View Full Version : Дилема към мъжете
Колко често си биете чекии?
чуй.. Килата фет. Дребен Джи - Пуяка..
а.. кат ми са сфърЩва ама много удрим ена кофа и са опраям..
и аз като Oyamoto на ден по 2-3 :)
На сисимнайсе
02-21-2006, 15:46
и аз като Oyamoto на ден по 2-3 :) :)
Sean Combs
02-21-2006, 18:48
Секи ден по две три.
ima edna prikazka 4e Dqdo Gospod e dal na myja 2 kofi sperma.. ti tvoite si gi upotrebil samo v 4ekii taka kato gledam !!!
Sean Combs
02-21-2006, 18:49
Секи ден по две три.
ima edna prikazka 4e Dqdo Gospod e dal na myja 2 kofi sperma.. ti tvoite si gi upotrebil samo v 4ekii taka kato gledam !!! :-s
ЕЕ аз съм на неограничена тарифа, ти си ги пази твойте кофи у мазето. :smt005
Зависи от настоението .. всеки уважаващ себе си мъж лъска без да ми се правите ;)
LoRinSeR
02-22-2006, 14:42
Зависи от настоението .. всеки уважаващ себе си мъж лъска без да ми се правите ;)
Не е вярно, при положение, че имаш момиче до теб и можеш да правиш секс през ден два няма смисъл да лъскаш върбата :wink: Аз не съм го правил с месеци, може би от морето и тогаво го направих, защото приятелката ми заяви че ни ми стиска :D
[dataworm]
02-22-2006, 14:51
Това е дар божи и в него няма нищо необичайно.
az pa varva po ulicite napravo s rakata v ga6tite :) :) :)
Не е вярно,
Вярно е. Като имам гадже случи ли се ден в който да не я плющя ако не си набия чикия по добре да се гръмна. Ни мога да мисля ни да се движа нормално от тоя тестостерон.
LoRinSeR
02-22-2006, 20:29
Не е вярно,
Вярно е. Като имам гадже случи ли се ден в който да не я плющя ако не си набия чикия по добре да се гръмна. Ни мога да мисля ни да се движа нормално от тоя тестостерон.
Ти си отделен случай. Аз говоря за нормалните хора :D
Ми обсъждал съм го с много приятели , никой от тях не е отказвал чикиите заради путка. Нали знаеш секса за престиж чикията за удоволствие.
LoRinSeR
02-22-2006, 20:38
Ми обсъждал съм го с много приятели , никой от тях не е отказвал чикиите заради путка. Нали знаеш секса за престиж чикията за удоволствие.
Много добре казано колега :wink: Но все пак аз издържам без мастурбация
]Това е дар божи и в него няма нищо необичайно.
ан тей ако Господ не изкаше да пощипваме еднооката змия нямаше да напрай тей,че да се научим :-D