View Full Version : Moderated by W.I.M.: Просто за мен си нещо невъзможно ...
...отново седя и те гледам...сваляш друга.За теб вече не съществувам.Забрави ме.Дори здравей вече няма.Нов живот живееш с друга,а аз съм забравено минало.Боли,но пак те гледам и наслаждавам.Защо толкова те обикнах.Защо ми се кълнеше в любов,а ся не ме познаваш?Времето тече,а не те изтрива от мен...Искам пак да си мой,но страха е голям...Малча и те наблюдавам,сълзите не спират.Просто за мен си нещо невъзможно.
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
MartiSSima
03-03-2006, 12:07
MiLi4ka taka e!Prosto badi silna.Nali znaesh 4e az sam s tebe!Mojesh da raz4itash na men!Obi4am te!Strahotno e!
strange__
03-03-2006, 12:46
И аз бях така!Мога да кажа,че когато обичаш някой просто нямаш очи за другите.Но,просто потърси момче...момче,което да обикнеш или поне което да ти харесва.Просто това е начина от личен опит ти говоря :D И не се отчайвай \:D/
CVETELLINA
03-03-2006, 12:50
миличка, сигурно ти е много трудно да забравиш,но поне опитай,изправи се с гордост и със всичките си сили се бори да забравиш,да не ти пука вече за него,опитай да си с друг, може би другия ще успее да заличи болката....
:( :( :(
ThePainIsReaL
03-03-2006, 13:40
awe ei tapaci za kwo go postwate twa we! :evil: prostotii kato imash darba napishi kniga ma
Ти пък кво си се разпалил ? Като не ти отърва не отговаряй!
А относно болката,която ти сега преживяваш,мисля че трябва просто време да свикнеш с нея . Нормално е да желаеш и обичаш това момче, да го ревнуваш и страдаш по него.. на повечето от нас се е случвало. Въпросът е дали ти ще си вземеш поука от това,което е станало и ще продължиш с гордо вдигната глава въпреки болката , или ще се прекършиш от удара ,ще паднеш и ще страдаш вечно ? Мисля,че имаш силата в себе си да продължиш , да приемеш загубата и да потърсиш нещо по-смислено от човек , заменил те с друга... :?
Сори просто го видях в един канал да сваля друга и беше момент на слабост...просто не можах да спра сълзите си.Много време още го обичам и на моменти показвам слабост...о пробвах с мн други ама още не мога да забравя любовта си ](*,)
ThePainIsReaL
03-03-2006, 14:04
Ако искаш не отговаряй .. но колко време вече се стараеш да го забравиш ?
"Да обичаш е като да пееш песен , но няма песен без край "
Не се самоизмъчвай.. все пак той губи като не те иска.
Ами 7-ми месец вече...е да всички викат,че той губи ама незнайно защо исакм да съм с него макар,че вече едно здр не си каваме...
vihrogon
03-03-2006, 16:20
#-o #-o #-o #-o някои почват прекалено много да се вживяват
mil4eto_
03-03-2006, 16:39
май само аз от този сайт незнам нищо повече за тази история! 8-[ я дай още малко подробности за да ти дам съвет,защото знам че е много гадно като всички ти казват:"забрави го,няма смисъл,той не те заслужава"! :!: