View Full Version : tova ne mi se be6e slu4valo do sega
huu de pravq sex ot 13 godi6en, sega sum na 16, demek ot 3 godini, naskoro se zabihme s edno momi4e i re6ihme da go napravime, v na4aloto si4ko to4no, az po navik si po4vam purvo s 1 posle s 2 i se oba4e sled malko ne6to prekaleno mokra mi se stori kato kazvam prekaleno mokra imam v predvid 4e prustite mi bqha podgiznali, izvadih gi i bqha celite v kruv, predpolagam se dose6ta6te 4e 6tom hodime otskoro i mi e pusnala ne e devstvena ama az da kaja, do kolkoto razbrah ot biv6iq i (s nego sme frendove i pri nego se e slu4ilo samo 4e kato go e vkaral) misleh da ne se e spukal nqkoi kapilqr ama ne mi se vqrva samo ot 2 prusta, pratih q pri genekolog estestveno, tq si ze napravlenie ot li4nata ama kolko 6e i zeme, a i drugoto koeto e vuzmojno li e samo ot 1 vkaran prust v anusa da q boli i tva za pruv put mi se slu4va (6e si pomislite 4e ne e bil vlajen ama go ovlajnih i prusta i anusa)
Майка ти
03-05-2006, 07:26
Леле, какви изроди имало на този свят... ](*,)
Добре, че не съм родител на това момиче, щеше да видиш как се дриска кръв!!! :evil:
SEXtreme
03-05-2006, 08:22
хах - правиш секс от 13-годишен - мале къв си мъжага!
nikitooo
03-05-2006, 08:22
Леле, какви изроди имало на този свят... ](*,)
Добре, че не съм родител на това момиче, щеше да видиш как се дриска кръв!!! :evil:
Kakwo izrodsko namirash?
Майка ти
03-05-2006, 09:17
Хващаш един як манаф, да те опъне яко отзад, да ти сцепи задника до разкървавяване... Тогава може и да ти светне що е изродщина и перверзия!
Ама и що за момичета има, ужас, да позволяват така да се гаврят с тях... ](*,)
midnight...
03-05-2006, 09:20
офф мноу ви е весело да пускате такива темички"аз съм големия ебач" ](*,) ](*,) ](*,)
DitmataMC
03-05-2006, 09:48
izvadih gi i bqha celite v kruv
sigurno e bila v cikyl,ama ne e mogla da otkaje sex i taka.. =D>
Potresen
03-05-2006, 09:54
Nai veroqtno cikal+vazbuda. Moje i kapilqr na moita edna neina priqtelka i e pukala(bi si pada ko da q praa). Kolkoto do drugoto naistina si mega prostak pi4...i kolkoto do tupiq ti vupros q si napliun4i prusta i si go nabii vav tvoq anus i vij dali 6ta zaboli. Jenata e nejno i krehko suzdanie ne e rodena s edin kur vav vaginata i o6te edin v anusa ne moje taka da podhojda6... ma ti si znai6
California
03-05-2006, 10:02
хах - правиш секс от 13-годишен - мале къв си мъжага!
Ама то толкова е било и секс... "вкарай-изкарай"
Абе айде всичките момченца дето само анален секс ви е в главите, дайте на вас първо да ви заврем нещо из анусите, а?
ne be6e v cikul, be6e i svur6il predi 1-2 sedmici, moje pak kapilqr da se e spukal a po vuprosa za analniq sex sega se se6tam 4e i biv6ata mi q bole6e purvite nqkolko puti, posle vuob6te ne q bole6e, taka i ne kazahte kolko para e genekologa
Майка ти
03-05-2006, 10:53
Гинекологът не се интересува от разпрани задници. Случаят е за хирург. А ако имаш късмет мацето да е малолетно, а хирургът - истински професионалист... Чакай гости от полицията :smt018 !!!
Abe...dz naistina e stanalo neshto kofti za da pote4e.....ebati prastite deto imash:)XAxaxaxa
Pak tva za Analniq Sex.
Spored men tva e mno typo...bog e dal "slivki" na jenite taka 4e butai tam i si mal4i za kvo vi e da si uslojnqvate rabotata [-X [-X
Pone az mislq taka:!
Той верно си вярва че на 13год е правил секс
kotence_f
03-05-2006, 11:13
abe mom4e ne se li 4ustva6 gadno 4e si pri4inil tva na priqtelkata si we ... tva opredeleno mn q e zabolqlo ... trqbva da si vnimatelen weeee ... dryg pat da si mn vnimatelen 4uva6 li ...
na genekolog 6e hodi za kruvta a ina4e v analniq sex ne vijdam ni6to lo6o, a predi tva i kazah ako q boli da kaje, tq 4ak posle mi kaza 4e q e bolqlo ama iskala da vidi dali 6e spre, ina4e za kruvta moje ot biv6iq i kadet i spuka kapilqra da ne e zarasnal o6te i az da sum go razranil pak, a i po vuprosa za policiqta tq ne se vodi maloletna vodi se nepulnoletna ima malka razlika, az su6to se voda nepulnoleten i ni6to ne mogat da mi naprava, ako bqh pulnoleten mogat da me vkarat v zatvora za pedofiliq
kotence_f
03-05-2006, 13:38
abe nqkoi hora smqtat za pedofiliq nqkolko godini ralika mejdy momi4eto i mom4eto taka 4e tva e otnositelno ponqtie pri nqkoi hora ... a tva ne moga da si go predstavq da i se spuka tam kapilqr ... ama qvno moje da se slu4i .. mn kofti .. e toi lekarq kvo 6e i pomogne ... po skoro 6e i kaje da spre s polovite kontakti izvesno vreme za da zarasne hubavo .... ama nz de ... ako e na takova mqsto 4e lesno da se razranqva moje ebati pri vseki polov akt da stava taka ... mn gadno we .. e neka da ide pri ginekologa de ... taka pone 6e znae kakvo i e .. a ne nie det ne sme nikvi lekari da i kazvame kakvo da pravi ... : ) i dano da uceli jena :PPP 6toto pri maj sigurno 6te se pritesnqva
brao pi4!
pori zadnici i slivi nared!