.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Моля,дайте ми съвет:(

Значи със приателката ми правихме същият ден секс в който й свърши цикала,за съжаление презарватива се скъсане съм свършвал в нея,но нали се отделя някаква течност..,та пи постинор.Искам да знам каква е вероятноста да забременее?
    Един съвет от мен..хора внимавай те!Винаги купувам възможно най-скъпите презарвативи и пак се случват нежелани неща радвам се,че поне не свърших в нея Благодаря Ви предварително!

Guest
    Тея презери мноо често зеха се късат бе?!
    Кви са тея гигантски патки?!

Spoks!

6tom e pila postinor i ne si svyr6il v neq nqma opasnost!

............
    Guest

emi az moga da ti kaja....

zdrasti... ta za vaprosa-na men skoro mi se slu4i sa6toto,t.e ABSOLUTNO sa6toto...iii...osven 4e sled 5 4asa pih postinor-a i otidoh na ginekolog...i
    ...NQMA DA SE PRITESNQVA6....IZOB6TO
    ...KAKTO I TQ ESTESTVENO
    ...1-VO..MN E MALKA VEROQTNOSTTA ILI PO-TO4NO DORI NQMA SLED KRAQ NA MENZISA
    ...2-RO..ne si svar6il v neq...ami horata koito pravqt bez???
    ...3-to spokoino,no q uspokoi i neq,za6toto stresa si e mn GOLQM..POVQRVAI MI...
    ...

Голям фен
    Ох, боже....пиша в тоя форум от есента на 2005 и от тогава съм виждала поне 1000 такива теми!!!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Град
    na ulicata
    aode be vie pak napravo go prevarnahte v tragediq- kakvoto stanalo, stanalo....
    golqm stres......................!!!!!!
    a i dori i sled menzisa moje da se zabremenee mn lesno. ne kolkoto kogato edna jena e v ovolaciq no si e taka....

po vaprosa--- don't worry!!! ne e vazmojno da e stanalo ne6to
    1- ne si svar6il v neq
    2- dori da se e otdelila tazi te4nost za koqto spomena- tq e vzela postinor taka 4e everything is OK
    aide i spoko.........

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Дааа, дечица, тъпчете се с Постинор за щяло и нещяло...То това са бонбонки, полезни за зъбите. Постинор дропс.... А по въпроса: не е бременна!
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Chiana Пуснато на: 22.02.12 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Дааа, дечица, тъпчете се с Постинор за щяло и нещяло...То това са бонбонки, полезни за зъбите. Постинор дропс.... А по въпроса: не е бременна!

Edno SYPER mnenie da se poqvi i po taq tema... Bravo ! =D>
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Дааа, дечица, тъпчете се с Постинор за щяло и нещяло...То това са бонбонки, полезни за зъбите. Постинор дропс....
    Защо всички живеете в заблудата, че се забременява от въздуха? Аз никога не съм имала проблеми (дори без презерватив).
    Вземете да се успокоите и за да не се шашкате и паникьосвате ползвайте предпазни мерки. В противен случай всеки ден ще има подобни теми. ->тежко им на модераторите
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тея презери мноо често зеха се късат бе?!
    Кви са тея гигантски патки?!
    Късането на презерватива не зависи от големината на пениса!
    Не мисля, че е имало нужда да пие хапчета... прекалено много се шашкате за глупости и си тровите организмите!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Тест за бременност.

Супер фен
    Град
    София
    Ох,хора...късането на презерватива не е от това,че той бил евтин или скъп...естествено,че на тия от 20 ст. рядко може да се разчита,но все пак тва не е главната причина за късането...това е едно от нещата,които научих в БМЧК...презервативът се къса от неправилно поставяне...най-вече от това,ако не си стиснал резервоарчето като хората и там е останал някакъв въздух,който да подпомогне пукането му

Мега фен Аватара на machoka
    Темата се изчерпа, не се притеснявай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си