- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По колко сперма излиза...
Чувал съм че през живота си,един мъж може да отдели до 17 литра сперма. По колко гр. сперма средно излиза при 1 чикия?
колко е резервоарчето на 'дин капут.. е толко требе да има горе доли на сфършек.. кфо та притесняа ?!..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
сигурно го притеснява да не му свърши хахах споко ве нали вече има инвитро =D> [-o< [-o< [-o<
girls gone crazy when they look into my weedy eyes
koi znae ubedete se samo izpraznete se v edna 4a6a i proverete ne e mnogo trubno spored men!!!
P.S. ti si e bati neshtasniq kopleksar. vikat ti na maika ti mirizlivoto laino.Първоначално написано от Jarhead☻
_)_
li4no spored men vseki po razl no tfa e moe mnenie![]()
obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal
Iuuuuuuuuuu bahti gnusnoto,slabo me kasae 4estnoПървоначално написано от baceto
![]()
Колко тежи едно средноголями яйце ? Колко семки има в един резен диня ? И откога татко готви толкова вкусно ?
Новият крем на доктор Йоткер. Пробвай да го намажеш с него.
Чакай да сметна. Значи тази седмица и миналата съм напълнил 2 кофи, ако по толкова съм пълнил до сега на 2 седмици през последните 4 години и така до край... Дамм
около 67457 тона сперма трябва да излизат. Нещо си в грешка.
Аз откакто бия чекии си съьранявам спермата в един варел, дето вече в почти пълен![]()
П.С. пазя го за теб
Има едно приказка, че Дяда Господ ни е дал 2 кофи сперма...
... така че внимавайте.
е и ?!..Първоначално написано от dark soul
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
zavisi to 4ovek kolko 4esto praska![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
И че ако биеш чикии ще ослепееш, то тия баби работа си нямат...Първоначално написано от Ronald
ami po 3-4 kofi hah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкот толкоз ..... аванта ти еи се пак ко се спичаш след като организма
ти произвежда постоянно? стига да я изразходваш де
![]()
E ebati vaprosa.....are seki den se prazznish po 3-4 pati moje i 170 litra da suberesh za cql jivot ....tva e mnogo otnositelno ....
Някъде 3-4 милилитра на едно изпразване, но е различно за всеки. Ако си с жена ще има повече, ако лъскаш ще е по-малко, защото няма да си толкова възбуден. А това, за целия живот колко е - незнам - малко ми изглежда 17 литра...