View Full Version : Kyde da namerq takova v Vn
Tuka edin avtor be6e zapital ne6to za 4ernata roza, kakvo simvolizirala i t.n.
Az sega pyk pitam kyde vyv Varna moga da namerq podobno cvete...nqma zna4enie izkustveno ili Real...nqkoi znae li? 6te sym vi mnogo blagodaren ako mi dadete nasoki...
Tuka edin avtor be6e zapital ne6to za 4ernata roza, kakvo simvolizirala i t.n.
Az sega pyk pitam kyde vyv Varna moga da namerq podobno cvete...nqma zna4enie izkustveno ili Real...nqkoi znae li? 6te sym vi mnogo blagodaren ako mi dadete nasoki...
Още една безмозъчно-малоумна тема дето не е за раздел любов :!:
vzemi edna 4ervena i q boqdisai v 4erno 6te svar6i rabota :lol: :P
sexy_macka
02-18-2006, 17:03
1vo Temata ti ne e za toq rasdel !
2ro Syper tupa tema
3to Nameri avtora na onazi tema i go pitai !
sexy_macka
02-18-2006, 17:05
xxaax m/u drugoto
terry Пуснато на: 18.02.10 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
vzemi edna 4ervena i q boqdisai v 4erno 6te svar6i rabota
mackata ti dade sushto mn dobro suvetche =D>
sexy_macka
02-18-2006, 17:17
terry Пуснато на: 18.02.11 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
mersi mnogo
np,to e istina ;)
[прАсковкА]
02-18-2006, 20:19
4erni rozi май си се продават по цветните пазарчета :lol: :smt016
VukeHceTy
02-18-2006, 20:26
cherni rozi rqdko shte mojesh da namerish...
emi te 4ernite rozi poprincip sa boqdisani :D taka 4e nqma nikav problem naistina da si q poqdisa6 sam :-D
cherni rozi rqdko shte mojesh da namerish...
......каза мармот увивайки един шоколад в станьол.. :smt006
2ro Syper tupa tema
1во.. що да не е ве ?!..
2ро.. що да е тъпа ве овца..
3то.. аз бех автора..
вий ф тоз форум вече много са надъхвате ве ей.. тфа да не е зоо градината да са прайте на патката пред оградата..
..човек аз неска търсих.. казаха ми че ги земат по поръчка така че..
f0r3v3r]
2ro Syper tupa tema
1во.. що да не е ве ?!..
3то.. аз бех автора..
вий ф тоз форум вече много са надъхвате ве ей.. тфа да не е зоо градината да са прайте на патката пред оградата..
Е ти направо изби рибата бе...Светльо кажи че си ти бе аз от дека да знам....сори братле (путко-нали така си викаме ) :)
инцогнито
02-18-2006, 22:05
nz
IdontGiveaFuck
02-18-2006, 23:08
И аз не разбирам к'во и е тъпто на тая тема ?Човека пита за нещо...
Тва с черната роза е много яка идея,а вие кво? :?
Иначе аз си нямам идея от къде се взимат тез розички,ма и аз искаммм :D
f0r3v3r]
2ro Syper tupa tema
1во.. що да не е ве ?!..
3то.. аз бех автора..
10x , to i az skoro 6te potyrsq...
I az 6tqh da go napi6a tova za razdela i temata, ama me izprevarihte,ni6to..neka az da se obosnova 6to sym q pusnal v tozi razdel!
Za6toto tyrsq 4erna roza da podarq na 1 momi4e,1 momi4e v koeto sym vluben,1 momi4e koeto Q ZASLUJAVA! I temata si e to4no za tuk, ako obi4a6 ne pravi bezmisleni zabelejki 6toto az v tozi forum vlizam ot kakto sa go syzdali...edva li nqma da se syobrazq to4no s razdela...
Do kolkoto dali e typa ili ne? Zadadoh obiknoven vyprs, ve4e koito ne go interesuva,i ne mu se struva hubava temata,prosto da ne pi6e...izli6ni bqha pyrvi 4-5 komentara...
f0r3v3r]
2ro Syper tupa tema
1во.. що да не е ве ?!..
3то.. аз бех автора..
10x , to i az skoro 6te potyrsq...
I az 6tqh da go napi6a tova za razdela i temata, ama me izprevarihte,ni6to..neka az da se obosnova 6to sym q pusnal v tozi razdel!
Za6toto tyrsq 4erna roza da podarq na 1 momi4e,1 momi4e v koeto sym vluben,1 momi4e koeto Q ZASLUJAVA! I temata si e to4no za tuk, ako obi4a6 ne pravi bezmisleni zabelejki 6toto az v tozi forum vlizam ot kakto sa go syzdali...edva li nqma da se syobrazq to4no s razdela...
Do kolkoto dali e typa ili ne? Zadadoh obiknoven vyprs, ve4e koito ne go interesuva,i ne mu se struva hubava temata,prosto da ne pi6e...izli6ni bqha pyrvi 4-5 komentara...
човек иди на пазарчето там на центара дет са цветята.. отиаш поръчваш и след няколко дена я земаш ама ако не ти са чака незнам..
Мене ми е интересно друго:как така като са по поръчка смисал примермно отиваш и му поръчваш и той ти казва ела да си я земеш след два дни примерно и след два дни ти имаш черна роза...или я пръска с някви химикали или я боядисва или незнам....надали я отглежда в рафинериум или нещо такова..... :-k
Мене ми е интересно друго:как така като са по поръчка смисал примермно отиваш и му поръчваш и той ти казва ела да си я земеш след два дни примерно и след два дни ти имаш черна роза...или я пръска с някви химикали или я боядисва или незнам....надали я отглежда в рафинериум или нещо такова..... :-k
mi toooo ima li zna4enie :lol: Nali kat si q pory4a6 6ti q dokarat sled nqkolko dena, ko te zasqga kak i ot kyde :smt004
mi toooo ima li zna4enie :lol: Nali kat si q pory4a6 6ti q dokarat sled nqkolko dena, ko te zasqga kak i ot kyde :smt004
Не бе просто ми беше любопитно как ги прават :-k