View Full Version : Сама....
Death^Forever
02-28-2006, 11:37
...
rusalkata_
02-28-2006, 11:43
уауууу... :shock: много е тъжно,прекалено много...тъжно и все пак хубаво!много ми хареса!!! :-D
Sa3ana3a
02-28-2006, 11:45
оффф начи кат почнете с тия тъпи стихотворения :x
rusalkata_
02-28-2006, 12:22
хъм,да ти прилича на стихотворение? :x
Sa3ana3a
02-28-2006, 12:25
хъм,да ти прилича на стихотворение? :x
Точно така rusalkata_ това не е стихотворение а пълна пумия :lol: :twisted: радвам се че споделяш мнението ми :P :twisted: 8)
teenkopele
02-28-2006, 12:29
=D> =D> =D>
trqbva da si dosta povyrhnosten 4ovek za da ne se raz4uvstva6(pone malko) ot takiva trogatelni i 4uvstveni dumi :-k
p.s.NI6TO LI4NO!prosto spodelqm mnenie
Ахаха баси бъзика прочетох толкова дълъг пост. И щах да се залея от смях. Лазате твари! Лазете и страдайте! Умирайте щом желаете! Докато ние силните седим и ви гледаме от високо и се заливаме в демонически смях, над вашата мъка и болка. Губете се в хаоса. Нека той ви разбива! Нека той е вашето разпятие. Ние ще го управляме, вие ще падате един след друг, под ударите му! Дерзайте жалки хорица, дерзайте и нека смъртта е вашето спасение.
Sa3ana3a
02-28-2006, 16:05
trqbva da si dosta povyrhnosten 4ovek za da ne se raz4uvstva6(pone malko) ot takiva trogatelni i 4uvstveni dumi :-k
p.s.NI6TO LI4NO!prosto spodelqm mnenie
Мммне не съм повърхностен а по скоро винаги търся логиката в нещата а в повечето стихчета във форума няма абсолютно никаква логика :roll:
П.П.: Не се притеснявай :wink:
addictedtou
02-28-2006, 17:14
MM dam naistina imash darba =D> =D>
^BaBy^GirL^
02-28-2006, 19:11
Какво друго мога да кажа освен че е страхотно ! Продължавай в същия дух \:D/
^Kiss_of_the_Sun^f
02-28-2006, 19:21
Strahotno e baby,prodaljavai v sa6tiq duh..Iskam o6te!!! :-D :oops:
air_soul
02-28-2006, 20:26
V edin moment i az spodelqh pisaniqta si v tozi forum, no...nqkoi prosto ne gi razbirat. Dumite sa tvoite 4uvstva, tvoqta dusha i ne mojesh da iskash nqkoi da go oceni kakto teb.
Za tezi, koito ne im se 4ete...ne 4etete...
Za tezi, koito shte opluvat...ne postvaite!
Za teb-ako se 4uvstvash izostavena i tova te kara da puskash takiva temi...to razberi na vreme 4e ne e tuk mqstoto!
cvety_i_bebeto
02-28-2006, 21:51
уауууу... :shock: много е тъжно,прекалено много...тъжно и все пак хубаво!много ми хареса!!! :-D
i na men taka!!!!!
И на мен да! Мноого е хубаво.
Ии и аз така. Тъжно, но хубаво!
Да и мойто мнение е като на миналите двама.
Прави сте! Дори сълзи ми текнаха! Много е хубаво, да!
Истински Гост
02-28-2006, 21:59
Кви са тез тъпи коментари от вас?! Усещате ли иронията? Каже някой нещо и вие казвате същото. Лупнете поне един шибан аргумент!
IdontGiveaFuck
02-28-2006, 22:04
Мм...не е лошо :roll: ,но защо аджеба пишете само такива "отчаяли се от живота стихчета и т.н" ?
Не ви ли писна всичко да е с еднакво съдържание,но казано по различен начин ?
Много съм отчаяна,всичко е безмислено,мре ми се,самотна съм,страх ме е,била затворена в клетка...бла-бла.Защо някой не се хване и не напише нещо изпълнено с повече позитивни мисли и 'настроение' ?
Всяка тема във форума е точно такава,а вие продължавате да пишете тез работи?Измислете нещо ново и по-оригинално !
пп:без лоши чувства,иначе е хубаво.
rulzZZZ!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Death^Forever
03-01-2006, 06:28
V edin moment i az spodelqh pisaniqta si v tozi forum, no...nqkoi prosto ne gi razbirat. Dumite sa tvoite 4uvstva, tvoqta dusha i ne mojesh da iskash nqkoi da go oceni kakto teb.
Za tezi, koito ne im se 4ete...ne 4etete...
Za tezi, koito shte opluvat...ne postvaite!
Za teb-ako se 4uvstvash izostavena i tova te kara da puskash takiva temi...to razberi na vreme 4e ne e tuk mqstoto!
air_soul...Точно това осъзнах и аз...И вече съм решила да не поствам нищо тук...Защото от глупости - аман...Нямам намерение да падам на нивото на тези, които решиха, че е много приятно да нападат и обиждат...След като чувствата на един човек се приемат като пумия...Нека така да е, явно само аз мога да се разбера...
nikitooo
03-01-2006, 06:59
bati tapacite kato wlezem w toq podforum i gledame samo nekfi typi zaglawiq i posle wytre 'poemi' sushto tolkowa typi i deto me myrzi da gi cheta!!! Za kwo go prawite?Da wi hwalqt li?Da wi kajat : Imash darba ; mnogo e hubavo ; mnogo me razchuwstwa ?Za kwo ? Kwa polza imash? Bahti sigurno e tapo twa ne mi se chete ai...
DiabolicAngel
03-01-2006, 07:03
Мен ми харесва... =D> Браво =D>
sexy_macka
03-01-2006, 07:52
I na men mn mi haresfa.... Bravo =D>
IdontGiveaFuck
03-01-2006, 08:29
Добре не разбирам защо искате мнения от сорта на "оо много е хубвао,страхотно е,аааааа,ихххх божествено" ?Все пак всеки човек си има различно мнение...не може да се харесва от всички ?И не смяташ ли,че е тъпо без да има една критика ? :shock: Защо трябва всички да те изчеткат,а не могат да кажат къде имаш "грешка" например ?Логично е,че като го пуснеш във форум няма да те хвалят само !
DeSiTo0o
03-01-2006, 08:51
I az taka mislq :wink:
Добре не разбирам защо искате мнения от сорта на "оо много е хубвао,страхотно е,аааааа,ихххх божествено" ?Все пак всеки човек си има различно мнение...не може да се харесва от всички ?И не смяташ ли,че е тъпо без да има една критика ? :shock: Защо трябва всички да те изчеткат,а не могат да кажат къде имаш "грешка" например ?Логично е,че като го пуснеш във форум няма да те хвалят само !
Въобще не искам само да ме хвалят, но не смятам, че това беше вид критика или мнение, както и да е, аз съм се примирила...Едно и да кажеш, че не ти харесва и защо, друго е да нападаш и обиждаш, но все тая...Всеки с мнението си...
Death^Forever
03-01-2006, 08:53
Въобще не искам само да ме хвалят, но не смятам, че това беше вид критика или мнение, както и да е, аз съм се примирила...Едно и да кажеш, че не ти харесва и защо, друго е да нападаш и обиждаш, но все тая...Всеки с мнението си...
Това бях аз...
IdontGiveaFuck
03-01-2006, 08:55
Аз не мисля,че съм те обидила някъде.Напротив въпреки критиката ти казах,че ми харесва...!
Death^Forever
03-01-2006, 08:57
Аз не мисля,че съм те обидила някъде.Напротив въпреки критиката ти казах,че ми харесва...!
Не говорех за теб, защото, да, не си ме обидила...Няма значение вече...
TheMaggie
03-01-2006, 09:15
:cry: =D>
Taka e!No tezi na koito ne im haresva samo obijdat vmesto da kritikuvat a mejdu dvete dumi ima golqma razlika.Tvoeto mnenie mn mi haresa.Kazva6 4e ne ti e haresalo i kaazva6 za6to a pak drugite..
ми.. не ми ареса много
ThePainIsReaL
03-02-2006, 19:55
На мен ми харесва въпреки целия мрак,който всява .. дори точно това ми харесва.
Devilsplaymate
03-02-2006, 20:13
Доста е дълбоко и красиво .. браво мила ;)
Ахаха баси бъзика прочетох толкова дълъг пост. И щах да се залея от смях. Лазате твари! Лазете и страдайте! Умирайте щом желаете! Докато ние силните седим и ви гледаме от високо и се заливаме в демонически смях, над вашата мъка и болка. Губете се в хаоса. Нека той ви разбива! Нека той е вашето разпятие. Ние ще го управляме, вие ще падате един след друг, под ударите му! Дерзайте жалки хорица, дерзайте и нека смъртта е вашето спасение.
Пич забелязвам дупе го даваш.. предполагам демоническият ти смях до сега се е изменил в демонически плач и страх :) ако не се е - ще изпратя една мисъл за теб да видим колко си демоничен :) хахахахаа....