View Full Version : смъкнати мацки
Extreme_Killer
02-15-2006, 05:02
пичове харесвате ли някви смъкнати момичета ама не някви р&б а пънкарки някви такиаж сладури с елксо мъкнато пантралонче аз направо като видя някоя такава сладурана умирам за нея :)
WILD__BOY
02-15-2006, 06:24
Пънкове и лигави R&B-та не обичам ама хич даже. Иначе смъкнати мацки ме кефят :)
Baggy fo life!
nerazbiram. kak taka sm1knata...
da i visqt pantalonite vse edno se e nasrala, ili vse edno v1v vtora upotreba nqma neiniq nomer, r e vzela kvoto ima... :-k
...stranni hora, stranni ideali... [-(
sladko_kote
02-15-2006, 07:58
epa mn qsno 4e smaknatite macki sa po qki ot tiq deto hodat s nekvi visoki obuvki i v rozovo tfa e nekvo ujasno az primerno ne sam r&b gaze ama si hodq smaknato taka mi e po udobno i veselo kecki smaknati danski ili pantaloni i qk sui4er e tfa e da nosi6 leeko i udobno :D
и аз сам по са6тия на4ин 6ироки данки и слуит4ер ....много по удобно аи слу6ам такава музика ...така4е ми харесва и не ми пука какво мислят другите ...аи 4есно казано на приятелите ми не им пука как се обли4ам ...поне аз така мисля ...ина4е на които не му харесва ...ми ОК не ми пука ! :smt017
sladko_kote
02-15-2006, 08:54
eeee mnoo qsno 4e nema da ti puka i na men ne mi puka vajnoto e 4e ti e udobno a ne tuka da se obli4a6 v nekvo izkrq6to rozovo tfa e ujas :D
един път в едно кафе видях едно доста хубаво момиче облякло се малко така... r&b стил с дрехи на ECKO много ме изкефи
Etreme_killer
02-15-2006, 14:09
НЕ говорих за р&б газарки, а просто за смъкнати дре6ки на момиче мисля че седат чудесно , и много повече ми харесват ор розиви куклички
CuST0M1z3
02-15-2006, 14:26
NIKVI TAKIVA NE MI HARESVAT HARESVAT MI NORMALNITE
Уф...аз много мразя такива розови...само 1/3 от тия дето се обличат в розово са печени!Да живеят кецовете и удобните дунки :Р
Мнго ще се кефа да има такива момичета,но аз не съм виждал.Кефя се много,защото самият аз се нося така и съм ненормален фен на Undergroung Hip-Hop.
Dr. Kazimbutt
02-15-2006, 15:27
Кефя им се, готини са. Има една такава от даскалото... мноо' готяна! :lol:
cannabinoid
02-15-2006, 15:56
абе по хубаво гащите им да са смъкнати до долу! =P~
cvety_i_bebeto
02-15-2006, 16:00
epa mn qsno 4e smaknatite macki sa po qki ot tiq deto hodat s nekvi visoki obuvki i v rozovo tfa e nekvo ujasno az primerno ne sam r&b gaze ama si hodq smaknato taka mi e po udobno i veselo kecki smaknati danski ili pantaloni i qk sui4er e tfa e da nosi6 leeko i udobno :D
spored men tova(tezi smaknatite)ne sa momi4eta...tva sa nqkakvi stranni sa6testva...momi4e e kogato e s visoki obuvki ne e kazano da e v rozovo...da glezena,mila..i taka...a tva smaknatite vse edno gleda6 mom4e ebati....
Не го възприемам, понякога даже ми е трудно да им различа пола на тия. :lol:
epa mn qsno 4e smaknatite macki sa po qki ot tiq deto hodat s nekvi visoki obuvki i v rozovo tfa e nekvo ujasno az primerno ne sam r&b gaze ama si hodq smaknato taka mi e po udobno i veselo kecki smaknati danski ili pantaloni i qk sui4er e tfa e da nosi6 leeko i udobno :Dmomi4e e kogato e s visoki obuvki ne e kazano da e v rozovo...da glezena,mila..i taka...a tva smaknatite vse edno gleda6 mom4e ebati....
Каза "барбито" и се фръцна...
Ти изобщо четеш ли какво пишеш?! По твоята логика момичетата намаляхме наполовина, защото не всички носим високи обувки и сме глезени. Пфу! :smt019 Твоето изказване просто трябва да влезе в бисерите на форума. :roll:
Аз например, като ходя с по-широки и леко смъкнати панталони с кецове да не би да съм по-малко жена от теб?! А, и "ебати" израза използва нашето културно момиче, което се облича като истинска жена. [-(
sexy_macka
02-15-2006, 17:31
CuST0M1z3 Пуснато на: 15.02.8 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
NIKVI TAKIVA NE MI HARESVAT HARESVAT MI NORMALNITE
xax mn tupo kazano,da ne i "smuknatite" da ne sa Normalni...te sa si sushtite kaot nas,raslikata im e v drehite... :evil:
ne me kefqt.. toq stil pove4e otiva na mom4etata..
i na men ne mi haresva tozi stil na obli4ane,nito za mom4eta,nito za momi4eta,no tova e pravo na li4en izbor,vseki da si hodi kakto se 4uvstva nai-dobre:)
Jamalska
02-15-2006, 18:07
еми аз па не се кефя на розови кифли ма ко да напрайм.Живота е такъв и ние сме различни...
На нас ни харесва да си ходим с широки дрехи ...на други им харесва да си ходят по модата...А ко лошо има у втората употреба?мен па супер мноо си ме кефи...поне е по-на оферта...
Тия мацки са наистина хубавки, ама моля не ги бъркайте с пънкарки, металки и тн.. металките и пънкариките (пънкарите) не ходят така облечени, тия мацки са си чиста проба позйорки :| :---) \:D/ :-s
tfa taq deto e pisala 4e e po jena ot momi4etat deto hodat smaknati nema moza4ni kletki nemoete li da razberete 4e kecovete sa po udobni i moderni ot nekvi si ostri s tok4eta deto te praat nekfa gospojica a i kato vidq nqkoq takava s rozovo qkence 4erna kasa poli4ka i nekvi tapi obuvki da slu6a na mp3-ka 4alga naprao mi se draifa. NOSETE TFA DETO VI E UDONBO A NE TOVA DETO 6E VI PRAI PO KRASIV I KAKTO KAZVA ONOVA MOMI4E PO "JENA".DA JIVEQT KECOVETE SMAKNATITE PI4OVE I P**** I DRUM AND BASS I SI4KO DRUGO OSVEN 4ALGA I ROZOVITE GOSPOJI4KI
Не съм момче,но да си кажа мнението :D
Аз не се обличам смъкнато,но имам доста приятелки дето се обличат така и мен лично тоя стил мноо ме кефи.И първо да кажа,че смъкнатите панталони седят мнго секси(такива по-прилепнали по гъза и надолу са широки).А и мен лично ме дразнят тия розовите(бахти и гадния цвят),някви качили се на токчета и ми се правят на голямата работа...кецове РУЛЗ.а пък и бих казала,че като харахтер и държание смъкнатите момичета са много по-готини - някакси са по-естествени...
Хаха,ама какви сте.Тука нестава на въпрос за некакви изпадналки дето не се капят и незнам си какво.Това е стил на обличане и чесно казано,аз живея с него с музиката с всичко.
АНТИФЕШЪН СЪПРОТИВА!!!
GET SOME CRUCK!!!
http://www.urbanconnectionz.com/liljon.jpg
НЕНОРМАЛЕН Е!!! Знам,че не го знаете(не е фешън все пак)ама темата е затова и ето пример за това което харесвам и искам да нося,с разликатам,че няма да са толкова скъпи дрехите :)
Нямам нищо напротив момичетата с розовите ботуши :) А и снимката не показва какво трябва да носят момичетата според мен :) Просто показва какв,аз харесвам.Лошото е,че в нашият град не съм виждал такова момиче,защо ли?
Фешъна ви тресе!
ne mnogo sa mi gadni.. i momi4e s kecove pak mi e gadno.. miss sixty ala-bala .. ei takiva marki momi4etata da si kupuvat! ne dvs i tem podobni laina !
ne mnogo sa mi gadni.. i momi4e s kecove pak mi e gadno.. miss sixty ala-bala .. ei takiva marki momi4etata da si kupuvat! ne dvs i tem podobni laina !
Нали 8).
Ами чета тука какво сте писали и на някой им се чудя на акъла , може би просто някой хора са свикнали само със едно нещо и нямат очи за новото и различното , не говоря само за свлечения стил на обличане , говоря за това че повечето хора който се причисляват към "днешната мода" са доста по-консервативни и се присмиват на всичко което е различно (не искам никой да обиждам) . На мен лично не ми прави толкова голямо впечатление облеклото на момичето въпреки че и то е важно , но не дрехите правят човека . Аз се обличам свлечено , защото ми харесва и най-вече защото искам да съм различен .Живея във много задръстен град където на всичко различно се гледа лошо ! Бутам си се из центъра и сички ме гледат на кръв се едно съм извънземен !!! Отплеснах се малко от темата де . Айде Peace ! :wink:
Ами чета тука какво сте писали и на някой им се чудя на акъла , може би просто някой хора са свикнали само със едно нещо и нямат очи за новото и различното , не говоря само за свлечения стил на обличане , говоря за това че повечето хора който се причисляват към "днешната мода" са доста по-консервативни и се присмиват на всичко което е различно (не искам никой да обиждам) . На мен лично не ми прави толкова голямо впечатление облеклото на момичето въпреки че и то е важно , но не дрехите правят човека . Аз се обличам свлечено , защото ми харесва и най-вече защото искам да съм различен .Живея във много задръстен град където на всичко различно се гледа лошо ! Бутам си се из центъра и сички ме гледат на кръв се едно съм извънземен !!! Отплеснах се малко от темата де . Айде Peace ! :wink:
Ебало си мамата супер различно и оригинално, секи втори с кецове ебаси, и с панталони тип насрах се, и аз носих такива дрехи като беше модерно да се карат скейтпборди и ролери, тогава бях в 5ти 6ти клас начи трябва да е било едно уффф 7-8 години :smt005 .
Точно там е работата , че не всеки втори е с кецове , а обратното де (не че искам секи 2ри да е с кецове) :wink: Ама проблема според мен е че днешно време всеки прави дадено нещо защото е модерно ,а не защото му идва от вътре . Айде лека аз лягам че в главата ми се едно свири виенската филхармония .
ne stava vupros za smuknati ili rozovi kifli i sqkvi takiva opredeleniq.I az imam takiva poznati i tova izob6to ne gi pravi po-malko momi4eta,no ne na vseki otiva tova obleklo.Na men naprimer prosto ne mi otiva nito na izlu4vaneto,nito na tqloto,za6toto sum joben razmer,a smuknatoto opti4eski te skusqva.Hodq si s tok4eta i dunki po men,da poqsnq imam 1 rozova bluza i to ne izkrq6to rozovo,za6toto e ujasno,taka 4e ne sum i "rozova kifla" i izob6to horata ne trqbva da se pri4islqvat kum takiva ob6ti znamenateli i da se precenqvat po tova dali sa smuknati ili ne,na edni otiva,na drugi ne,edni se 4uvstvat dobre v takiva drehi drugi ne,vseki namira podhodq6toto za sebe si i tova ne go pravi po-niz6 pred drugiq.Sme6no e da se komentira po tozi na4in tazi tema,za6toto kakto kazah tova si e pravo na li4en izbor i precenka.
ми те всички тръгнаха с кецове като гледам...
а иначе да кажа по темата-всички момичета са готини,стига да са запазили индивитуалността си!
туй то
:mrgreen:
[quote=Piro]и аз носих такива дрехи като беше модерно да се карат скейтпборди и ролери, тогава бях в 5ти 6ти клас начи трябва да е било едно уффф 7-8 години :smt005 .
haha eto vijda6 li...MODA,da se vla4im podir modata :lol:
Dr. Kazimbutt
02-16-2006, 11:21
ми те всички тръгнаха с кецове като гледам...
Казваш го, защото не си видяла какво е в моето в моето даскало...
стила на обличане ме кефи но зависи от тялото на момичето се пак.. ама онея ся дет са ени широки виснали от горе и на долу стаат нормални дънки са ми МЕГА смешТни..
Extreme_Killer
02-16-2006, 12:51
мерси на всичко, 4е дадахте мнение мисля, че много добре тръгна темата продължавай те, ам само аз да каже нещо по тези въпроси дето разгелждате... нз мисля, че е много как дажа расистско, ако кажеш това не е за момичета аз мога да кажа че момичета изжедлат много добре в такива дрехи разбира се секи има праов на избор и най шит е като се мъчат да са по модата, мсиля че всеки трябва да се облича така както му идва от вътре а не да се съобарзяава с мода или с други гслупости
Jamalska
02-16-2006, 13:38
Точно там е работата , че не всеки втори е с кецове , а обратното де (не че искам секи 2ри да е с кецове) :wink: Ама проблема според мен е че днешно време всеки прави дадено нещо защото е модерно ,а не защото му идва от вътре . Айде лека аз лягам че в главата ми се едно свири виенската филхармония .
На концерта ли си бил,а?:)хаха уф...
хаха бе не сме мноо тия дет сме смъкнати бих казала..още повече че почваме да се "надушваме" кой от къде му е дошло да се облича така..длаи шот така е правил винаги и така го кефи или щото така е фешън..или щото Нели и Мишо така се обличат...
както е казал КРС1 елементите на хип-хопа са 9 и стила на обличане е един от тях...това не значи че ако не се носиш така си некъф фейк но поне ни оправдава да се харесваме така...И също не значи че тряа си "рапар" за да се носиш така...Ние го намираме за по-удобно и на когото му е по-удобно да ходи на 5см ток и му е по-топло с тънко розово якенце..добре нямам против
flying_girl
02-16-2006, 13:43
Ами аз предлагам да ходим без дрехи никакви моди .. така ще задоволим всякакви вкусове сигурна съм :wink: :smt005
Sa3ana3a
02-16-2006, 14:34
spored men tova(tezi smaknatite)ne sa momi4eta...tva sa nqkakvi stranni sa6testva...momi4e e kogato e s visoki obuvki ne e kazano da e v rozovo...da glezena,mila..i taka...a tva smaknatite vse edno gleda6 mom4e ebati....
Ахам некво мноо ме дразнат такива, една жена трябва да се облича стилно и красиво (То просто си личи къв е ума на жената по дрехите, тея със разпуснатите дрехи само се праат на голема работа и понекога ми идва да им отмаам една плесница кат ми се отворат)
Eyes-green-as-ocean
02-16-2006, 15:30
Abe az samo da vi kaja, che kato triabva se oblicham i s tokcheta i s rizki, ama takova kato shirokite dunchici, smuknati, da pokazvat ploskoto koremche - emi niama. Purvo e udobno, i vtoro - ne si krivete dushata - ama e krasivo, ako momicheto ima hubavo tialo, razbira se...
WILD__BOY
02-16-2006, 15:39
Тресе ви фешънарията та нема на Къде повече. Скейт обувки (щото тва не са кецове) и некви скейт дрешки и вече сте смъкнати МУАХАХАхахАхАХАХхаХАхаХА!
Смъкнотията идва от гетата. Смъкнати са рапърчетата и до са не съм видял едн да оди със скейт марка (от себеуважаващите се) Там масово си играят баскет - от там маратонките и потниците навлизат. Кефят се на Бейзбол и от там тръгват парвите по широки якета :)
Та не се изцепвайте че не некви позьори са смъкнати!
Са пънковете не са смъкнати! Тяхната идея за обличане иде повече от военни течения. Камуфлажи и високи ботуши за трудно проходими райони. Дрехите са свободни за да са удобни.
Така е - най некомерсиалното е да ходиш тип "$$$смъкнат$$$" с дънки на фифти сент купени за 15 лева от Ж пазар (които са купени от тира на иленцо за 6 лева, (които без митото и транспорта са произведени за 2 лева 8) )) и суетшърт на същата марка (турк-батладжаван индъстрийс) с подобна ценова листа, е тва е генгстъ, - check out my bling bling $$$$ 8) 8) 8) 8)
ohhhhhh ne tuka ne govorim za danki na 50 cent a nikoga ne bih oblqkla tfa ako si 4uval za magazina insomnia i sabotage i takiva tam ne se prodavat danki za po 6 lv na 50cent pi4.tam sa markovi drehi ot 60lv nagore.ako primerno tragna nqkade i trqbva da hoda pove4e mn qsno 4e 6te si obuq kecovete a ne visokite obuvki(takiva nqmam)nali 6e me bolat krakata posle a i kecovete s po moderni ot visokite obuvki s puh4eta to e -15 gradusa a nqkva mi hodi s tanko rozovo qke i s poli4ka e tfa ne go beh vijdala i to za kvo za da q zaglejdat majete to ne se gleda samo kav si otvan a i ot vatre a i tiq deto sa smaknati ne si4ki se praat na gazeta gazeta se praat tiq deto slu6at rap a nie ne govorim za tqh.az neska vikam a edna ot moq klas kazvat i rozovata kukla i vikam are na hek i tq go gleda i vika kfo e tfa 6te si ocapam obuvkite za 150lv i az vikam awe are begai kato ne razbira6 i tq po dobre da hodi6 na fitnes a ne da igrae6 s taq topka i az vikam tfa e po hubavo i int ot fitnes i moite kecove sa za 150 lv ama men ne me es trah da ne gi skasam ili izcapam.tfa be6e ot men :D :-D
nosila sum kecove..imah si takava maniq da hodq s po smuknati dunki....sega kecove ne obuvam....ne nosq i visoki obuvki. ne smqtam che ako ne noshish visoki obuvki zaduljitelno trqbva da si s kecove. vse pak ima i mejdinno polojenie. mislq che za edno momiche ne e mng podhodqshto i jenstveno nqkvi super ogromni kecove...v momenta kecovete naistina mojesh da gi vidish na wseki vtori, tochno i za tova se izdraznih.. nqkvi momicheta koito do predi dva dni sa hodili kato pulni chalgarki i slagat kecove i veche svetut se e promenil. ima mng drugi udobni obuvki, koito izglejdat po normalno na jenski krak....
e kecovete ne sa samo maji ima i jenska kolekciq a sa6to ima i ne tolko 6iroki a i sa udobni za nosene nemoe kato edni ot moq klas po 8 4asa da hodats nekvi tokove ujas naparo
:-D
Мойто мнение е,че всеки трябва да се облича както той и си искаи както му е удобноне трябва да се делим на смъкнати и загащени.Мен повече ме кефят смъкнатите и ко от туй не значи,че аз или момичето е тъпо само щото си падаме по нещо което другите не харесват,всеки си има вкус и не трябва да го бърка чуждото мнение :!: :!: :!:
i'm so excited!
02-16-2006, 20:55
абе научете се, че пънковете не са смъкнати. деба и олигофренията ](*,)
MaSTeRo^
02-16-2006, 23:22
Nesum obeden 4e nesa svle4kovci punkarqcite s s svle4eni no ne shiroki drehi i toest svle4eni ot krusta nadolu ,e ima itakiva koito ne sa prav si ili prava nz :)) sega neti govorq za iznejenia punk ot roda na good charalds i green day mi ot po - tejkite pankarq :)) a po vaprosa za momi4etata s svle4eni dreshki super brutalno me kefat tia s potni4etata det otkrivat pupa i s svle4eni dunk affffffff ela pri dog te izpapka :PPPP ma tia R&B deto i otgore sa razvle4eni me draznat a i drugo si e da te nalegne nekoq 4algarka cqlata v 4erno taka 4ernokosa :PPPPP are stiga 4e se ovqkoh :)) OPS
Legally_Blonde
02-17-2006, 00:07
Абе мене си ме кефят и обичам да се обличам така ;-)Въпреки,че аватарите и подписа ми не го показват!Аз обичам да ходя размъкната,но не се нервя на розовото!Обичам го,даже съм си харесала едни розови кецове на билабонг :mrgreen:
eyes-green-like-ocean
ami,na men ne mi otiva smuknato,ne se haresvam prosto v takiva drehi,ne mi haresva tozi stil na obli4ane,no se zanimavam 14-ta godina seriozno s tanci,misli6 li 4e nqmam hubavo tqlo?
A kolkoto do tova da ti se vijda ploskoto korem4e,dunkite(koito ne sa smunknati,a sedqt po tqloto) s niska niska taliq ne ti go skrivat.I ne namiram tova za po-krasivo,konkretno za jena,ot drehi koito da pod4ertavat liinte na tqloto ti.Naprotiv,v cql svqt se znae,4e po-6iroki drehi se nosqt za da skrie6 nqkoi nedostatuk na tqloto si,taka 4e ne mislq,4e hubavoto(6oto nqma perfektni) si proli4ava pod smuknatoto.No 6tom ima momi4eta na koito im haresva...neka si go nosqt:) nqma lo6o
ima momi4eta na koito im otiva no ima i takiva na koito ne ina4e 6to puk da ne mi haresva ... si4ko v granicite na razomnoto mi haresva e kat iskllu4ime rozovite fikli de :smt012
Лелел смъкнати мацки все едно им е изпаднала цялата карантия в дънките мухаххахахахха никога.Пънкарки ае бегй земе ти избоде някое око с някой шип или буина пънк прическа. [-X ] [-X
VukeHceTy
02-17-2006, 07:15
qko e ama si zavisi ot choveka...mene lichno mnogo si me kefi tva obleklo :)
honey_91
06-02-2006, 20:26
ohhhhhh ne tuka ne govorim za danki na 50 cent a nikoga ne bih oblqkla tfa ako si 4uval za magazina insomnia i sabotage i takiva tam ne se prodavat danki za po 6 lv na 50cent pi4.tam sa markovi drehi ot 60lv nagore.ako primerno tragna nqkade i trqbva da hoda pove4e mn qsno 4e 6te si obuq kecovete a ne visokite obuvki(takiva nqmam)nali 6e me bolat krakata posle a i kecovete s po moderni ot visokite obuvki s puh4eta to e -15 gradusa a nqkva mi hodi s tanko rozovo qke i s poli4ka e tfa ne go beh vijdala i to za kvo za da q zaglejdat majete to ne se gleda samo kav si otvan a i ot vatre a i tiq deto sa smaknati ne si4ki se praat na gazeta gazeta se praat tiq deto slu6at rap a nie ne govorim za tqh.az neska vikam a edna ot moq klas kazvat i rozovata kukla i vikam are na hek i tq go gleda i vika kfo e tfa 6te si ocapam obuvkite za 150lv i az vikam awe are begai kato ne razbira6 i tq po dobre da hodi6 na fitnes a ne da igrae6 s taq topka i az vikam tfa e po hubavo i int ot fitnes i moite kecove sa za 150 lv ama men ne me es trah da ne gi skasam ili izcapam.tfa be6e ot men :D :-D
za6to teia deto slu6at rap da se praiat na "gazeta",az naprimer slu6am vsiakakva muzika no nai ve4e RAP i hip-hop ,kvo zna4i 4e se praa na "gaze",ima hora koito PROSTO HARESVAT TOZI STIL !!!
A po povod na obli4aneto az haresvam smuknati momi4eta az li4no mn 4esto si obli4am niakoe kuso potni4e i smuknatite mi pantaloni i se 4uvstvam mn dobre .Draznia se kato vidia nekoe Barbie cialata v rozovo s visoki tok4eta ama ne gi sadia,vseki sam si re6ava kak da se obli4a kakto se 4uvstva dobre .Niama ni6to lo6o da se obli4a6 po modata ama ne da i stava6 ROB (kvoto izleze na pazara triabva da go imam-tva ve4e e sme6no i zna4i 4e niama6 svoi stil)
rali4ka91
06-02-2006, 20:42
Що пък да са ужасни момичетата с високи токчета и например пола...та точно това подчертава женското у тях!А с ия смъкнати дрехи,сорка ама не ми бие на нищо едно момиче!!!
Suck me!
Blow me!
Mi men me kefat tiq smyknatite.Ima nqkoi super qki :P E mn qsno 4e sqko pravilo si ima izkliu4eniq de, ama pove4eto sa qki :D Ama vie kvo razbirate ot jeni be?!Na vas vi haresvat myje sys skysani dunki,botu6ki do kolqnoto i navrqni dynki v tqh i o4ila kato na Azis...a da i izruseni na ki4uri...to tfa ne sa myje de ama ...
EvilGirl
06-02-2006, 21:13
Тфа
da i visqt pantalonite vse edno se e nasrala, ili vse edno v1v vtora upotreba nqma neiniq nomer, r e vzela kvoto ima... ме разкърти, братле... :D Извинявам се ,ама секи си има стил... Баси сравненията…смъкнатите гащета не са се едно си се насрал... Аре са... Тоя стил е маниашки... Ебаси... Аз лично като се нося смъкнато не значи, че не мога да си намеря моя размер ... Просто така ми е удобно. А и е сладко... Са в гардероба си имам и некфи дънки там по мен, ама тфа е само за разнообразие и въпреки сичку като ги облека се чувствам неестествено, глупаво и неудобно... Мноо си се кефа на гащеризончето, ама ме е яд , че виждам мноо хора със същия... По- скоро ми става от една страна смешну и готину, ама от друга... Както и да е ;)
Е аз лично, миличка, съм момиче... Не мисля ,че тряа се тормозя с некфи токчета , за да „ изглеждам” като момиче след като и без тях СЪМ момиче… Тфа беше тъпа изцепка от тфоя страна … Не токчетата те правят момиче мила ;)
хора манете тфа с модата. Глуапво е да ходиш по модата... Са секи си има виждане де... На някои им харесва... нека си се обличат така... Аз лично не мисля ,че дрехите правят човека, но са като така ми е удобно, като така се чувствам яку що да не се обличам смъкнато... А по горния цитиран пост не ме обиди, а просто доказа , колко ограничени хора може да има!
Ебало си мамата супер различно и оригинално, секи втори с кецове ебаси, и с панталони тип насрах се, и аз носих такива дрехи като беше модерно да се карат скейтпборди и ролери, тогава бях в 5ти 6ти клас начи трябва да е било едно уффф 7-8 години .
Аре стига с тая мода ве ебаси.. Кфо???Като е минала модата и адеее... Вече никой няа право... леле кафъф смях да се обличаш смъканто... ау как не ме е срам * са ще се самонакажа* като е минала модата ... Аууу... не... Нараво!!!Срам срам.... :oops: :oops: :?
Всеки има право да се облича както си иска... Нека тея мадамите с токчетата ... " момичетата" да си се носят както си искат , обаче такива изцепки вече ви праат смепни хора... ОСъзнаите се... не сичку опира до мода... Вжано е как се чувстваш в дрехите си :) Пък " момичетата ' ако искат и голи да ходят... така най- ясно ще си покажат " телцата" без токчета и без панталонките по тях :) Голички ;) Аде успех.... Сиа! :smt004
сега модата са широките дрехи и всъщност токчета и розовото са по-рядко срещани-те са различни.и всъщност вие сте ограничени,че не приемате този стил.всички сте еднакви-кецове,смъкнато,фибички дрън дрън.според мен жената е някво финно, нежно и красиво създание.и трябва го показва това .едни прилепнали дрехи правят жената много по красива.естествено не говоря за няква безвкусица и кич.какво против чалгата имате?!?престанете да се занимавате с тва.както на вас не ви харесва,така и на някои хора вашата музика не им допада.и не знам защо слагате всички момичета дето се обличат модерно или слушат чалга ги слагате под общ знаменател.тва само показва колко сте органичени.естествено че не всички хора могат да споделят еднакви интереси,но това не прави различните хора от вас автоматично тъпи.и кво сте се закучили с тва розово-мен пък много ми харесва тоя цвят...
Луд ли си бе пич искаш да ми кагеш че не би ти станало год давидиш некоя п*тка в некви прилепнали панталони с късо потниче от колкото онея разподурпани талибанки!Виж сега пич това си е мъжка мода които каквото и да говори според мен си е тъка!За 1 жена уважаваща себе си никога няма да спре да си показва или по точно да си скрива задника в смъкнатите панталони!
rali4ka91
06-02-2006, 22:39
Тфа
da i visqt pantalonite vse edno se e nasrala, ili vse edno v1v vtora upotreba nqma neiniq nomer, r e vzela kvoto ima... ме разкърти, братле... :D Извинявам се ,ама секи си има стил... Баси сравненията…смъкнатите гащета не са се едно си се насрал... Аре са... Тоя стил е маниашки... Ебаси... Аз лично като се нося смъкнато не значи, че не мога да си намеря моя размер ... Просто така ми е удобно. А и е сладко... Са в гардероба си имам и некфи дънки там по мен, ама тфа е само за разнообразие и въпреки сичку като ги облека се чувствам неестествено, глупаво и неудобно... Мноо си се кефа на гащеризончето, ама ме е яд , че виждам мноо хора със същия... По- скоро ми става от една страна смешну и готину, ама от друга... Както и да е ;)
Е аз лично, миличка, съм момиче... Не мисля ,че тряа се тормозя с некфи токчета , за да „ изглеждам” като момиче след като и без тях СЪМ момиче… Тфа беше тъпа изцепка от тфоя страна … Не токчетата те правят момиче мила ;)
хора манете тфа с модата. Глуапво е да ходиш по модата... Са секи си има виждане де... На някои им харесва... нека си се обличат така... Аз лично не мисля ,че дрехите правят човека, но са като така ми е удобно, като така се чувствам яку що да не се обличам смъкнато... А по горния цитиран пост не ме обиди, а просто доказа , колко ограничени хора може да има!
Ебало си мамата супер различно и оригинално, секи втори с кецове ебаси, и с панталони тип насрах се, и аз носих такива дрехи като беше модерно да се карат скейтпборди и ролери, тогава бях в 5ти 6ти клас начи трябва да е било едно уффф 7-8 години .
Аре стига с тая мода ве ебаси.. Кфо???Като е минала модата и адеее... Вече никой няа право... леле кафъф смях да се обличаш смъканто... ау как не ме е срам * са ще се самонакажа* като е минала модата ... Аууу... не... Нараво!!!Срам срам.... :oops: :oops: :?
Всеки има право да се облича както си иска... Нека тея мадамите с токчетата ... " момичетата" да си се носят както си искат , обаче такива изцепки вече ви праат смепни хора... ОСъзнаите се... не сичку опира до мода... Вжано е как се чувстваш в дрехите си :) Пък " момичетата ' ако искат и голи да ходят... така най- ясно ще си покажат " телцата" без токчета и без панталонките по тях :) Голички ;) Аде успех.... Сиа! :smt004
Чакай малко!!!Кфо се впрягаш толкова?Тфа е форум и всеки си казва мнението!Не знам защо трябва да коментираш мнението на всеки така!!!
EvilGirl
06-02-2006, 22:49
А защо не? Не засягам ничии интерси :) Не обиждам никой. Просто, чрез тяхните мнения изразявам своето... Това, че те наистина гледат толкова ограничено на нещата е друг въпрос... Не аз казвам, че "мадамите " с токчета не са момичета :) Поне като ще си изказваме мнението да не обиждаме :) Няма значение! Всеки си го вижда по свой си начин...
точно,точно :lol:
е,чат-пат има и някоя готина смъкнярка,за която бих прежалил факта,че се облича така,но като цяло не. За момиче не отиват смъкнати дрехи.
точно,точно :lol:
е,чат-пат има и някоя готина смъкнярка,за която бих прежалил факта,че се облича така,но като цяло не. За момиче не отиват смъкнати дрехи.
missTrance
06-06-2006, 13:37
yeah!! радвам се че има хора (момчета ) дето се кефят на такива като мен =) и аз обичам свододния стил, демек леко метът-брейкДенс-милитари стил.. леко смъкнати панталонки, в комбинация с ралични спортни близки :mrgreen:
House_music_f
06-06-2006, 14:49
Moeto mnenie e 4e vseki si se obli4a taka kakto mu haresva i mu e udobno az li4no se kefq na smyknati dre6ki ama ne da si svlqkan ot gore do dolu(za momi4etata) ami naprimer 6iroki smyknati dynki s nqkvo kyso potni4e ili bluzka si e napravo perfektno no vidq li nqkoe momi4e koeto ne moga da opredelq dali e momi4e ili mom4e napravo mi se povry6ta az li4no nosq leko smyknati drehi no pove4e mi haresva da se poqvq 1 den smyknato na sledva6tiq s nqkoq poli4ka ili kysi prilepnali pantalonki za da si raznoobrazqvam stila za6toto me kefqt i kysite poli4ki i smyknatite dynki no se otvra6tavam ot takiva koito ne slizat denono6tno ot tok4etata i nqmat ni6to drugo v garderoba si osven prilepnali dynki bluzi kysi poli4ki i slu6at samo typa 4alaga...tva prosto me tvari ot sqkyde az sy6to slu6am ponqkoga 4alga no samo nqkoi pesni i na opredeleni povodi za6toto vse pak tova si e muzika i ima ne6to hubavo v neq:}} e tova be6e ot men
бялкс гадно УЖАСС немога да ги гледам напрао
аз оби4ам да са с плътни дънки с които да и изпъква сладкото дупе и да мога да я опипвам и да и изизат пра6ките като се наведе и да мога да бръкна вътре АУУУУУУУУУУУУУУ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 =P~ =P~ =P~ =P~
NaughtyGirl
06-06-2006, 16:25
и аз сам по са6тия на4ин 6ироки данки и слуит4ер ....много по удобно аи слу6ам такава музика ...така4е ми харесва и не ми пука какво мислят другите ...аи 4есно казано на приятелите ми не им пука как се обли4ам ...поне аз така мисля ...ина4е на които не му харесва ...ми ОК не ми пука ! :smt017
Mda i az predpo4itam po-smuknato i po-svobodno...daje ne haresvam momi4etata,koito sa na visoki tok4eta i sa celite v rozovo!!!
Mda i az predpo4itam po-smuknato i po-svobodno...daje ne haresvam momi4etata,koito sa na visoki tok4eta i sa celite v rozovo!!!
не става дума да са в розово и да са на ток4ета все пак е става дума за некФи курви....
ама все пак едно моми4е трябва да показва прелестите на своето тяло а не да ги крие само за себе си!!!!!!!1 ето например има едно моми4е от моя кв ама стра6на мацка абсолютно секи и се е обясняал в любов и има страхотно тяло........ами я си представете ако ходе6е като некъв скейтър ( не 4е имам не6то против тях 6тото и аз съм скейтър) 6те6е да е грозно все пак моми4етата са по нежни....... трябва им внимание а аз не бих обърнал такова на некФа кирлива рапърка!!!!!!!!!!!
А какво лошо има в красиво момиче, което се носи смъкнато? Трябва ли да се облича като курва?
А какво лошо има в красиво момиче, което се носи смъкнато? Трябва ли да се облича като курва?
ти или неможе6 да 4ете6 или се праи6 на ИДИОТ аз не ти говоря да се обли4а като курва - виж горния ми пост!!!!!!!!
аз ли4но познавам само 1 моми4е което може да се каже 4е ходи смъкнато и кара блейдове и всъ6тност е доста хубава и аз мноу я харесвам казва се тина ама за жалост отдавна не съм я сре6тал :( :smt012
toshliak
06-06-2006, 19:18
Чесно казано не! Някак си изглеждат странно!
Чесно казано не! Някак си изглеждат странно!
Дааа, колко е ужасно нещо странно да изкочи и да развали подреденият,нормален живот на горките нормални хора!
са тука не става дума за пънкар4ета 6тото и аз по4нах да слу6ам пънк на последък :smt005 :smt010 :smt019 и аз иам обица на устата и аз ходя смъкнато но тва не е толкова грозно 6тото все пак съм мом4е!!!! а моми4етата трябва да хубави и стегнати!!!!!!
Miroslav
06-06-2006, 21:08
бялкс гадно УЖАСС немога да ги гледам напрао
аз оби4ам да са с плътни дънки с които да и изпъква сладкото дупе и да мога да я опипвам и да и изизат пра6ките като се наведе и да мога да бръкна вътре АУУУУУУУУУУУУУУ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 =P~ =P~ =P~ =P~ И ти си като мене обичаш да пипаш дупета.МММ голям кефффффффф
spored men tova(tezi smaknatite)ne sa momi4eta...tva sa nqkakvi stranni sa6testva...momi4e e kogato e s visoki obuvki ne e kazano da e v rozovo...da glezena,mila..i taka...a tva smaknatite vse edno gleda6 mom4e ebati....bravo i az misla 4e edno momi4e triabva da e genstveno tok poli4ka efirna bluzka mini 4anti4ka abe koketka a ne nekva razdurpana i proppadnala
Не харесвам Р&Б стил облечени.Харесвам си хип-хоп.От Варненските простотии до истинския стил има разлика от тука до небето..
malko mace
10-31-2006, 07:40
Tc,tc,tc...Otkachena tema! :lol:
luda`flirtajika
10-31-2006, 09:13
smuknata ~? mi az g/d sum takava :) :D ma naistina... ste pravi...na nqkoi ne im se razlicha pola :D
Krem4eto
10-31-2006, 16:35
Аз от около 2 месеца ,се обличам с широки (не като насрана а съсем малко) дънки,панталони,кецове,слу� �тчър или нещо подобно и момчетата мн ми се кефят и разбира се слушам Evanescence,Nignt Wish и разни такива!!! Но нз до кога ще е това,когато ми просветне ще си сложа токчетата и вънка(това май ще е зимата),но аз пак съм си готик мацка по душа :D !!!
emi 4estno kazano se kefq na smuknati macki,ama na punk4etata ne me radvat mnoo mnoo =;
teardrop
10-31-2006, 16:46
Смъкнати мацки rulzz :smt098 А и пак може да си изглежда момиче, зависи колко е смъкнато. А и е супер сладурско. Лично мнение :wink: Мен страшно ме кефи :-D
leko_otkachena
10-31-2006, 17:10
em kakvo losho ima i az sum smuknata
хаха не, едно момиче трябва да е стилно облечено, а смъкнати дънки и кецове въобще не са стилни според мен. същото се отнася и за тъпите ку*ви дето ходят с някакво подобие на шалвари и тем подобни простотии. елегантност преди всичко
leko_otkachena
10-31-2006, 18:59
хаха не, едно момиче трябва да е стилно облечено, а смъкнати дънки и кецове въобще не са стилни според мен. същото се отнася и за тъпите ку*ви дето ходят с някакво подобие на шалвари и тем подобни простотии. елегантност преди всичкоmil kakto vinagi :roll:
хаха не, едно момиче трябва да е стилно облечено, а смъкнати дънки и кецове въобще не са стилни според мен. същото се отнася и за тъпите ку*ви дето ходят с някакво подобие на шалвари и тем подобни простотии. елегантност преди всичкоmil kakto vinagi :roll:
кое като винаги?
просто кецовете са създадени за момчета, а елегантните обувки с високи токчета за момичета... въпреки че тенденцията е да се правят унисекс дрехи и всичко останало, което на мен не ми харесва (но обличането естествено е нещо което всеки решава сам за себе си, ако на някого му е удобно - нека се облича както иска)
разбира се дрехите са само част от външността, а нали всички казват че душата е по-важна, или лъжат? :D
bih ti kazala 4e lujat sled kato ima takava tema s tolkova otgovori.... seki se obli4a kakto mu e udobno i go kefi,a sled kato nqkoi otpisva smuknatite ili elegantnite samo zaradi drehite im-toi gubi! ;)
a kakto vijdam i ti si ot tiq det nqma da poglednat nqkoq raparka ili momi4e s kecove ta ne mislq 4e izkazvaneto ti e na mqsto ;) ni6to li4no
gPa3HuTeJl
03-31-2007, 13:07
пичове харесвате ли някви смъкнати момичета ама не някви р&б а пънкарки някви такиаж сладури с елксо мъкнато пантралонче аз направо като видя някоя такава сладурана умирам за нея :)
Е ти луд ли си.. тея мацки с елегантно см1кнати дрешки ме кефат много... земи си фани некоя такава... а п1к ако има обичка на езика... глей да ти напрай някоя св*рка и ще изпаднеш в екстаз...
С1вет от личен опит..
Мерси ма не си падам по такиа мацки. Такъв съм аз, такъв е моят стил 8)
bqsna_teenagerka
03-31-2007, 14:39
аз ходя смъкнато и си ми е супер кеф бате!....и мился 4е мом4етата ме харесват така! сега в смъкнато но в умерени граници
gPa3HuTeJl
03-31-2007, 15:52
.. Такъв съм аз, такъв е моят стил 8)
Ма ти и ше запееш след малко.. :::
СМЪКНАТО? ТВА ПА КВО ТРЯА ЗНАчИ :smt005 МИ ЯВНУ СЕ КЕФА.. щОТ ПРЕ ПОВЕчЕТО ВРЕМЕ СЪМ СИ ИЛИ ТАКА (СМЪКНАТО) ИЛИ ПЪНК ;) ИНАчЕ ЯКО Е ... СМИСЪЛ ПО УДОБНО Е ОТ НЕКФИ ТОКчЕТА И НЕКФИ ПОЛИ... АМА В БГ ТАКИВА МОМИчТА ИМА МНОГО РЯДКО.. "ИСТИНСКИ СМЪКНАТИ" ;Р
МИР ВАМ
sweet_bon-bon
03-31-2007, 16:15
az sum ot tipa kakto ti nari4at 4algari i ne smqtam prez jivora si da obleka smuknati drehi prostu smqtam 4e si gubi6 jenstvennosta no tova si e moe mnenie ima nekoi macki deto sa gotini no.. az sum si 4algarka no v nikakuv sly4ei ne ni sravnqvaite s rozovoto to e samo 4ast ot cvetovete ni :D
Fucking_Bitch
03-31-2007, 16:32
Не разбирам какъв е смисъла от тези теми!Всеки си ходи както си иска и харесва,когото и каквото си иска!Никой няма да се промени,заради някаква си тема. ](*,)
.. Такъв съм аз, такъв е моят стил 8)
Ма ти и ше запееш след малко.. :::
Еми много ясно .... след като животът ми не е песен, поне да си пея :::
Такъв съм аз , такъв е моят стил, не мога да се пречупя и да бъда мил :mrgreen:
по-скоро не... аз пък се кефя на бяло и черно... и по-точно черна тениска на бяла блузка :)
аз харесвам кучки :):):)
Една такава се опитваше да ме притиска...самоубийства и тем подобни. От тогава не обичам кучките!
az sum ot tipa kakto ti nari4at 4algari i ne smqtam prez jivora si da obleka smuknati drehi prostu smqtam 4e si gubi6 jenstvennosta no tova si e moe mnenie ima nekoi macki deto sa gotini no.. az sum si 4algarka no v nikakuv sly4ei ne ni sravnqvaite s rozovoto to e samo 4ast ot cvetovete ni :D
И аз съм така.То тфа момиче ли е?Да не покаже какво има?
Тфа
Чакай малко!!!Кфо се впрягаш толкова?Тфа е форум и всеки си казва мнението!Не знам защо трябва да коментираш мнението на всеки така!!! \:D/
Dead`Paladin
08-17-2007, 19:03
само и единствено една мацка ме кефи :wink: само аз си знам коя :-D
teenage_drama_queen
08-17-2007, 19:44
от къде я изровихте тая стара тема :smt012
Drehite sa svurzani s na4ina za jivot s muzikata s razbiraniqta na 4oveka. sega oba4e modata e qvno po vajna. sry macki ama da slu6a6 4algiq ili ligav MTV pop i da nosi6 kecove i sluit4ari si e podigravka kum stila. polovinata ot vas go pravqt 6toto im sedqlo dobre i bilo sexy. vuob6te ne shva6tate logikata na ne6tata i se polu4ava edna golqma me6anica. sry ama da si kupi6 rozovi kecove.....kogo zablujdava6? vseki si se obli4a kakto si iska de, no prosto da znaete 4e i 1000 smuknati pantalona da slojite vse taq ako nqmate v sebe si tova drugoto, po razli4noto ;)
ем,най-добрата ми фр-ка се облича така и аз нямам нищо против тоз стол..друг е въпроса,че не на всеки му отива...има такива,които им подхожда,а и други,които приличат на клоуни..просто си зависи от човека :::
napulno podkrepqm tfoito mnenie... samy 4e btw ako bqhme punkarki ili metalki ili tem podobni trea6e da se obli4ame smuknato.. prosto ina4e 6e e super strano.. #-o
#Gravity Of Love#
08-18-2007, 14:04
Мене ме кефят такива, ама батковци :wink: (е не прекалено смъкнати разбира се :wink: )
flowerlina
08-18-2007, 14:24
НЕ :smt011
sLadkaTa_LoRi
08-18-2007, 14:41
хмм...не одобрявам особено този стил на обличане.Аз съм момиче,но много рядко се обличам по този начин и си ме харесват и така.Мисля,че не е нужно да се обличам като представител на другия пол :mrgreen: ,за да бъда забелязана.Този стил на обличане подхожда много повече на момчетата.И защо казвате,че тези,които не се обличат по този начин,задължително са в изкрящо розово!
:smt017 [/i][/b]
FuCkIn`PrInCeSs
08-18-2007, 15:01
Въпреки че аз самата не се обличам в този стил той наистина много ми допада а и това че не се обличам смъкнато не означава че задължително трябва да слушам мазна чалга напротив слушам коренно различна музика.....
Много ми е интересно заглавието на темата "смъкнати мацки" Че кое им е мацешкото на тия увисналите... Както и да е мацката е кокетна знае как да флиртува, без токчета и къси полички излъчва сексапил и женственост... Момичетата които се обличат така може би го правят защото са от тези, които повтарят постоянно "На мен не ми трябват момчета!" И за тва несазнателно се опитват да се превърнат в момчета!
Тва е от мен!
мене ме радват.. :lol: не съм момче,де..
4alga_killer
08-18-2007, 15:58
i az ne gi haresvam.. prili4at mi na metalarki a i takiva pantaloni si kupuvat po - pylnite i zadrysteni momi4eta, no i barbita ne haresva,.. predpo4itam shiroki pantaloni, no ne i razmyknati.. kecovete razbira se sa best, no spored men rozovo i 4erno e mn hubu.. edni po shiroki pantaloni rozova teniska po hubav nadpis i edni kecove si e napravo perfektno.. hem ne si kukli4ka hem zagatva za jenstvenoto.. taka 4e ne izkliu4vaite vednaga rozovoto.. to ne vinagi e 4ast ot garderoba na barbitata
zakachka
08-19-2007, 09:29
Az puk obicham takiva momcheta...loshoto e che namalqha mnogo.Predi i az se noseh smuknata,no povecheto momcheta veche sa v rozovo s kariochki i danki v butushite.. za kvo govorim? ne vurvi momicheto da e smaknato a momcheto kato princeska :D inache me kefqt strashno mnogo i mnoo me radvat hora s po smaknati drehi.Za men tfa znachi che slushat hip hop i otdavam full respect.
punkovete i sk8 me mrazqr i az gi mrazq nqi mnogo da stanem na kalbeta dr ni6to nqma da stane
kfo se slu4va e nqkfa macka mn qka det xoi s 4uvali a puk nqkfo mom4ence v rozovo i narqzani dunki :smt087 :smt011 :?
kfo se slu4va e nqkfa macka mn qka det xoi s 4uvali a puk nqkfo mom4ence v rozovo i narqzani dunki :smt087 :smt011 :?
светът се върти, човече! заедно с него превъртаме и ние... :lol:
danitoo666
08-19-2007, 21:12
vseki si ima svoi sobstven stil.nqkoi hodqt s tok4eta dr s kecove . . . az sum ot horata koito predpo4itat kecovete i 6irokite dunki.tok4eta . . -kategori4no NE.a i ne e re4eno kat 4ue6 smuknato momi4e da si predstavi6 nekva torbalana!!!! :wink:
абе по хубаво гащите им да са смъкнати до долу! =P~
Ami az imam mn takiva priqtelki i az sashto se nosq taka no ne sam ligava ne slusham R&B ami obiknoveno momiche koeto ne obicha dankite ili kvoto i da bilo da se vpivat v neq...
niama ni6to po gotino ot gotina macka s1s sm1knati dunki pone spored men :smt007 :smt007 :smt007
bqsna_teenagerka
08-20-2007, 05:39
:roll: :wink: на мом4етата им ходи много така обаче на момиче...да ти се вижда цепката на задника е малко смешно за една дама! това те навежда на мисълта дали е разсхвърлена..а един мъж (мом4е) колкото и да е мърляв не понася моми4ето (жената) до него да е мърля4ка!
все пак нека си запазим достойнството. преди и аз ходех така смъкнато оба4е като се погледна от страни не изглежда естети4но.
neverand
08-20-2007, 10:37
Защо па като носиш кецове непременно ставаш смъкнат ??? и защо когато съм смъкнат,означава че прикривам "Недостатъци" на тялото си???
и че защо едно момиче,когато се облече смъкната,означава че губи женствеността си...женственноста на някоя си е от самото излъчване,не оттова дали е с кецове,ботуши или чехли...с пола или дънки....
лично аз не харесвам момичета,леко дебелички,не че има лошо,но сложили някфи прилепнали дрехи,високи токчета(токчето едва се държи от теглото й) изправила гърба си и точно тогава,се виждат недостатъците й...се едно гледам надута пуйка ,излезнала да си търси някой ПЕтел(по често онез емота с кокоши прически) естествено...не всички са такива....но говорим попринцип нали...?
Аз па мога да кажа,че едва не се разтапям като видя няква с хубаво тяло,в леко смъкнати дънки,кецове и някфа тениска отгоре....направо ее...страхотно отдето и да погледнеш,но пак повтарям.не всички са такива :)
Мен ме кефи да се обличам леко смъкнато...не казвам,че излгеждам готино така,или че се мисля за Мистър Красавен..просто ме кефи...самия стил...Хип хоп...изглежда някъв...за мойте очи изглежда някво по естествено...а не нагримирани,с 2 тона лак на косата,прилепнали дънки,се едно е спестен плат,че ги правят по малки,и някфи ботуши или токчета...прсото смъкнатото...в РАМКИТЕ НА РАЗУМНОТО(не арнебито,те не стаат :-D ,з хоперките говоря) изглежда естествено...а всяко момче хоресва естествените момичета :)
_crazy_baby_
08-20-2007, 11:55
4estno kazano na4etoh se na dostaty4no prostotii i nqmam komentar az ne hodq smyknato rqdko slagam tok4eta po prostata pri4ina 4e sam dostatu4no visoka bez tqh imam razavi bluzki DA i kvo ot tova?? ve4e sam nqkvo barbie ili typa kurva kakto vie kazvate taka li tova sa pylni gluposti ne ubijdaite daden 4ovek koito ne poznavate nezavisimo dali e smyknat barbie ii t.n. :smt011
abe nqma znachenie kak se oblicha choveka dali e s prilepnali ili smaknati drehi vajnoto e da e estestven ne s tonove grimove az primerno nosq i smaknati i prilepnali danki i pantaloni no ne mi se vijda cepkata na gaza prosto v ramkite na normalnoto s leko gol krast i taka...
Mementomori
08-20-2007, 13:28
Големи сладурани са!
#Gravity Of Love#
08-20-2007, 13:34
Просто зависи от човека, който се носи така.. на някои им отива.. а на др не... виждала съм момичета, на които мн яко им седи... а на др хич.. просто зависи... а и има различни смъкнати панталони.. едно момиче.. като сложи един, от който и се вижда цепката това не значи непременно, че всички останали панталони/дънки са такива... + това като сложиш една по дълга блузка... проблема се решава... а и едно момиче като ходи смъкнато не значи непременно че е мърлява... да не кажа въобще :wink:
Просто зависи от човека, който се носи така.. на някои им отива.. а на др не... виждала съм момичета, на които мн яко им седи... а на др хич.. просто зависи... а и има различни смъкнати панталони.. едно момиче.. като сложи един, от който и се вижда цепката това не значи непременно, че всички останали панталони/дънки са такива... + това като сложиш една по дълга блузка... проблема се решава... а и едно момиче като ходи смъкнато не значи непременно че е мърлява... да не кажа въобще :wink:
=D> =D> =D>
just_a_temptation
08-20-2007, 14:28
kefqt me samo kogato sa tolkoz smyknati 4e da im se skiva anala
Ti sigorno si ot ligavite princeski nali .... pfff [-X [-(
EvilBrunette
10-14-2007, 18:30
Ем аз не съм пич, де, :-D но определено има момичета, на които им отива да се носят така. разбира се, т'ва не значи да е с един и същ панталон или по един и същи начин облечена всеки ден :smt016
mickelangelo
10-14-2007, 18:35
защо гледате само външният вид на 1 момиче .. добре ли е да е хубава и куха кат лейка ... гледайте всичко
за мен няма значение как се облича .. важното е да мисли с главата си а не и тя да не знае какво прави ..
ZaHaRcHe
10-14-2007, 19:19
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Момиче съм и не ги харесвам... Но и момче да бях пак нямаше да ги харесвам !
ПОзДраВ зА вСиЧкИ : Yves Larock ft. Jaba-Rise up.mp3
carevi4noto_momi4e
10-14-2007, 19:48
Защо па като носиш кецове непременно ставаш смъкнат ??? и защо когато съм смъкнат,означава че прикривам "Недостатъци" на тялото си???
и че защо едно момиче,когато се облече смъкната,означава че губи женствеността си...женственноста на някоя си е от самото излъчване,не оттова дали е с кецове,ботуши или чехли...с пола или дънки....
лично аз не харесвам момичета,леко дебелички,не че има лошо,но сложили някфи прилепнали дрехи,високи токчета(токчето едва се държи от теглото й) изправила гърба си и точно тогава,се виждат недостатъците й...се едно гледам надута пуйка ,излезнала да си търси някой ПЕтел(по често онез емота с кокоши прически) естествено...не всички са такива....но говорим попринцип нали...?
Аз па мога да кажа,че едва не се разтапям като видя няква с хубаво тяло,в леко смъкнати дънки,кецове и някфа тениска отгоре....направо ее...страхотно отдето и да погледнеш,но пак повтарям.не всички са такива :)
Мен ме кефи да се обличам леко смъкнато...не казвам,че излгеждам готино така,или че се мисля за Мистър Красавен..просто ме кефи...самия стил...Хип хоп...изглежда някъв...за мойте очи изглежда някво по естествено...а не нагримирани,с 2 тона лак на косата,прилепнали дънки,се едно е спестен плат,че ги правят по малки,и някфи ботуши или токчета...прсото смъкнатото...в РАМКИТЕ НА РАЗУМНОТО(не арнебито,те не стаат :-D ,з хоперките говоря) изглежда естествено...а всяко момче хоресва естествените момичета :)
EEE TFA E BA6 NAI VQRNOTO !!!