View Full Version : kakvo da pravq
Moe lubimo zabavlenie ,eda si 4atq v mirka.No ot prosto zabavlenie se .......Ami kak da vi kaja az sam na 13 i se zapoznah 4rez 4ata s moq priqtel,toi e na 20.dopada me si mnogo ,no ne6to me pritesnqva.Kato ostanem nasame ,toi mnogo se vazbujda,i az no me e strah.Ne moga da si go predstawq kak 6te stane
kaji na tvoq priqtel 4e e pedofil
Worthless
02-13-2006, 10:45
хич не си прави планове
той е на 20, ти на 13. от там нататъка ако имаш малко повече мозък ще разбереш какво искам да кажа
are you crazy motherfucker. ne si go i pomislqi ste sajaliava6. az sam mom4e a stom ti go kazva mom4e tova ne6to ima za kakvo da se zamisli6
Moe lubimo zabavlenie ,eda si 4atq v mirka.No ot prosto zabavlenie se .......Ami kak da vi kaja az sam na 13 i se zapoznah 4rez 4ata s moq priqtel,toi e na 20.dopada me si mnogo ,no ne6to me pritesnqva.Kato ostanem nasame ,toi mnogo se vazbujda,i az no me e strah.Ne moga da si go predstawq kak 6te stane
mi ne sa zanimavai s tolkoz golemi ve kurvo malka.pak ako ne si malkata_kurva as si reja koto poiska6
emi ako ne si rusa 6te zacepi6! a ako si rusa kato stane6 na 17-18 6te te vidim kak 6te izglejda6 i kak 6te xodi6 po ulicite. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Master_88
02-13-2006, 12:09
По-добре не влагай много надежди в тази връзка или по-скоро в това "моментно увлечение"
malchoto_f
02-13-2006, 12:27
mila, osaznai se malko!!!!!!!!! kade si tragnala s 20 godi6en maj- mn si malka za nego-6te te iz4uka i 6te te zareje. maj na negovata vazrast si tarsi ne6to po uzrqqlo i ti si mu samo za uprajnenie. pomisli si dobre kakvo 6te pravi6 no 6te sajalqva6 ako pravi6 sex s nego-povqrvai mi!!!!!!!!!!!!! [-X
mnogomili4kata-sf
02-13-2006, 12:39
](*,) Тежко еее...голяма мъка :shock:
Шибана работа. :-k Да ти кажа няма да сбъркаш ако се откажеш от тая работа =; преди да се разочароваш...
Абе хора осъзнайте се малко! Кво го нареждате момичето?Никога ли не ви се е случвало да вярвате в невъзможни неща?И аз съм на мнение че той само изка да я изчука и да я зареже,обаче има и друг начин да и се поднесе тва,нали?Да не говорим за изказванията от руда на "курво","ти руса ли си" и други от тоя калибър.Айде успокойте се малко,стига с тая агресия! :smt014
He3HauKa
02-13-2006, 14:48
Ami momicheto ne e kurva a dori i da e rusa v nqkoi otnosheniq sigurno rasajdava po dobre ot opredeleni hora tuk :smt019 Prosto e naivna i e povqrvala na hubavite prikazki na 20 godishniq batko koito nai veroqtno i obqsnqva kolko q obicha i tem podobni.
Macka prosto go zareji zashtoto nqmash rabota s nqkaf deto ne mu vrazvat po golemite i za tva tarsi sred decata :smt019
Човека ще те изчука - факт! Но няма да те зареже (или поне не веднага). Ще те зареже, когато ти се насити (освен ако не е влюбен в теб, което по-скоро не е така). Но като те гледам колко неуверено казваш, че не си сигурна, ако момчето е мъж на място до 5-6 дена ще те отвори, гаранция! :twisted:
Ami momicheto ne e k***a a dori i da e rusa v nqkoi otnosheniq sigurno rasajdava po dobre ot opredeleni hora tuk :smt019 Prosto e naivna i e povqrvala na hubavite prikazki na 20 godishniq batko koito nai veroqtno i obqsnqva kolko q obicha i tem podobni.
Macka prosto go zareji zashtoto nqmash rabota s nqkaf deto ne mu vrazvat po golemite i za tva tarsi sred decata :smt019
Стига злобя де :smt016
Май не прочете кво бях писала-сички се прайте на божи кравички и когато някой откровено изрази мнението си и то не съвпада с общото го нападате...Жалко за вас,но както обичам да припомням- "ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА"...мдаааа,в това не трябва да се съмнявате ;-) :smt016
Нека момичето си реши ... но според мен sun_f все още си много малка ... както казах избора си е твой ... :|
ti si dete, ne se zanimavai s gluposti...2o godi6en muj ne e za teb, 6te mu doide vremeto! a puk i 4ata ne e nai-dobroto mqsto za zapoznanstvo! :!: