PDA

View Full Version : има ли начин да промените нещата

air_soul
02-27-2006, 20:26
Мм боли, когато останеш неразбран, боли, когато някой си създаде грешно впечетление за теб, но искам да Ви попитам има ли начин да промените нещата?
Ще Ви помоля, ако някой има идеи как може да се промени мнението на един човек за теб да ги сподели с мен.
п.п. Проблемът е, че понякога, когато човек си извади грешни впечетления, издига една невидима преграда и каквото и да направиш, няма да има нито смиъл, нито ефект...

Kianna
02-27-2006, 20:32
pochti newuzmojno e da promenish mnenieto(loshoto) na niakoi...no wse pak ima niakakwa weroiatnost ,makar i malka..nemoga da kaja nachini,zashtoto niama tochno opredeleni takiwa..strogo indiwidualno..

success! :wink: :wink:

SweetBunny
02-27-2006, 21:37
Ami na men adski 4esto mi se slu4va nqkoi da si suzdade gre6no vpe4atlenie za men (nprimer ot sluhove) i mnogo trudno uspqvam da mu go promenq :smt009
No edinstveniqt na4in e da mu pokaje6 4REZ DURJANIETO SI, 4e ti ne si takava (za kfato te misli)...ili puk napravo govori s tozi 4ovek i go ubedi, 4e si e sustavil gre6no purvo vpe4atlenie. Ne te poznavam i ne znam kakuv e problemut i zatova ne moga da ti pomogna pove4e, sorry 8-[

sexy_macka
02-28-2006, 07:34
sineoka_kukla Пуснато на: 28.02.3 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ami na men adski 4esto mi se slu4va nqkoi da si suzdade gre6no vpe4atlenie za men (nprimer ot sluhove) i mnogo trudno uspqvam da mu go promenq
No edinstveniqt na4in e da mu pokaje6 4REZ DURJANIETO SI, 4e ti ne si takava (za kfato te misli)...ili puk napravo govori s tozi 4ovek i go ubedi, 4e si e sustavil gre6no purvo vpe4atlenie. Ne te poznavam i ne znam kakuv e problemut i zatova ne moga da ti pomogna pove4e, sorry

=D> NApulno sm suglasna s neq ! =D>

WILD__BOY
02-28-2006, 07:36
С директното 'атакуване' няма да стане. Опитай се да намериш общ език с него. Ако почнете да се разбирате добре ще си промени и мнението за теб постепенно. Постоянство и много отдаденост, защото тези неща не се променят за ден или два.

terry
02-28-2006, 07:44
С директното 'атакуване' няма да стане. Опитай се да намериш общ език с него. Ако почнете да се разбирате добре ще си промени и мнението за теб постепенно. Постоянство и много отдаденост, защото тези неща не се променят за ден или два.suglasna sam s wild_boy,no 6te ti e mnogo trudno i 6te trqbva da zapo4ne6 tova ne otkudeto e sprqlo,a otna4alo!

02-28-2006, 08:01
Oh,ami sly4valo mi se...Nakratko-probeva6 1,probva6 o6te vednaj,probeva6 za posledno i nakraq prestava6

PRECIOUS^f
02-28-2006, 08:02
Oh,ami sly4valo mi se...Nakratko-probeva6 1,probva6 o6te vednaj,probeva6 za posledno i nakraq prestava6 ;-)

02-28-2006, 08:30
mn trudno bi mogla da promeni6 mnenieto na nqkoi,no ne i ne vazmojno.Vsi4ko zavisi ot teb.Bih te posavetvala da razbere6 parvo kakvo go e nakaralo d si promeni mnenieto i ot tam na tatak da pogovorite i da mu obqsni6 tvoqta gledna to4ka.

TheMaggie
02-28-2006, 08:40
Nai ve4e zavisi ot 4oveka.Ti prodaljavai da opitva6 /ako ima6 nekvi vrazki izpolzvaiki gi/.

teenkopele
02-28-2006, 12:33
С директното 'атакуване' няма да стане. Опитай се да намериш общ език с него. Ако почнете да се разбирате добре ще си промени и мнението за теб постепенно. Постоянство и много отдаденост, защото тези неща не се променят за ден или два.

Аз съм на същото мнение. :wink:

ckeuT4eTo_f
02-28-2006, 16:13

Аз съм на същото мнение. :wink:
I az taka mislq....

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-28-2006, 19:44
mislq 4e nqma kakvo da popravq6 ti si takava kakvato si i ako nqkoi ne te haresva da si ostava s lo6i vpe4atlenie ne moje6 da promenih ni6tu :( ti si takava kakvato si i ne mislq 4e trq zaradi nqkoi si da se promenqh ili da se pravih na takava kakvato si

air_soul
02-28-2006, 20:16
Mersi za vsi4ki, az otdavna sam pusnala edin "plan" v izpalnenie iskah da vidq dali spored 4ujdite gledni to4ki e pravilno i mai mai shte podeistva ;]]
blagodarq otnovo za savetite i mneniqta {}
stiskaite palci, dano uspeq

sladkoto_Eli
03-01-2006, 10:40
mi opitai se ga premaxne6 tazi pregrada po vsi4ki vuzmojni na4ini i ako ne stva prosto zabravi. Ne se pritesnqvai [-(

IKisseDAGirL
03-02-2006, 16:04
Mersi za vsi4ki, az otdavna sam pusnala edin "plan" v izpalnenie iskah da vidq dali spored 4ujdite gledni to4ki e pravilno i mai mai shte podeistva ;]]
blagodarq otnovo za savetite i mneniqta {}
stiskaite palci, dano uspeq
iskreno ti jelaq uspeh...
oshte poveche, che az imam absoliutno sashtiq problem :roll:
shte se radvam ako imash napredak i spodelish za plancheto si :wink:

air_soul
03-06-2006, 16:33
Stiga da namerq reshenieto s nai-golqmo udovolstvie bih pomognala na koito ima nujda...rabotata e tam 4e shte mi otneme strashno mnogo vreme...a oshte ne sam zapo4nala s izpalnenieto na plana si :lol: :smt019

Devilsplaymate
03-06-2006, 16:43
Да , донякъде е така . Но просто пред дадения човек трябва да бъдеш себе си , а не този за който те мисли той (имам в предвид от гадни , мръсни , долни слухове). Иначе както каза WILD_BOY можеш да намериш общ език с него .