Влез

View Full Version : Ново училище

Sour_Kiss
02-11-2006, 22:32
Здравейте,
Нашите решиха да ме местят за 2-рия срок в друго даскало!Радвам се, защото вече не искам да съм в частно у-ще, но от друга страна ме е страх..Никога не съм била в държавно, в България, след като известно време живях извън нея!!Вчера разбрах, че почвам даскало в понеделник!Видях новото си даскало, не е зле, но ме е страх от това, какво може да стане!Мн от материала ми е малко странен, щото съм го учила на английски език а не на бг, ще стана за подигравка!и дали ще си намеря приятели, иска ми се някой да ме успокои, защото не мога да спра да мисля за това...Ако имате някакви съвети..приемам всякакви критики :)

02-12-2006, 03:56
да не ти пука...
училището е такова, каквото си го направиш... ако подходиш със страх и се затвориш и т.н. така и ще продължи...
отиди, усмихната, приветлива, лъчезарна и спечели новите си съученици с присъствие на духа :)

==>>mnogo PRAVILNO!!! ne se pritesnqvai
az smenqm daskaleta vsqka godina, tova koeto sam nau4ila sa tri osnovni pravila- ne badi sramejliva govori sas ostanalite i badi uverena v sebe si! ako ima nqkoi koito ne te haresvat po koi znae kvi pri4ini ili govorqt zad garba ti i sa licemerni opitai se da gi ignorira6. nai vajnoto e da ne se pritesnqva6 i da bade6 spokoina :D kasmet :wink:

emotions
02-12-2006, 19:57
сега съм в петото си даскало ,така че само един савет ще ти дам -бъди себе си независимо от всичко :smt039

Sour_Kiss
02-13-2006, 07:05
Миси много :-) мисля че точно това имах нужда да чуя!
Ще дам всичко от себе си, този ден да мине нормално :-)
Сега вече съм по-спокойна, и мисля че ще оживея :P Пак ви благодаря за съветите, ще се постарая да бъда себе си \:D/

piFka_LP
02-13-2006, 19:28
i az smenqm 3 daskalo po red namirat se novi fr burzo osobeno ako si sebe si

Притесненото човече
02-13-2006, 21:37
Спокойно! Обикновените училиша не са страшми! Просто бъди такава като всички останали! :P

teenkopele
02-14-2006, 15:54
да не ти пука...
училището е такова, каквото си го направиш... ако подходиш със страх и се затвориш и т.н. така и ще продължи...
отиди, усмихната, приветлива, лъчезарна и спечели новите си съученици с присъствие на духа :)

Взе ми думите от устата! :D

Michelle_la_charmante
02-14-2006, 16:34
Здравейте,
Нашите решиха да ме местят за 2-рия срок в друго даскало!Радвам се, защото вече не искам да съм в частно у-ще, но от друга страна ме е страх..Никога не съм била в държавно, в България, след като известно време живях извън нея!!Вчера разбрах, че почвам даскало в понеделник!Видях новото си даскало, не е зле, но ме е страх от това, какво може да стане!Мн от материала ми е малко странен, щото съм го учила на английски език а не на бг, ще стана за подигравка!и дали ще си намеря приятели, иска ми се някой да ме успокои, защото не мога да спра да мисля за това...Ако имате някакви съвети..приемам всякакви критики :)

E, как мина? :)

Sour_Kiss
02-14-2006, 19:10
Здравейте,

E, как мина? :)
Амии, я да видим, как мина:)
В началото бях супер притеснена и напрегната, че като си купих пакетче носни кърпички, вместо да я отворя за лепенката, разкъсах цялото пликче от горе без дори да я видя тази лепенка :lol: след това влизам в даскалото(бях стигнала доста по-рано..) и седях самичка да коридора, защото не познавах никой!
После влязох в час, и се запознах със съучениците си, не бяха всички там защото първият час имаха блок!
След това малко по малко започнах да се адаптирам :-) Днес отидох савсем спокойна и дори ходих на кафе със съученички и беше мн забавно \:D/
Даже се прибирам с 1 момиче, което адски ме кефи, говорим си и почвам да свиквам...Наистина съм HaPpY!