- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- английска гимназияя
кажете нещо за английската гимназия..какъв успех трябва за там...успеха за изпитите..
какво точно се учи там,смисъл как се работи в училището..Моля..
Благодаря
За коя?Много гимназии се водят за английски!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
да,верно кажи коя ...
първа английска?
или втора?
или някоя друга,дето уж е английска?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
първа английска..
1 angliiska,ti trqq kam bal 32 nqkade,sq zavisi de,ama trqq da imash visokki ocenki na izpitite!!!Za 2 angl pak nqkade 30-31.Ima o6te edna 33EG,kadeto sa6to ima izu4avane na angl.ezik.Tq sa6to e dobra,na nivoto na 2 angl.moje da se kaje.
Аз искам да кандидатсвам там и си мисла че е невъзможно там с толко висок бал. А тя тая гимназия1 на ниво ли в смисал добе ли пеподават добе щото съм слушала супер противоричиви мнения.
Усмихвай се винаги, дори когато ти е мъчно защото никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти.
az sym ottam i gimnaziqta e SUPERПървоначално написано от Lin4eTo
u4itelite sa izkliu4itelno pe4eni i inteligentni (razbira se ima nqkolko kukundeli, ama to bez tqh ne moje)
gimnaziqta e super splotena, vsi4ki se podkrepqt kato ima nujda (a kakto ni natiskat daskalite, obiknoveno 4esto ima nujda nqkoi da ti pomogne da mine6 po tova i onova), osven tova ti se predostavq velikolepnata vyzmmojnost da si presledva6 interesite - ima sip po fizika (na poslednoto nacionalno systezanie vzehme 7 mesta), sip po matematika (i tam 4esto vzimame mesta), sip po turizym (nakraq vzima6 iziti i moje6 da raboti6 kato ekskurzovod), sip geografiq (predi nqkolko godini vzeha 5 mqsto na nqkakvo mejdunarodno systezanie), majoretki, duhov orkestyr, narodni tanci, voleibolen otbor (vze 2 mqsto na posledoto systezanie), basketbolen otbor, futbolen otbor, u4astvame na systezanie po tenis i po pluvane, klub debati (tuk ma4kame nared), klub interact (ne6to za blagotvoritelnost), klub habitat (stroqt ky6ti za bednite ili ne6to podobno, razni klub4eta OON, evro-integraciq i koi znae o6e kolko drugi izvynklasni meropriqtiq (trudno mi e da gi izbroq vsi4kite)
osven tova 4esto organizirame (da, u4enicite) diskoteki, koncerti (posledniqt be6e blagotvoritelen v zala sofiq pod patronaja na prezidenta za bylgarskata koleda) i razli4ni systezaniq kydeto moje da se izqvi6
razbira se, ako iska6 moje nikyde da ne u4astva6, vupreki 4e sus vsi4ki tezi sipove 4ovek byrzo se zapoznava s dosta interesni subekti
edinstveniq nedostatyk e 4e sme 2 u4ili6a v edna sgrada (blagodarenie na oniq goveda ot ob6tinata), no obiknoveno ima stai za vsi4ki klasove (vseki vipusk ima po 7 paralelki - do ж klas), a i bazata e malko zastarqva6ta (kato izkliu4im kompiutyrnite zali i kabineta po fizika)
i estestveno, da te predupredq 4e mnogo se iziskva ot u4enicite(dali 6te goni6 iziskvaniqta ili 6te se tarikati6 si zavisi ot motivaciqta ti)
Охо преди имаше 1 лафче : 1ва наркоманска..
а да и аз знам ,че бала е 32,поне толкова беше преди 3 години![]()
а иначе ,може да пробваш и във 2ра АЕГ,въпреки че знам ,че там даскалите са САДИСТИ.
2 т. от правилника. Бан на профил
и аз съм от тази гимназия и е суперр яко ...много се изисква ама си заслужава..струваше ми се невъзможно да вляза,ама се получи/с много писане по лит.Първоначално написано от Анонимко
![]()
/и сега ми е перфелтно там!
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Хах, едва ли това е точната дума за тях...Не са все пак чак толкова зле.Първоначално написано от Ice_Queen
Аз съм си напълно доволна от даскалото, учителите и учениците (като цяло)!
В 8ми клас, вярно, малко режат оценките (зависи на кои точно попаднеш), но пък от 9ти нагоре учителите са максимално благосклонни и максимално надуват оценките (аз съм типичен пример), имайки предвид, че тези оценки ще ни трябват за дипломите по натам. :P
Също така бал около 32 трябва да имаш голям късмет, че да ти стигне за 1АЕГ.На мен 32.75 не ми достигна преди 2 години!
Така че за 1АЕГ поне 33, а за 2АЕГ 32.
![]()
Аз съм в 33 и бала тази година не беше много висок заради лошите оценки на изпитите.В 2ра е някъде около 30,а в първа е доста.
Ама в 2ра не ти препоръчвам всички даскали са луди....буквално.Иначе е кофти първата година....особено ако нямаш особени познания по езика
tolko info stiga li ti ...ot poso4enata po gore))))))
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
A kude e po-dobre da se vlezne?1-AEG ili v 2-AEG?6toto men kvito mi gi nagovoriha...kazaha mi,che v 1-va bilo po-skapano,za6toto:1.y4itelite sa kofti;2.mnou narkomani;3.a be ob6to vzeto skapano.ama az ne mislq 4e e taka!za6to ina4e bala 6te e 32,a na 2-ra 30-31 kato q mislqt za po-dobra?!![]()
![]()
az zavur6ih angliiskata(I AEG) min godina, i mislq 4e u4itelite sa strahotni, po-golqmata 4ast ot tqh znae kak da predava i da napravi u4ebniq proces ponosim i interesen, pove4eto se opitvat da te nau4at na ne6to ,a ne prosto da si predavat
vtoro tva za narkomanite ne e vqrnpo, ima gi navsqkad,e a v angliiskata ne mislq 4e sa mngoo, pone po moe vreme nqma6e mnogo
s ni6ot ne sujalqvam 4e sum u4ila tam, i sum mnogo dovolna, spored men si struva da se napune6 i da vleze6 tam.
Osven tova osven angliiskiqt, na stra6no visoko nivo sa i fizikata i matematikata i dr predmeti i ako ima6 jelanie moje6 stra6no mnogo da nau4i6 i da postigne6