PDA

View Full Version : Какво е за вас флирта?

Game_Over_Boys
02-25-2006, 16:41
Ей палавници,обичате ли да флиртувате? :smt008

sexy_macka
02-25-2006, 17:18
as lichno si padam po seriosnite vruski,neiskm da sm s nqkoi za 1sedm i sled tova "ae ne mi trqash veche"...
NQma smisl ot flirta,no vc nqkoi sluchai...se sluchfa :)

Mem0reX
02-25-2006, 17:20
e...suglasen sum s mnenieto na sexy_macka

sexy_macka
02-25-2006, 17:26
Mem0reX Пуснато на: 25.02.11 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

eee Bravo =D>

Mem0reX
02-25-2006, 17:27
za 1 put :P

Death^Forever
02-25-2006, 18:41
Моментно и относително чувство, преживяване, което носи удоволствие, но е глупаво, заради времетраенето и непостоянството на флиртуващите...
Лично аз също подкрепям истинските връзки!

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-25-2006, 18:41
mi ako iskam da s razseq da ma ina4e ne sa mi po vkusa

piFka_LP
02-25-2006, 19:00
Ей палавници,обичате ли да флиртувате? :smt008
az oib4am no ne flirtuvam mn 4esto

WILD__BOY
02-25-2006, 19:26
Чайте, чайте! Има разлика между флирт и забивка! Едно е да флиртуваш с някого просто за да се почувтваш желан, за да се разведриш. Друго е да се заиеш с някого и да ходите!
Та флирта е .. малко по-интимно и по-закачливо общуване.

02-25-2006, 19:40
as lichno si padam po seriosnite vruski,neiskm da sm s nqkoi za 1sedm i sled tova "ae ne mi trqash veche"...

chakai malko be ti kato tragnesh s nqkoi da ne trgvash s misalta 4e shte se jenita ili kvo?
a otnosno temata..ami mislq che tova e neshto nnormalno az go pravq redovno daje i da si imam priqtel...i priqtelq mi go znae i se radva

TheMaggie
02-25-2006, 19:43
Mem0reX Пуснато на: 25.02.11 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

eee Bravo =D>
:wink:

honey_reflection
02-25-2006, 19:43
Moje da se kaje, che obicham.. no da flirtuvam ne znachi da vlizam v nqkakva vruzka s tozi chovek - kato hodene s nego.. :!: :-)

sexy_macka
02-25-2006, 20:08
Гост Пуснато на: 26.02.1 Заглавие:

sexy_macka написа:
NQma smisl ot flirta,no vc nqkoi sluchai...se sluchfa

chakai malko be ti kato tragnesh s nqkoi da ne trgvash s misalta 4e shte se jenita ili kvo?
a otnosno temata..ami mislq che tova e neshto nnormalno az go pravq redovno daje i da si imam priqtel...i priqtelq mi go znae i se radva

ne BE,obache nsikm nqkoi da me "izebe"ili da me celuva pregrushta i na dr den veche da ne e s men
i SERIOSNA vruska ne oznachava che iskm da se jenq za nego ili che si mislq,che taka shte stane !!! qvnu si mn ogranichen,obache SERIOSNA VRUSKA znachi che vruskata vi e zaradi LIOUBOV a ne zaradi SEX,da se fukash i t.n. !!!

kAdrOkoSkA
02-25-2006, 20:59
Saglasna sam s sexy_macka =D>
Az sam tvardo ZA serioznite vrazki! No obicham i da flirtuvam, kogato e bezobidno :roll: Trqbva da se vnimava obache da ne stane razminavane v namereniqta na dvete strani... :?

Twista
02-25-2006, 21:00
Ми аз съм си голява флиртаджийка, но стига човекът срещу мен да ме е предразположил по някакъв начин. И обикновено не флиртувам умишлено, а по-скоро подсъзнателно. Естествено, не искам да се стига до нищо по-сериозно. Прекалената интимна близост също не е от кой знае какво значение за мен по време на флирт.
И аз преди харесвах сериозните връзки, но осъзнах, че не съм "кон с капаци". :lol: Имах предвид, че винаги ще се намери някого, заради когото да си прецакам връзката и осъзнах, че няма особена полза да се захващам с нещо сериозно поне засега.

iv4eto_87
02-25-2006, 21:05
Чайте, чайте! Има разлика между флирт и забивка! Едно е да флиртуваш с някого просто за да се почувтваш желан, за да се разведриш. Друго е да се заиеш с някого и да ходите!
Saglasna sam s teb. Az sa6to obi4am da flirtuvam, priqtno e da se 4uvstva6 jelana, a i da kara6 nqkoi da se 4uvstva jelan. :smt052

PRECIOUS^f
02-25-2006, 21:49
Flirt=neserioznost za men,no vse pak-da obi4am da bada neseriozna... :smt004

teenkopele
02-25-2006, 22:30

Напълно съм съгласен. :)

CVETELLINA
02-26-2006, 09:12
Та флирта е .. малко по-интимно и по-закачливо общуване.и аз така мисля
:wink: :wink:

sexy_macka
02-26-2006, 11:17
p4elata_brumze Пуснато на: 26.02.4 Заглавие:

sexy_macka написа:
NQma smisl ot flirta,no vc nqkoi sluchai...se sluchfa

Напълно съм съгласен.

oo Blagodarq ;)

Wild Girl
02-26-2006, 15:44
Флирта е забавно нещо, но само в определени ситуации. Ако търсиш нещо по-сериозно не е уместно да започваш да флиртуваш всеки път, когато видиш обекта на чувствата си, тогава е по-добре да го даваш по-полека. Но когато търсиш само мимолетно забавление е позволено. :mrgreen:

02-26-2006, 18:39

Съгласна съм с теб!Май не се знае значението на флирта!Че да не би като флиртувам с накой е задължително да си легна с него!Флирта е една игра,която можеш да играеш и с СЕРИОЗНИЯ си приятел!Флирта е закачка!Нищо повече!Обожавам флирта,но това не значи,че си лягам със всеки срещнат,имам си сериозен приятел,но това не ми пречи да флиртувам!!! :D

piska_
02-26-2006, 19:39
МмМмМм определено :smt052 :smt058 :smt062

Djessica_88
02-26-2006, 20:36
абе мене ме кефят яко флиртовете, стига да нямам няква сериозна връзка ... все пак малко ме плашат тея сериозните връзки ...анганжименти , съобразяване, компромиси... :-# искам малко да си поживея, а не да робувам на момчето :? не мога да имам сериозна връзка и да флиртувам едновременно стаааа ми некво конфузно 8-[

favor_91
02-27-2006, 08:39
emi flirta e ne6to bez koeto 4ovek ne moje :mrgreen: :evil: \:D/

miracul
02-27-2006, 08:43
начин за общуване с нежния пол и необходимост :twisted: :twisted: :twisted:

ATAKABG
02-28-2006, 04:58
флирта е яко нещо,но далеч по-яко е да си хванеш някоя и да си ходите :wink:

WILD__BOY
02-28-2006, 07:22

Съгласна съм с теб!Май не се знае значението на флирта!Че да не би като флиртувам с накой е задължително да си легна с него!Флирта е една игра,която можеш да играеш и с СЕРИОЗНИЯ си приятел!Флирта е закачка!Нищо повече!Обожавам флирта,но това не значи,че си лягам със всеки срещнат,имам си сериозен приятел,но това не ми пречи да флиртувам!!! :D

Задължително е да го практикуваш с любимия. Така се подържа връската, така не си омръзвате ;) Приятно е.
А за тея дето продължават да живеят в заблуда - МЕЖДУ ФЛИРТА И ЗАБИВКАТА ИМА РАЗЛИКА!!!! И АТАКАБГ - ТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ХВАНЕШ ГАДЖЕ БЕЗ ДА МОЖЕШ ДА ФЛИРТУВАШ - С ЛАСО И ВОДКА СПИРТ ЛИ ГИ ЛОВИШ ТВОЙТЕ?!

Game_Over_Boys
03-02-2006, 17:08

Задължително е да го практикуваш с любимия. Така се подържа връската, така не си омръзвате ;) Приятно е.
А за тея дето продължават да живеят в заблуда - МЕЖДУ ФЛИРТА И ЗАБИВКАТА ИМА РАЗЛИКА!!!! И АТАКАБГ - ТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ХВАНЕШ ГАДЖЕ БЕЗ ДА МОЖЕШ ДА ФЛИРТУВАШ - С ЛАСО И ВОДКА СПИРТ ЛИ ГИ ЛОВИШ ТВОЙТЕ?!

WILD_BOY -подкрепям те напълно!Май има доста хора които не могат да различат флирта от авантюрата! ;-)

pechomuh_f4e
03-02-2006, 19:01
Ми аз съм си голява флиртаджийка, но стига човекът срещу мен да ме е предразположил по някакъв начин. И обикновено не флиртувам умишлено, а по-скоро подсъзнателно. Естествено, не искам да се стига до нищо по-сериозно. Прекалената интимна близост също не е от кой знае какво значение за мен по време на флирт.
И аз преди харесвах сериозните връзки, но осъзнах, че не съм "кон с капаци". :lol: Имах предвид, че винаги ще се намери някого, заради когото да си прецакам връзката и осъзнах, че няма особена полза да се захващам с нещо сериозно поне засега.
BRAVO SVALQM TI 6APKA I TE PODKREPQM ! ;-) :smt008 :-D

RoSsY88
03-02-2006, 19:13
Ммм аз съм флиртаджийка...един ден сам с един,друг ден с друг...зависи какво искам...каквото искам винаги получавам...Но да ви кажя чесно винаги съм искала някоя сериозна връзка...имах една такава 5 месеца и накрая место аз да го сменя с друг се скарахме жестоко и го загубих за вечноста...Ся искам нещо сериозно,искам да ме потърси пак,но нещо не ми върви :)

psycho_girl
03-03-2006, 17:20
flirta e ne6to, koeto te kata da se 4uvstva6 jiv, abe got si e :twisted: