View Full Version : Призна ми нещо интересно...
SEXtreme
03-07-2006, 08:04
Здр, начи - ходя с едно момче от 3 седмици и малко. Тая нощ си писахме и той ми призна, че от начало в мен харесвал само външността ми и, че от начало само искал да ме бодне. Каза също, че даже съм му била досадна, ама вече ме бил заобичал!! :shock: :shock: :shock: Аз не му отговорих щото се чуда да му се сърда ли или кво...тва определено ме разрои ама нз...вие кво мислите?? :-k
mom4eto e bilo iskreno.I kwo wie prawili li ste sex .Ako ste i ne te e zarezal zna4i stawa za 4owek.Ako ne ste oba4e prawete go i prikliu4waite \:D/
SEXtreme
03-07-2006, 08:08
mom4eto e bilo iskreno.I kwo wie prawili li ste sex .Ako ste i ne te e zarezal zna4i stawa za 4owek.Ako ne ste oba4e prawete go i prikliu4waite \:D/
Еми, правили сме...ама все пак тва не ме кара да се чувствам особено добре... :-k
ProstoAz
03-07-2006, 08:12
Хах, а дали това не е изтъркан номер точно с цел да те "бодне"? Издига ти се в очите, пускаш му и накрая те заебава. :shock:
Абе, никога няма да можеш да разгадаеш освен като продължаваш с него, но очаквай всичко. На момчета голямо доверие не трябва да им се има, особено в началото и особено на тази с такива намерения.
Също така за 3 седмици незнам как така чак ще те заобича. :roll: Незнам...не го познавам, че да мога да твърдя нещо със сигурност. Ти сама си прецени. Нищо чудно и той да се е променил, но имай предвид, че както казват хората - "Вълкът козината си мени, но нрава - никога". Винаги си имай нещо на ум. Познавам много такива хора, които тръгват с момичета само заради секса, ходят с тях 2-3 месеца и ги зарязват. Имам наблюдения върху такива от много време и мога да ти кажа, че те ни най-малко не са тръгнали да се променят и също така вече съм сигурна, че някои хора просто не търпят прогрес. Те си остават на едно и също елементарно ниво на мислене. С патката!
Успех! :wink:
SweetBunny
03-07-2006, 08:12
Samo nerazbrah za6to si trqbva da mu se surdi6? Za6toto v na4aloto e iskal samo 4ukane li?
Ami ne mislq, 4e e iskren, 6toto ne moje taka izvednuj da te zaobi4a (liubovta idva bavno), az ne vi poznavam, no mi se struva, 4e go e kazal samo i samo "da znae6 ti, 4e toi te obi4a" a kato znae6 tova, 6te mu dava6 tova, koeto toi iska (i koeto ti vse o6te ne si mu dala, osven sexa)...shva6ta6 li 8-[
SEXtreme
03-07-2006, 08:17
Ами, схващам, ама не ми се вярва, щото тоя го познавам отдавна и по принцип не е от люлинските дупета дет си търсят играчка. Все пак, аз мисля да го зарежа първа, защото ще ми стане много кофти, ако наистина се окаже, че е само за секса...:(
6tom ti go e priznal na4i ne e vuzmojno da e samo zaradi sexa.. ina4e za kvo 6e ti kazva ako iska samo da te bocka? oba4e egati naglostta.. az na tvoe mqsto bih mu se razsurdila i nema da mu davam da bocka skoro :D
~extreme~
03-07-2006, 09:23
abe spored men mom4eto e iskalo da ti dokaje 4e darji na tebe.nqma za kakvo da mu se surdi6 o6te po malko da go kusa6 e ako durji6 na nego razbira se.
ami az mislia 4e sled kato te bodnal mu e haresalo i iska o6te ili drugiq variant 4e naistina e re6il da ne te zarqzva kakto parvona4alno si e mislel i e re6il da bafe 4esten kam teb zad ane razbere6 ot niakoi drug-6toto vse pak 100% niakoi 6te znae i moje da ti kaje-za tva az bih prodaljila s nego no skoro niama6e da vidi sex za da razbera dali naistina 6te iska da ste zaedno ili e samo zaradi sexa... poigrai si s nego i vij kvo iska samo 4e po zaobikolniq pat!
Е поне ти е признал, а щом те е боднал и не те е оставил може ми има некви чуства към теб, а може и да те опъне още няколко пъти и да те зареже :P
vij mili4ka nqma ni6to lo6o da si s nqkoi samo zaradi sexa! men ako pita6 toi te izpolzva i ti trqbva da go zareje6,no po takuv na4in 4e toi da si misli 4e TI si bila s nego zaradi sexa! povqrvai mi taka 6te e nai dobre!
`Death`Whore`
03-07-2006, 14:07
Хората променят намеренията си, когато срещнат човек, който наистина им харесва.
malchoto_f
03-07-2006, 14:11
Samo nerazbrah za6to si trqbva da mu se surdi6? Za6toto v na4aloto e iskal samo 4ukane li?
Ami ne mislq, 4e e iskren, 6toto ne moje taka izvednuj da te zaobi4a (liubovta idva bavno), az ne vi poznavam, no mi se struva, 4e go e kazal samo i samo "da znae6 ti, 4e toi te obi4a" a kato znae6 tova, 6te mu dava6 tova, koeto toi iska (i koeto ti vse o6te ne si mu dala, osven sexa)...shva6ta6 li 8-[
mnogo si prava
nPoCTo^A3 iskam da ti kaja 4e tova koeto napisa e taka ,no 6te dobavq 4e osven tezi maje koito kaza 4e si nabludavala... az sy6to znam momi4eta koito si mislqt s PUTKITE taka 4e ima hora i hora .... :wink: :mrgreen: :-$
emi toi ve4e nali te e bodnal :) ? Taka 4e i da go zareje6 i da ne go , fakta si e fakt :) i toi e postignal pyrvona4alnata si cel.. Pyk edinstveniq na4in da razbere6 dali e bil iskren e da si ostane6 sys nego, i da ne go zarqzva6, samo za da si PYRVA (lele kolko e typo tva).. ti si precenqva6 de :)
Fat_phil
03-07-2006, 15:35
Еми, правили сме...ама все пак тва не ме кара да се чувствам особено добре... :-k
awe moje li da si tolkova tupa we?mom4eto ti e kazalo kvo e mislilo i 4e sega ve4e ne e taka i se 4udish dali da mu se surdish!!!!q se stegni!!!
няма да отговарям по подобаващ начин шото може да нацакам някой колега..
а пък че те обича не му вервай.. просто лъже и то много яко и мисла че ти сама усещаш..
Ами ти какво искаш да хареса в теб първите дни от запознанството? Всеки, койот казва, че харесва друго, на външнстта в първите 2-3 седмици, до месец от запознанството - просто лъже. Никой не може даде точна преценка за човек от толкова кратко познанство.
И тук са ми смешнни защитниците на тезата за любов от пръв поглед - това са чисто и просто физически привличания, защото какво друго може да има на пръв поглед?! Пък и на втори и на трети - споменах вече какъв е според 'инкубационният период'. :D
Така, че твоя те лъже, но не за физическото привличане, а за това, че сега вече гледа на теб по друг начин - защото не е възможно.
А на 'просто'аз'ф, която каза, че не можеш да заобичаш за 3 седмижи ще кажа, че можеш да заобичаш за 3 секунди :wink: Е да, в по-общия смисъл на думата обич - може би да се влюбиш.. :)
favor_91
03-15-2006, 08:55
mom4eto e razkrilo purvna4alnite si 4ustva :) sega6nite moje da sa drugi ... :)
soldier_lady
03-15-2006, 11:37
цакат те яко мацко...аз мисля че тоя е от големите играчи дето знаят как да си го получат-и вече го е получил-нали така...
soundreamer_f
03-16-2006, 16:56
Здр, начи - ходя с едно момче от 3 седмици и малко. Тая нощ си писахме и той ми призна, че от начало в мен харесвал само външността ми и, че от начало само искал да ме бодне. Каза също, че даже съм му била досадна, ама вече ме бил заобичал!! :shock: :shock: :shock: Аз не му отговорих щото се чуда да му се сърда ли или кво...тва определено ме разрои ама нз...вие кво мислите?? :-k
Интересно и напълно възможно все пак.Не виждам защо да му се сърдиш,след като ти го е признал въпреки всичко.
Composure
03-16-2006, 17:09
404
nz ama 4estno kazano ot 4asti bih se 4ustvala leko zasegnata...6tot tui koeto ti e kazal e koftiq,ami ako naistina te be6e zaebal sled tui? :-k
makar 4e tova 4e si e priznal e ne6to hubavo. moje pak i da e po4nal da izpitva ne6to po-silno
4oveka si e izlql du6ata pred teb i ti e kazal 4e te haresva a ti iska6 da go zarqzva6 ...q premisli.....