View Full Version : харесваме се но не можем да сме заедно : (
lovely_kiss
02-26-2006, 14:05
много харесвам едно момче а и той ми призна че ме хареса но сме от един клас и от опит знам че ако започнем да ходим и после скъсаме ще се получи много неловко а сега сме наи добри приятели и приятелството ни ще се развали а и не само почти всичките ни познати не ни удобряват като двоика но си пасваме идеално мислим и правим всичко по един и същи начин какво да направя да поема ли риска да трягнем?
ДА :!:
не трявбва да се влияеш от чуждото мнение
sexy_macka
02-26-2006, 14:12
Гост Пуснато на: 26.02.8 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ДА
Napulno sm suglasna !!!
Da ne ti puka kakfo mislqt ili govorqt drugite....Ta ti nqmash li sobstfeno mnenie ?!?!? ;) YcneX !
bad_baby_girl
02-26-2006, 14:19
--------------------------------------------------------------------------------
ДА
Napulno sm suglasna !!!
Da ne ti puka kakfo mislqt ili govorqt drugite....Ta ti nqmash li sobstfeno mnenie ?!?!? ;) YcneX !
To4no =D>
the_green_man
02-26-2006, 14:21
ДА
Napulno sm suglasna !!!
To4no =D>
Ve4e sme 4etirima na tva mnenie!!! Da ne ti puka kvo mislqt drugite,tva si e tvoq jivot we da mu e*a maikata.
LP_girl_14
02-26-2006, 14:22
ти го харесваш,той те харесва :arrow: не си поставяйте глупави пречки.Защо трябва да мислите за бъдещето,за обстоятелствата,за хората...Това е вашия живот,това е вашата любов,не я пропилявайте,защото след време ще съжалявате.Живейте за мига,а не заради хората.Още не сте тръгнали,пък мислите за късане..Бъдете си щастливи и се опитвайте със всеки изминал ден да заздравите връзката си(ако все пак се решите да направите тази крачка)GO! \:D/
sexy_macka
02-26-2006, 14:23
the_green_man Пуснато на: 26.02.8 Заглавие:
bad_baby_girl написа:
sexy_macka написа:
Цитат:
ДА
Napulno sm suglasna !!!
Da ne ti puka kakfo mislqt ili govorqt drugite....Ta ti nqmash li sobstfeno mnenie ?!?!? YcneX !
To4no
Ve4e sme 4etirima na tva mnenie!!! Da ne ti puka kvo mislqt drugite,tva si e tvoq jivot we da mu e*a maikata.
znachi suveta e obsht i krainiq otg ot fsichki e Da ne ti puka ot drugite,ne im obrushtai vnimanie,jivei si jivota i pravui,tova koeto NA TEB ti haresfa !!! ;)
=D> =D> :smt016
CuST0M1z3
02-26-2006, 14:27
be da ne ti puka kvo mislqt drugite i mene si4ki mi se smeqt 4e 10 klas sam kinta i 60 ma ne mi dreme
lovely_kiss
02-26-2006, 14:30
mersi za podkrepata na dumi e tolkoa lesno no.... se pak 6te opitam otnovo merci 4e me nadahahte :)
sexy_macka
02-26-2006, 14:34
lovely_kiss Пуснато на: 26.02.8 Заглавие:
mersi za podkrepata na dumi e tolkoa lesno no.... se pak 6te opitam otnovo merci 4e me nadahahte
np,nali zatova sa priqtelchetata ;) :smt016 :P
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-26-2006, 14:41
mislq 4e trq da poslu6a6 sarceto si i da napravih tova koeto to ti kazva a ne tova koeto dr mislqt !!! USPEH !!!
Wild Girl
02-26-2006, 15:22
Аз на твое място въобще не бих ес колебала. Последното нещо, за което трябва да ти пука е какво мисля останалите. А и не е задължително всички да разбират - споделете само с най-близките си приятели, на които имате доверие. Ако действително си пасвате, както казваш не би трябвало такова нещо да ви пречи.