PDA

View Full Version : Molq vi, daite mi syvet !!!

pachanga_girl
03-01-2006, 09:00
Zna4i problemyt mi e takyv..obi4am edno mom4e ot ve4e edna godina.Kogato se zapoznahme toi kazva6e, 4e me obi4a,no az vse si tyrseh pri4ina da izlqza s nego i da ne sme gadjeta..no sega razbiram kolko sym zagubila. ](*,) Sled tova toi hode6e s edna, koqto mn go promeni..sled tova s edna moq dobra fr...sega nie dvamata sme mn dobri priqteli,no toi kazva, 4e mu puka za men i to mnogo, no samo kato priqtelka, a ne kato pove4e...vypreki, 4e toi e moje da izdyrji bez gadje 3 dena..i mn momi4eta sa mu naviti. Toi me zapozna s edin negov fr, i sega az hodq s nego uj za da zabravq drugiq, no ne6ty ne stava...vyprosa mi e...trqbva li da skysam s gadjeto mi, za6oto ne go obi4am i malko mi teji na syvestta 4e go lyja :cry: i me e strah, 4e ako mom4eto, koeto obi4am vse pak re6i da hodime, az nqma da sym sigurna, 4e toi me obi4a...i 4e ne hodi s men samo za broika...PLS pomognete!!!

WILD__BOY
03-01-2006, 09:09
Баси епопеята. Тоя е некав .. мъжка курва, а ти не те знам кво искаш от него. Като си се правела на луда да си мислила тогава. Ай сиктир. Не заслужаваш. Поне зарежи гаджето и направи едно дело като спреш да го лъжеп ;) :smt019

pachanga_girl
03-01-2006, 09:14
Emi daa, mn me e qd ebasi :smt010 emi zna4i da go reja, ama toi mn me obi4a i edin pyt mu kazah, 4e kysame i toi se razreva xaxa :) ama mn e 4uvstvitelen i sq pak si hodime..i mi e jal za negooOo, napraoo 6e se pobyrkamMm

WILD__BOY
03-01-2006, 09:15
Emi daa, mn me e qd ebasi :smt010 emi zna4i da go reja, ama toi mn me obi4a i edin pyt mu kazah, 4e kysame i toi se razreva xaxa :) ama mn e 4uvstvitelen i sq pak si hodime..i mi e jal za negooOo, napraoo 6e se pobyrkamMm

Ми така е като увличаш други хора. Никога не тръгвай с някого, за да забравиш друг!
Разкажи му всичко и дано те разбере. И не говори глупости от сорта на "Айде да си останем приятели."

pachanga_girl
03-01-2006, 09:19
Epa toi nqma da me razbere sigurno, mn 6e mi se razsyrdi...6ot ve4e hodim 1 mesec :) i nz..i ko da mu kaja...

WILD__BOY
03-01-2006, 09:20
Epa toi nqma da me razbere sigurno, mn 6e mi se razsyrdi...6ot ve4e hodim 1 mesec :) i nz..i ko da mu kaja...

Истината - че не можеш да се отдадеш напълно на връската ви.

sexy_macka
03-01-2006, 09:23
WILD__BOY Пуснато на: 01.03.3 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

pachanga_girl написа:
Epa toi nqma da me razbere sigurno, mn 6e mi se razsyrdi...6ot ve4e hodim 1 mesec i nz..i ko da mu kaja...

Истината - че не можеш да се отдадеш напълно на връската ви.

Za poreden put sm napulno suglasa s WILD_BOY ;)

WILD__BOY
03-01-2006, 09:24
Za poreden put sm napulno suglasa s WILD_BOY ;)

щото WILD__BOY e пич ;) :mrgreen: 8)

sexy_macka
03-01-2006, 09:25
ILD__BOY Пуснато на: 01.03.3 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

sexy_macka написа:

Za poreden put sm napulno suglasa s WILD_BOY

щото WILD__BOY e пич

moje,shte vidime :smt007

mil4eto_
03-01-2006, 09:27
az pak ne sam mn saglasna.....
parvo:spored men ti ne si mn vlubena v tva mom4e a prosto v momenta si si go vtalpila v glavata za6toto ne moje da go ima6.sako iska6 se opitai da ste zaedno-skasai sega6noto si gadje i se bori za lubovtana priqtekq mu no spored mnen tova e moje bi izgubena kauza za6toto ako te naistina sa mn dobri priqteli nadali 6te tragne vednaga s teb a i + tva toi e nqkav super jenkar i e mn neseriozen v 4uvstvata si..

pachanga_girl
03-01-2006, 09:44
Ami mersi za syvetite :) to4no tova i mislq da napravq..6te skysam s gadjeto i...kakvoto stane stane..no az naistina obi4am tva mom4e..mersi pak :mrgreen:

mil4eto_
03-01-2006, 09:47
не искам много да ти се бъркам защото избора си е твой,но все пак помисли преди да скъсаш с това момче от личен опит ти казвам че може после да оценищ какво си имала!не зарязвай момче което те обича за да гониш този който те разиграва! :smt018
от личен опит ти казвам-първо помисли!

WILD__BOY
03-01-2006, 09:49
не искам много да ти се бъркам защото избора си е твой,но все пак помисли преди да скъсаш с това момче от личен опит ти казвам че може после да оценищ какво си имала!не зарязвай момче което те обича за да гониш този който те разиграва! :smt018

Не е ли най-добре и дватама да забрави и да продължи напред?!

pachanga_girl
03-01-2006, 09:51
da..i az ponqkoga si mislq, dali ne e po-dobre da ostana s tova mom4e, da ima nqkoi do men, koito da me obi4a i podkrepq..nz, naistina sym mn obyrkana i nz kakvo da pravq. Toi e mn mil s men i naistina me obi4a mn mn..

mil4eto_
03-01-2006, 09:59
da..i az ponqkoga si mislq, dali ne e po-dobre da ostana s tova mom4e, da ima nqkoi do men, koito da me obi4a i podkrepq..nz, naistina sym mn obyrkana i nz kakvo da pravq. Toi e mn mil s men i naistina me obi4a mn mn..
значи аз бях в такова положение преди,но останах и не съжалявам!защото го обичам супер много и разбрах че няма да роня сълзи по някой който не се интересува особено от мен-дори тфа момче в което твърдиш че си влюбена да ти се кефи,той е женкар и надали ще се получи нещо сериозно между вас..просто от личен опит ти казвам,че според мен малко или много си си втгълпила момчето в главата и затова си объркана.

sladkoto_Eli
03-01-2006, 10:04
malko si zakusnqla, no e vuzmogno da stane ne6to mejdu vas . Ne znam. MOge i ni6to da ne se polu4i

terry
03-01-2006, 11:45
neznam kakvo da ti kaja,moga da te posuvetvam da si ostane6 pri sigurnoto,i da ne bqga6 kum nesigurnoto.ako e jenkar neznae6 dali nqma da te ostavi zaradi zaradi purvata sre6nata,ako trugnete imam predvid!.

Dr. Kazimbutt
03-01-2006, 12:45

Не е ли най-добре и дватама да забрави и да продължи напред?!
Най-добре е.

03-01-2006, 22:21
Mila,ako se 4uvstva6 dobre i kogato si svobodna zareji sega6noto si gadje i ne go laji i ako ne6to stane s drugiq stane.QAko toi naistina te haresva 6te se hvane s tebe.No ako ne si sigurna i ne iska6 da si sami ostavi ne6tata kakto sa i s vremeto vsi4ko 6e se opravi. :)

mimi_gothica
03-01-2006, 22:26
Mila,ako se 4uvstva6 dobre i kogato si svobodna zareji sega6noto si gadje i ne go laji i ako ne6to stane s drugiq stane.QAko toi naistina te haresva 6te se hvane s tebe.No ako ne si sigurna i ne iska6 da si sami ostavi ne6tata kakto sa i s vremeto vsi4ko 6e se opravi. :) tva AZ GO NAPISAH PO GORE :D

addictedtou
03-02-2006, 13:48
Spored men nai dobre e da skysash s momcheto koeto hodish,nqma smisal da go naranqvash izlishno..toi ne e vinoven...I nqma da uspeesh chrez nego da go zaravish..po dure sama se opitvai ot kolkoto za nechiq dryga "smetka"

leecher
03-02-2006, 17:41
em .. kakvo da ti kaja za -.- pruvi post. Tova koeto pravi6 e detsko i glupavo. Neznam na kolko godini si .. no edva li e 18+ .. i 6te ti kaja 4e tova "obi4am" edva li o6te si go osuznala. Az kato mom4e ti kazvam 4e ako sum s edno momi4e edi kolko si vreme i sled tova s o6te 2 - 3 ... nikoga nqma da izpitvam su6tite 4uvstva kum tova 1voto koeto v slu4aq trqbva da si ti. Ne sum 4el drugite kvo sa pisa .. ne mi se 4ete mn mn -.-. A za tozi deto xodi6 s nego at the moment ... nai gadno e da si sam/sama no ... ako toi o4akva ne6to po xubavo i zadulbo4eno ot va6ata vruska po dobre go otreji .. ako ne ... nedei.