View Full Version : Moderated by W.I.M.: Постоянно се влияе от приятел !
ruso_angelche
03-03-2006, 13:48
ot 4 meseca hodq s ednno momche i mnogo se privyrzah kum nego, obache naposleduk mnogo pochna da se vliqe ot drugoto mnenie ili po tochno na edin negov priqtel(da go narechem N.)... kato se vidime vecher toi mi kazva "Dnes govorih s N. i toi kaza che ako bil na moe mqto nqmalo da izdyrji 4 meseca bez sex(nie oshte ne sme spali s nego) i az kato se zamislq to naistina si e taka!" na sledvashtata vecher " Dneska si govorihme s N. i toi kaza che spored nego ne si mi obryshtala dostatychno vnimanie i az kato si napravih edna ravnosmetka to naistina izliza taka" vse ot neshto e nedovolen.. :( vie ako bqhte na moe mqsto kakvo shtqhte da napravite? :shock:
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
dAnnyb0y
03-03-2006, 13:54
.. какво ли? .. да тръгне с N.. щом не е доволен с теб .. а ако иска да е с теб ще е доволен от това. СЕКСА, запомни, не е нещо което си длъжна да правиш до 4 или 5 месеца [-X , знам връзки в които и повече е нямало, и пак са си изкарали.
ruso_angelche
03-03-2006, 14:02
.. какво ли? .. да тръгне с N.. щом не е доволен с теб .. а ако иска да е с теб ще е доволен от това. СЕКСА, запомни, не е нещо което си длъжна да правиш до 4 или 5 месеца [-X , знам връзки в които и повече е нямало, и пак са си изкарали.
dobre kazano...a dali 6te stane da mu kaja "Shtom az ne te zadovolqvam a N. znae ot kakvo se nujdaesh togava trugni s nego" :-k stava li ili e tupo?
Ох,същтият проблем имах...преди да кажем година се запознах със страхотно момче и се влюбих в него...всичко вървеше перфекно докато не ме запозна с най-добрите си приятели.Те явно мн ме харесаха и почнаха да ми говоря глупости за него,а на него глупости за мен.Мн сме ревниви и двамата.След като се върнах от лагера си 3 седмици се карахме заради лъжите на приятелите му.Най-накрая ме заряза ходихме има няма 5 месеца...От тогава не съм го виждала,така и никога не повярва,че приятелите му искаха да ни разделят и го постигнаха.Ся даже не ме поздравява в чата,а толкова мн ме обичаше преди.Вече седми месец страдам за него,ама никога няма да ме поиска пак,щот вече нищо не изпитва към мене. :smt009 Не позволявай да стане при тебе така!
IKisseDAGirL
03-03-2006, 14:17
dobre kazano...a dali 6te stane da mu kaja "Shtom az ne te zadovolqvam a N. znae ot kakvo se nujdaesh togava trugni s nego" :-k stava li ili e tupo?
става :)
white_chik
03-03-2006, 17:34
stava mnoo qsno.Ako e tolko tup ta nqkoi drug da mu kazva kak da te predrazpoloji da praite sex zna4i mom4eto za ni6to ne stava.kakto go razkazva6 izglejda 4e e absolutno bezharakteren.Kvo izob6to si namerila v nego ](*,) ](*,) ](*,)
ruso_angelche
03-04-2006, 21:08
stava mnoo qsno.Ako e tolko tup ta nqkoi drug da mu kazva kak da te predrazpoloji da praite sex zna4i mom4eto za ni6to ne stava.kakto go razkazva6 izglejda 4e e absolutno bezharakteren.Kvo izob6to si namerila v nego ](*,) ](*,) ](*,)
mi smqtah 4e e po razlichen, 4e ne e kato vs momcheta ama mai sum se lugala :smt010
miloto_girl_4e
03-04-2006, 21:27
хъх.. бих му теглила майната..
тоя па.. много капризен ,бе..
той пък да не е идеален?
като толкоз тачи и слуша "N" ми.. нека станат гаджета и готово :!: :-#
teenkopele
03-04-2006, 22:42
Вместо да го търпиш, едва ли не всеки ден, да ти казва какво е казал някакъв си негов приятел и тн...той няма ли си собствено мнение?- питай го.
Едва ли той е перфектен...
Ако все пак се обичате достатъчно, ще говорите и ще изгладите нещата. :)
Успех. :wink:
ot 4 meseca hodq s ednno momche i mnogo se privyrzah kum nego, obache naposleduk mnogo pochna da se vliqe ot drugoto mnenie ili po tochno na edin negov priqtel(da go narechem N.)... kato se vidime vecher toi mi kazva "Dnes govorih s N. i toi kaza che ako bil na moe mqto nqmalo da izdyrji 4 meseca bez sex(nie oshte ne sme spali s nego) i az kato se zamislq to naistina si e taka!" na sledvashtata vecher " Dneska si govorihme s N. i toi kaza che spored nego ne si mi obryshtala dostatychno vnimanie i az kato si napravih edna ravnosmetka to naistina izliza taka" vse ot neshto e nedovolen.. :( vie ako bqhte na moe mqsto kakvo shtqhte da napravite? :shock:
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
а не мислищ ли, че тоя пич е с теб само, защото иска секс... ааа това да го казва като съвет от приятел е просто начин да ти го каже, не толкова директно! А ако наистина толкова се влияе от чуждо мнение,за кво ти е.... за кво ти е някав безхарактерен тип...? Момчета бол.. ще си намериш и по-добър от него, който да те оценява... ай успех \:D/ :smt006 :smt016 :smt017 :smt018 :smt014 :-({|= [-X :---) =D> :-) :-) :-D 8)