View Full Version : ZDR MOLQ POMOGNETE MI IMAM GOLQM PROBLEM
nqma_zna4enie
02-21-2006, 21:24
Zdr iam golqm problem.S moqta priqtelka ve4e 2-va puti pravim sek,no tq ne izpitva udovolstvie.S dve dumi nemoje da svur6i.Nemoga da razbera v men li e problema.Dali penisat mi e mnogo maluk ili tq ne6to ne e nared.Az uspqvam da svr6a,no neznam za6to tq nemoje.Molq pomognete mi.Tq kakto i az sam mnogo raztroen.MOLQ POMOGNETE MI PLS>
nesravnima
02-21-2006, 21:29
А тя на колко е?
Ако е малка... :?
teenkopele
02-21-2006, 21:29
Опитайте различни пози. :mrgreen:
Може и да помогне. :)
Успех. :wink:
Не мисля,че е проблем.. малко момичета редовно стигат до оргазъм особено ако са малки.Питай я при нея как е било преди и си направете равносметка..просто talk to her :)
nqma_zna4enie
02-21-2006, 21:37
ami ne kolkoto men e na 15
nqma_zna4enie
02-21-2006, 21:38
ami 6te proam i dvata suveta 10x
nqma_zna4enie
02-22-2006, 07:02
Ami edin moi priqtel mi kaza,che e vuzmojno az da svur6vam prekaleno burzo.Posavetvame da probvame po bavno.Ta vazmojno li e tova da e problema?
Какво очакваш като е на 15 ? Много бърза сте започнали полов живот. Може органите и да не са достатъчно развити за секс. Пробвай с орален секс.
УСПЕХ !
nqma_zna4enie
02-22-2006, 07:35
ami tova koeto priqtelqt mi mi go e kazal vazmojno l i e da e vqrbo?
LoRinSeR
02-22-2006, 07:52
Да възможно е на мойта приятелка й е нужен поне 1 час за да достигне до вагинален оргазъм и около 2 часа до анален. Мисля, че просто не си е развила достатъчно емоциите отдолу. Продължавай да опитваш. Успех !
nqma_zna4enie
02-22-2006, 07:59
ok 10x moje bi.No edin mi posavetva da govorq s neq oba4e tq mi kaza 4e drug pat prosto ne e pravila seks tezi 2 puti i bqha za 1 put. No 6et probvam po prodaljitelno 10x mnogo
LoRinSeR
02-22-2006, 08:08
ok 10x moje bi.No edin mi posavetva da govorq s neq oba4e tq mi kaza 4e drug pat prosto ne e pravila seks tezi 2 puti i bqha za 1 put. No 6et probvam po prodaljitelno 10x mnogo
Е тогава не можеш да искаш да я докараш до оргазъм, та нея може още да я боли. Давай внимателно !
nqma_zna4enie
02-22-2006, 08:15
Emi 4ovek ve4e treti put 6te probvame.Ako smenim pozata moje li da pomogne ili ako e po-prodaljitelno?
LoRinSeR
02-22-2006, 08:20
Emi 4ovek ve4e treti put 6te probvame.Ako smenim pozata moje li da pomogne ili ako e po-prodaljitelno?
Абе "пич", не гледай собственото си удоволствие. Може да я боли, пак ти казвам, а да я страх да ти каже. И се регистрирай във форума ! Първоначално давайте с мисионерска, постепенно ще се прехвърлите към другите.
WILD__BOY
02-22-2006, 08:20
Някой жени достигат по-бавно до вагинален оргазъм
nqma_zna4enie
02-22-2006, 08:25
Neznam kogato probvahme 2-qt put q popitah dali e gotova dali se pritesnqva ot ne6to tq kaza,4e nqma ni6to.Popitah q dali q boli ima li problemi tq mi kaza 4e nqma ni6to,4e e gotova no vse pak neznam kade e problema.A za tova ne gledam samo sobstveniq si kef.
pi4, jenite po princip si svur6vat bavno. :-k mmmmmm 6te trqbva malko da namali6 tempoto i da ne burza6 da svur6va6,... tova stava s trening, zna4i kolkoto pove4e go pravite tolkova pove4e ti 6te i se nagajda6. sled vreme 6te zapo4nete da svur6vate gore dolu po edno i su6to vreme. nema da se pritesnqva6... :wink:
nqma_zna4enie
02-22-2006, 10:17
10x pi4 dano da si prav :(
nqma_zna4enie
02-22-2006, 10:18
Zna4i imash predvid da go narpavim i togava da vidim dali 6te ima rezultat?
6te hodi6 pri lekar da rejat malko ot glavata posle po kisno 6te svir6i6 i neq 6te svir6i kvo misli6 tolkova kvo 4aka6 za edna minuta tq da svir6i li i predi sex nqkakvi igri4ki ima mnogo na4ini misliq malko da raboti saksiqta :)
Абе, момче, аз правя секс от 17 годишна, с приятеля ми вече половин година го правим редовно и, бога ми, аз за тая половин година може би веднъж или два пъти да съм свършвала. Или поне така си мисля.И то това става наскоро. Правили сме го по най-различни начини, във всякакви пози, различно дълго време, на различни места... абе каквото се сетиш. Много малко жени достигат до оргазъм при секс на нашата възраст. А да не говорим за 15-годишните. Хич не се надявай тя да свърши скоро време. Най-много да симулира. :-s
nikitooo
02-22-2006, 13:04
Да възможно е на мойта приятелка й е нужен поне 1 час за да достигне до вагинален оргазъм и около 2 часа до анален. Мисля, че просто не си е развила достатъчно емоциите отдолу. Продължавай да опитваш. Успех !
abe za pryw pyt chuwam analen orgazym! Az misleh che se delqt na klitoren i waginalen no shtom kazwash NZ drugite? :?: :?: #-o
Майка ти
02-22-2006, 13:53
Бе аз се чудя що някои хора имали запек, пък то било заради аналния оргазъм! На това сигурно му викат анална мастурбация! :smt017
Боже, боже, колко мъка имало по тоя свят, боже! Мъка и простотия човешка... :smt018
А на момчето ще кажа изобщо да не се надява скоро мацето да изпита оргазъм! Освен, ако не е решила да става актриса като повечето тук к...та. Оргазмът при жените се придобива с повече практика, постоянен партньор, умение на партньора и т.н. Ако наблегнете на оралната любов и петинга, може да ускорите нещата. Успех и търпение!
California
02-22-2006, 14:08
Оргазмът при жените се придобива с повече практика, постоянен партньор, умение на партньора и т.н. Ако наблегнете на оралната любов и петинга, може да ускорите нещата. Успех и търпение!
Мисля, че този отговор е най-точен... оргазма се учи! Трябва доста време.... както се казва по-горе-практика!
malchoto_f
02-22-2006, 14:12
mili4ak, spoko pravili ste sex samo 2 pati. nqkoi momi4etq im trqbva vreme. taka 4e imai malko tarpenie..... :)
LoRinSeR
02-22-2006, 14:15
Бе аз се чудя що някои хора имали запек, пък то било заради аналния оргазъм! На това сигурно му викат анална мастурбация! :smt017
Боже, боже, колко мъка имало по тоя свят, боже! Мъка и простотия човешка... :smt018
А на момчето ще кажа изобщо да не се надява скоро мацето да изпита оргазъм! Освен, ако не е решила да става актриса като повечето тук к...та. Оргазмът при жените се придобива с повече практика, постоянен партньор, умение на партньора и т.н. Ако наблегнете на оралната любов и петинга, може да ускорите нещата. Успех и търпение!
И кой те излъга, че не съществува анален оргазъм. Като не си запознат не говори, че ставаш смешен ...
nqma_zna4enie
02-22-2006, 16:21
Zna4i nqma ni6to lo6o 4e tq vse o6te nemoje da svur6i?nqma ot kakvo da se pritesnqvame 10x mnogo na si4ki
Майка ти
02-22-2006, 20:06
И кой те излъга, че не съществува анален оргазъм. Като не си запознат не говори, че ставаш смешен ...
Упс! Сори! Забравих, че тука има доста обратни!
:-D
"Въпрос на вкус" - казало кучето и си облизало г.за. :P
nikitooo
02-22-2006, 20:40
Opishi mi analniqt orgazym , za da ne stawam smeshen
nqma_zna4enie
02-23-2006, 07:46
Zna4i vsi4ko e na red nqma ot kakvo da se pritesnqvam sy6to taka i tq taka li?
~*~Chanel~*~
02-23-2006, 22:05
Еми щом и е 1-ви, 2-ри път значи сички обяснения си идват на мястото. Много са малко момичетата дето още от първия път стигат до оргазъм.Споко, след 4-5 път ве4е 6те е като пушка и ще те къса от секс \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
nqma_zna4enie
02-24-2006, 15:20
zna4i ima6 predvid 4e trqba da go pravim pove4e pati i togava da vidim dali 6te ima rezultat 10x mn pi4 :mrgreen:
Ти си някакъв полузабавен тип! Ха ха ! Тръгнал да прави секс на 15. Тая твойта жена бая е тъпа начи! :-D
Или ти си и некфо просто забавление...
Би трябвало да изчакаш още 2 до 4 години да ти порасне патката и тогава ще може да накараш жена да свърши!
ti ne si nared be 4ovek! na vsqka jen,koqto tepurva zapo4va poloviq si jivot i trqbva vreme dpokato zapo4ne da izpitva orgazum! estestveno 4e trqbva da mine malko vreme da svikne s novite ne6ta! bih ti preporu4ala da vnimava6 pove4e,t.e. da si po nejen po baven i t.n. i razbira se pove4e liubovna igra! gali q dokosvai q nejno,liji q navsqkade,iskai tq da ti kazva kakvo da pravi6 i dali tova koeto pravi6 i haresva! tova e golemiq problem i ne burzai tolkova! rano ili kusno i tq 6te ispita orgazum! na vas mujete vi e lesno,no ne se zamislqte kakvo ni e na nas jenite!!! uspeh!
nqma_zna4enie
02-25-2006, 10:30
ami az q karam mn vnimatelno daje.A po vuprosa s lijeneto kade po to4no?
nikitooo
02-25-2006, 10:44
Wij sega, pich jenata ima 3 erogenni zoni :!: Parwata e nai chuwstwitelna i towa sa prastite na krakata :!: Jenata, kogato i lijat prastite na krakata :arrow: mnogo po lesno stiga do orgazym a ponqkoga i do wtori takyw :!: :arrow: Wtorata erogenna zona e glezena ... tam se lije produljitelno na edno mqsto i jenata swyrshwa mnogo byrzo i mnogokratno :!: :arrow: I tretoto mqsto e uhoto , no ne wynshnata chast,a dupkata tam , kogato edin muj prokara ezik jenata izpada v ekstaz !! :arrow: Probwai go dano da sym ti pomognal :!: :roll:
LoRinSeR
02-25-2006, 11:02
Wij sega, pich jenata ima 3 erogenni zoni :!: Parwata e nai chuwstwitelna i towa sa prastite na krakata :!: Jenata, kogato i lijat prastite na krakata :arrow: mnogo po lesno stiga do orgazym a ponqkoga i do wtori takyw :!: :arrow: Wtorata erogenna zona e glezena ... tam se lije produljitelno na edno mqsto i jenata swyrshwa mnogo byrzo i mnogokratno :!: :arrow: I tretoto mqsto e uhoto , no ne wynshnata chast,a dupkata tam , kogato edin muj prokara ezik jenata izpada v ekstaz !! :arrow: Probwai go dano da sym ti pomognal :!: :roll:
Хаха абе малък тихо ! Жената имала 3 ерогенни зони :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: При всяка жена са различни и не са само 3 !
nikitooo
02-25-2006, 11:09
Хаха абе малък тихо ! Жената имала 3 ерогенни зони :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: При всяка жена са различни и не са само 3 !
hahahah ti da ne pomisli che sym seriozen? [-X
nikitooo
02-25-2006, 11:13
moje bi samo sym izglejdal taka :-D
q malko po seriozno be hora! 4oveka ima problem daite da mu pomognem! jenata ima mnogo erogenni zoni trqbva da razbere6 koi sa,a tova stava kato probva6 i q pita6 ili q nabludava6 kak 6te reagira kato napravi6 ne6to! otnosno lizaneto moje6 da probva6 po klitora,sramnite ustni,dupeto (osobenno okolo dupkata),zurnata na gurdite i samite gurdi i t.n. ima6 vuobrajenie predpolagam!?!? osven tova moje da q nakara6 da se samozadovolqva dokato ti si vutre v neq i se dviji6! probvaite poslednoto!!!!
Huan_Pablo
02-25-2006, 12:55
Ami kat nqmash nishto v gashtite kak shte izpita udovolstvie be MYXAXAXAAXAXAXAXAAAAAAAA [-X
LoRinSeR
02-25-2006, 13:11
Айде като накараш някоя жена да достигне до оргазъм, тогава давай съвети. До тогава не се изказвай по този глупав начин, изглеждаш доста смешно ...
nesravnima
02-25-2006, 13:20
1. Докато при мъжете оргазмът настъпва почти автоматично с изпразването (еякулацията), много жени (особено в по-млада възраст) са изправени пред въпроса как да отключат тази "магия".
2. Оргазмът при жената не е просто физиологичен рефлекс, който следва безусловно стимулирането на определени ерогенни зони. За преживяването му е нужна много по-сложна емоционална нагласа, в която много често съществена роля има отношението към партньора, самовъзприемането и възможността за спонтанна и нецензурирана изразност.
3. Проблемът може да е свързан с неумението на партньора да осигури достатъчно продължително сношение. Около една трета от мъжете у нас, особено по-младите, не умеят ефективно да контролират своята еякулация.
4. Не са редки и ситуациите, когато притеснена от амбициозното желание на партньора непременно да бъде възнаграден с нейния оргазъм, жената започва да се чувства в леглото сякаш е извадена на черната дъска.
И все пак нека не забравяме, че тя тепърва разбира що е то секса. А и възрастта е от значение - момичетата разбират какво е оргазъм, след като тялото им е готово за това (в някои случаи това се случва дори към 19-20 годишна възраст).
Надявам се поне малко да съм ти била от полза. Успех! :wink:
nqma_zna4enie
02-25-2006, 14:43
nesravnuma 10x mn i na si4ki dr koito se opitvat da mi pomognat 6te probvam s tezi erogenni zoni :lol: 10x o6te 1 put
mili4ak, spoko pravili ste sex samo 2 pati. nqkoi momi4etq im trqbva vreme. taka 4e imai malko tarpenie..... :)
Така е!
ShtrudeL
08-25-2013, 05:39
стара тема