.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

"...kato trqbva da y4a dnes 6te se zabavlqvame!"

"Svetat v djoba mi 6te se pobere-kato trqbva da y4a dnes 6te se zabavlqvame!"-Santra ot pesenta i s Kristo "Az i ti"
    Prava li e?Ina4e pesenta e mnogo qka?

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    pesenta e qka..da..
    a dali e prava? mi mai da 6totoo trqq da ima vreme i za u4ene i za zabavleniq ;] i se pee " kato trqbva u4a,dnes 6te se zabavlqvamee" a ne "kato trqbva DA u4a" 6toto ima razlika...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Относно песента - не ми харесва, нещо ми е лигава, да не говорим за изпълнителите...
    А колкото до цитата...Да, напълно е верен...Поне лично аз не обичам зубъри, които постоянно си търсят нещо за учене и това е единствената им цел в живота, не, че има лошо всъщност, но понякога се прекалява...
    Забавлението се превръща в изкушение, ако е незаслужено, за някои е ежедневие, за други - илюзия...
    Важното е да се граби от всичко по много...Нека е хаос, стига да можеш да го контролираш...

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от ImaDufus
    шибани изпълнители,шибана песен

и не,не е права
    Песента,не е чак толкова лоша стига да харесваш този стил!!!

A be hora,nz qvno pak ne sam se izrazila,kakto trqbva,vsmisal,4e nqkoi vmesto da y4at izlizat,primerno,na kafe i vaob6te ne gi gree za y4ili6te,a ne 4e e prava Santra-razbira se,4e ne e

Повече от фен
    И какво от това, че някои вместо да учат - излизат? Това си е техен проблем и тяхна загуба, ти не можеш да спреш никого и трудно можеш да вкараш хората в правия път...Малко са хората, които ги грее училището...Това си опира и до възпитанието...А и си е вярно, че почти всичко, айде да не казвам абсолютно всичко, което се учи въобще няма да ни е от полза след това...
    Който иска - учи, който не иска - здраве да е...

Песента е супер,мого ме кефи,Сантра пее жестоко!
    Естествено че е права.Като цяло текста е много здрав-кърти мивки просто!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си