PDA

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Как да я запленя ?!

НоВоБраНеЦ
02-15-2006, 11:28
Значи ето кратката ми история : Запознах се с едно момиче и много ми харесва. Като сръбнем повечко отивам с нея в дискотеката и играеме обаче не смея да и предложа нещо повече (някак си ме е срам)Иска ми се да е целуна в дискотеката и т.н. но не зная как да подхода. Тя обича и да флиртува и с други момчета и ми става кофти. Да е покана на кафе няма смисъл (първо ме е срам някакси и нищо не мога да направа). Можете ли да ми помогнете как да стигна до неиното сърце и да се побърка по мен :?:

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

MiLiNkOtO^
02-15-2006, 11:30
Еми без да и покажеш чувствата си няма начин.. просто стисни зъби веднъж и действай после ще ти е сладко или ще горчи но опита си казва думата..

02-15-2006, 11:39
Еми без да и покажеш чувствата си няма начин.. просто стисни зъби веднъж и действай после ще ти е сладко или ще горчи но опита си казва думата..

ахам мерси ще пробвам да се слушам в думите ти

vibora85
02-15-2006, 11:46
Хайде стига вече с тоя срам до кога така,ами покажии все пак,че имаш някакви чувста към нея пък каквото стане,важното е да опиташ-КЪСМЕТ :D

02-15-2006, 12:45
Добре а как точно да и покажа е имам чуства към нея ?

sexy_macka
02-15-2006, 12:47
spored men nai-dobriqt nachin e da i go kajesh na pravo,mislq,che nqma da ostanesh "na suho" moje sle dtova da ste super shtastliva dvoika.,..Opitai !
YcneXx :P

Siseetoo
02-15-2006, 13:13
Подкрепям напълно sexy_macka ... Опитай нищо няма да изгубиш.... Ако чакаш Тя сама да се досети че ти имаш чуства към нея рискуваш да й станеш скучен и да не ти обръща никакво внимание ... [-( Така че нещата са в твой ръце - Действай :wink: и Успех :lol:

02-15-2006, 17:08
ок мерси на всички ;)

sexy_macka
02-15-2006, 17:36
np i YcneX dano skoro otnovo ni pishesh samo che temata da e "nie veche sme zaedno i sme mn shtastlivi" Pojelavam ti go ot surce ! :P

ComiX
02-15-2006, 17:56
[/b] Тоя срам си е е*бал майката! :x
Давай без никво притеснение,ако не искаш флирта и с другите момчета да се превърне в нещо повече.

ZLIQ
02-15-2006, 18:40
Не ги слушай тия "дай ми дупи - на ти"! Само мога да ти кажа че след като си толкова колеблив в това дали да и предложиш или не е сигурен знак че нещата няма да потръгнат и после ще има да плачеш девет дена и десет нощи. След като вътрешно нямаш сили и се колебаеш нещата не са добре. Когато намериш някоя с която ще си истински добре, тогава сам ще почувстваш че имаш сили с които да и предложиш. \m/_

sexy_macka
02-15-2006, 19:32
ZLIQ Пуснато на: 16.02.12 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Не ги слушай тия "дай ми дупи - на ти"! Само мога да ти кажа че след като си толкова колеблив в това дали да и предложиш или не е сигурен знак че нещата няма да потръгнат и после ще има да плачеш девет дена и десет нощи. След като вътрешно нямаш сили и се колебаеш нещата не са добре. Когато намериш някоя с която ще си истински добре, тогава сам ще почувстваш че имаш сили с които да и предложиш. \m/_

wow kolko si umen....kato e "kolebliv" nikoga ne trqbva da opita da premine sramejlivostta si li ?
i...o tkude znaesh che nqma da potrugne...Ne budi tolkova siguiren ! :smt019

02-15-2006, 20:00
:) Е дай боже всичко да бъде супер :) Във вторник сигорно ще е срещна в диското и ще видиме :)

sexy_macka
02-15-2006, 20:01
Vsichko shte e OK,spoko ! ;)
YcneX :P