TheOneThatSaidItAgain
02-22-2006, 20:47
Кръстих темата So close, yet so far..., защото мисля че чесно казано НИЩО НЕ Е КАЗАНО! Да, пак ще ви говоря за размера на пениса, а защо, защото темата или се игнорира или се заключва или се пишат глупости, всичко освен истински решения. Много мъже по света страдат, ДА СТРАДАТ, от недостиг на няколко сантиметра. Не говоря за келешите, дето пишат колко им е малък, след като не е навършил пълнолетие. Размера на мъжкия член не е телесен проблем, един българин и с палец може да задоволява :D , проблема е изцяло на прихична основа. Аз лично страдам от малък член. Имал съм полови контакти с много жени, но не съм чул някоя да се оплаква от проблема ми, НО, като бях по-малък и сега, често се намирам в женска компания, не мога да преброя колко пъти съм чувал жените да си говорят за размерите на члена на приятелите си, просто ми пресяда слюмката.
Та, искам да ви ПОМОЛЯ, I искам да помоля темата ДА НЕ СЕ ЗАКЛЮЧВА, защото хората които могат да НИ помогнат може да се включват един път в месеца.
II Не желая да слушам че трябва да се примиря с размерите си, като че е нарушена обмяна на веществата.
III Моля за истински отговор, а не подвеждащ.
Мислех си за уреда andro-penis, поне цената му вещае успех. Помпа, защо не? Но най-вече искам да питам за хирургическата намеса, не вярвам че някой от форума се е подлагал на болезнената процедура, но надеждата умира последна.
Искам да свърша с малко заключение. Размера няма значение за една жена, но за един мъж, това е по-важно от всичко, а тези които мислят като жени, схващате логиката =;
Кръстих темата So close, yet so far..., защото мисля че чесно казано НИЩО НЕ Е КАЗАНО! Да, пак ще ви говоря за размера на пениса, а защо, защото темата или се игнорира или се заключва или се пишат глупости, всичко освен истински решения. Много мъже по света страдат, ДА СТРАДАТ, от недостиг на няколко сантиметра. Не говоря за келешите, дето пишат колко им е малък, след като не е навършил пълнолетие. Размера на мъжкия член не е телесен проблем, един българин и с палец може да задоволява :D , проблема е изцяло на прихична основа. Аз лично страдам от малък член. Имал съм полови контакти с много жени, но не съм чул някоя да се оплаква от проблема ми, НО, като бях по-малък и сега, често се намирам в женска компания, не мога да преброя колко пъти съм чувал жените да си говорят за размерите на члена на приятелите си, просто ми пресяда слюмката.
Та, искам да ви ПОМОЛЯ, I искам да помоля темата ДА НЕ СЕ ЗАКЛЮЧВА, защото хората които могат да НИ помогнат може да се включват един път в месеца.
II Не желая да слушам че трябва да се примиря с размерите си, като че е нарушена обмяна на веществата.
III Моля за истински отговор, а не подвеждащ.
Мислех си за уреда andro-penis, поне цената му вещае успех. Помпа, защо не? Но най-вече искам да питам за хирургическата намеса, не вярвам че някой от форума се е подлагал на болезнената процедура, но надеждата умира последна.
Искам да свърша с малко заключение. Размера няма значение за една жена, но за един мъж, това е по-важно от всичко, а тези които мислят като жени, схващате логиката =;
1 - Не предлагам нищо нито Андро нито хапчета просто споделям мнение от това което прегледах по темата и продуктите предлагащи решение на даден проблем.
2 В тази тема едва ли някой го интересува дали пиша правилно а искат да получат отговор на въпроса за пениса може или не може да порасне с лекарства билки или било то пласамасови играчки. ( казвам го за тези дето правят тъпи забележки)
3 Ето ви едно цитатче от вестник ТЕЛЕГРАФ относно пластичната хирургия
" И мъжете лягат под ножа - Според всеобщото мнение мъжете са по- суетни от жените. Все повече представители на силния пол не се колебаят да поставят под ножа и най- ценното си. Удължаването на пениса нашумя покрай операцията на Азис, който си направи атрибут с 21 сантиметра дължина. ЦЕНАТА НА ПОДОБНА ОПЕРАЦИЯ върви между 1000 и 2000 лева. "
Актуални цени за пластична хирургия:
Удължаване на пенис 1000 - 2000
Пластика на корем 2000 - 3000
Присаждане на коса 2 - 5 за косъм
и тн.
Направете си сметка колко пари бихте дали за медикаменти, които едва ли са реални и едва ли ще ви помогнат съберете пари и си направете операция ако се налага.
Идете на лекар специалист и се консултирайте. В този форум едва ли ще получите отговорите на вашите въпроси.
Моля не ми казвайте че като съм писал това съм еректирал просто се опитах да дам мнеиние но злобно и комплексирано хора тук отговарят всеедно само те знаят какво става.
Комплексар - След като казваш че пластмасовият боклук е опасен кажи защо защото и аз не съм запознат с него просто прегледах темите и видях че липсва като алтернатива.
Нито правя опражнения с опасни инструменти нито казвам да правят. просто в темите по- горе бяха споменати но никой не е казал какво представляват именно за това дадох линкове да видят хората за какви глупости става дума.
НЕ ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА нито на пенис хапчетата нито на пласмасовите играчки струващи 300 лв. за нещо което може би всеки би си направил подръчно.
Исках да съм в помощ на някой но явно не е било нужно да пиша дори защото тук има доста хора дали занимаващи се с измамните продукти, дали ей така да си губят времето.
ОК имам грешки в писането но си ме разбрал явно какво съм дал като информация.
И така ето какво намерих за темата който желае да чете може да е от полза.
извадка от сайта h t t p : / / o k t a r i n . h i t . b g / b o y / b r 0 4 / p 1 . h t m l
Удължаване на пениса
Мъжките цикли
10 неща, които провалят мъжа в леглото II
Представи си, че пред теб изскочи фея с вълшебна пръчица и съвсем безкористно ти предложи да увеличи пениса ти с 5 сантиметра. Дали ще се съгласиш? Глупав въпрос. Но нека да усложним задачата: да допуснем, че феята не държи вълшебна пръчица, а хирургически скалпел
Сантиметрите на удоволствието никога не са излишни. Само един от хиляда мъже смята, че е дошъл на света „превъоръжен". Повечето, поне на думи, са съгласни за всякакви пари и по какъвто и да е начин да удължат гордостта си, понеже им се струва, че природата силно се е стиснала, когато е моделирала фалоса им.
Трябва веднага да отбележим, че болшинството от недоволните не намират никакво разбиране от страна на лекарите. А от гледната точка на медицината:
* пенис с дължина 10 см. при ерекция е в нормата и не се нуждае от корекции;
* само 5% от жените действително могат да изпитват сексуални проблеми, заради миниатюрния пенис на партньора си - 95% нямат такива затруднения;
* като цяло у повечето мъже, опитващи се да увеличат своя детероден орган, недоразумението не е в пениса, а в главата им.
"Към нас в клиниката понякога се обръщат и мъже, чиито пениси надвишават 16 см. - това е почти горната граница на нормата - казва Хармут Порст, хамбургски уролог. - Разбира се, ние с всички сили се стремим да ги убедим, че проблемите им са измислени."
"Да мислят за увеличаване на пениса си могат само мъже, чийто пенис е дълъг 4 см. в спокойно състояние и 7,5 в еректирало - твърди известният руски сексолог Игор Кон. - Що се отнася до чувството на неудовлетвореност от самия себе си, това вече е проблем психологически, а не хирургически."
"Пенисът на съвременния мъж е два пъти по-дълъг, отколкото у неговите първобитни предци: първоначално размерът на този орган рядко е превишавал 5-6 см. - казва берлинската антроположка Тина Вайзе. - Смята се, че значителна роля за увеличаването му е изиграло изправянето на фигурата. Това освободило скритата в тялото част от пениса. Женските полови органи не са претърпели съществени изменения - те и досега са разчетени за къси пениси. Жените не се нуждаят от големи фалоси, за да получат удоволствие от секса."
Но и тази силна аргументация почти не намира разбиране у потенциалните пациенти. Какво си мислят сексолозите е едно, но съвсем друго е, когато се наложи да се поизреже нещо, за да може тази част от тялото да стане по-дълга и по-дебела. А до този момент бедният мъж:
* дълго избягва полови контакти с новата си приятелка, страхувайки се да не я разочарова;
* на плажа прикрива банския си с хавлия ;
* отказва да ходи на сауна, защото му се струва, че другите мъже гледат на него с насмешка;
* купува безумно скъпи презервативи, увеличаващи три пъти пениса, и направо се загубва в тях;
* обръща се към различни шарлатани, а те му продават вълшебни мазила с доста съмнителни свойства;
* ежедневно тренира с вакуумна помпа, като искрено се надява, че пенисът му ще се удължи поне с един сантиметър;
* и въобще се чувства нещастен.
Следващият комплект от мъчения не сме го измъкнали от тавана. Това са записки от историята на болестта на пациент от Клиниката на института по урология във Фрайбург.
1. Пациентът ляга върху стол, приличащ на гинекологическо "магаре" . Операцията се осъщест- вява под наркоза и продължава от 10 минути до половин час.
2. Хирургът разрязва кожата над срамната кост. Формата може да се мени, но най-често кожата се разрязва под ъгъл или полумесец. Разрезът е достатъчно голям, за да може хирургът свободно да манипулира с ръце и инструменти. Белегът, който остава, само след няколко седмици се покрива с окосмение и става почти незабележим. Често първата работа на лекарите е да отделят мазнините от срамната кост - само тази манипулация увеличава дължината на пениса с 1 - 1,5 см. Но основното действие предстои.
3. Половият член се състои от кавернозни тела - резервоари, напълнени с кръв и довеждащи пениса до състояние на ерекция. Половината от кавернозните тела се намират вътре в тялото, където са фиксирани с кожа и подържаща връзка, която ги свързва със срамната кост. Точно този "резерв" позволява да се увеличи дължината на пениса. По време на операцията връзката се разрязва и пенисът се придвижва напред с 2,5 до 5 см., след което подържащата връзка отново се фиксира. Цената на една такава операция може да достигне стойността на един "Ролс-Ройс" .
Парите са си пари, но лекарите ще откажат да извършат такава операция, ако по тяхно мнение пациентът не се нуждае от нея. Хипократовата клетва предполага, че те не биха рискували здравето на човек без необходимост. Защото при такава операция риск все пак има.
* Първо, не трябва да забравяме, че това е цялостна наркоза, която не носи особена полза на организма (особено, ако организмът има нарушения на сърдечно-съдовата система.)
* Второ, ъгълът на ерекция след операцията може да намалее. В няколко случая еректиралият пенис започва съмнително да гледа надолу. Половият акт при това положение е интересен, но не съвсем комфортен.
* Трето, пенисът може да се смали чувствително, ако при операцията случайно бъдат засегнати важни нерви.
* Четвърто, ерекцията може да се окаже недостижима. Това рядко се случва, но не е изключено.
Тези операции се правят от десет години насам и днес вече не се гледа на тях като нещо революционно. Стотици хиляди оперирани мъже живеят в съгласие с удължения си пенис. Още повече, че при 90% от оперираните няма никакви усложнения, освен необходимостта да се въздържат от секс в течение на три седмици след хирургическата намеса. Това е задължително и поради факта, че шевът заздравява много болезнено - налага се да се пият обезболяващи.
Много по-драматично стоят нещата с другата популярна операция за увеличаване на пениса. През 80-те за пръв път започнаха да инжектират в пениса силикон. Последствията се оказаха катастрофални. И ако на жените, опитващи да увеличат по същия начин гърдите си, лекарите могат някакси да помогнат, то инфекциите, некрозите и деформациите, предизвикани от тази намеса в пениса, често завършват с ампутация...
Но да не бъдем толкова мрачни.
Днес един от най-разпространените методи за удебеляване на пениса се състои в следното: под кожата му се инжектира собствената мазнина, извлечена чрез липосукция от областта на талията и стомаха. Четирдесет минути - и той става два пъти по-дебел, и то без никакво отхвърляне от страна на организма. А като допълнителен бонус печелите и стегнат стомах. Една част от пациентите нямат никакви забележки към хирурга, но у други се появяват претенции. Защото макар лекарите да обясняват подробно всичко преди операцията, на практика нещата се възприемат по-различно, отколкото на думи. Напомпаният с мазнини пенис става мек на пипане. Освен това, мазнините не остават на мястото си, а започват да образуват големи гранули, които превръщат пениса в нещо много странно. Често цялата мазнина отива близо към главата на пениса, образувайки над нея своеобразна тлъста качулка. Обикновено в такива случаи операцията се повтаря, но и това не винаги води до желаните резултати.
Сега лекарите по света изследват нови методи за удебеляване. Някои от тях вече се прилагат на практика. Например, лапароскопическо вшиване на част от кожа в пениса. Кожата се взема от пациента (обикновено се изрязва от задните части) или се заменя с изкуствени, биологически неутрални материали. Проблемът е само в това, че и при тази операция могат да пострадат нервните окончания. От тази гледна точка инжекциите са много по-малко рисковани. А иначе лапароскопическото вшиване е просто за изпълнение и напълно безобидно. Но към недостатъците му влиза и обстоятелството, че ефектът от него продължава от 8 до 12 месеца и след това всички манипулации трябва да се повторят.
Веществото, което ще бъде признато за абсолютно пригодно за инжектиране в пениса, трябва да притежава следните свойства.
* Да не носи странични ефекти и да не пречи на нормалното функциониране на пениса.
* Да има консистенция максимално близка към истинската тъкан.
* Да не блуждае, където не трябва, а да си остава там, където са го впръснали.
В САЩ медиците се подготвят да започнат работа с абсолютно нов материал, който може би ще удовлетворят всички тези изисквания. Казва се артикол - микрогранулиран костен цимент. Възлагат му се големи надежди. Какво да се прави, понякога два нещастни сантиметра могат да изиграят много важна роля.
--------------------------------------------------------------
Следващ продукт който открих струва 40 лв
Largo средство за уголемяване и удължаване на пениса. Кремът трябва да се прилага с леки масажиращи движения ежедневно в продължение на 8 – 12 седмици, като се нанася върху целия пенис с изключение на главичката. Уникалната му формула дава видими резултати още първите дни. Клинични тестове, проведени в различни части на Европа доказват ефективността му при около 90% от мъжете. Възможно е удължаване на пениса с 3см. Произведено в Германия.
------------------------------------------------------
УВЕЛИЧАВАНЕ РАЗМЕРИТЕ НА ПЕНИСА С МЕТОДА "ДЖЕЛК"
Автор: SEXSHOP . BG
Живеещите в Судан араби са с най-дългите членове в света. Въпреки, че всички те, като правило се раждат с фалоси със среден размер, от пубертета те биват приобщавани към вековната практика, предавана от баща на син, от едно поколение на друго. Когато момчето навърши 8 години, бащата го кара да хване с палеца и показателя на ръката основата на пениса си и с рязко движение да ги премести към главичката. Така започва процесът на удължаване на члена. Момчето се занимава с такива упражнения ежедневно по тридесет минути, като при това му е забранено да изхвърля сперма. Ако почувства, че настъпва оргазъм, той прекратява движенията и чака, кога тези усещания ще преминат, след което отново се връща към това упражнение. В по-богатите семейства, бащата праща с тази цел сина си в "мехбил" - арабският еквивалент на нашия спортен клуб. Там, квалифициран треньор се занимава с момчето, като ежедневно извършва с него "джелк". Първоначално разсъбличат момчето напълно, после енергично го масажират и натриват със силно ароматно масло. После треньорът се заема с манипулации на члена му, използвайки за целта метода на "доене". На момчето му е строго забранено да свършва.
Намерете цялата статия и я вижте макар че е доста странно представена.
-------------------------------------------------------------
И един съвет: Не бъдете дребнави ако бъдете малко по добри, малко по оптимистично настроени живота ви ще бъде доста по добър :)
======================
Ето инфо на английски
The Arabic Jelq Method
For the Saundanese Arabs, having a large, well developed penis showed fertility and power and it was very appealing to the women. At the point of puberty, the arabs boys were shown by their fathers how to Jelq. Every day for 30 minutes, the young men Jelqd their penis and continue this exercise till when they became adults.
Once adulthood was reached, they cut down their Jelq sessions to 3 times a week to maintain their size and strength. The exercise was performed everyday for 30 minutes aided by mental imagery and breathing. Some Arab men attained sizes reaching over 18 and 20 inches in length and 8 inches in circumference.
After a year of continual milking, the average length of these young man attained sizes over 10 inches erect and 6 inches in circumference. The main reason why Jelq do work is because when you mile your penis, you are forcing blood into spaces in the Corpora Cavernosa. Your penis size is restricted by the amounts of blood your Corpora Cavernosa can hold.
With continuous milking, the spaces in the penis will continue to stretch large and bigger. This will break down the cells walls within the Corpora Cavernosa (erectile tissue). As you continue to do the exercise regularly, the spaces on the Corpora Cavernosa will keep getting larger and stronger.
Within a periods of maybe one month, you will see an improvement in size and firmness. With continuous exercise within 3 to 4 months, the results you will attain will be incredible. Your erections will become harder and you penis will be larger and thicker. An increase in circulation from the exercise will undoubtedly improve the sensation and feeling 10 times.
After the first years of daily exercises, you should experience a gain of at least 4 inches in length. A Jelq session should consists of 30 minutes without any resting in between. This is done to ensure the proper enlarging of blood spaces within your penis.
Така а ето и информация за таблетки и тн.
Vimax е на 2 място в класацията на медикаменти за добавяне на сантиметри
( h t t p : / / w w w . a - b i g - p e n i s . c o m / t o p 2 0 p i l l s . h t m )
НО това което виждам в БГ сайта е доста непрофесионално защото няма как да поръчате лекарство, рег. под формата на хранителна добавка и да гарантират 100% ефект и възвращаемост на парите.
Вече сме пълноправни членове на ЕС и това е недопустимо!
Поръчайте този продукт от развита страна в Европа :) но честно казано това което прочетох за този продукт е само че пениса пораства да но не докато е в ерекция, а попринцип зашото самата ерекция не свършва почти докато пиете продукта така члена изглежда пораснал наистина но не е. А когато сте в ерекция тя наистина е много мощна но не ви растепениса а просто потока на кръв се увеличава и задържа и също така либидото е доста над нормалното. Има доста странични ефекти като сърбежи, чувство за подутост изтръпване дори болки в основата на члена.
Има друг продукт считан за номер едно в таблетките Prosolution Pills естествено по- скъп но отново гарантиращ 100% ефект. Не си мислете че това не е химия, след като се води за билково. Ефект от табледки едва ли има.
Доста подробно проучих и уреда Андру пенис ( w w w . jes-extender. dk/cms.ashx/!lang=en-GB/product-information/movie ) тук има и филмче. Ето и БГ сайта : w w w . bgandropenis . com / и какво излезе че той деиства е не че ще ви порасне члена с 6 см но поне до 4 е реално. Имайте предвид че всяко подобно удължаване деформира естествения вид на члена и понякога мозе да изглежда доста "странно"
Сподер калкулатора в сайта ако аз ползвам продукта им 6 месеца и нося андро пенис по 4 до 6 часа члена ми ще стане >>> 22.1 см!!!!! ЕКСТРА ама дали е така :)
Andropenis®Целта на устройството за уголемявана на пениса е да стимулира разтежа на меката тъкан на пениса, което означава:
- удължаване на пениса с 3 до 6 см. в ерекция
- също така и 3 до 6 см в отпуснато състояние.
- нарастване на обиколката с 1 см.
Устройството се поставя на пениса в отпуснато състояние и се носи от 4 до 9 часа на ден,
като приблизителното нарастване напениса е около 4,8 см на месец. Приспособлението може да се носи за период
от 4 до 6 месеца в зависимост от желания размер..Получените резултати остават до края на живота.
Най-често задавани въпроси
# Коя е най-подходящата възраст за започване на лечение?
Слел 18 годишна възнаст.Лечението може да се прилага и при по-възрастно мъже.
Изследването включва мъже между 60 и 70 годишна възраст и доказва, че лечението стимулира
разтежа на пениса на всякаква възраст.
# -Има ли някакви рискове и странични ефекти?
Не, ако приспособлението се използва съобразно инструкциите, няма риск и желания ефект е неизбежен.
# -Влияе ли по някакъв начин разтягането на ерекцияте и потентността?
Не, ерекцията е нормална и без никакви усложнения. В същото време потентността нараства незабавно с нарастването на размера на пениса.
# -Нарастването на пениса както в ерекция, така и в отпуснато състояние ли е?
Да, нарастването е пропорционални и убедително, както по време на ерекция, така и в отпуснато състояние.
# -Приспособлението помага ли за корекция на извивката на пениса?
Да, за период от 6 до 7 месеца по време на лечението извивката се коригира с 70%, резултатите са видими.
-Вечни ли са резултатите?
Да, защото има нарастване на меката тъкан на пениса.
# -Удължаването ще направи ли пениса по-тънък?
Не, нарастването е пропорционално на целия пенис.Увеличаването е както на дължината така и на обиколката на пениса,новата тъкън става с по-голямо количество и се оформя.
# -Има ли болка при употребата на приспособлението?
Не, продуктът е безболезнено медицинско устройството..В началото този който го ползва може да изпита неудобство, но това усещане бързо изчезва.
# -Ако мъжа е опериран от рак на простатата или тумор в областта на простатата може ли да ползва приспособлението?
Не, защото зоната става много чувствителна, а разтеглянето причинява индиректно разтягане в областта на простатата в следствие на болестта и е по-добре областта да не се подлага на подобно лечение.
# -Трябва ли да се сваля устройството при изпълнение на физиологичните нужди на организма?
Да, след това се поставя отново.
# -Може ли приспособлението да се носи през нощта?
Не, ние не препоръчваме носенето на андропенис през нощта, защото когато заспят мъжете в повечето случай имат ерекция и приспособлението ще се разглоби. Освен това по време на сън се движим и това би създало известни неудобства.
# -Какво ще се случи ако нося приспособлението по време на ерекция?
Нищо няма да се случи, просто приспособлението ще се разглоби.
# -Мога ли да нося джинси или тесни панталони, когато нося Андропенис?
Да можете да ги носите стига да се чувствате конфортно с тях.
# -Мога ли да носяАндропенис ако стоя седнал продължително време?
Да, но ви препоръчваме да ставате от време на време за да улесните притока на кръв.
# -Може ли да се чисти приспособлението и от какво имам нужда за да го правя?
Препоръчваме ви да чистите приспособлението веднъж седмично.Андропенис може да се мие с чиста вода и неутрален сапун.
# -Трябва ли да се смазва продукта?
Първоначално не, но ако с течение на времето усетите напрежение може да сложите малко количество.
# -Трябва ли предварително да сме се консултирали е оролог преди да започнем лечението?
В началота не с изключение на пациентите които нямат опит, за тях би било полезно преди започване на лечението да се консултирас със специалист.
# -Колко време трябва де е периодът на почивка при употреба на Андропенис?
Продуктът трябва да се носи по 9 часа на ден. Вие можете да разпределяте това време според вашето желание.
Ние ви препоръчваме почивка на всеки 2 часа.Не е необходимо да следвате стриктно времето за почивка, то зависи отжеланието на всеки пациент.
# Каква е нормалната дължина на пениса?
Между 13-15 см или 5-6 инча.
Ето още една дадена снимка за ефекта:
преди:
след:
Сега ще попитате тествал ли съм някой от тези продукти.
НЕ не съм нямам подобен комплекс макар че члена не ми е 20 см , а само 17 но това е когато съм много много еректирал иначе е стандартно 16 см.
Познат ползва този уред Андро пенис сега е в 3 месец и е доволен, сподели че "пишката му е станала като на мъж" нямам представа точно какво иска да каже но знам че пениса му е бил 14 см а сега е доволен и прекрати използването му.
Всеки има право наизбор но е много лошо да се спекулира с проблемите на хората, защото от тази тема става ясно че мъжете се потискат от това че пениса не е достатачно голям и на техен гръб ИЗМАМНИЦИ правят пари.
НЕ КУПУВАЙТЕ продукти от лица за които не знаете дори къде се намират, кой е вносител и тн. ТОВА СА ЛЕКАРСТВА!
Имате право на избор решете сами, дали ще си пиете хапчетата, дали ще прилагате опражнения с доста болезнени инстроменти ( видях уреда за онова опражнение Jelq ( h t t p : / / w w w . j e l q d e v i c e . c o m / ) и да ви кажа ужасих се.
Пожелавам ви много СМ +
не си давайте парите за глупости обмислете реално заслужава ли си и ако сте 100% сигурни предприемете покупката на дадените аксесоари или таблетки.
( И еднин последен савет - НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ПОМПИ!!! след време имат доста отрицателен ефект)