PDA

View Full Version : zaradi tupiq CS...

sexy_macka
02-17-2006, 21:42
e sega doide i moqt red da pusna tema... mn chesto zapochnahme da se karame s priqtelq miz aradi CSa mu,kogato igrae oti me zabravq sufsem(mn chesto) tazi vecher do ri mi kaza "kato igraq ne me zakachai za nishto !"
mn mi e gadnu che CSa mu e po-vajen ot men,no vse pak mn si go obichkm i tooi men ...
spored vas...tova ch eobrushta po-golqmo vnimanie na igrata(ponqkoga de) znachi li che me obicha po-malko ot kolkoto kogato trugnahme(predi 3meseca)
??? ;(

IdontGiveaFuck
02-17-2006, 21:46
Аа весело :-D
Една моя приятелка имаше същия проблем, само че тя зарязваше гаджето си зарди цс-а :lol: :-D

Най-добре поговори сериозно с него :D

sexy_macka
02-17-2006, 21:49
mersi,obache kato s eopitm da govorq za tova s nego toi mn se qdosfa i me e strah nqkoi put da ne naravim greshkata da skusame zaradi nego... :(

machoka
02-17-2006, 21:52
Аа весело :-D
Една моя приятелка имаше същия проблем, само че тя зарязваше гаджето си зарди цс-а :lol: :-D

Най-добре поговори сериозно с него :D

Готина ще да е била тая приятелка :-D

@авторката,

На колко години е твоя приятел? Ако е над 13, сгрешила си в избора.

ziky
02-17-2006, 21:53
e sega doide i moqt red da pusna tema... mn chesto zapochnahme da se karame s priqtelq miz aradi CSa mu,kogato igrae oti me zabravq sufsem(mn chesto) tazi vecher do ri mi kaza "kato igraq ne me zakachai za nishto !"
mn mi e gadnu che CSa mu e po-vajen ot men,no vse pak mn si go obichkm i tooi men ...
spored vas...tova ch eobrushta po-golqmo vnimanie na igrata(ponqkoga de) znachi li che me obicha po-malko ot kolkoto kogato trugnahme(predi 3meseca)
??? ;(

Не значи че те обича по малко но да ти кажа по някой път ние момчетата когато правиме нещо и сме концентрирани в-у него не обичаме д аправиме друго или да ни расейват с друго!Обаче от негова страна не е чесно!Кажи му че това не ти харесва смисал някак си не ти е приятно така като играе ЦС да те забравя даже и за моомент и ако тогава ти каже нещо от сорта на ти ли ше ми кажеш или направо да ти каже че предпочита ЦС пред теб вече от там ти си мисли какво ше правиш!Аз одава се отрекох от игрите и нямам такива проблеми!Но по някой път имаме нужда да се отделиме от нещо и да се забавляваме но не чак до такава степен че да забравиме сичко около нас... :roll:

GoodINC
02-17-2006, 21:54
По-добре да поговориш макар и да се скарате, защото е глупаво да обръща повече внимание на една игра отколкото на човека, който толкова много държи на него... :evil:

IdontGiveaFuck
02-17-2006, 21:55
mersi,obache kato s eopitm da govorq za tova s nego toi mn se qdosfa i me e strah nqkoi put da ne naravim greshkata da skusame zaradi nego... :(

"като се опитам "...
Не се опитвай,а го направи!Ако не говориш с него ще продължи да си играе и да не му пука за теб.

Мачок,говорех за Леа :mrgreen: (само пояснявам) :D

sexy_macka
02-17-2006, 21:56
machoka Пуснато на: 18.02.3 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

^I don't give a fuck.^ написа:
Аа весело
Една моя приятелка имаше същия проблем, само че тя зарязваше гаджето си зарди цс-а

Най-добре поговори сериозно с него

Готина ще да е била тая приятелка

@авторката,

На колко години е твоя приятел? Ако е над 13, сгрешила си в избора.

na 18 e...
i vs epak..Blagodarq mnogo na vsichki ! :(
mai naistina shte trqbva da pogovorim ...

machoka
02-17-2006, 21:57
ziky

Осъзнай се, не говориш за човек, вглъбен в четенето на важно четиво или пък нямащ в момента много време заради учене, а говориш за човек, пренебрегващ напълно съзнателно приятелкта си заради тъпа компютърна игра! Това е ужасно неуважение и непочитане на чувствата и.

Фъкс, аз пък не говорих за нея. :-D

sexy_macka
02-17-2006, 22:01
.... :smt010 .....

IdontGiveaFuck
02-17-2006, 22:05

Като плачеш във форумите няма да постигнеш нищо :_)
Както казах 5 пъти-говори с него.

стига толкоз,щоту се изчерпах по тая тема.
за кой говореше тогава :mrgreen:

ziky
02-17-2006, 22:05
ziky

Осъзнай се, не говориш за човек, вглъбен в четенето на важно четиво или пък нямащ в момента много време заради учене, а говориш за човек, пренебрегващ напълно съзнателно приятелкта си заради тъпа компютърна игра! Това е ужасно неуважение и непочитане на чувствата и.

Прав си супер тъпо е няк си!баси заради няква си игра ](*,) За тва не се занимавам с игри смисал с играене щото като почнеш и се унасяш и забравяш за сичко!!После зима ти место на харда а пък на сичкото от горе играеш играеш и края ти омръзне...баси....даже може и да е причина за спор скандал или даже краи на връска както е в случая!

teenkopele
02-17-2006, 22:06
Като гледам май предпочита CS-а пред теб :o . Остави го да цъка на компа и не се занимавай повече с него. :mrgreen:

Pick-up Artist
02-17-2006, 22:06
"Дат уд би гуд чойс ман!" - както казваше анимирания герой на орките в Warcraft3. Страхотна игрица. Минал съм тийн годините и още я играя. ;)

sexy_macka
мъжът обича предизвикателствата!
Не му отнемай това.
Но ако времето прекарано с него е непълноценно, остави го да живее с компютъра си, а ти - с нов интимен партньор. Въпрос на избор. И избора е твой.

Наслука!

n0mak
02-17-2006, 22:33
CS, sex and Rock'n Roll!! :twisted:

KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-17-2006, 22:42
??? ;(

i tooi teb si te obi4al a obrashta poveche vreme na too skapan CS ... de4ko :smt009 :smt009 :smt009

ziky
02-17-2006, 22:49
CS, sex and Rock'n Roll!! :twisted:

Пии куме пии... (ftp://193.24.242.39/Music/4alga/Piikumepii.mp3) :-({|=

sexy_macka
02-17-2006, 23:02
Blagodarq vi na vsichki !
P.S. govorih s nego i...kazah mu fsichkoto ot koeto m e"boli" dori bqh gotova da skusame,dokaot toi ne kaza che "iska da e s men" nz dali e taka sega shte vidim sled tozi rasgovor,ako ne se poluchi KRAI S VRUSKATA NI,KRAI S LIUBOVTA NI(ako q e imalo) KRAI S NAS !!
i otnovo..BLAGODARQ =D> na vischki za podkrepata !!!

ziky
02-17-2006, 23:15
Blagodarq vi na vsichki !
P.S. govorih s nego i...kazah mu fsichkoto ot koeto m e"boli" dori bqh gotova da skusame,dokaot toi ne kaza che "iska da e s men" nz dali e taka sega shte vidim sled tozi rasgovor,ako ne se poluchi KRAI S VRUSKATA NI,KRAI S LIUBOVTA NI(ako q e imalo) KRAI S NAS !!
i otnovo..BLAGODARQ =D> na vischki za podkrepata !!!

Все пак за това е форум и за това се подкрепяме взаимно :)

piFka_LP
02-18-2006, 09:21
ave da ti kaja tova ne ozna4ava 4e te obi4a po malko(spored men)oba4e cS adski mn zaribqva i mom4etata kato sednat da igraqt i se pristrastqvat i nemoa da stanat mn momi4eta imat takuf problem kato tebe

rowzz
02-18-2006, 10:26
ей тфа цс-а е велика игра шото много бързо зарибяа.. едно време и аз много я мачках таз игра ама вече не..
туи де.. ами не може да го накараш да спре освен с нещо по така.. ама както каза зику колегата тфа са наште занимания и мноу е гадно кат на закачате докат си го прайме..

ziky
02-18-2006, 10:31
f0r3v3r]ей тфа цс-а е велика игра шото много бързо зарибяа.. едно време и аз много я мачках таз игра ама вече не..
туи де.. ами не може да го накараш да спре освен с нещо по така.. ама както каза зику колегата тфа са наште занимания и мноу е гадно кат на закачате докат си го прайме..

е да к съгласен съм ама баси заниманието да го занимат некъде...баси за ЦС хахаха баси как може да зараеже тсакоа супер момиче за няква си игра и когато тя го пита кой избира ЦС илии нея и той неможе да каже щото ако избере нея няма да цъка цс а цс като чели е бааси дрогата....никога не съм я харесвал тая игра....трепи без да има смисал??!?!

п.с:и съм зики "Y" е и не "у" :) ....СВЕТЛЬО :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LadyDi
02-18-2006, 11:46
??? ;(

1. Всеки има нужда от лична свобода да прави каквото си иска.
2. Не значи, че те обича по-малко, но може да значи, че си му станала досадна.
3. Counter Strike изобщо не е тъпа игра :!:

ziky
02-18-2006, 11:51
??? ;(

1.Личната свобода е лична така е но понякой път като става дума за чуства се налага малко компромиси и от двете страни а в нейния случай нейните са много повече от неговите и неговите думи са нещо като заповед!
2.Ако му е станала досадна няма да е с нея или ще и го каже лично...
3.тва си е твое мнение!МОже да е хубава и да се играе в рамките на допостимото ама тва е прекалено да заебаш приятелката си заради тва ! :!:

LadyDi
02-18-2006, 11:57
??? ;(

1.Личната свобода е лична така е но понякой път като става дума за чуства се налага малко компромиси и от двете страни а в нейния случай нейните са много повече от неговите и неговите думи са нещо като заповед!
3.тва си е твое мнение!МОже да е хубава и да се играе в рамките на допостимото ама тва е прекалено да заебаш приятелката си заради тва ! :!:

Убеден ли си в това, което казваш :?: Ти да не би да си бил свидетел на цялата им връзка, че да твърдиш с такава сигурност, че нейните компромиси са повече от неговите:?:
А личната свобода - тук е по-добре да не се правят никакви компромиси, а още в самото начало на връзката, да се очертаят границите. Ако не се направи това, се стига точно до този момент, в който той се бори за свободата си да играе, а тя виси на главата му и реве, че вече не й обръща внимание и не я обича. Привикнала е да получава цялото му внимание - това не е ли възможно развитие на ситуацията :?:
Гледаш на проблема еднстранчиво - само според това, което е казала тя. Но аз съм по-склонна да си мисля обратното...
И мнението за играта си е мое, да. Но не мисля, че имаш право да заявиш, че той я заебава заради това. Прочел си само нейното мнение. И пак ще те върна на тази позиция - едно момиче, което е свикнало да получава това, което иска, ако бъде пренебрегнато за 20 минути и това не й хареса е способно да осъди момчето по всички параграфи. Нима не допускаш минималната вероятност и тази ситуация да е такава :?:

terry
02-18-2006, 12:10

Като плачеш във форумите няма да постигнеш нищо :_)
Както казах 5 пъти-говори с него.

стига толкоз,щоту се изчерпах по тая тема.
за кой говореше тогава :mrgreen: i az sam na su6toto menenie naistina 6te e po dobre da sedne6 i da govorite savsem seriozno

ziky
02-18-2006, 12:16
??? ;(

Убеден ли си в това, което казваш :?: Ти да не би да си бил свидетел на цялата им връзка, че да твърдиш с такава сигурност, че нейните компромиси са повече от неговите:?:
А личната свобода - тук е по-добре да не се правят никакви компромиси, а още в самото начало на връзката, да се очертаят границите. Ако не се направи това, се стига точно до този момент, в който той се бори за свободата си да играе, а тя виси на главата му и реве, че вече не й обръща внимание и не я обича. Привикнала е да получава цялото му внимание - това не е ли възможно развитие на ситуацията :?:
Гледаш на проблема еднстранчиво - само според това, което е казала тя. Но аз съм по-склонна да си мисля обратното...
И мнението за играта си е мое, да. Но не мисля, че имаш право да заявиш, че той я заебава заради това. Прочел си само нейното мнение. И пак ще те върна на тази позиция - едно момиче, което е свикнало да получава това, което иска, ако бъде пренебрегнато за 20 минути и това не й хареса е способно да осъди момчето по всички параграфи. Нима не допускаш минималната вероятност и тази ситуация да е такава :?:

Познавам я лично!Запознат съм отлично с проблема!Не я заебава за 20 минути а за много по дълго!случва се през супер отрицателно време през деня!

sexy_macka
02-18-2006, 12:20
LadyDi Пуснато на: 18.02.5 Заглавие: Re: zaradi tupiq CS...

--------------------------------------------------------------------------------

sexy_macka написа:
??? ;(

3. Counter Strike изобщо не е тъпа игра

a ti ne sadi ziky,kakfo kazva zashtoto toi e mn po zaposnat s neshtata i ako moje ne me uprekvai i ne mi akzvai che sm omrusnala ili che CS tfa ne e tupa igra...nqmah vpredvid nishto za igrata a go kazah "tupiq CS" v otnoshenie che zaradi nego toi me prenebregva !!! Ako mislish samo da nalagsh mnenieto si mlukni i ne pishi,iskam suvet a ne da mi kazva nqkoq si "ti si mi omrusnala",zashtoto NE SAM !!!

LadyDi
02-18-2006, 12:21
И все пак аз още не мога да приема, че това е така. Според мен, тя просто побеснява от яд, че той играе и точно това я кара да пише по форумите - не търси съвет, а съчувствие. Иска да се убеди, че е права да се сърди за това, че той играе. Ако нещата наистина стояха точно така както тя ги представя, щеше да направи нещо по въпроса, преди така отчаяно да търси помощ.

02-18-2006, 12:23
И все пак аз още не мога да приема, че това е така. Според мен, тя просто побеснява от яд, че той играе и точно това я кара да пише по форумите - не търси съвет, а съчувствие. Иска да се убеди, че е права да се сърди за това, че той играе. Ако нещата наистина стояха точно така както тя ги представя, щеше да направи нещо по въпроса, преди така отчаяно да търси помощ.

Точно този опит да направи нещо може да се окажае фатален и да го заггуби!Тя ясно каза че НЕ ИСКА ДА ГО ЗАГУБИ!!!!

LadyDi
02-18-2006, 12:27

Точно този опит да направи нещо може да се окажае фатален и да го заггуби!Тя ясно каза че НЕ ИСКА ДА ГО ЗАГУБИ!!!!

В такъв случай какво предлагаш :?: Да стои отстрани и да го гледа как си играе :?:

sexy_macka
02-18-2006, 12:30
LadyDi Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 3:21 pm Заглавие:

po-dobre spri s tfoite umni iskazvaniq,akos i prochela po-nagore kazah che govorih s neog i se opravihme,i ne tursq sachufstfie nai-malko ot nekfi maloumni sushtestfa deto ne sa naqsnu s neshtata i sudqt vednaga... Zamulchi po-dobre !

LadyDi
02-18-2006, 12:32
LadyDi Пуснато на: 18.02.5 Заглавие: Re: zaradi tupiq CS...

sexy_macka написа:
??? ;(

3. Counter Strike изобщо не е тъпа игра

a ti ne sadi ziky,kakfo kazva zashtoto toi e mn po zaposnat s neshtata i ako moje ne me uprekvai i ne mi akzvai che sm omrusnala ili che CS tfa ne e tupa igra...nqmah vpredvid nishto za igrata a go kazah "tupiq CS" v otnoshenie che zaradi nego toi me prenebregva !!! Ako mislish samo da nalagsh mnenieto si mlukni i ne pishi,iskam suvet a ne da mi kazva nqkoq si "ti si mi omrusnala",zashtoto NE SAM !!!

Първо, никого не съдя. Попитах дали не е способен да приеме, че и обратното е възможно.
Второ, аз ти давам съвет. Това, че не ти харесва, не означава, че трябва да ми се нахвърляш и да ме наричаш "някоя си".
Трето, не налагам мнение на никого, а просто питам дали не е възможно и обратното да е вярно.
Четвърто, ако не е вярно, защо така ожесточено се нахвърляш върху мен :?:
Пето, ако не си му омръзнала, ще намериш начин да го откъснеш от играта.
Шесто, преживях същото нещо с моя приятел и знам как да го накараш да спре да играе. Но тъй като моят съвет не ти е нужен, ще го запазя за себе си.
И накрая, но не на последно място - аз никъде не те обидих. Време е да пораснеш и да се научиш да уважаваш това, че някой въобще се занимава с твоята детска история и хаби от времето си, за да ти даде някакъв съвет.
Не си ми нито на годините, нито на акъла. Точно заради това, няма да ти отговоря в подходящия стил. Да не говорим, че не би ми отивало.

Искрено ти пожелавам успех с разрешаването на проблема. Ще имаш нужда.

sexy_macka
02-18-2006, 12:35
mn ti blagodarq milichka,no problemut mi veche e rasreshen drugit emi pomognaha prosto trqbva da govorq s nego...nishto drugo,napravih go i vsichko prikliuchi..
i temata SUSHTO E PRIKLIUCHENA ...
Blagodarq na vsichki !

Dr. Kazimbutt
02-18-2006, 12:39
ziky

Мачок, съгласен съм с тебе. Поне тоя човек да правеше нещо смислено, а не да си губеше времето.

02-18-2006, 14:12
Приятеля ти е идиот! Хаха ЦС батко. Това е толко пропаднало! Мале размазвам се! Йес копеле ЦС. Браво, браво! Тегли му една майна ве девойче! Кажи му следното ”Тоз ЦС е пропаднал бе идиот! Я вземи намери нещо сносно да играеш! Или по-добре спри да играеш шибаните си игри! ОКЕЙ!? Разбрахме се а? ОКЕЙ!”
Пу!

ziky
02-18-2006, 14:22
Приятеля ти е идиот! Хаха ЦС батко. Това е толко пропаднало! Мале размазвам се! Йес копеле ЦС. Браво, браво! Тегли му една майна ве девойче! Кажи му следното ”Тоз ЦС е пропаднал бе идиот! Я вземи намери нещо сносно да играеш! Или по-добре спри да играеш шибаните си игри! ОКЕЙ!? Разбрахме се а? ОКЕЙ!”
Пу!

Браво "копеле" тва ме разби :lol: :!: :lol: :lol:

RoSsY88
02-18-2006, 14:30
Бившият ми приятел и той страшно мн играеше СS и няколко пъти е имал турнири и ме забравяше...ама сяко чудо за 3 дни...се някога ще му умразни тая игра...ама никога не прави грешката да му кажеш да избира между тебе и играта!И аз преди мн играх тая игра и за тва разбирах бившият си и често играехме един срешу друг и който спечели... :twisted:

terry
02-18-2006, 14:36
a we hora momi4eto vi kaza 4e ne6tata sa ok vie pak cs ta cs e stiga de

mai4eto
02-18-2006, 14:51
ne se vprqgai biv6iq mi be6e taka i to pak s cs a ina4e kato ne igrae e du6ica i s teb e taka prosto go ostavi da se kefi a ako e mn 4esto vzemi ise opitai da go vrazumi6! :smt006

ziky
02-18-2006, 15:35
ne se vprqgai biv6iq mi be6e taka i to pak s cs a ina4e kato ne igrae e du6ica i s teb e taka prosto go ostavi da se kefi a ako e mn 4esto vzemi ise opitai da go vrazumi6! :smt006

Със всеки опит ще става по лошо и по лошо!Щом си е втълпил,нема да се откаже #-o

Neko_Dream
02-18-2006, 16:00
Еми това е като всяка друга игра. Зарибява, а много хора, особедно ЦС-джий, обвиняват всичко, ама всичко около тях, за това че ги убили през стената, случайно било, ламери, хакове, мишката е бъгава, клавиатурата, компа зацепи, някой ме разсея, мигнах... вдишах... помислих за нещо друго освен безсмислената пуцаница ;) Оправдания, колкото исакте има. Важното е като играеш дадена игра, да се забавляваш независимо дали става така както ти искаш. И аз съм мн зарибен по тази игрица, ама изобщо не ми пука дали ще стана точно, когато съм загрял и съм попаднал на по-добри или по-силни от мен. дали ще направя резулат рекорд и тн... пари от такива игри мн трудно се изкарват, демек трудно се печелят турнири. Но щом се забавлява човек, доакто пуца, какво лошо има? нека се радва, а после му кажи че трябва да ти се реваншира или нещо такова. Ако не го прави, еми... още не е порастнал ;)

mai4eto
02-18-2006, 16:57

Със всеки опит ще става по лошо и по лошо!Щом си е втълпил,нема да се откаже #-oi za6to ne e lo6o da opita ako ne stava da go pomoli pone da ne se darji po tozi na4in za6to puk da ne opitva!

terry
02-18-2006, 16:59

Със всеки опит ще става по лошо и по лошо!Щом си е втълпил,нема да се откаже #-oi za6to ne e lo6o da opita ako ne stava da go pomoli pone da ne se darji po tozi na4in za6to puk da ne opitva!a we vie ne 4ete te li tq ve4e e govorila s nego i za sa ne6ttata sa super, of ......

sexy_macka
02-18-2006, 17:00
terry Пуснато на: 18.02.8 Заглавие:

da ! Vsichko veche e OK,blagodarq vi otnovo na vsichki !
i..
Гост Пуснато на: 18.02.8 Заглавие:

Пу!

NE,NE E IDIOT !

02-18-2006, 22:03
Въпреки че темата приключи и проблема е решен, струва ми се че това не е единичен случай. Тук проблемът идва изцяло от страната на момчето - т.е. отделя много внимание на нещо което харесва в неподходящо време. Мен адски много ме кефи да си разцъквам Live on Speed S2,всичките NFS-та, TOCA 1,2,3,4, СМ ралита и т.н, обаче дойде ли моментът да съм с приятелката си, всичко остава на заден план независимо колко много ми се играе. Това е въпрос на елементарно уважение към другия. Не мога да кажа че сме геймъри(тя не е, аз също не съм вече) но и двамата разцъкваме Oni от време на време :P и търкаляме лошите.

ATAKABG
02-18-2006, 22:19
CS-а е като дрогата,нема измъкване :lol:
не бе споко,мацка. не е нищо сериозно според мен,не се притеснявай.

По-добре да ти изневерява с CS,отколкото с друго момиче,нали? :-D

ЦС-а е най-великата игра
02-19-2006, 07:24
Моя съвет е много прост. Въпреки че си се решила проблема искам да те посъветвам нещо: знам как се чувства приятеля ти, ЦС-а изобщо не е коя да е игра и като седне да играе страшно се зарибява... та.. съвета ми е щом на него му доставя удоволствие да му кажеш да те научи да играеш 1вия път ще ти е скомфузено , втория път ще бъде много забавно. Така ще можете да сте заедно и да си отделяте внимание без да се разсейвате с различни глупости дори когато той играе ЦС... :mrgreen:

priti_kiti
02-19-2006, 08:07
auuu mamka mu na toq be!!ahahah az ako imah takova gaje da sum mu bila 6uta otdavna :D

CuST0M1z3
02-19-2006, 08:15
Въпреки че темата приключи и проблема е решен, струва ми се че това не е единичен случай. Тук проблемът идва изцяло от страната на момчето - т.е. отделя много внимание на нещо което харесва в неподходящо време. Мен адски много ме кефи да си разцъквам Live on Speed S2,всичките NFS-та, TOCA 1,2,3,4, СМ ралита и т.н, обаче дойде ли моментът да съм с приятелката си, всичко остава на заден план независимо колко много ми се играе. Това е въпрос на елементарно уважение към другия. Не мога да кажа че сме геймъри(тя не е, аз също не съм вече) но и двамата разцъкваме Oni от време на време :P и търкаляме лошите.
много ясно дойде ли гаджето зарезвам всичко :)

ziky
02-19-2006, 09:09
auuu mamka mu na toq be!!ahahah az ako imah takova gaje da sum mu bila 6uta otdavna :D

Ама с тая разлика че тя го обича и прави сичко само и само за да не го загуби :roll:

pgg
02-19-2006, 09:31
e pri mene s minaliq priqtel i dvamata igraehme i za tfa nqma6e problemi karahme se kogato nqkoi pobedi i taka ama ne e6e problem govori s nego za tova seriozno!

02-19-2006, 09:41

i..

Пу!

NE,NE E IDIOT !

Хахам, како, моля ти се. Осъзнай се че грешиш. Аз съм прав, окей?! Като не ти харесва не коментирай.

ziky
02-19-2006, 09:56

i..

Пу!

NE,NE E IDIOT !

Хахам, како, моля ти се. Осъзнай се че грешиш. Аз съм прав, окей?! Като не ти харесва не коментирай.

Добре ве баси толко ли е необичайно едно момиче да прави всичко само и само да запази лбовта си с човека който обича...и защо да не е права ??????? :smt014 Твам че играе той ЦС не значи че е идиот!!!!

n0mak
02-19-2006, 10:04
Пу!

offtopic

Counter-Strike e nai-populqrniq MOD na igra praven nqkoga (po kusno stand-alone), nqma zna4enie dali go haresva6 ili ne nagradnite fondove po turniri na CS sa po golemi ot vsi4ki ostanali. n00b!

MaRiA^^^
02-19-2006, 11:05
Това , че ходите не значи,че трябва да сте залепени постоянно един за друг.Аз например не мога да търпя да съм с някого повече от 2-3 часа.Опитай се да го разбереш. :) Това , че играе не означава , че не те обича. :)

white_chik
02-19-2006, 11:26
emi mislq 4e ne trqbva da go zaka4a6.Tva si mu e hobi na 4oveka i tva 4e ponqkoga malko prekalqva ne ozna4ava 4e te obi4a po-malko.Ot druga strana na 18 godini ve4e ne e li malko golqm za da se poburkva po cs ](*,) .Kakto momi4etata si imame nekoi zanimnaiq koito ne zamenqme za ni6to taka i tvoq 4ovek si obi4a cs.E ako ve4e igrata e po-vajna ot teb togava go zaebi da vidim kak 6e si nameri svqstno gadje pred kompa.

ziky
02-19-2006, 12:31
emi mislq 4e ne trqbva da go zaka4a6.Tva si mu e hobi na 4oveka i tva 4e ponqkoga malko prekalqva ne ozna4ava 4e te obi4a po-malko.Ot druga strana na 18 godini ve4e ne e li malko golqm za da se poburkva po cs ](*,) .Kakto momi4etata si imame nekoi zanimnaiq koito ne zamenqme za ni6to taka i tvoq 4ovek si obi4a cs.E ako ve4e igrata e po-vajna ot teb togava go zaebi da vidim kak 6e si nameri svqstno gadje pred kompa.

е да ама не е по някой път а през 1 час за по 2 часа :x

machoka
02-19-2006, 12:39
Хайде стига по тази тема. Авторката, струва ми се иска да я приключим.

Обиди от тук нататък по адрес на някой си са абсолютно ненужни.

See you..