View Full Version : SEX V KOLA
az sam momi4e,pravihme go v kola s priqtela mi,otna4alo be6e vsi4ko ok,toi be6e otgore, e ne be6e mnogo udobno,no vkara go nakolko pati,i po edno vreme vika nemoga,i spqhme,kaza 4e nemojel da svyr6i v kola kato go pravi,naistina li e taka,ili problema e v men,kak mislite?
hah tva za tapiceriqta me izkefi !!!!!
no mila v nikakv slu4ai problema ne e v tebe !!! O:)
да и според мене проблема изобщо не е в тебе ами приятеля ти просто не ще да се изпразни в колата че да не я оцапа :)
пробвай в леглото и нема да имаш такива проблеми
Neznam problema v kvo e ama sam go pravil v kola nad 200 pati i nikoga ne e imalo problem.....Toi ako e s "kaput" kav e problema da svarshi vatre v kolata ?
Klizmata
03-05-2006, 20:53
nemoga da razbera za6to momi4etata kazvat 4e problema nikoga ne e v tqh ne e v tebe problema milo bla bla bla vinagi muja li e vinoven a? :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
MI moje i da ne mu se e iskalo v kolata 6toto e bilo mnogo tqsno i zatova de e sprql
Chea7 2 w1n
03-05-2006, 22:15
Problema ne e v teb a v Kolata { xaxaxaxaxa }
проблема е в колата тя е виновна
WILD__BOY
03-06-2006, 08:08
Кажи му да си купи каравана или Майбах и няма да имате проблеми. Място бол и ще се машкате, ама само с презервативче щото на Майбаха тапицерията верно не е евтина. И не е ли тъпо да праиш секс в кола?!
В никакъв слу4ай проблема не е в тебе!!!Душицо,ако той немойе проиблема е единствено само негов...:)Кола,камион,мотор... тря да се нау4и да го прави навсякаде!!!Спокойно ще се оправите,пробвайте отново :wink:
Fat_phil
03-06-2006, 08:32
prosto mojeshe da mu predlojish da ti svurshi v usti4kata i posle da go izpliyesh ili ako ti haresva da si go zapazish :D
No Offence nali?:)
`Death`Whore`
03-06-2006, 08:42
Пубертетчета, научете, че в кавички най-често се слага дума, която е използвана в преносното си значение. Например думата "мъжки полов орган" няма такова и ако е в кавички, постът ви изглежда глупаво. "Капут" - също, защото на български език означава едно нещо.
SEXtreme
03-06-2006, 09:07
Ох, как мразя в колаа! Ужасно е!Правила съм 2 пъти и беше отвратително!
:arrow: По темата: Мила, не сме те минавали сички тука, че да знаеме как си в леглото, но може да е било заради колата - да не му е било удобно или наистина да не е искал да изцапа дамаската :P
bulgarche
03-06-2006, 11:33
глупости...
страх го е за тапицерията...
Хаххахаха..това ми хареса..дам..може да има нещо вярно и в това :) А това, ч енеможе да всъчрши едва ли е причина да прекрати половия акт :-k
vibora85
03-06-2006, 13:06
Ох, как мразя в колаа! Ужасно е!Правила съм 2 пъти и беше отвратително!
:arrow: По темата: Мила, не сме те минавали сички тука, че да знаеме как си в леглото, но може да е било заради колата - да не му е било удобно или наистина да не е искал да изцапа дамаската :P
защо мила да лошо в кола?само да си намерите подходящата стойка и готово :-D
проблема не е в момичето,явно има нещо което притеснява това момче,но пък може да не е тапицерията на колата :-k
sexy_macka
03-06-2006, 18:59
Mislq,che problema ne e v teb,prosto ne e mn udobno v kolata...chensu akznao i as sm go pravila v kola :oops: na priqtelqt mi tam mu trqbvashe mn vreme no sfurshi...Prosto mqstoto ne e mn podhodqshto i udobno ;)
chestra_f
03-07-2006, 11:52
Problema ne e v teb a v Kolata { xaxaxaxaxa }
I AZ TAKA MISLQ