View Full Version : По колко сперма излиза...
Чувал съм че през живота си,един мъж може да отдели до 17 литра сперма. По колко гр. сперма средно излиза при 1 чикия?
колко е резервоарчето на 'дин капут.. е толко требе да има горе доли на сфършек.. кфо та притесняа ?!..
stressassassin
02-26-2006, 15:03
сигурно го притеснява да не му свърши хахах споко ве нали вече има инвитро =D> [-o< [-o< [-o<
P360_LUdN!C@7@
02-26-2006, 15:37
koi znae ubedete se samo izpraznete se v edna 4a6a i proverete ne e mnogo trubno spored men!!!
Mi kupi si kantar ve !
P.S. Az 17 litra gi mqtam navednuj ! Zatva i mi vikat The Sperminator !
P.S. ti si e bati neshtasniq kopleksar. vikat ti na maika ti mirizlivoto laino.
_)_
nqma_zna4enie
02-26-2006, 16:32
li4no spored men vseki po razl no tfa e moe mnenie :mrgreen:
Чувал съм че през живота си,един мъж може да отдели до 17 литра сперма. По колко гр. сперма средно излиза при 1 чикия?
Iuuuuuuuuuu bahti gnusnoto,slabo me kasae 4estno :shock:
Колко тежи едно средноголями яйце ? Колко семки има в един резен диня ? И откога татко готви толкова вкусно ?
Новият крем на доктор Йоткер :) . Пробвай да го намажеш с него.
Чакай да сметна. Значи тази седмица и миналата съм напълнил 2 кофи :-k , ако по толкова съм пълнил до сега на 2 седмици през последните 4 години и така до край... Дамм
около 67457 тона сперма трябва да излизат. Нещо си в грешка.
Аз откакто бия чекии си съьранявам спермата в един варел, дето вече в почти пълен :mrgreen:
П.С. пазя го за теб
Има едно приказка, че Дяда Господ ни е дал 2 кофи сперма...
... така че внимавайте.
cannabinoid
02-26-2006, 17:17
Аз откакто бия чекии си съьранявам спермата в един варел, дето вече в почти пълен :mrgreen:
П.С. пазя го за теб
Това бях аз :oops: :oops: :oops: :oops:
П.С. пазя го за теб
е и ?!..
cannabinoid
02-26-2006, 17:38
f0r3v3r]
П.С. пазя го за теб
е и ?!..
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
favor_91
02-26-2006, 23:00
zavisi to 4ovek kolko 4esto praska :)
Има едно приказка, че Дяда Господ ни е дал 2 кофи сперма...
... така че внимавайте.
И че ако биеш чикии ще ослепееш, то тия баби работа си нямат...
ami po 3-4 kofi hah :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097
Колкот толкоз ..... аванта ти е :) и се пак ко се спичаш след като организма :smt019 ти произвежда постоянно? стига да я изразходваш де :twisted:
E ebati vaprosa.....are seki den se prazznish po 3-4 pati moje i 170 litra da suberesh za cql jivot ....tva e mnogo otnositelno ....
Някъде 3-4 милилитра на едно изпразване, но е различно за всеки. Ако си с жена ще има повече, ако лъскаш ще е по-малко, защото няма да си толкова възбуден. А това, за целия живот колко е - незнам - малко ми изглежда 17 литра...