PDA

View Full Version : Моля,дайте ми съвет:(

02-21-2006, 15:09
Значи със приателката ми правихме същият ден секс в който й свърши цикала,за съжаление презарватива се скъса:(не съм свършвал в нея,но нали се отделя някаква течност..,та пи постинор.Искам да знам каква е вероятноста да забременее?
Един съвет от мен..хора внимавай те!Винаги купувам възможно най-скъпите презарвативи и пак се случват нежелани неща:( радвам се,че поне не свърших в нея:( Благодаря Ви предварително!

02-21-2006, 15:10
Тея презери мноо често зеха се късат бе?!
Кви са тея гигантски патки?!

Sunshine_daisy
02-21-2006, 16:17
6tom e pila postinor i ne si svyr6il v neq nqma opasnost! :wink: :D

............
02-21-2006, 18:12
zdrasti...:) ta za vaprosa-na men skoro mi se slu4i sa6toto,t.e ABSOLUTNO sa6toto...iii...osven 4e sled 5 4asa pih postinor-a i otidoh na ginekolog...i
...NQMA DA SE PRITESNQVA6....IZOB6TO
...KAKTO I TQ ESTESTVENO
...1-VO..MN E MALKA VEROQTNOSTTA ILI PO-TO4NO DORI NQMA SLED KRAQ NA MENZISA
...2-RO..ne si svar6il v neq...ami horata koito pravqt bez??? :wink:
...3-to spokoino,no q uspokoi i neq,za6toto stresa si e mn GOLQM..POVQRVAI MI...
... :-D

SEXtreme
02-21-2006, 18:18
Ох, боже....пиша в тоя форум от есента на 2005 и от тогава съм виждала поне 1000 такива теми!!!!! :smt014

malchoto_f
02-21-2006, 18:23
aode be vie pak napravo go prevarnahte v tragediq- kakvoto stanalo, stanalo....
golqm stres......................!!!!!!
a i dori i sled menzisa moje da se zabremenee mn lesno. ne kolkoto kogato edna jena e v ovolaciq no si e taka....

po vaprosa--- don't worry!!! ne e vazmojno da e stanalo ne6to
1- ne si svar6il v neq
2- dori da se e otdelila tazi te4nost za koqto spomena- tq e vzela postinor taka 4e everything is OK
aide i spoko.........

Chiana
02-21-2006, 18:38
Дааа, дечица, тъпчете се с Постинор за щяло и нещяло...То това са бонбонки, полезни за зъбите. Постинор дропс.... А по въпроса: не е бременна! :shock: ](*,)

sexy_macka
02-21-2006, 18:45
Chiana Пуснато на: 22.02.12 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Дааа, дечица, тъпчете се с Постинор за щяло и нещяло...То това са бонбонки, полезни за зъбите. Постинор дропс.... А по въпроса: не е бременна!

Edno SYPER mnenie da se poqvi i po taq tema... Bravo ! =D>

nesravnima
02-21-2006, 18:56
Дааа, дечица, тъпчете се с Постинор за щяло и нещяло...То това са бонбонки, полезни за зъбите. Постинор дропс.... :shock: ](*,)

:-k Защо всички живеете в заблудата, че се забременява от въздуха? Аз никога не съм имала проблеми (дори без презерватив).
Вземете да се успокоите и за да не се шашкате и паникьосвате ползвайте предпазни мерки. В противен случай всеки ден ще има подобни теми. ->тежко им на модераторите

California
02-21-2006, 19:56
Тея презери мноо често зеха се късат бе?!
Кви са тея гигантски патки?!
Късането на презерватива не зависи от големината на пениса!
Не мисля, че е имало нужда да пие хапчета... прекалено много се шашкате за глупости и си тровите организмите!

teenkopele
02-21-2006, 21:34
Тест за бременност. :wink:

mnogomili4kata-sf
02-21-2006, 22:06
Ох,хора...късането на презерватива не е от това,че той бил евтин или скъп...естествено,че на тия от 20 ст. рядко може да се разчита,но все пак тва не е главната причина за късането...това е едно от нещата,които научих в БМЧК...презервативът се къса от неправилно поставяне...най-вече от това,ако не си стиснал резервоарчето като хората и там е останал някакъв въздух,който да подпомогне пукането му

machoka
02-22-2006, 09:57
Темата се изчерпа, не се притеснявай.