Влез

View Full Version : Lubov,lubov....NO

Vlubenata_15
02-13-2006, 19:35
Zdraveite v moenta sam mnogo 6tastliva za6toto mislq 4e namerih lubovta.M/u men i nego ima6e samo 1 celuvka i cqla v4erer dvamata no az sam vlubena mnogo :smt007 Moje bi nqma da go vidq mesec dva no jivot i zdrave znam 4e 6te go vidq nqkoga i 6te sam 6tastliva otnovo.No(vinagi ima no) toi e na 27 a az na 15 tva si e problem :( i kolkoto i da sam 6tastliva edva li 6te ima ne6to po mejdu ni :( kak msilite?

piFka_LP
02-13-2006, 19:48
po princip godinite ne sa vajni no vie imate 12 god razlika.i se pak tova e edna celufka i sig 2 meseca nema da da go vidi6 pomisli si dobre predi da napravi nqkoq glupost

teenkopele
02-13-2006, 20:08
Годините никога не са били от значение, поне за мен.
Но от това,което чета разликата ви не е от няколко години,а цели 12. Това пак не би било кой знае каква пречка ако има силни чувства, но в случая е имало една целувка.Не че не значи нищо,но щом няма да го виждаш толкова време....не знаеш с кой е къде е. На можеш да си сигруна дали просто не си била поредният му опит да оправи някоя!:evil: Както и да е....според мен не го чакай,а продължавай напред и да не ти пука. Ако го чакаш шанса да се нараниш много е огромен.
Успех. :wink:

He3HauKa
02-13-2006, 20:22
S brat mi imame 12 godini razlika :-k Lichno az nemoga da si se predstavq s nqkoi koito e nabor na brat mi shtoto i brat mi na 27 no se pak ako si shtasliva DA NE TI PUKA macka :smt016

IdontGiveaFuck
02-13-2006, 20:29
Просто и кратко - той не те обича.
Не ми се обяснява за пореден път защо.

CpecaH
02-13-2006, 20:43
Zdraveite v moenta sam mnogo 6tastliva za6toto mislq 4e namerih lubovta.M/u men i nego ima6e samo 1 celuvka i cqla v4erer dvamata no az sam vlubena mnogo :smt007 Moje bi nqma da go vidq mesec dva no jivot i zdrave znam 4e 6te go vidq nqkoga i 6te sam 6tastliva otnovo.No(vinagi ima no) toi e na 27 a az na 15 tva si e problem :( i kolkoto i da sam 6tastliva edva li 6te ima ne6to po mejdu ni :( kak msilite?
Помисли си добре , дали връзката ви няма да се осланя само за "спорта" или желаете нещо повече ! Оточни го това първо с себе си , после с него !Но внимавай - някои желаят дълготрайна връзка , други просто секс ... :smt012

Dr.XXL
02-13-2006, 20:57
We ti tapa li si ma on moe ti e ba6ta we mn qsno 4e ni6to nema ima mejdu vas!!!!!!! A pa i kiqk na 15godini nemoe se vlubi. Ae cepi mraka i si nameri drug

HeDa
02-13-2006, 20:58
Просто и кратко - той не те обича.
Не ми се обяснява за пореден път защо.
:-# Tochno :!:

CpecaH
02-13-2006, 21:02
We ti tapa li si ma on moe ti e ba6ta we mn qsno 4e ni6to nema ima mejdu vas!!!!!!! A pa i kiqk na 15godini nemoe se vlubi. Ae cepi mraka i si nameri drug
Хаха , голями "мислители" се навъдихте тук ... Не всички мъже търсят само секс от едно момиче ... Свидетел съм на любов между 14 годишно момиче и голям мъж на 25 години ... той се грижи за нея ... Грехота е така да й говорите ... :smt011

petq_87
02-13-2006, 21:05

Все още си в еуфория и затова си мислиш,че си влюбена.Помисли какъв ще е тоя лудия на 27,който ще тръгне с 15 годишна.А и нали се сещаш,че той е мъж,а ти подрастваща?Не си мисли,че годините не са пречка,защото,ако ставаше въпрос за 25 и 37 е съвсем различно,но вашето...педофилия бе хора!Нямам думи вече,хората полудяха или са доста отчаяни....

petq_87
02-13-2006, 21:08
Хаха , голями "мислители" се навъдихте тук ... Не всички мъже търсят само секс от едно момиче ... Свидетел съм на любов между 14 годишно момиче и голям мъж на 25 години ... той се грижи за нея ... Грехота е така да й говорите ... :smt011

А ти пък си най-големия "мислител" от всичките!Мъж на 25 години има нужда от секс,а не от целувки.Но явно има още хлебец да изядеш!И не ми давай такива смешни примери с 14 годишна заблудена пикла и 25 годишен отчаян човечец!Смешен си просто!Това си е педофилия откъдето и да го погледнеш!

KOTKATA_17
02-13-2006, 21:16
Petq_87 pak se izkaza :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Vlubenata opredeleno tozi 4ovek ne e za teb normite ne go pozvolqvat o6te otkadeto i da go pogledne6 si si malka sled nqkolko godini kato si po porasnala moje da si s nego ne sega tvurdo ne :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

CpecaH
02-13-2006, 21:17

А ти пък си най-големия "мислител" от всичките!Мъж на 25 години има нужда от секс,а не от целувки.Но явно има още хлебец да изядеш!И не ми давай такива смешни примери с 14 годишна заблудена пикла и 25 годишен отчаян човечец!Смешен си просто!Това си е педофилия откъдето и да го погледнеш!
Сладурче , ясно ми е че си ограничено чедо живущо в Люлин , недей ми говори кой колко хляб да яде ... По закон се води за педофилия , но има и изключения ... Определено не съм смешен , момчето се грижи за нея . Облича я , храни я ... Супер простотии говориш ...

midnight...
02-13-2006, 21:21
охохох аз винаги казвам че от разлика до разлика има много разлика! :idea:
извинявай ама човека вече е за женене(така е израза)
аз също съм на 15 обаче само като си представя 12 г. разлика....драйфффф [-( :smt018
по-добре помисли трезво и не хвърчи толкова в облаците, защото какво мислиш че иска от теб-само целувки ли?!

CpecaH
02-13-2006, 21:30
Съгласен съм с теб до една степен ! И все пак подобна любов е възможна , но че някои злоупотребяват с това си права ... Нека даваме на момичето само съвети , не и ум , бъдете толерантни за бога ... :smt012