View Full Version : otvarqne
ei hora iskam da vi pitam ne6tu.....kak moga sama da se otvora bez mom4e i vibrator
plz help me
za kakvo ti e da se otvarqsh bez mom4e ..
spored s 4ovek e nai - dobre .. spored men :)
da no az iskam sama 6toto sam na 19 i ne sam otvorena........i si4ki si mislqt 4e sam...s koito i da sam hodila po4ti sam spala s tqh i posle prava ne6tu da skasam s tqh
plz help meeee plzz................
IdontGiveaFuck
03-03-2006, 22:53
И като се отвориш какво ?Само ще си отворена.
Така или иначе няма да имаш никакъв опит във секса..
И да не би да си мислиш,че момчето няма да разбере след като си като пън в леглото ?
Уж си на 19,а мислиш по-глупаво от 10 годишно момиче !
Somebody
03-04-2006, 08:16
странно е,че си на 19 години,а още не си ползвала тампони и ала-бала... но всичко е възможно ... та на въпроса... ми ползваи тампон въпреки че и така няма да е особено безболезнено,но... а ако тва ти е причината да се отвориш...чесну казано доста тъпо...
InSOMnIAaa
03-04-2006, 08:16
[-X dai na nqkoi da svarshi rabotata nai dobre :P :smt012
странно е,че си на 19 години,а още не си ползвала тампони и ала-бала... но всичко е възможно ... та на въпроса... ми ползваи тампон въпреки че и така няма да е особено безболезнено,но... а ако тва ти е причината да се отвориш...чесну казано доста тъпо...
axaxa abe vie tamponi samo na otvoreno li slagate?!
Дай на някой мъж да ти го сложи. Съвсем друго е като ти турят един здрав чеп отдолу няма и да усетиш кога са те отворили. И бива ли такава излагация на ДЕВЕТНАЙСЕ :shock: о божеее. Се едно да не си си пробила ушите, ма тва е едно чукане бе момиче.
Lov3_is^OnLy_In^My_EyeS
03-04-2006, 08:33
nemoga da razbera kaf ti e akyla :smt017 q si ostavi na mom4eto da te otvori 4e tka nai - mn da se precakash
`Death`Whore`
03-04-2006, 08:36
Глупацииииии! Тампоните не отварят! Само ако си е наръгала вибратор доста пъти, ще е отворена /или краставица, морков.../. Пръстите също не отварят!
DitmataMC
03-04-2006, 08:58
абе що сте толко зле? момичето ви пита как може да се самоотвори,а не дали да го прави или не.тъй,че няма кво да ми се прайте на мн умни и да давате ненужен акъл. (иначе може да опиташ с вибратор,ако нямаш земи от приятелка( :lol: ) и така)
абе що сте толко зле? момичето ви пита как може да се самоотвори,а не дали да го прави или не.тъй,че няма кво да ми се прайте на мн умни и да давате ненужен акъл. (иначе може да опиташ с вибратор,ако нямаш земи от приятелка( :lol: ) и така)
Начи допъсна грешка - тва е НУЖЕН акъл. Момичето е доста заблудено ако питаш мене.
malkata dai az she ti go sloja da se uspokoish i da ti olekne
SEXtreme
03-04-2006, 17:50
Ръгай нещо остро докато не стане....хахаха....ти луда ли си??Най тъпото нещо на света е да се отвориш сама!
`Death`Whore`
03-04-2006, 17:53
С нещо остро можеш да си докараш яки разкъсвания.
death`whore tebe s kef she te razkysam analno :P
Дай на мен да свърша работата.И аз съм девствен като теб и даже също съм на 19.
kotence_f
03-05-2006, 12:19
mi to i s prasti sigurno moje6 da se otvori6 ... ama ne si i pomislqi za ne6to ostro .. v nikakav slu4ai ne si pri4inqvai takava vreda..
AWE WIE WERNO LI MISLITE 4E S TAMPON 6TE SE OTVORI!? REDOVNI LI STE? MOQ SAO4ENI4KA E S TAMPONI OT KOGA I IDVA PAK O6TE E DEWSTWENA!(E SKORO SPA S GADJETO I I VE4E NE E) PROBVAI DA KAJE6 NA NQKOI TVOI PRIQTEL DA TE OPANE,NE E SRAMNO 4E SI BILA DEWSTWENA TOLKO VREME!
kotence_f
03-05-2006, 13:58
pri vsqko momi4e cipata e razli4na .. ni6to 4udno nqkoq da se otvori i s tampon ... tezi koito ot malki qzdqt kon naprimer im se razkasva postepenno i kato porasnat ve4e q nqmat .... taka 4e vsi4ko moje da se slu4i
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=17913&start=45&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=a69fa89801e3cf7406424ce6a7aa092b
mmm...ne ti triabva da se otvariash sama ...po dobre nameri nekoe opitno momche,koeto da go napravi...i ne tria da se sramuvash ot tova che si devstvena...
ChristinaScabia
03-09-2006, 20:04
Ако искаш мога да дойда да ти помогна?! :D Пиши лс. за мобилния!
Хаха, един нормално девствен човек, а той - с комплекси. Момиче, мъжете, които си заслужаваме (хехе, 8) ) предпочитаме такива като вас, не кварталните курви! Така, че си изчакай правилния човек, той ще е очарован от това, че си се "пазила за него" и че смяташ, че той е най-подходящ от всички останали на Земята.
А към death`whore: с пръсти -се- отваря. за съжаление съм правил тази грешка, после се чувствах особено сконфузно.
kofa_sprela
03-16-2006, 17:58
И да не би да си мислиш,че момчето няма да разбере след като си като пън в леглото ?
:) И все пак.. не (:
`Death`Whore`:С нещо остро можеш да си докараш яки разкъсвания.
На същото мнение съм!
:smt011
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=17913&start=45&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=a69fa89801e3cf7406424ce6a7aa092b