен.
Black_Cat
02-10-2006, 20:16
spokoino i az imam su6tiqt "problem" moito gaje puk se drazni 4e az sum s zatvoreni o4i no ve4e go prejivq i pri teb 6te stane taka 6te svikne6 znam 4e ne e mn priqtno no nqmame izbor a i pomisli si ako govori6 s neq tq donqkade 6te se obidi spored men :roll:
lol kakuw goliam problem..moje na momicheto da mu e kef taka da se celuwa..ako iska da se obleshtwa i taka da te celuwa,w kraina smetka i tia triabwa da izpitwa niakwo udowolstwie,ne samo da zadowoliawa twoite kaprizi [;
honey_reflection
02-10-2006, 20:34
ne e tolkoz zle... pone si gi zatvarq do polvin, a ne gi ostava otvoreni.. =) lol!!
:arrow: No shte trqbva da pogovorish s neq.. nqmash drug izbor!!
I moito gadje beshe taka!Govori s neq...s trenirovki shte se opravi...Kaji i 4e ne ti haresva da ne si zatvarq o4ite! :mrgreen:
Da i az mislq taka...Trqbva s neq da govori6 :-)
MiLiNkOtO^
02-11-2006, 10:48
Какво значение има дали си затваря очите..?
Ice_Queen
02-11-2006, 10:52
Я споко ! МОя си се целува с отворени очи ( и изобщо не вярвам на тия глупости ,че тва значело че не ме обича!!) ,но нищо не мога да направя..скоро го подпитах - ЗАЩО?І и отговора беше : И АЗ НЕ ЗНАМ,става от самосебе си !" Така де..както ти се целуваш със затворени и ти е приятно,може би и при нея е така !!!! Би ли ти било приятно ако тя доиде при теб и каже : Абе скъпи,дразни ме че се целуваш със затворени очи!" Какво ще направиш??!!?!?
Та решение на проблема ти ..ми може би има 3 изхода..:
1. Сменяш гаджето
2. Говориш с нея И АКО е съгласна да го промени
3. Свикваш ти със ситуацията и не обръщаш внимание!!!!!
А аз си мисля ,че ако все пак наистина държиш на нея ..това не би имало значение за теб!...!...!
red_rose
02-11-2006, 11:27
Преди и аз се целувах с затворени очи, ама след едно момче (което мн обичах) започнах понякога да ги отварям.Когато съм с напълно затворени и се дразня,защото започвам да си мисля за неща или хора,за които не трябва ](*,) Досега гаджето не ми е правило забележки,ама и да ми направи аз няма да ги приема [-X Ще си се целувам,както искам и както на мен ми харесва,ако не е доволен да си намери друга [-( Я и ти си остави мацката да се целува,както на нея й е кеф, тя не ти прави проблеми затова,че си с затворени очи нали,не бъди егоист [-X
LoVe_RuSlAn
02-11-2006, 11:31
oh znam go tva ne6to mn e sme6no ama ako mngogo te drazni pogovori s neq vse pak tzeluvaneto e nai priqtnata 4ast ot ne6tata a ako na tebe ti e nai nepriqtnata samo zashtoto priqtelkta ti ne si zatvarq 04ite okato se tzeluvate:}
sexy_macka
02-11-2006, 12:02
izvinqvai,obache t`fa e mn glupavo...kakfo ti prechi...taka se chufstfa po-dobre,taka go pravi...na neq moje da ne i haresfa kak se celluvash ti,no si mulchi.,..makar che trqbva da si kazvate na koi kakfo ne mu haresfa,za da vurvqt neshtata...fse pak,tfa e super glupavo :evil:
whhwhwwh
02-11-2006, 13:22
i moq i toi taka iiii daje dokato se {} gleda nalqvo nadqsno ama skoro razbrah 4e gleda v ogledalata dali idvat koli ili hora iiiiii kato nqkoi minava i nie palim kolata i se mestim nqkade drugade...o6te mnogo se kriem ama sviknah
Така де..както ти се целуваш със затворени и ти е приятно,може би и при нея е така !!!! Би ли ти било приятно ако тя доиде при теб и каже : Абе скъпи,дразни ме че се целуваш със затворени очи!" Какво ще направиш??!!?!?
1. Сменяш гаджето
А аз си мисля ,че ако все пак наистина държиш на нея ..това не би имало значение за теб!...!...!
pipi`e`golqma
02-11-2006, 13:52
Така де..както ти се целуваш със затворени и ти е приятно,може би и при нея е така !!!! Би ли ти било приятно ако тя доиде при теб и каже : Абе скъпи,дразни ме че се целуваш със затворени очи!" Какво ще направиш??!!?!?
1. Сменяш гаджето
:wink:
Мфф аз бях тфа :smt016 :smt016
piFka_LP
02-11-2006, 14:39
Ха, я си представи, че като си затваря очите напълно, тя може да си представя че се целува с друг. А пък предпочитам когато се целувам с някого, очите му са отворени :-) Така съм сигурна, че целува точно мен.
i az tui si mislq
Какво значение има дали си затваря очите..?
и аз туй питам :-k
az sym slushala,che ako choveka otsreshta se celuva s otvoreni ochichki,moje da shari...t.e da se zaglejda po druga,dokato se celuva s teb..tyi che sys zatvoreni e po dobre,no vseki sam reshava kak ;)
`Death`Whore`
02-11-2006, 15:51
Малоумници!
seksi_kote_f
02-11-2006, 19:50
PROSTO I GO KAJI 4E NA TEB NE TI HARESVA TAKA
nz za6to trqbva da te drazni...vseki prai nekvi stranni ne6ta...pri neq qvno e tva... :smt016