View Full Version : kakwi predpochitate
Vyprosite mi sa 2 kym vsi4ki ,pyrvo vie momcheta kakvi momicheta predpochitate da sa devstveni ili da ne sa.. i za vas tova ima li znachenie,i ako sefteto i e s Vas ,gordeete li se,radvate li se?
Pitam shtoto ot 4 meseca imam priqtel na 24g,a az sym na 16,sled 2 stavam 17g.. i dosega sym go lygala,che ne sym devstvena,ma vyprosa mi e kato zasegnem otnovo tazi tema da si mu kaja istinata ili veche kato trygnem da go pravim da mu Kaja neshto ot roda"po nejno i vnimatelno mili-devstvena sym" nqkak si ,nz moje i da go stresna..vie kakvo me syvetvate
e vreme e da mu kaje6 istinata spored men . Taka ili ina4e 6te q razbere vse nqkoga
California
02-17-2006, 22:20
Като за начало защо си го лъгала, че не си девствена?
И не виждам нищо стряскащо във факта, че не си правила секс... тва да не е някакъв недостатък...порок... какво?
DrSmurph
02-17-2006, 22:21
Makar i da me vrashtash godini nazad, priatno mi podeistva fakta che edno moe gadje se okaza devstveno, a ne kakto mi se predstaviashe za mnooooooogo otvorena
nikitooo
02-17-2006, 22:22
wse shte razbere che si dewstwena :roll:
teenkopele
02-17-2006, 22:23
e vreme e da mu kaje6 istinata spored men . Taka ili ina4e 6te q razbere vse nqkoga
Аз съм на същото мнение.8)
Ако държи достатъчно много на теб, няма да те зареже дори и да си девствена. :)
Успех. :wink:
Master_88
02-18-2006, 00:43
Много хора избиват комплекс за малоценност от факта че са девствени и затова прибягват до лъжи.
LiLeNcEtOoO
02-18-2006, 09:04
Vyprosite mi sa 2 kym vsi4ki ,pyrvo vie momcheta kakvi momicheta predpochitate da sa devstveni ili da ne sa.. i za vas tova ima li znachenie,i ako sefteto i e s Vas ,gordeete li se,radvate li se?
Pitam shtoto ot 4 meseca imam priqtel na 24g,a az sym na 16,sled 2 stavam 17g.. i dosega sym go lygala,che ne sym devstvena,ma vyprosa mi e kato zasegnem otnovo tazi tema da si mu kaja istinata ili veche kato trygnem da go pravim da mu Kaja neshto ot roda"po nejno i vnimatelno mili-devstvena sym" nqkak si ,nz moje i da go stresna..vie kakvo me syvetvate
znae6 li az imah su6tiq problem i po edno vreme mi pisna da go luja za6toto mnogo go obi4am i mu kazah ti kak 6e reagira6 ako razbere6 4e si mi purviq i toi mi kaza mi 6e se zardavam i az mu kazah mi ti si purviq i toi mnogo se zardva dori ne moje6e ot na4alo da povqrva ni e fakt ve4e i 4ak togava razbrah kolko e glupavi da se krie tva ne6to za6toto e ne6to normalno na 16 da be si go pravil taka4e gore glavata i davai smelo misla 4e 6e go zardva6 mnogo O:) O:) O:) O:) O:) O:)
sigurno predpolaga 4e si devstvena ni6to 4e se pravi 4e ti vqrva 6tom 4 meseca ne si mu pusnala e qsna rabotata
midnight...
02-18-2006, 09:34
а защо въобще трябва да я зарязва ако е девствена?!
много ясно че ще те разбере-всеки има първи път
`eNeRGie`
02-18-2006, 14:05
SAVISI OT MNOGO RANOTI.AKO E ZA EDNA VE4ER DA NE E
1. Vzemi si kaka da te otraka ; )
2. Emi da ne si go lygala, "taralej v gashtite" :P
Pitam shtoto ot 4 meseca imam priqtel na 24g,a az sym na 16,sled 2 stavam 17g.. i dosega sym go lygala,che ne sym devstvena,ma vyprosa mi e kato zasegnem otnovo tazi tema da si mu kaja istinata ili veche kato trygnem da go pravim da mu Kaja neshto ot roda"po nejno i vnimatelno mili-devstvena sym" nqkak si ,nz moje i da go stresna..vie kakvo me syvetvateКажи му,че си си мислила,че ще те остави ако си девствена и за тва си го излъгала.
ами кажи му де ,кво чакаш,да дойде момента и да се засрамиш ли ,а ? :twisted:
He3HauKa
02-19-2006, 13:55
I az kato si4ki sam na mnenie che e vreme da mu kajesh shtoto ako mu go kajesh tochno kato praite sex shte izglejda mega typo