View Full Version : Nemoga da se VLUBQ ot 5-6 godini ve4e !!!!
Na4i vlubval sam se edin pat v 8 klas i do 9 klas beshe ne spodelena lubov :) Sled tva hodihme 2 godini i se razdelihme.....Ot togava sam imal 7-8 gadjeta koito sa bili MNOGO AMA MNOGO po krasivi i ot neq i ne sam se vlubval v nito edno ot tqh :( S dve ot tqh sam imal po dulgi vraski ot po 8-9 meseca ama i v tqh ne sam vlubval .....Samo nekvo hlutvane ot na4aloto i sled 10-11 pat kato praime sex i mi pisvat ....ne sa mi interesni ..... ne 4e pak ne praime ama dokato ne mi puskat mi e po qko sled tva nqma trupka :(
SHTE SE VLUBA LI PAK ? :) Mnogo mi e interesno ? Zabravil sam tva 4uvstvo .....nekvo kammenno surce :(
pechomuh_f4e
03-01-2006, 20:05
ne se pritesnqvai i az imam s16tiq problem ama me pos1vetvaha da ne se m14a s v1prosi.kato doide "TQ" momi4eto koeto 6te e nai podhodq6to za teb 6te q kiorne6 i 6te useti6.prosto nqma na4in da ne se vlubi6 :) ai uspeh :lol:
WILD__BOY
03-01-2006, 20:13
Ще се влъбиш. :) Има време.
Опитай се да търсиш момиче, което да те интригува.
az samo ot 2 godini .. e nachi mojelo i po zle ..
Worthless
03-01-2006, 22:19
ще кажа само едно... ЗАВИЖДАМ ТИИИИИИИИИИ :smt010 искам и аз така... :\
peperud4icata
03-01-2006, 23:19
ee 6te se vlubi6,no qvno trqbva da po4aka6 o6te malko :roll: :roll: :roll:
moga samo da te uverq, 4e 6te doide ot tam,ot kadeto nai-malko si o4akval :lol:
shalqlqlqlq
03-01-2006, 23:26
Е аз пък не съм се влюбвал, ко толкова, яката работа \:D/
spokoino 6te se vlubi6 otnovo kogato mu doide vremeto!se pak lubovta sama idva pri teb.ne se pritesnqvai ne e zaduljitelno da si vluben
E da ma malko kuco se polu4ava kato gadjeto me pita dali go obi4am ..... i az mu vikam da :( a vsu6nost ne e taka ...... tztz kofti rabota ....
MaLka SLaDka InTriGa
03-02-2006, 10:59
Ще се влъбиш. :) Има време.
Опитай се да търсиш момиче, което да те интригува. влюбиш* ........ иначе съм съгласна ... като му дойде времето ще се влюбиш :)
air_soul
03-02-2006, 11:33
ще кажа само едно... ЗАВИЖДАМ ТИИИИИИИИИИ :smt010 искам и аз така... :\
NEDEI!
mineznam
03-02-2006, 13:41
Ne se pritesnqvai i az sam kato tebe ne si sam ama mene me narani stra6no mnogo s povedenieto si tova mom4e deto hodeh s nego a az tolkov go haresvah i sega m/u men i novoto mom4e s koeto sam ima nqkva stena ne6to koeto me kara da ne mu se doverqvam napalno za6toto ne iskam pak da me naranqt moje bi i pri teb e taka
Ne se pritesnqvai i az sam kato tebe ne si sam ama mene me narani stra6no mnogo s povedenieto si tova mom4e deto hodeh s nego a az tolkov go haresvah i sega m/u men i novoto mom4e s koeto sam ima nqkva stena ne6to koeto me kara da ne mu se doverqvam napalno za6toto ne iskam pak da me naranqt moje bi i pri teb e taka
E taka sam i az to4no ...... deba i tupite ku4ki kato te prebat edin pat kato si zakulval i posle nemoje se opraish s godini :( :smt013
hahah ]; 4ak pa s godini ... ne bix kazal. Moje6 da zabravix vseki stiga da iska6. anyhow .. tova koeto moga da ti kaja 4e e prosto ne si nameril to4no tova koeto te kefi v dadena macka. Moje samia ti da neznae6 kvo e to no ... kogato q vidi6 6te razbere6. a i tezi godini 15,16 do 27,28 sa ti za tova ... da si pravi6 kefa ... kolkoto i da ne iskam da e taka :?
hahah ]; 4ak pa s godini ... ne bix kazal. Moje6 da zabravix vseki stiga da iska6. anyhow .. tova koeto moga da ti kaja 4e e prosto ne si nameril to4no tova koeto te kefi v dadena macka. Moje samia ti da neznae6 kvo e to no ... kogato q vidi6 6te razbere6. a i tezi godini 15,16 do 27,28 sa ti za tova ... da si pravi6 kefa ... kolkoto i da ne iskam da e taka :?
Е точно тва е най-ш******о-всички мислят,че АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да си сменяш гаджето през 2 седмици.А ако си намерил любовта на живота си както направих аз?Не исках да се получи така обаче се получи и най-лошото е,че това е истината-никога няма да обичам друга,не всяка можеш да забравиш...Нея специялно ще обичам завинаги колкото и да не искам да е така :(
Е точно тва е най-ш******о-всички мислят,че АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да си сменяш гаджето през 2 седмици.А ако си намерил любовта на живота си както направих аз?Не исках да се получи така обаче се получи и най-лошото е,че това е истината-никога няма да обичам друга,не всяка можеш да забравиш...Нея специялно ще обичам завинаги колкото и да не искам да е така :smt010
Ех,за да се влюбиш не е важен външният вид.Млад си още не бързай.Най-малко когато очакваш ще срещтнеш нова любов...За всичко си има време и място за тва по спокси го карай!И аз от 7 месеца трепна по бившият и с какви по-готини и умни съм била ама него иска сърцето и тва е...
lady_bird
03-07-2006, 19:13
ще кажа само едно... ЗАВИЖДАМ ТИИИИИИИИИИ :smt010 искам и аз така... :\nely,kakvi razo4erovaniq ima6 pak,skoro 6te go obsudim...
po temata: na vseki moje da se slu4i,imaiki v predvid ot kakvi hora sme zaobikoleni i ako tova 6te te uspokoi i az sum napulno razo4arovana ot zaobikalq6tite me individi i ne samo,4e ne moga da se vlubq,no zapo4nah i da se otvra6tavam ot taka nare4enite "mom4eta",koito vireqt v na6eto pokolenie,v na6eto ob6testvo i na na posledno mqsto- v na6ata 6ibana durjava!!! :smt009
DiabolicAngel
03-07-2006, 19:22
Когато най малко очакваш тогава ще дойде.Недей да бързаш.За всичко си има време и всичко ще дойде рано или късно :D
i oshte ne si se samoubil ?!?!?!?! :cry: