View Full Version : Влюбване/Любов !?
Понеже много често употребявате и двете думи, кажете ми какво е едното и какво е другото,каква е за вас разликата между тях(ако има такава)?
sh3_1s_7h3_0n3
02-15-2006, 23:26
vliubvaneto moje bi e malko predi samata liubov. neshto kato prehodnoto 4uvstvo predi istinskata liubov :) 8) pone az taka si go obqsnqvam... :D
Death^Forever
02-16-2006, 11:26
Съгласна съм, това е преходно и относително понятие. А може би Любовта е последствие на влюбването, така че има разлика, но по принцип би трябвало да вървят в комплект. Влюбването сякаш е нещо по-детско или не знам, на мен така ми звучи, Любовта е истината...
има разлика но трябва сам/а да си я усетиш а не ние да ти обесняаме защото любофта не мое са обесни..
teenkopele
02-16-2006, 12:13
В резултат на влюбването идва любовта! :)
sexy_macka
02-16-2006, 13:49
p4elata_brumze Пуснато на: 16.02.6 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
В резултат на влюбването идва любовта!
=D>
flying_girl
02-16-2006, 13:52
мога да ти кажа само че и двете не са хубави неща
f0r3v3r]има разлика но трябва сам/а да си я усетиш а не ние да ти обесняаме защото любофта не мое са обесни..
Аз за себе си отдавна съм разбрал кое какво е, просто исках да разбера как ВИЕ възприемате и разбирате двете неща. :)
nesravnima
02-16-2006, 14:17
Ами... може би влюбването е първичното чувство, което изпитваш към някого, а любовта вече е осъзнато чувство.
Sa3ana3a
02-16-2006, 14:26
Ами... може би влюбването е първичното чувство, което изпитваш към някого, а любовта вече е осъзнато чувство.
Баш верно =D>
Vseki si ima mnenie, no za men dvete nqmat razlika. Ednoto e glagolyt, a drugoto syshtestvitelnoto. Vliubena sym v nqkogoto, kym kogoto izpitvam liubov. ( mai ne prozvucha mnogo dobre) Kakto i da e....Pravq razlika obahce m/u obich i liubov.
след влюбването идва ЛЮБОВТА
the_green_man
02-16-2006, 18:28
Баш верно =D>
I az taka mislq =D>
Ами влюбването е преди любовта и не е толкова дълготайно колкото една любов :)
Влюбването е ПРЕДИ
Любовта е ПО ВРЕМЕ НА и СЛЕД
Както искайте го тълкувайте :)
Legally_Blonde
02-16-2006, 23:41
Баш верно =D>
Именно! \:D/
PRECIOUS^f
02-24-2006, 16:57
Az ne gi ypotrebqvam tolkova 4esto.Vljubvaneto e ravnosilno na strasta po-skoro,a da obi4a6 nqkogo e po-tarino ot vljubvaneto.Taka mislq az.