View Full Version : "...kato trqbva da y4a dnes 6te se zabavlqvame!"
PRECIOUS^f
03-01-2006, 09:39
"Svetat v djoba mi 6te se pobere-kato trqbva da y4a dnes 6te se zabavlqvame!"-Santra ot pesenta i s Kristo "Az i ti"
Prava li e?Ina4e pesenta e mnogo qka? :mrgreen: :!:
priti_kiti
03-01-2006, 11:12
pesenta e qka..da..
a dali e prava? mi 8-[ mai da 6totoo trqq da ima vreme i za u4ene i za zabavleniq ;] i se pee " kato trqbva u4a,dnes 6te se zabavlqvamee" a ne "kato trqbva DA u4a" 6toto ima razlika... :roll:
Death^Forever
03-01-2006, 13:02
Относно песента - не ми харесва, нещо ми е лигава, да не говорим за изпълнителите...
А колкото до цитата...Да, напълно е верен...Поне лично аз не обичам зубъри, които постоянно си търсят нещо за учене и това е единствената им цел в живота, не, че има лошо всъщност, но понякога се прекалява...
Забавлението се превръща в изкушение, ако е незаслужено, за някои е ежедневие, за други - илюзия...
Важното е да се граби от всичко по много...Нека е хаос, стига да можеш да го контролираш...
шибани изпълнители,шибана песен
и не,не е права
Песента,не е чак толкова лоша стига да харесваш този стил!!!
PRECIOUS^f
03-02-2006, 09:33
A be hora,nz qvno pak ne sam se izrazila,kakto trqbva,vsmisal,4e nqkoi vmesto da y4at izlizat,primerno,na kafe i vaob6te ne gi gree za y4ili6te,a ne 4e e prava Santra-razbira se,4e ne e :!:
Death^Forever
03-02-2006, 09:53
И какво от това, че някои вместо да учат - излизат? Това си е техен проблем и тяхна загуба, ти не можеш да спреш никого и трудно можеш да вкараш хората в правия път...Малко са хората, които ги грее училището...Това си опира и до възпитанието...А и си е вярно, че почти всичко, айде да не казвам абсолютно всичко, което се учи въобще няма да ни е от полза след това...
Който иска - учи, който не иска - здраве да е...
sexy_dizzy
03-02-2006, 21:05
Песента е супер,мого ме кефи,Сантра пее жестоко!
Естествено че е права.Като цяло текста е много здрав-кърти мивки просто!! :wink: 8)