PDA

View Full Version : Kyde da namerq takova v Vn

02-18-2006, 16:27
Tuka edin avtor be6e zapital ne6to za 4ernata roza, kakvo simvolizirala i t.n.
Az sega pyk pitam kyde vyv Varna moga da namerq podobno cvete...nqma zna4enie izkustveno ili Real...nqkoi znae li? 6te sym vi mnogo blagodaren ako mi dadete nasoki...

ziky
02-18-2006, 16:30
Tuka edin avtor be6e zapital ne6to za 4ernata roza, kakvo simvolizirala i t.n.
Az sega pyk pitam kyde vyv Varna moga da namerq podobno cvete...nqma zna4enie izkustveno ili Real...nqkoi znae li? 6te sym vi mnogo blagodaren ako mi dadete nasoki...

Още една безмозъчно-малоумна тема дето не е за раздел любов :!:

terry
02-18-2006, 16:32
vzemi edna 4ervena i q boqdisai v 4erno 6te svar6i rabota :lol: :P

sexy_macka
02-18-2006, 17:03
1vo Temata ti ne e za toq rasdel !
2ro Syper tupa tema
3to Nameri avtora na onazi tema i go pitai !

sexy_macka
02-18-2006, 17:05
xxaax m/u drugoto
terry Пуснато на: 18.02.10 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

vzemi edna 4ervena i q boqdisai v 4erno 6te svar6i rabota

mackata ti dade sushto mn dobro suvetche =D>

terry
02-18-2006, 17:08
mersi mnogo

sexy_macka
02-18-2006, 17:17
terry Пуснато на: 18.02.11 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

mersi mnogo

np,to e istina ;)

[прАсковкА]
02-18-2006, 20:19
4erni rozi май си се продават по цветните пазарчета :lol: :smt016

VukeHceTy
02-18-2006, 20:26
cherni rozi rqdko shte mojesh da namerish...

;]
02-18-2006, 20:31
emi te 4ernite rozi poprincip sa boqdisani :D taka 4e nqma nikav problem naistina da si q poqdisa6 sam :-D

ziky
02-18-2006, 20:33
cherni rozi rqdko shte mojesh da namerish...

......каза мармот увивайки един шоколад в станьол.. :smt006

rowzz
02-18-2006, 21:18
2ro Syper tupa tema
1во.. що да не е ве ?!..
2ро.. що да е тъпа ве овца..
3то.. аз бех автора..
вий ф тоз форум вече много са надъхвате ве ей.. тфа да не е зоо градината да са прайте на патката пред оградата..
..човек аз неска търсих.. казаха ми че ги земат по поръчка така че..

ziky
02-18-2006, 22:01
f0r3v3r]
2ro Syper tupa tema
1во.. що да не е ве ?!..
3то.. аз бех автора..
вий ф тоз форум вече много са надъхвате ве ей.. тфа да не е зоо градината да са прайте на патката пред оградата..

Е ти направо изби рибата бе...Светльо кажи че си ти бе аз от дека да знам....сори братле (путко-нали така си викаме ) :)

инцогнито
02-18-2006, 22:05
nz

IdontGiveaFuck
02-18-2006, 23:08
И аз не разбирам к'во и е тъпто на тая тема ?Човека пита за нещо...
Тва с черната роза е много яка идея,а вие кво? :?
Иначе аз си нямам идея от къде се взимат тез розички,ма и аз искаммм :D

02-19-2006, 07:47
f0r3v3r]
2ro Syper tupa tema
1во.. що да не е ве ?!..
3то.. аз бех автора..
10x , to i az skoro 6te potyrsq...
I az 6tqh da go napi6a tova za razdela i temata, ama me izprevarihte,ni6to..neka az da se obosnova 6to sym q pusnal v tozi razdel!
Za6toto tyrsq 4erna roza da podarq na 1 momi4e,1 momi4e v koeto sym vluben,1 momi4e koeto Q ZASLUJAVA! I temata si e to4no za tuk, ako obi4a6 ne pravi bezmisleni zabelejki 6toto az v tozi forum vlizam ot kakto sa go syzdali...edva li nqma da se syobrazq to4no s razdela...
Do kolkoto dali e typa ili ne? Zadadoh obiknoven vyprs, ve4e koito ne go interesuva,i ne mu se struva hubava temata,prosto da ne pi6e...izli6ni bqha pyrvi 4-5 komentara...

rowzz
02-19-2006, 08:44
f0r3v3r]
2ro Syper tupa tema
1во.. що да не е ве ?!..
3то.. аз бех автора..
10x , to i az skoro 6te potyrsq...
I az 6tqh da go napi6a tova za razdela i temata, ama me izprevarihte,ni6to..neka az da se obosnova 6to sym q pusnal v tozi razdel!
Za6toto tyrsq 4erna roza da podarq na 1 momi4e,1 momi4e v koeto sym vluben,1 momi4e koeto Q ZASLUJAVA! I temata si e to4no za tuk, ako obi4a6 ne pravi bezmisleni zabelejki 6toto az v tozi forum vlizam ot kakto sa go syzdali...edva li nqma da se syobrazq to4no s razdela...
Do kolkoto dali e typa ili ne? Zadadoh obiknoven vyprs, ve4e koito ne go interesuva,i ne mu se struva hubava temata,prosto da ne pi6e...izli6ni bqha pyrvi 4-5 komentara...
човек иди на пазарчето там на центара дет са цветята.. отиаш поръчваш и след няколко дена я земаш ама ако не ти са чака незнам..

ziky
02-19-2006, 09:02

Мене ми е интересно друго:как така като са по поръчка смисал примермно отиваш и му поръчваш и той ти казва ела да си я земеш след два дни примерно и след два дни ти имаш черна роза...или я пръска с някви химикали или я боядисва или незнам....надали я отглежда в рафинериум или нещо такова..... :-k

02-19-2006, 10:28

Мене ми е интересно друго:как така като са по поръчка смисал примермно отиваш и му поръчваш и той ти казва ела да си я земеш след два дни примерно и след два дни ти имаш черна роза...или я пръска с някви химикали или я боядисва или незнам....надали я отглежда в рафинериум или нещо такова..... :-k

mi toooo ima li zna4enie :lol: Nali kat si q pory4a6 6ti q dokarat sled nqkolko dena, ko te zasqga kak i ot kyde :smt004

ziky
02-19-2006, 10:33

mi toooo ima li zna4enie :lol: Nali kat si q pory4a6 6ti q dokarat sled nqkolko dena, ko te zasqga kak i ot kyde :smt004

Не бе просто ми беше любопитно как ги прават :-k