PDA

View Full Version : английска гимназияя

dskgshg
02-23-2006, 19:05
кажете нещо за английската гимназия..какъв успех трябва за там...успеха за изпитите..
какво точно се учи там,смисъл как се работи в училището..Моля..
Благодаря

[dataworm]
02-23-2006, 19:19
За коя? :-k Много гимназии се водят за английски!

miloto_girl_4e
02-23-2006, 19:37
да,верно кажи коя ...
първа английска?
или втора?
или някоя друга,дето уж е английска? :roll:

dskgshg
02-23-2006, 19:49
първа английска..

blqqh
02-24-2006, 08:15
1 angliiska,ti trqq kam bal 32 nqkade,sq zavisi de,ama trqq da imash visokki ocenki na izpitite!!!Za 2 angl pak nqkade 30-31.Ima o6te edna 33EG,kadeto sa6to ima izu4avane na angl.ezik.Tq sa6to e dobra,na nivoto na 2 angl.moje da se kaje.

Lin4eTo
02-24-2006, 08:57
Аз искам да кандидатсвам там и си мисла че е невъзможно там с толко висок бал. А тя тая гимназия1 на ниво ли в смисал добе ли пеподават добе щото съм слушала супер противоричиви мнения.

02-24-2006, 09:50
Аз искам да кандидатсвам там и си мисла че е невъзможно там с толко висок бал. А тя тая гимназия1 на ниво ли в смисал добе ли пеподават добе щото съм слушала супер противоричиви мнения.
az sym ottam i gimnaziqta e SUPER
u4itelite sa izkliu4itelno pe4eni i inteligentni (razbira se ima nqkolko kukundeli, ama to bez tqh ne moje)
gimnaziqta e super splotena, vsi4ki se podkrepqt kato ima nujda (a kakto ni natiskat daskalite, obiknoveno 4esto ima nujda nqkoi da ti pomogne da mine6 po tova i onova), osven tova ti se predostavq velikolepnata vyzmmojnost da si presledva6 interesite - ima sip po fizika (na poslednoto nacionalno systezanie vzehme 7 mesta), sip po matematika (i tam 4esto vzimame mesta), sip po turizym (nakraq vzima6 iziti i moje6 da raboti6 kato ekskurzovod), sip geografiq (predi nqkolko godini vzeha 5 mqsto na nqkakvo mejdunarodno systezanie), majoretki, duhov orkestyr, narodni tanci, voleibolen otbor (vze 2 mqsto na posledoto systezanie), basketbolen otbor, futbolen otbor, u4astvame na systezanie po tenis i po pluvane, klub debati (tuk ma4kame nared), klub interact (ne6to za blagotvoritelnost), klub habitat (stroqt ky6ti za bednite ili ne6to podobno :), razni klub4eta OON, evro-integraciq i koi znae o6e kolko drugi izvynklasni meropriqtiq (trudno mi e da gi izbroq vsi4kite)
osven tova 4esto organizirame (da, u4enicite) diskoteki, koncerti (posledniqt be6e blagotvoritelen v zala sofiq pod patronaja na prezidenta za bylgarskata koleda) i razli4ni systezaniq kydeto moje da se izqvi6
razbira se, ako iska6 moje nikyde da ne u4astva6, vupreki 4e sus vsi4ki tezi sipove 4ovek byrzo se zapoznava s dosta interesni subekti :)

edinstveniq nedostatyk e 4e sme 2 u4ili6a v edna sgrada (blagodarenie na oniq goveda ot ob6tinata), no obiknoveno ima stai za vsi4ki klasove (vseki vipusk ima po 7 paralelki - do ж klas), a i bazata e malko zastarqva6ta (kato izkliu4im kompiutyrnite zali i kabineta po fizika)

i estestveno, da te predupredq 4e mnogo se iziskva ot u4enicite(dali 6te goni6 iziskvaniqta ili 6te se tarikati6 si zavisi ot motivaciqta ti)

Ice_Queen
02-24-2006, 15:22
Охо преди имаше 1 лафче : 1ва наркоманска :lol: ..
а да и аз знам ,че бала е 32,поне толкова беше преди 3 години :smt016
а иначе ,може да пробваш и във 2ра АЕГ,въпреки че знам ,че там даскалите са САДИСТИ :smt011 .

emotions
02-24-2006, 16:48
az sym ottam i gimnaziqta e SUPER
u4itelite sa izkliu4itelno pe4eni i inteligentni (razbira se ima nqkolko kukundeli, ama to bez tqh ne moje)
gimnaziqta e super splotena, vsi4ki se podkrepqt kato ima nujda (a kakto ni natiskat daskalite, obiknoveno 4esto ima nujda nqkoi da ti pomogne da mine6 po tova i onova), osven tova ti se predostavq velikolepnata vyzmmojnost da si presledva6 interesite - ima sip po fizika (na poslednoto nacionalno systezanie vzehme 7 mesta), sip po matematika (i tam 4esto vzimame mesta), sip po turizym (nakraq vzima6 iziti i moje6 da raboti6 kato ekskurzovod), sip geografiq (predi nqkolko godini vzeha 5 mqsto na nqkakvo mejdunarodno systezanie), majoretki, duhov orkestyr, narodni tanci, voleibolen otbor (vze 2 mqsto na posledoto systezanie), basketbolen otbor, futbolen otbor, u4astvame na systezanie po tenis i po pluvane, klub debati (tuk ma4kame nared), klub interact (ne6to za blagotvoritelnost), klub habitat (stroqt ky6ti za bednite ili ne6to podobno :), razni klub4eta OON, evro-integraciq i koi znae o6e kolko drugi izvynklasni meropriqtiq (trudno mi e da gi izbroq vsi4kite)
osven tova 4esto organizirame (da, u4enicite) diskoteki, koncerti (posledniqt be6e blagotvoritelen v zala sofiq pod patronaja na prezidenta za bylgarskata koleda) i razli4ni systezaniq kydeto moje da se izqvi6
razbira se, ako iska6 moje nikyde da ne u4astva6, vupreki 4e sus vsi4ki tezi sipove 4ovek byrzo se zapoznava s dosta interesni subekti :)

edinstveniq nedostatyk e 4e sme 2 u4ili6a v edna sgrada (blagodarenie na oniq goveda ot ob6tinata), no obiknoveno ima stai za vsi4ki klasove (vseki vipusk ima po 7 paralelki - do ж klas), a i bazata e malko zastarqva6ta (kato izkliu4im kompiutyrnite zali i kabineta po fizika)

i estestveno, da te predupredq 4e mnogo se iziskva ot u4enicite(dali 6te goni6 iziskvaniqta ili 6te se tarikati6 si zavisi ot motivaciqta ti)
и аз съм от тази гимназия и е суперр яко ...много се изисква ама си заслужава..струваше ми се невъзможно да вляза,ама се получи/с много писане по лит.:) :)/и сега ми е перфелтно там!

ProstoAz
02-25-2006, 15:24
...а иначе ,може да пробваш и във 2ра АЕГ,въпреки че знам ,че там даскалите са САДИСТИ :smt011 .

Хах, едва ли това е точната дума за тях...Не са все пак чак толкова зле. :wink: Аз съм си напълно доволна от даскалото, учителите и учениците (като цяло)! ;-) В 8ми клас, вярно, малко режат оценките (зависи на кои точно попаднеш), но пък от 9ти нагоре учителите са максимално благосклонни и максимално надуват оценките (аз съм типичен пример), имайки предвид, че тези оценки ще ни трябват за дипломите по натам. :P

Също така бал около 32 трябва да имаш голям късмет, че да ти стигне за 1АЕГ. :shock: На мен 32.75 не ми достигна преди 2 години! :roll: Така че за 1АЕГ поне 33, а за 2АЕГ 32. ;-)

02-27-2006, 12:50
Аз съм в 33 и бала тази година не беше много висок заради лошите оценки на изпитите.В 2ра е някъде около 30,а в първа е доста.
Ама в 2ра не ти препоръчвам всички даскали са луди....буквално.Иначе е кофти първата година....особено ако нямаш особени познания по езика

favor_91
03-13-2006, 22:22
tolko info stiga li ti ...ot poso4enata po gore :)))))))

snejito
03-15-2006, 08:54
A kude e po-dobre da se vlezne?1-AEG ili v 2-AEG?6toto men kvito mi gi nagovoriha...kazaha mi,che v 1-va bilo po-skapano,za6toto:1.y4itelite sa kofti;2.mnou narkomani;3.a be ob6to vzeto skapano.ama az ne mislq 4e e taka!za6to ina4e bala 6te e 32,a na 2-ra 30-31 kato q mislqt za po-dobra?! :-k :roll:

andrea
03-15-2006, 20:58
az zavur6ih angliiskata(I AEG) min godina, i mislq 4e u4itelite sa strahotni, po-golqmata 4ast ot tqh znae kak da predava i da napravi u4ebniq proces ponosim i interesen, pove4eto se opitvat da te nau4at na ne6to ,a ne prosto da si predavat
vtoro tva za narkomanite ne e vqrnpo, ima gi navsqkad,e a v angliiskata ne mislq 4e sa mngoo, pone po moe vreme nqma6e mnogo
s ni6ot ne sujalqvam 4e sum u4ila tam, i sum mnogo dovolna, spored men si struva da se napune6 i da vleze6 tam.
Osven tova osven angliiskiqt, na stra6no visoko nivo sa i fizikata i matematikata i dr predmeti i ako ima6 jelanie moje6 stra6no mnogo da nau4i6 i da postigne6