PDA

View Full Version : Кога беше първият ви път?

Fighterfemme
03-07-2006, 11:12
Малко банален въпрос и поради своята баналност сигурно вече няколко пъти е минавал като тема, но като потърсих, не открих нищо така, че извинете ме ако се повтарям. :oops:

Правя изследване за това кога днешните тийнейджъри (и по специално момичетата) започват да водят полов живот (звучи твърде научно, но ако се изразя по друг начин пък ще звучи цинично). Така че ако споделите малко лична информация ще съм ви изключително задължена. Под лична информация разбирам кога за първи път сте правили секс, как е минало-страхотно, трагично или комично. С някого когото обичахте ли го направихте или просто ви беше писнало да сте последната девственица/девственик в класа? И смятате ли,че в днешно време наистина има натиск, върху тийнейджърите, които са прехвърлили да речем 14-15 години, особено момичетата и още не са спали с никого.

Темата поне на мен ми е наистина интересна и ако ми помогнете с мненията си ще съм ви много задължена. Май почвам да сеп овтарям за това спирам. Балгодаря предварително на всички. :smt039

VORTEX
03-07-2006, 11:20
ami purviq put be6e na edin stadion s edno mom4e s koeto se vodehme gadjeta! ne go obi4ah,no mi be6e simpati4en! ne go napravih za6toto bqh poslednata devstvenica v klasa (takova ne6to nqma6e) a prosto za6toto iskah i se 4uvstvah gotova! smqta 4e naisina dne6nata mladej e pritiskana ot ob6testvoto i vrustnicite si,no prosto obstoqtelstvata go nalagat! kogato go napravih bqh na 12! nadqvam se tazi informaciq da ti pomogne!

Fighterfemme
03-07-2006, 12:30
:-) Благодаря. Всяко мнение ми помага, а твоето си беше наистина пълно и конкретно.

akademika
03-07-2006, 12:40
Абе момичета защо не задъжате "фронта" малко по-дълго време.

egrgergetge
03-07-2006, 12:46
Абе момичета защо не задъжате "фронта" малко по-дълго време.

а де!и после защо "курварството" е нарастнало.... :-k я,тая на 12 години се проебала...а не се имам за консервативна,ама това вече си е прекалено...
момичета,уважавайте себе си....

f0`shiZzle
03-07-2006, 12:51
tq gorkata ne e znaela de sa namira,12 god. bila gotova ,ae molq ti sa.

akademika
03-07-2006, 12:52
"Свиня от кладенчова вода разбира ли ?"
:D

Fighterfemme
03-07-2006, 12:54
И според мен е доста рано, но не обвинявайте момичето, защото ако се замислите обществото като цяло и медиите са виновни за тези неща и затова, че може би в днешно време има един голям процент хора, които ги намират за нормални. Така че мисля че е правилният въпрос е "Защо се стига до това?" а не "Защо ТИ направи това?".

А ако още някой се намери да сподели личните си преживявания по темата, няма да му/й се разсърдя. :roll:

akademika
03-07-2006, 12:56
Като порасна ще напиша дисертация по темата ! :-({|=

03-07-2006, 12:57
Вчера за първи път не си разлях кафето в автобуса върху някоя лелка.

SEXtreme
03-07-2006, 13:14
Аз го направих миналото лято (бях на 15) в Бургас. Там живеят баба ми и дядо ми и за тва...Беше с едно момче, с което бях ходила преди и като дойдох миналото лято, с него си станхме доста близки и решихме да тръгнем пак. Аз, да си кажа, не го харесвах особено много, но бях самотна, а той ме харесваше, а и е много сладък и готин и така...направихме го у тях и беше много хубаво...на мене ми хареса и не съжалявам. А после го правихме и на плажа...:)
Иначе наистина мисля, че в днешно време има натиск над децата и това е цялата медия - музика, филми, клипове...даже и реклами! Така е, абсолютно - ние сме едно много, много лошо поколение :P:P:P:P:P

RoSsY88
03-07-2006, 13:20
Ами бях на 16...карах вече 17 година...направих го с човек,който мн обичах

girlka
03-07-2006, 13:39
Съжелявам, че си изпускам нервите, но

АБЕ ВИЕ СТЕ АДСКИ ТЪПИ :shock:

Обществото ги притискало ... кой по точно ви притиска да се ш*бате :evil:
налагало им се ... леле мале много сте зле има една приказка за една овца дето се метнала в пропастта и след нея цялото стадо и те се метнали =D> ВИЖДАТЕ ЛИ ОБЩОТО? дано ... [-o<
И кво музиката била виновна и рекламите така ли ?
А преди не е ли имало музика и телевизия я питайте майките си дали са правили сикс на 12 [-X :---)
Ужас направо ако имам такава дъщеря... ](*,)

Айде :-#

Wife^of^goD
03-07-2006, 13:41
моят първи път беше януари месец тази година с приятеля ми с който ходим вече половин година.Той е на 18 а аз на 15 и двамата бяхме девствени затова ми беше супер яко :smt007

SEXtreme
03-07-2006, 13:45

налагало им се ... леле мале много сте зле има една приказка за една овца дето се метнала в пропастта и след нея цялото стадо и те се метнали =D> ВИЖДАТЕ ЛИ ОБЩОТО? дано ... [-o<
А преди не е ли имало музика и телевизия я питайте майките си дали са правили сикс на 12 [-X :---)

Абе, ти си ноу зле ма - да не мислиш, че "тийновете" са си измислили сами сичкото тва, а?! Да не мислиш, че състоянието на морала сред 13-14 годишните се дължи на лошото време?! Е, не е така! Точно защото всичко крещи "СЕКС"!!!пффф

03-07-2006, 13:49

Абе, ти си ноу зле ма - да не мислиш, че "тийновете" са си измислили сами сичкото тва, а?! Да не мислиш, че състоянието на морала сред 13-14 годишните се дължи на лошото време?! Е, не е така! Точно защото всичко крещи "СЕКС"!!!пффф

Не, не всичко крещи "секссс" майка ти примерно винаги вика "по-навътре, по-силно"!

f0`shiZzle
03-07-2006, 14:09
ahahahahaha,shi sa izpusna veche...ne ne ...mn bolni hora ima tyka;)
iskam da me `pritisnat` i men:)

Fighterfemme
03-07-2006, 15:57
Стига бе хора! На обсолютно всяка тема може да се избием и да почнем да обсъждаме чия майка какво вика, но ако не е прекалено много ще ви помоля този път за разнообразие да го избегнем.

Girlka, не става въпрос а това кой е тъп, кой не. Наистина всеки избира кога да го направи, но не можеш да отречеш, че няма влияние от медии и обществено мнение. Представи си, че си младо момиче, чиито родители работят по цял ден и нямат никакво време за теб. Трябва сама да изградиш представите си за секс и любов, а за основа имаш чалга музиката, в която разликата между секс и любов не е особено застъпена и медийният имидж на жената като секс-обект. Е, кажи ми откъде по дяволите да си изградиш един свестен сексуален морал? Не съм "за" да се върнеме към миналото където тези работи са били табу, но мисля, че трябва да почне да се обръща повече внимание на любовта, а не на секса.

На останалите мерси. :-D Все пак виждам, че като цяло има надежда за нашето развратено общество. ;-)

air_J
03-07-2006, 16:57

Колежке, недей говори за "тийновете" и "пуберите" така, сякаш и ти не си от тях, защото нито си по-голяма (ако миналото лято си била на 15, то сега значи си на 16), още по-малко пък си по-умна от тях, че да се изолираш от общия знаменател!
Относно темата - направих го, когато бях на 17 и не съжалявам за възрастта, на която го направих. Е, можеше малко по-рано, но все пак и това не е в някаква пенсионерска възраст.
П.С.> Никой наистина не кара келешите да правят секс - нито телевизията, нито радиото, нито рекламите. Тях ги кара да се ебат лошата компания. Повлечете се например в компанията на момичета и момчета с разбирането на онази колежка, която твърди, че на 12 била напълно готова, (а като стане на 18 и си погледне снимка от периода, когато е била на 12 сигурно ще се почувства готова да си окачи въжето на врата), пък да видим дали и вие под натиска на тази "приятелка" няма до максимум година-две да се проебете само и само да не ви сметнат за задръстенячката на целия набор 95, например! :-({|=

strange__
03-07-2006, 17:14

Колежке, недей говори за "тийновете" и "пуберите" така, сякаш и ти не си от тях, защото нито си по-голяма (ако миналото лято си била на 15, то сега значи си на 16), още по-малко пък си по-умна от тях, че да се изолираш от общия знаменател!
Относно темата - направих го, когато бях на 17 и не съжалявам за възрастта, на която го направих. Е, можеше малко по-рано, но все пак и това не е в някаква пенсионерска възраст.
П.С.> Никой наистина не кара келешите да правят секс - нито телевизията, нито радиото, нито рекламите. Тях ги кара да се ебат лошата компания. Повлечете се например в компанията на момичета и момчета с разбирането на онази колежка, която твърди, че на 12 била напълно готова, (а като стане на 18 и си погледне снимка от периода, когато е била на 12 сигурно ще се почувства готова да си окачи въжето на врата), пък да видим дали и вие под натиска на тази "приятелка" няма до максимум година-две да се проебете само и само да не ви сметнат за задръстенячката на целия набор 95, например! :-({|=
Абсолютно :!: За ква телевизия говорите?Нали точно ние правиме така,че постоянно да се говори за секс :arrow: журналистите и чалгарките виждат,че в това е парата и се почва с така наречения секс-образ на жената :idea: Помислете малко и ще установите,че е така!Защото те самите чалга певици не са толко умни,за да измислят нещо интересно и следователно се хващат за първата тема,която видят,че е интересна на "тийновете"!А тея дето на 12 се *бат мога само да им кажа,че са просто твърде заблудени!!!И VORTEX като се наеба на 12 кво разбра за секса и любовта и изобщо за тея неща...я сподели,че ме заинтригува :shock: ](*,)

XePouH
03-07-2006, 17:36
ami purviq put be6e na edin stadion s edno mom4e s koeto se vodehme gadjeta! ne go obi4ah,no mi be6e simpati4en! ne go napravih za6toto bqh poslednata devstvenica v klasa (takova ne6to nqma6e) a prosto za6toto iskah i se 4uvstvah gotova! smqta 4e naisina dne6nata mladej e pritiskana ot ob6testvoto i vrustnicite si,no prosto obstoqtelstvata go nalagat! kogato go napravih bqh na 12! nadqvam se tazi informaciq da ti pomogne!

:shock: ](*,) :-k :-# =; :-& :smt011 :smt017 :smt018 :smt013 :smt019 :smt012 :smt067 :smt078 :smt097
:smt027 :smt063 :smt065 :smt064 :smt062 :smt067 :smt066 :smt071 :smt068 :smt070 :smt072

the_green_man
03-07-2006, 18:31
Ami purviqt mi put be6e predi okolo 2 4asa(na 16 godini sum) i be6e meko kazano ujasno,nikoga ne sum iskal da go napravq s misulta 4e sum posledniq devstvenik v klasa(a i ne sum de). Dori ne mojax da svur6a (nqkolko puti mi spadna...) no kakto i da e nqdqvam se s vremeto tova da se opravi... Napravix go s momi4eto koeto obi4am. Miiii nqmam kakvo pove4e da kaja po temata nadqvam se pone malko da sum ti pomognal za izsledvaneto koeto pravi6. A moje li da dade6 malko pove4e info za tova izsledvane???

03-07-2006, 19:25
Благодаря за мненията. Има доста истина в тях. А относно изследването, моя милост е в 12 клас, където съществува глупостта наречена "Свят и Личност". Е след като първият срок ни мъчеха да научаваме някакви подробности а ЕС и т.н., вторият трябва да правим проект по тема, която ние си изберем. Е, аз реших да избера нещо по-нестандартно и което ми е било интересно, а именно да изследвам защо в днешно време момичетата да речем почват да правят секс на такава ранна възраст като 12 години. Едва ли е защото просто ей тъй им е щукнало. :) Пък и психологията винаги ми е била слабост. :oops: :-) Та реших направо да ви поискам мнението. :)

А за туй, че първият път не е минал перфектно, не се кахъри. Хехе, моят първи път си беше направо комичен, щото и двамата бяхме неуки в областта. И приятелят ми срещаше подобни проблеми като теб, но но това в никаква степен не намали любовта ми към него. С времето придобиваш опит и нещата постепенно се изглаждат. Сега като се сещам ми става едно такова мило. :mrgreen:

girlka
03-07-2006, 19:42
...

Girlka, не става въпрос а това кой е тъп, кой не. Наистина всеки избира кога да го направи, но не можеш да отречеш, че няма влияние от медии и обществено мнение.
...

Eми естествено, че няма да го отрека нали аз тва казвам #-o ](*,)

the_green_man
03-07-2006, 20:02
Благодаря за мненията. Има доста истина в тях. А относно изследването, моя милост е в 12 клас, където съществува глупостта наречена "Свят и Личност". Е след като първият срок ни мъчеха да научаваме някакви подробности а ЕС и т.н., вторият трябва да правим проект по тема, която ние си изберем. Е, аз реших да избера нещо по-нестандартно и което ми е било интересно, а именно да изследвам защо в днешно време момичетата да речем почват да правят секс на такава ранна възраст като 12 години. Едва ли е защото просто ей тъй им е щукнало. :) Пък и психологията винаги ми е била слабост. :oops: :-) Та реших направо да ви поискам мнението. :)

А за туй, че първият път не е минал перфектно, не се кахъри. Хехе, моят първи път си беше направо комичен, щото и двамата бяхме неуки в областта. И приятелят ми срещаше подобни проблеми като теб, но но това в никаква степен не намали любовта ми към него. С времето придобиваш опит и нещата постепенно се изглаждат. Сега като се сещам ми става едно такова мило. :mrgreen:

Blagodarq ti za otgovora :mrgreen:
I za tova 4e me pouspokoi malko za tova 4e purviqt mi put be6e...
10x otnovo :D :D :D

Fighterfemme
03-07-2006, 20:32
"Не можеш да отречеш, че няма влияние" Хехе. Верно аз съм я написала тази глупост. :lol: \:D/ :smt004 Е,сега. Ама ти защо ми вярвашкато ме виждаш какви ги пиша? Отричай, отричай. ;)

Иначе нп, green man.Нали уж затова е този форум, да споделяме и да се успокояваме. :smt051 :smt016

Катерина Илиева
03-08-2006, 17:04
Ами беше с приятеля ми, аз бях на 12 и още бях мъничка, но той беше адски мил и галантен, правихме с голяма любов и винаги ме рзглобяваше(така да се каже). Беше супер в леглото, нямаше задръжки и беше супер готино когато за първи път усетих допира на...:oops:
И той беше продължителен! Спомням си го все едно бепе вчера.
Значи съвета ми е първия ти път да е с по-голям защото големите момчета са по-опитни. Примерно ако сега си на 12 го направи с 17-19 годишен, който има опит.
Надявам се житейс,кия си опит, който ви предадох да е бил полезен! :D

VUZMUTENA!!!
03-08-2006, 17:19
OooOOoO BOJE tolko tupi momi4eta ima v taq BG nz dali po sveta e taka no tova e apsurd az sam na 17 godini imam priqtel ot 2 meseca i sam o6te devstvena i nemoga da kaja 4e sam gotova a nqkvi pikli na 12 6te sa mi gotova HA HA smqh mili4ki na vas ne sa vi se razvili o6te organite za da vodite polov jivot i kakvo pravite kef na mujete za6to?Ne 4etete li tuka kakvo pi6at teq muje "iskam da topna 4u6kata v devstvena" i sam sigurva 4e na vas sa gledali po tozi na4in!I posle ne sa kurvi to taka se po4va na 12 s edin na 13 s 5 i aide minavate kvartala ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

kotence_f
03-08-2006, 17:25
az bqh na 16 :))) i s priqtelq mi s koito hodq sigurno ve4e 2 godini ... mislq 4e dosta vreme hodehme dokato go napravim no qvno takiva sa bili obstoqtelstvata ... mislq 4e naistina ima natisk varhu momi4eta koito o6te sa devstveni primerno na 16-17 godini 4e daje i na 15 sigurno .. vsi4ko zavisi ot sredata v koqto si ... v moq klas nqma takiva glupavi istorii ... ama sam sigurna 4e ima sredi v koito e neponosimo .. razni kurvi i taka natataka samo sduhvat svestnite momi4eta ... ujas!!!!!

strange__
03-08-2006, 17:50
az bqh na 16 :))) i s priqtelq mi s koito hodq sigurno ve4e 2 godini ... mislq 4e dosta vreme hodehme dokato go napravim no qvno takiva sa bili obstoqtelstvata ... mislq 4e naistina ima natisk varhu momi4eta koito o6te sa devstveni primerno na 16-17 godini 4e daje i na 15 sigurno .. vsi4ko zavisi ot sredata v koqto si ... v moq klas nqma takiva glupavi istorii ... ama sam sigurna 4e ima sredi v koito e neponosimo .. razni kurvi i taka natataka samo sduhvat svestnite momi4eta ... ujas!!!!!
Просто незнаеш колко дяволски права си :lol: :wink:

DevilWish
03-08-2006, 18:27
Амии 1-2 дена преди да стана на 14.С момче ,което 5 месеца ходихме(е тогава бяхме още на 1вия месец) ,но на мен мн. ми се искаше и така...Ами кво да кажа.Горе-долу беше добре.Бая болка,но...

Glutton
03-08-2006, 18:43
Моят първи път беше няколко дни след като напражих 15 :)! Беше с момиче на което не държах даже не ходихме. Просто бях слушал за големите подвизи на моите приатели и реших да не остана назад (нещо като последния в класа). Не беше нищо кой знае какво може би защото ми беше първи път а може би защото беше с човек към когото не изпитвах нищо... :wink:

03-08-2006, 18:58
Ами беше с приятеля ми, аз бях на 12 и още бях мъничка, но той беше адски мил и галантен, правихме с голяма любов и винаги ме рзглобяваше(така да се каже). Беше супер в леглото, нямаше задръжки и беше супер готино когато за първи път усетих допира на...:oops:
Значи съвета ми е първия ти път да е с по-голям защото големите момчета са по-опитни. Примерно ако сега си на 12 го направи с 17-19 годишен, който има опит.
az savetvam naprao da go pravite na 10 godinki s nqkoi urungel na po 20-25-6to ne???bahti kurvite bahti 4udoto!!!nqmam dumi!!! :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt013

cS_LaMeRkA
03-08-2006, 19:26
az savetvam naprao da go pravite na 10 godinki s nqkoi urungel na po 20-25-6to ne???bahti kurvite bahti 4udoto!!!nqmam dumi!!! :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt013

=D> =D> =D> =D>

03-08-2006, 20:06

:D az syvetvam napravo kato se rodim i 3-4 godinki kato navyrshim vzimame nekoi semeen priqtel oshte togava da ni otvori.
po temata : Na 16 sym, t.e. v kraq na tazi godina trqbva da stanba na 17, devstvena sym, ne se kompleksiram ot tova po prostata prichina che nqmam osnovanie da se sramuvam. Naistina chovelk trqbva da go napravi kogato e gotov, no i s choveka s kogoto ima smisyl i ne za da se izostane po-nazad ot drugite.. tova e greshka spored men.. Tova za opitnostta... ako ima obich momcheto shte se staraq da byde maximalno vnimatelno v l;ubovniq akt... eto q i previlegiqta kogato ima lubov.. choveka te obicha i v nikakyv sluchai ne iska da te boli.. ne kazvam che ako go napravish s nqkoi s koito ste si nqkak bezrazlichni toi shte iska da te boli.. ne , no prosto nqma da mu puka tolkova... V kraina smetka vseki ima pravo na izbor... i az lichno smqtam che bez pomoshtta na roditelite si, koito sa adski zaeti hora i priznavam nikoga ne sme govorili za tova.. smqtam che pri tezi usloviq sym izgradila edno stabilno i pravilno mnenie za sexa, lubovta i vsichki problemi svyrzani s tqh..

gabba_queen
03-08-2006, 23:15
mi az beh na 15...napraih go s 4ovek na koito ne darjah..ne hodihme i daje ne bqhme koi znae kvi priqteli..ma na mene mi se iska6e tai kato sexa mn si me kefi i za tva re6ih 4e e vreme!be6e mi mn qko i izob6to ne sajalqvam!
dali 6e go napravq s nqkav koito obi4am za mene e palen mit tai kato tva ne e ot zna4enie..a otnosno mnenieto na teq 12 13 godi6ni pikli samo 6e kaja: AKO ISKATE SE ....NA NIKOI NE MU PUKA 6OTO TVA E SYPER K*VENSKO I E JALKO ZA SAMITE VAS! HAHAHHAHAHA TVA VI PRAI JALKIIIIIIIIIIIII :mrgreen: :smt005 :smt004 :-D :smt016 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Patsowt
03-09-2006, 12:03
на 17-я ми рожден ден. Мойте съученици бяха викнали една кака от квартала. бях си пиинал обилно, цяла нощ се борихме. Не съжалявам и няма да го забравя. Вапреки че секса след това беше страхотен, казвам след това;)

chestra_f
03-09-2006, 12:14

Зелена
03-09-2006, 12:36
Секса в ранна възраст за мен е резултат от липса на комуникация с родителите (или поне един от тях)!Защото в повечето семейства думата секс се счита за "мръсна дума" и е табу!А трябва да се говори за това и да се ограмотяват децата,защото като ги удари хормона и не мислят много много.Или търсят съвети от "приятели" или познати,а така се правят най-големите грешки.Аз с майка ми си говоря за абсолютно всичко - секс,гаджета,цигари,трева... всичко,което ви дойде на акъла.И точно заради това не правих секс на 12 или на 5 годинки.Това се прави,когато си наистина готов,а не заради някой друг или заради обществото!А и това е отговорност,ако не можеш да поемеш последствията ,няма да го поравиш!

Spiro
03-09-2006, 12:42
pomniq lqtoto na 83 godina. tq beshe polqkina s qko runtava katerica. Az mirisheh na myj, pot kirech i malko midichki shoto beh hapnal. Te zor da i svalq klina puu kak sa beshe navlekla v nego kato vakuumirana. Svalih i gashtiti, koito bqha s razmerite na korabni platna na pnq korab "minava. Golemiqt korab minava." REspect za LZ. Ta togava usetih ko e tui jena. Cicite kato dve golemi lebenici machkaha malkite mi pileshki gyrdi. Tq prokara ryka po dupeto mi s koeto otskubna kym 5-16 kosyma. Beshe dobre. mislq che pochti proiniknah p

SEXoslava__
03-15-2006, 10:55
mi pri men be6e malko predi da napraq 15 s mom4e na koeto stra6no mnogo darjah i do sega s nego mi e bila i nai dalgata vrazka

Orc
03-15-2006, 11:00
Предолагам че в тази тема пишат хора които вече са го правили :) !!!!

03-15-2006, 12:58
az sym na 20 i da si priznaq oshte ne sym go pravila,sram me e ,che na tolkova ,ama za kakvo trqbva da sym kato ostanalite..kato vidq choveka ,togava toi shte e "shtastliveca"

Siseetoo
03-15-2006, 14:04
Аз го направих на 17 с моя приятел..Всичко беше нормално :)

А по темата за 12-годишните ..тва е жива порнография :evil: :evil: :evil:
За мен момичетата,които казват че на 12 са ''готови''
са пълни Комплексарки !!! [-(
Споделям мнението,че всичко това се получава от липсата на воденето на разговори с родителите! :-k

TSecret
03-15-2006, 17:09
takam.... zna4i pri men be6e po stranno za6toto niakolko meseca ima6e opiti - parviq be6e na 17 mi rojden den i sled 3 meseca ve4e be6e krainiq rezultat-istinskiq seks i sam dovolna ot tova za6toto poradi tazi pri4ina niama6e bolki! s priqtela mi hodim okolo 8 meseca i se obi4ame-ne sajelqvam 4e go napravih togava nito 4e e s nego naprotiv mnogo sam 6tastliva ot tezi fakti! iskam da dopalna ne6to otnosno 4algata i 12 god. pikli koito mislia 4e sa gotovi za6toto az na 12 neznaeh kvo e seks i o6te si igraeh s kuklite-dne6noto pokolenie e mnogo. razvrateno i ima mnogo faktori za tova nai golemiq spored men e internet! kakto i da e a otnosno 4algata iskam da kaja 4e q slu6am ot kakto se pomnia (est slu6am i mn dr janrove) i ne mislia 4e po niakakav na4in mi vliqe na psihikata-neznam na drugite kak vliqe no ako na men tq mi vliqe6e prosto neznam 6to za jivotno sam da se proeba tolkova kasno! :shock:

SweetBunny
03-15-2006, 17:13
Az bqh na 14god. i polovina :-)
Napravih go s 4ovek, koito mnogo obi4kam :smt050
No samiq sex be6e ujasen, mnogo boleeeee6e 8-[ :smt022 :smt087

Wu-Tang
03-15-2006, 17:21
когато бях 5 клас барах една как от седми клас за гъза и тя ме видя за симпятяга и ми даде да и барам и циците след известно време ме научи на туи онуи бях на 12 години но тогава изпитвах по голямо удоволствие от чикията от колкото от секса но вече не е така :twisted: :twisted:

eminem_sp
03-15-2006, 17:49
Az sum na 14 o6te ne sum go praila, no iskam da kaja na tezi koito psuvat momi4eta koito sa go napraili na 12 ili po malko :Vijte kvo vremeto ob6testvoto v koeto se namirame e SVOBODNO!!! Vseki sam si pravi izbora koga e gotov ti moje da misli6 4e na tazi vuzrast ne moje da si gotov no tva e samo 6toto ti togava ne si bil..da ama horata sa razli4ni!!Puk i sexa e li4en izbor ...6tom si re6il 4e si gotov 4e iska6 ..emi davai tvoi si izbor!Ko zna4enie ima vuzrastta tva 4e sa po maldi ne zna4i 4e nemat sobstveno mislene po vuprosa!!Taka 4e aide molq vi se 6to ne namalite psuvnite!!

chestra_f
03-15-2006, 17:53
-----------------

TiA_MaRiA
03-15-2006, 18:07
Bqh na 15, i go napravih s 4ovek koito obi4am. Predi da go napravim bqhme hodili godina....

Svetlana_Pei4eva
03-15-2006, 18:21
mmm az pravih sex za pruv put na 17,prosto togava se po4uvstvah naistihna gotova da go napravq!napravih go s 4oveka koito sum obi4ala nai-mnogo v jivota si i do den dneshen sme zaedno!otnosno kak mina putviq put-mi dobre mina,smisal malko boleshe no beshe naistina krasivo zashtoto beshe napraveno s lubov!a kogato se sa4etaqt lubov i sex tova e nai-prekrasnoto neshto na sveta!kazvam tova zashtoto sum svidetelka na mnoho 13-14godishni pikli koito pravqt sex samo za da se dokazvat pred vrasnicite si!a v su6tnost tova e adski smeshno zashtoto te sa deca!
nadqvam se otgovorat mi da e iz4erpatelen

soundreamer_f
03-15-2006, 18:25
моя първи път беще малко преди да навърша 17 ... с човек,с който ме свързваше само и единствено някакво много силно привличане,но не определено не и любов.Не съжалявам за това,но въпреки всичко смятам,че ми беше рано.Както и да е ...на темата сега.На нас "Пуберите" или "Тийновете" ,както ни наричт някои форумци,единственото което ни е в главата е СЕКСЪТ ( не изключвам и себе си от това число ),но смятам,че не есега времето,в което това трябва да бъде единственото нещо,което да се задържа в главите ни.Има толкова много неща,които ни предстоят,къде,как и какво да кандидатстваме има още много време до момента,когато ще сме свободни да правим каквото и както поискаме,но не и сега.За всяко нещо си има време и някои може да смятат,че сега е времето да си живеем,но не е така,докато не изгради или поне не започнем изграждането на бъдещето си.
Почвам да с повтарям,затова спирам дотук.

kin
03-15-2006, 19:08
епа следователно затворете тоя форум щото учи пишлеметата на секс :mrgreen:
(базик де :smt016 )

PR
03-15-2006, 20:53
mi moqt 1-vi put beshe na 16 godini .. i neshto :P s mom4eto koeto sam oshte ;) i sled 15 dni pravime godina otkakto sme zaedno pak i na4insa po koito se stekoha neshtata ne bqha nito priburzani nito nishto :) vsi4ko si beshe kakto trqbva bez burzane bez nishto ... a teia deto sa na 12 sa spored men deca bez mozak.. sestra mi e na 9 we hora .. sled 3 godini da pravi sex :-# ... dAAAAAAAAA we daaaaaaaaaaaaa

AiKeN
03-15-2006, 21:50
na 12 god da prai6 sex ?! :smt013 :smt021 :smt066 :smt075 :smt097

ThirdDivision
03-15-2006, 23:08
Лелеееее [-X на 12!!! На 12, дванайсет!!!!!!!!!!!И се била чувствала "готова"! Що за мега простотия!!!!То си е верно, че ако всички четяхме Бърнс или Шели нямаше да се стигне до чак такива изяви на децата от детската градина, но предлагам всички да поемем дълбоко въздух и да се примирим, че положението е такова. Не само тук, но и навсякъде. Вие се възмущавате, че тука няква на 12 прави секс на стадиона (е то верно си е за възмущение), но на 12 в уж хубавото UK не само се ебе, а и свирки в кенефите прави за пари за дрога. Затова пък като стане на 20 изглежда буквално "наебана от живота".

soundreamer_f
03-16-2006, 06:10
Мисля,че 16,17 години е напълно нормална възраст за отваряна поне на този етап.....обаче 12 са си 12 .....тя въобще осъзнавала ли е какво прави......и а бе това си е ужасно та тя е била не дете,а детенце още! =;

Patsowt
03-16-2006, 09:39
хора отворете нов форум за това, този е за друго

DitmataMC
03-16-2006, 09:53
епа следователно затворете тоя форум щото учи пишлеметата на секс :mrgreen:
(базик де :smt016 )

vsy6nost e to4no taka...

MoRsKa_nimfa
03-16-2006, 12:21
16 .Beshe strahotno nesajalqvam.oshte sam si s tova mom4e...

03-16-2006, 16:07
1997/ 16/хотелска стая
мацката беше девствена и си мислеше 4е аз не съм...
ама добре се справих, изкъпахме се заедно, обарвахме се, целувахме се, докарах я до оргазам с език, сложих си един презерватив и я отворих по мъжки, а не с пръсти, както сега май е на мода..

и после бях леко разо4арован.. допреди това си мислех 4е сек е по- яко от свирка, а се оказа, 4е не е.

niki_borisov
03-16-2006, 16:38
Малко банален въпрос и поради своята баналност сигурно вече няколко пъти е минавал като тема, но като потърсих, не открих нищо така, че извинете ме ако се повтарям. :oops:

Правя изследване за това кога днешните тийнейджъри (и по специално момичетата) започват да водят полов живот (звучи твърде научно, но ако се изразя по друг начин пък ще звучи цинично). Така че ако споделите малко лична информация ще съм ви изключително задължена. Под лична информация разбирам кога за първи път сте правили секс, как е минало-страхотно, трагично или комично. С някого когото обичахте ли го направихте или просто ви беше писнало да сте последната девственица/девственик в класа? И смятате ли,че в днешно време наистина има натиск, върху тийнейджърите, които са прехвърлили да речем 14-15 години, особено момичетата и още не са спали с никого.

Темата поне на мен ми е наистина интересна и ако ми помогнете с мненията си ще съм ви много задължена. Май почвам да сеп овтарям за това спирам. Балгодаря предварително на всички. :smt039
Притиснати са само от по-ранното хормонално "израстване",което ги кара да си мислят,че са готови,или дори да не го мислят просто не издържат някой да им го тури(с извинение,но е таак!) Всички знаем много добре какво е да не издържаш да правиш секс,е това при момчетата се случва малко по-късно,а при момичетата докато са по на 12-13 до 14год. Дори и по-малки случаи има! И като прибавим социалната среда,културата на днешните българи и контрола е разбираемо да е получава така!
](*,) Но като им се еб* да се еб*т от дребни още,те си решават! Пък след някоя година ще се усетят какво са правили,а и да не се усетят ще останат задоволителките на курварите :-# [-( :!:

Composure
03-16-2006, 17:04
404

03-16-2006, 17:09
Emi za pruv pat go napravih na edin kupon s gadjeto mi, az bqh na 12 toi na 25, ne me bole6e mnogo za6toto bqh leko podpiinala, pomnq che pravih dosta ne6ta togava :oops:

hforce
03-16-2006, 21:29
bqh na 13, priqtelkata mi su6to be6e na tolko i 2mata bqhme devstveni (togava beh golqm fen na toq site i go beh is4el celiq barabar s reklamite go beh nau4il na izust i se spravih dosta dobre) ama hodehme ve4e 1 godina ta re6ihme da go napravime posle o6te 1 godina ne se sprehme (imahme i kade i koga da go praime, imahme i jelanie)

blagovestabg
03-16-2006, 23:17
takmo navar6ih 16 kogato go napravih bqh na edna ekskurziq i bqh malko podpiinala i tva mi dade smelost da deistvam,hodeh s mom4e na 18 koeto ne obi4ah no toi mi be6e pod raka :D a do kolkoto tva koeto pro4etoh za nqkvi devoiki koito se proebali na po 12-13g tva e palen smeh i pove4eto go pravqt za6toto im e lubopitno da razberat kvo e 4uvstvoto :-k a dokolkoto za tva kvo az sam izpitala emi na men ne mi haresa i se obedih 4e ako nqma 4uvstva sex e gola voda,kazvam go za6toto v momenta hodq s mome4e ot okolo 2g i opredeleno sex e varha.

`Death`Whore`
03-17-2006, 10:58
takmo navar6ih 16 kogato go napravih bqh na edna ekskurziq i bqh malko podpiinala i tva mi dade smelost da deistvam,hodeh s mom4e na 18 koeto ne obi4ah no toi mi be6e pod raka :D a do kolkoto tva koeto pro4etoh za nqkvi devoiki koito se proebali na po 12-13g tva e palen smeh i pove4eto go pravqt za6toto im e lubopitno da razberat kvo e 4uvstvoto :-k a dokolkoto za tva kvo az sam izpitala emi na men ne mi haresa i se obedih 4e ako nqma 4uvstva sex e gola voda,kazvam go za6toto v momenta hodq s mome4e ot okolo 2g i opredeleno sex e varha.
A ti zashto si go napravila? Bila si zagorqla, piqna i si pusnala na pyrwiq, kojto ti se e natisnal.

Ангела_на_мрака
03-17-2006, 11:10
аз когато бях на 13 или 14 не помня,че беше отдавна.Беше със една кака на 17.Явно и тя е била загоряла,а и беше малко пийнала.Помня че от кеф свърших вътре,ама не помня дали съм имал сперма тогава :)

VORTEX
03-17-2006, 11:17

Абсолютно :!: За ква телевизия говорите?Нали точно ние правиме така,че постоянно да се говори за секс :arrow: журналистите и чалгарките виждат,че в това е парата и се почва с така наречения секс-образ на жената :idea: Помислете малко и ще установите,че е така!Защото те самите чалга певици не са толко умни,за да измислят нещо интересно и следователно се хващат за първата тема,която видят,че е интересна на "тийновете"!А тея дето на 12 се *бат мога само да им кажа,че са просто твърде заблудени!!!И VORTEX като се наеба на 12 кво разбра за секса и любовта и изобщо за тея неща...я сподели,че ме заинтригува :shock: ](*,)

iska6 da ti spodelq kakvo razbrah li? mnogo pove4e ot kolkoto si misli6 az sum inteligentno momi4e 6tastlivo do poluda sus sega6niq si priqtel (koito az otvorih) i mnogo se obi4ame!!! a i ti da nameri6 porno film4eta u vas pri polojenie 4e si znael vsi4ko neobhodimo,no ne si vijdal kak stava i na teb 6te ti se priiska izvinqvai!!! a kum tezi koito sa super konservativni molq zapazete mnenieto si za sebe si!!! tuk se govori ne6to konkretno i zatova PO TEMATA MOLQ!!! 6te kaja su6to 4e cqloto ni ob6testvo e tupo,konservativno i zadrusteno! mnogo rqdko se sre6tat izkliu4eniq,koito znaqt kakvo pravqt i za6to go pravqt!!!

VORTEX
03-17-2006, 11:28
Секса в ранна възраст за мен е резултат от липса на комуникация с родителите (или поне един от тях)!Защото в повечето семейства думата секс се счита за "мръсна дума" и е табу!А трябва да се говори за това и да се ограмотяват децата,защото като ги удари хормона и не мислят много много.Или търсят съвети от "приятели" или познати,а така се правят най-големите грешки.Аз с майка ми си говоря за абсолютно всичко - секс,гаджета,цигари,трева... всичко,което ви дойде на акъла.И точно заради това не правих секс на 12 или на 5 годинки.Това се прави,когато си наистина готов,а не заради някой друг или заради обществото!А и това е отговорност,ако не можеш да поемеш последствията ,няма да го поравиш!

macko ne si misli 4e kato suim go napravila na 12 ne sum si prikazvala s roditelite si! dumata sex v na6iq dom izob6to ne e tabu! POVQRVAI MI!!!

blagovestabg
03-17-2006, 16:23
A ti zashto si go napravila? Bila si zagorqla, piqna i si pusnala na pyrwiq, kojto ti se e natisnal.ne sam go napravila za6toto sam bila zagorqla a za6toto missleh 4e sam dostata4no razita za da go napravq,a i imah rojden den i iskah da si prekaram dobre a i hodeh s tva mom4e dosta vreme

03-17-2006, 21:14
Abe wie dobre li ste be hora????????Naprawila go bila na 12god.Abe mome, na teb o6te ne ti e teknalo,sex tragnala da mi prawi :roll:
Za infoto:imam dy6erq na 12 i edwa ima okosmqwane po pubisnata 4ast.Kakaw sex da prawi towa dete.To i na 12 sa 6te deca.Ne to4no 6toto se mislqt i za golemi ni akala e o6te detski.Ne me mislete za nqkakwa zadrastena maika.Ne sam takawa ,no sex na 12 e nemislimo.To i na 15 edwa li e po razli4no,no e po dobre otkolkoto na 12.I mi e mnogo interesno kolko ka4estwen sex stawa na takawa wazrast?Ili takiwa momi4enca ne znaqt kakwo e ka4estwo,wajen e sporta.
p.s.Az go naprawih na 16 i za moeto wreme si be6e rano,no taka e kogato si dwiji6 s po golqm prijtel/9 god./I po kasno mi stana saprug.

air_J
03-17-2006, 23:40
Emi za pruv pat go napravih na edin kupon s gadjeto mi, az bqh na 12 toi na 25, ne me bole6e mnogo za6toto bqh leko podpiinala, pomnq che pravih dosta ne6ta togava :oops:
На това някой няма ли да му обърне внимание? А относно мнението на VORTEX ще кажа - Ал Бънди, :-({|= :smt017 :smt102 :smt109 :smt078

SEXoslava__
03-18-2006, 00:09
tiq pove4eto 12-13 godi6ni sled kato is s4upqt djama super naduti stavat ei......mislqt si 4e golqmo ne6to sa napraili ama ne [-X

Стеснителната
03-18-2006, 08:49
Ми то и аз бях горе долу така, ма на 13.

krem4et0
03-18-2006, 11:41
Чак ме е срам да си призная,ама хайде.Стана миналата седмица,а аз слред 2 месеца и нещо правя 21.Ама живи и здрави да сме.Беше си с точния човек,в точното време и на точното място.С него сме повече от година и половина заедно,но просто до сега общуването ни не се заключаваше в интимната област.Както и да е не съжелявам,защото си беше нещо искано,обмислено и приятно като изживяване.
Иначе за морала на днешната младеж не ми се говори просто.Пълна трагедия е.Абе хора сигурно изпод моите пръсти каквото и да напиша ще ви изглежда консервативно,но секс на 12.че аз не се бях целувала с момче до 16-17 не помня вече.И то защото исках повече време да съхраня детското в мен,не ми се бързаше да порасна и прочие.И аз съм расла в тази среда-и аз гледам същата телевизия,и аз чета същите списания и аз съм имала лоша компания.но не ми е пукало за мнението на другите.Не ми е пукало,че съм последната девственица в класа или прочие. Не че е нямала злобни коментари или увиснали да пода челюсти,като съм споменавала за това.Но какво толкова-това съм си аз,и който ме изолира на базата до колко съм разкрепостена в секса е голям простак.Най-важното за секса да е правен с чувство и с разум.Аз съм на принципа-прави нещо,когато можеш да поемеш отговорност за последствията от действията си.За това и може да съм поотложила секса,защото на 15-16 едва ли бих могла да поема отговорност за деца или пок случайно за някоя болест.не,че сега ще е по-лесно,но поне мога да разбера всички последствия от действията си и да предотвратя нежеланите.
А и още нещо-като поотложите малко ще загубите 1-2 години секс,ама ще спечелите невероятно удоволствие.И то не само физическо,а и морална удволетвореност!

air_J
03-18-2006, 12:38
О-о-о, Кремена! Добре дошла! :-({|=

krem4et0
03-18-2006, 12:48
Къде???Аз във форума съм от 2 години!

air_J
03-18-2006, 23:52
Къде???Аз във форума съм от 2 години!
А аз от три! :-({|=

ЛоЛ!
03-19-2006, 00:03
Малко истина ся:
Такам....за да отвориш момиче на 12 години траа даи си еба си и магиосника.Тва направо ще е изнасилване.На такава възраст те дори не се възбуждат и ще трябва да бъркаш с пръсти половин ден.
А за пичовета.Ай бе аз дет съм супер ценен от путките и имам гадже чак на 16 го напраих...

VORTEX
03-20-2006, 13:27
Abe wie dobre li ste be hora????????Naprawila go bila na 12god.Abe mome, na teb o6te ne ti e teknalo,sex tragnala da mi prawi :roll:
Za infoto:imam dy6erq na 12 i edwa ima okosmqwane po pubisnata 4ast.Kakaw sex da prawi towa dete.To i na 12 sa 6te deca.Ne to4no 6toto se mislqt i za golemi ni akala e o6te detski.Ne me mislete za nqkakwa zadrastena maika.Ne sam takawa ,no sex na 12 e nemislimo.To i na 15 edwa li e po razli4no,no e po dobre otkolkoto na 12.I mi e mnogo interesno kolko ka4estwen sex stawa na takawa wazrast?Ili takiwa momi4enca ne znaqt kakwo e ka4estwo,wajen e sporta.
p.s.Az go naprawih na 16 i za moeto wreme si be6e rano,no taka e kogato si dwiji6 s po golqm prijtel/9 god./I po kasno mi stana saprug.

ti ot kude znae6 4e ne mi e teknalo ve4e a? ako iska6 da znae6 mi telna o6te kogato bqh na 10!!!

03-20-2006, 15:02

ti ot kude znae6 4e ne mi e teknalo ve4e a? ako iska6 da znae6 mi telna o6te kogato bqh na 10!!!
цици кога ти пораснаха, на 5 ли ?

Баткото
03-21-2006, 11:20
Не прочетох цялата тема, но ми бяха достатъчни мненията на първите две 12-годишни момиченца, които правили секс. Искам само да предупредя, че мнението ми се базира на педагогическото образование, което имам и на познанието и наблюденията ми върху психиката на деца и младежи.

Страшно е, когато децата дотолкова се опитват да подражават на възрастните. Страшно е по две основни причини. Първата е чисто психологическата - какво детство ще изживеят такива деца. Нека не забравяме, че качествено изживяното детство е основна предпоставка за развитието на личността. Това, което искам да кажа, е че ако преживяванията не идват в живота на човека постепенно (особено в момент на бурни физиологични и хормонални изменения на организма, водещи до лабилизация на психиката), със скоростта, с която той е в състояние да ги осмисли и осъзнае - то житейският опит, който би могъл да се придобие от тези преживявания остава неосъзнат и от него не могат да се извадят никакви ценни за оформянето на характера изводи. А тази възраст освен че изгражда тялото, изгражда и характера, морала и ценностната система на човека.

Вторият проблем с ранния секс (колкото е валидно за момчетата, поне три-пъти по-силно важи за момичетата) е чисто физиологичният. На 12-13 години човешкото тяло е все още много далеч от това на възрастен. Физиологически 12-13 годишният тийн все още се различава от 9-10 годишното дете почти само по размери. Нито една от жлезите с вътрешна секреция, отговарящи за сексуалната активност не е заработила както трябва. Чисто физиологически сексът в тази възраст е опасен за организма и в последствие за възпроизводителните способности. Твърде голяма е опасността да се стигне до бездетие в по-късна възраст. Да не говорим за случаите, които съм чувал за 14-15 годишни момичета, започващи да взимат противозачатъчни. Това си е чисто самоубийство - това са хормонални медикаменти, които при дисбаланса в организма на тази възраст могат да доведат само година-две по-късно до неприятности като безплодие, извънматочна или пък цветна бременност и дори рак на гърдата или матката. Друга неприятност в тази възраст е свръхчувствителността на лигавиците на половите органи - използването на каквито и да е химикали в този период (като лубрикантите, използвани в презервативите) могат да доведат до силни алергични реакции (дори и при нормални условия човек да не е алергичен към нищо), водещи до възпаления, отоци и отново опасност от безплодие.

Искам да поясня, че не съм чак толкова далеч от вашата възраст и помня какво е да си на 15 - на 25 години съм, а съм изживял едно много бурно откъм преживявания детство - единствено момче в класа, барабанист на училищната метъл група, което води до много купони с много алкохол и на немалко от тях е имало и наркотици; бил съм свидетел на щури оргии в нетрезво състояние... Всичко това в периода от 13 до 18 години. Следваха студентските простотии. А аз въпреки че бях на всичките тези места и купонясвах яко не се друсах, не пиех и за първи път легнах с момичето с което живея и сега. И като резултат от всичко това излязох с пъти по-зрял от много от връстниците и връстничките си, които на въпросните купони се напиваха като свине и не помнеха какво е ставало, надрусваха се и си търсеха мозъка по стената, или пък забременяваха на по 15-16, тъй като на въпросните оргии са били прекалено пияни/друсани за да помнят кой къде и как е свършвал...

Това, което искам да запомнят всички тийнейджъри е, че винаги е много по-лесно да се спуснеш по течението. Трудното е да вървиш срещу него, да се бориш. А борбата изгражда волята и силата за преодоляване на всички трудности в този живот. Бъдете силни.

VORTEX
03-21-2006, 12:19

цици кога ти пораснаха, на 5 ли ?

samo da te iformiram 4e jenata po4va da se raviva edva kogato i doide!!! taka 4e na 11 ve4e imah baq golemi gurdi!!!

`Death`Whore`
03-21-2006, 13:54
Да, те гърдите така порастват - като гъби.

sk8_dont_h8
03-21-2006, 14:38
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже !!!
На 12г го е правила с любов-ала-бала....хахахахха, абе аз на 12 слушах Мишо Шамара и си играех с колички.....таз па с любов го е правила - аз до 14 не съм изпитвал любов към друго момиче - само ги харесвах тогава....ма не съм ги е*ал....На 12 не знае е*е ли и се или и се пикае ама.... Като една позната която се е отворила с парфюм на 12 щот чак се комплексирала тогава, че не е правила секс - ако хвана 2 11-12 годишни да се чу*ат некъде къдет да мога да ги хвана....мале, кат им изплющя по два шамара и директно при майките им - тез деца щом мислят, че на 12 им е късно не е трудно да се сетя какви ще станат като пораснат [-X
Хора, осъзнайте се - зарежете секса...правете палачинки !!! :lol:

03-21-2006, 15:39
apa az na 12 o6te si igraeh na pqsuka sus kofi4ki i bager4eta taq trugnala da sa 6iba... zemi edin voden pistolet i sa samoubii (ne si go rugai tam det ne trqa) i nedei spori 6toto izglejda6 mnogo sme6no

03-21-2006, 20:26
Ужас- на 12 години, къф ли секс е това с някакво дете. Отвратително гадно ми се вижда. Кви са тия деца, кво е тва чудо. вече и детската градина секс ще правят. Много ти разбира главата на 12 как да се пазиш от болести, от бременност пък секс прави пиклата. Е затова после защо на 15 имат зад гърба си 3 аборта!

03-21-2006, 21:01
na 13 obichah go mnogo no ne usetih nishto ama nishto otnachalo samo nqkakva malka bolka i sled tova nishto :x beshe greshka nz mislq che oshte sam malka no toi kazvashe che ne izduja i t.n.............kolko sum tupa!!!!!!!!! :-#

03-21-2006, 21:26
Ужас- на 12 години, къф ли секс е това с някакво дете. Отвратително гадно ми се вижда. Кви са тия деца, кво е тва чудо. вече и детската градина секс ще правят. Много ти разбира главата на 12 как да се пазиш от болести, от бременност пък секс прави пиклата. Е затова после защо на 15 имат зад гърба си 3 аборта!
vie ste uniklani be!momi4eto e spodelilo ne6to li4no a vie q uprekvate i pikla 6i mi q nari4a.ai sa da ne staam cini4en ama da se e**6 maikata m*r6a :smt013

galina19
04-14-2006, 10:11

Темата поне на мен ми е наистина интересна и ако ми помогнете с
мненията си ще съм ви много задължена. Май почвам да сеп овтарям

за това спирам. Балгодаря предварително на всички. :smt039
На мене ми беше първия път на 16,а това че някои го правят на 12 е
тъпа работа...... :smt006

cvety_i_bebeto
04-14-2006, 10:39
az pak bqx na 13...mnogo go obi4ah...vsa6tnost vse o6te go obi4am..za6toto o6te sme zaedno....

pitbullbg
04-14-2006, 11:16
15...

God-Is-A-Girl
04-14-2006, 11:44
На 18 съм и още го чакам :).

sladka_metalka
04-14-2006, 13:36
ami bqh na 16 bez 2 meseca.be6e na to4noto mqsto s 4oveka kogoto obi4am i dori sme vse o6te zaedno.
i az mislq 4e na 12-13 godini prosto ne e normalno.sestra mi e na tolkova i ako razbera 4e e napravila ne6to takova 6e q spukam ot boi.makar 4e ot neiniq klas ve4e sa kaki4ki i se 4ukat kato besni s po golemi ot tqh

04-14-2006, 15:54
На 18 съм и още го чакам :).

kakvo savpadenie :mrgreen: \:D/

victori
04-14-2006, 22:45
se6tam se za edno momi4e, koeto e na 13, vodi si aktiven polov jivot, koeto vklju4va qko svirki i dori troiki...! nz, tva za mene ne e normalno... nqkvo izvra6tenie e, ebasi, da 4uka6 nekvo DETE, koeto o6te hodi izpraveno pod masata... e, vqrno vseki si re6ava sam koga da zapo4ne da pravi sex, no tva na 12-13 spored men e ne4ove6ko prosto. ne iskam da kritikuvam i uprekvam nikogo, samo izkazvam mnenie.

az samata sam na 17 i ne sam pravila sex po prostata pri4ina, 4e ne smqtam 4e sam gotova, a i ne sam namerila podhodq6tiq 4ovek, s kogoto da se 4uvstvam sigurna i uverena.

za final 6te kaja samo, 4e trqbva da se misli predi da se deistva!!! pravete lubov, a ne deca!!

04-15-2006, 11:19
ot moq klas ima nqkade 6-7 momi4eta ot ob6to 16 koito sa pravili ve4e sex ama mene tva vaob6te ne me barka [-X govorq za 9 klas :roll: a tova na 12-14 e rano spored men,na 15 sa6to ne mi se stryva mn mn podhodq6ta vazrast a i ako nqkoi znae slu4aino zakonite v balgariq-zabraneno e sex s mom4e pod 14 i momi4e pod 15(vklu4itelno 15).pravete si izvodite.za kade sa se razbarzali vsi4ki ne moga da razbera.ima vreme :smt004 jivota e pred vas :!:

Estranged
04-15-2006, 15:32
tq gorkata ne e znaela de sa namira,12 god. bila gotova ,ae molq ti sa.

Ако приемем че мнението й е истинско!!!
Аз няма да отговарям, смятам че сичките тея неща са прекалено лични, за да се използват в някаква си анкета!!!

04-15-2006, 17:50
12?! :shock:
ShockedБоже, накъде отива тоя свят? Важното е обаче с какво самочувствие се носи момичето. Истинска героиня - ч*кала се на 12 години!

favor_91
04-15-2006, 19:29
nikoi ne kara nikoi da se e*e...prosto nqkoi hora go pravqt za da ne izostavat ot frendovete si....koeto e mn gadno 6toto nema 4ustva a e samo e taka za kefa...az sam na 15 i o6te sam si devstven (na koeto se radvam) ne sam i nekaf 4ikijiq ni6to 4e pove4eto mi priqteli ve4e sa pravili sex az ne sam takav....ako 6te go pravq 6te e s momi4e koeto obi4am i tq men ! ob6testvoto gi pritiskalo...bojee

Death_F
04-15-2006, 19:58
Незнам кфо да кажа просто... :shock: пред вас се чувствам напро изостанала!Как на 12 бе момичета и ми били готови?!ООО аз тфа не мога да го приема аз на 12 незнаех точно де тряя да ми го пъхне с извинение те вече тогава нямали задръжки...е не ви знам сори ама...напро тфа е отвратиелно!!! :smt011

Sugar_metalka
04-15-2006, 22:06
Mi az sum na 15 i tazi godina 6te pravq 16, a dori ne mislq 4e sum izpitvala istinska liybov!!!! A tova 4e sum devstvena, ne mi suzdava nikakvi kompleksi, za6toto ne iskam da sum kato kyrvi4kite na 12, 13, koito se pravqt 4e ne sujelqvat.... ta az na 12 dori ne se bqh celyvala :!: Ne smqtam 4e trqbva da ima to4na vuzrast v koqto moje da se tvurdi 4e e normalnoda se pravi sex, za6toto tova ne6to si e napulno individualno, no detza da mi pravqt sex ](*,) [-X ](*,) ....

`Death`Whore`
04-15-2006, 22:08
Аз и почти на твоята възраст не се бях целувала, бия те!

04-16-2006, 11:26
az li4no go napravih malko predi da stana na 17 be6e s 4ovek s koito ne hodih no go obi4ah i prodaljavam da go obi4am vaprki 4e sme hodili 6 dena no sexa be6e neveroqten prodaljava da e takuf i be6e mnogo sme6no purviq put za6toto az neznaeh kvo da pravq i se zabavlqvah super mnogo dokato go gledah kak se mu4i:)

Cold_King
04-16-2006, 11:53
16

PR
04-16-2006, 23:13
az pak bqx na 13...mnogo go obi4ah...vsa6tnost vse o6te go obi4am..za6toto o6te sme zaedno.... asega na kolko si na 14 li :P
az za purvi put go napravih na 16 i malko :-k

EveLina
04-16-2006, 23:18
e tfa e da si na 12
da se besh na lqvo i dqsno
da praish svirki na muje
da se ebesh s gaza...
daaaaaaaaa ..
abe gadni malki kurviiiiiiiiiiiiiiii

eti4ka_87
04-17-2006, 14:29
moqt purvi put be6e na 14 godini,ne za6toto ob6testvoto me e pritiskalo ili ne6to drugo,za6toto az go jelaex ne za6toto prosto iskax da se eba nalqvo i nadqsno,a za6toto si imax gadje ot 1 godina i polovina i smqtax 4e ve4e sum gotova da napravq takava kra4ka.Vsi4ko e do psixologizum,a ne ob6testvo ili pokolenie.Ako iska6 pravi6 sex,ako ne iska6,se zamozadovolqva6 :)

Heart_Break_Kid
04-21-2006, 17:20
За пръв път го направих на 16.Най-важното е,че беше с момичето,което обичам! :wink: И след година и нещо сме си заедно :wink:

sweety_sf
04-21-2006, 23:01
Аз лично не съм правила секс... мн малка съм... едва на 14.. лично аз не одобрявам секс преди 16 минимум... познавам момиче което се еб* (ако може да се каже така) на 8 о.О с момче на 12... некфи тотално изперкали о.О... тя също ся е на 14 и има "сериозен" приятел на 64 (а тоя е дядо на нейна съученичка)... и не преовеличавам нищо... казвам как стоят фактите о.О
колкото до ония 12-13 годишншти... само те губят... не знам за какво си хбите нервите за някви дето не се съмнявам, че повечето ще станат кучки...

favor_91
04-21-2006, 23:53
Ами бях на 16...карах вече 17 година...направих го с човек,който мн обичах
така се процедира =D> =D> =D>

04-22-2006, 09:29
Аз лично не съм правила секс... мн малка съм... едва на 14.. лично аз не одобрявам секс преди 16 минимум... познавам момиче което се еб* (ако може да се каже така) на 8 о.О с момче на 12... некфи тотално изперкали о.О... тя също ся е на 14 и има "сериозен" приятел на 64 (а тоя е дядо на нейна съученичка)... и не преовеличавам нищо... казвам как стоят фактите о.О
колкото до ония 12-13 годишншти... само те губят... не знам за какво си хбите нервите за някви дето не се съмнявам, че повечето ще станат кучки...
LELE!!!!!!!NA 8!!!!!!!!!SEGA E NA 14 S 64!TOZI E PEDOFIL A TQ IMA SERIOZNO PROBLEMI!az na 8 ne znaeh kvo e sex!!!!!!!!!! :smt013 :smt013
na kade tragna toq svqt! :smt017

04-22-2006, 17:59
LELE!!!!!!!NA 8!!!!!!!!!SEGA E NA 14 S 64!TOZI E PEDOFIL A TQ IMA SERIOZNO PROBLEMI!az na 8 ne znaeh kvo e sex!!!!!!!!!! :smt013 :smt013
na kade tragna toq svqt! :smt017

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Evi_15
04-22-2006, 19:30
Не прочетох цялата тема, но ми бяха достатъчни мненията на първите две 12-годишни момиченца, които правили секс. Искам само да предупредя, че мнението ми се базира на педагогическото образование, което имам и на познанието и наблюденията ми върху психиката на деца и младежи.

Страшно е, когато децата дотолкова се опитват да подражават на възрастните. Страшно е по две основни причини. Първата е чисто психологическата - какво детство ще изживеят такива деца. Нека не забравяме, че качествено изживяното детство е основна предпоставка за развитието на личността. Това, което искам да кажа, е че ако преживяванията не идват в живота на човека постепенно (особено в момент на бурни физиологични и хормонални изменения на организма, водещи до лабилизация на психиката), със скоростта, с която той е в състояние да ги осмисли и осъзнае - то житейският опит, който би могъл да се придобие от тези преживявания остава неосъзнат и от него не могат да се извадят никакви ценни за оформянето на характера изводи. А тази възраст освен че изгражда тялото, изгражда и характера, морала и ценностната система на човека.

Вторият проблем с ранния секс (колкото е валидно за момчетата, поне три-пъти по-силно важи за момичетата) е чисто физиологичният. На 12-13 години човешкото тяло е все още много далеч от това на възрастен. Физиологически 12-13 годишният тийн все още се различава от 9-10 годишното дете почти само по размери. Нито една от жлезите с вътрешна секреция, отговарящи за сексуалната активност не е заработила както трябва. Чисто физиологически сексът в тази възраст е опасен за организма и в последствие за възпроизводителните способности. Твърде голяма е опасността да се стигне до бездетие в по-късна възраст. Да не говорим за случаите, които съм чувал за 14-15 годишни момичета, започващи да взимат противозачатъчни. Това си е чисто самоубийство - това са хормонални медикаменти, които при дисбаланса в организма на тази възраст могат да доведат само година-две по-късно до неприятности като безплодие, извънматочна или пък цветна бременност и дори рак на гърдата или матката. Друга неприятност в тази възраст е свръхчувствителността на лигавиците на половите органи - използването на каквито и да е химикали в този период (като лубрикантите, използвани в презервативите) могат да доведат до силни алергични реакции (дори и при нормални условия човек да не е алергичен към нищо), водещи до възпаления, отоци и отново опасност от безплодие.

Искам да поясня, че не съм чак толкова далеч от вашата възраст и помня какво е да си на 15 - на 25 години съм, а съм изживял едно много бурно откъм преживявания детство - единствено момче в класа, барабанист на училищната метъл група, което води до много купони с много алкохол и на немалко от тях е имало и наркотици; бил съм свидетел на щури оргии в нетрезво състояние... Всичко това в периода от 13 до 18 години. Следваха студентските простотии. А аз въпреки че бях на всичките тези места и купонясвах яко не се друсах, не пиех и за първи път легнах с момичето с което живея и сега. И като резултат от всичко това излязох с пъти по-зрял от много от връстниците и връстничките си, които на въпросните купони се напиваха като свине и не помнеха какво е ставало, надрусваха се и си търсеха мозъка по стената, или пък забременяваха на по 15-16, тъй като на въпросните оргии са били прекалено пияни/друсани за да помнят кой къде и как е свършвал...

Това, което искам да запомнят всички тийнейджъри е, че винаги е много по-лесно да се спуснеш по течението. Трудното е да вървиш срещу него, да се бориш. А борбата изгражда волята и силата за преодоляване на всички трудности в този живот. Бъдете силни.
Izkam da pozdravq tova mom4e, za6toto dumite mu naistina sa mnogo silni.Zamislete se!!! =D> =D> =D>

Axel_f
04-22-2006, 21:28
Малее тая тема направо кърти мивки :shock: Пардонн не темата,ами мненията на някои потребители :smt017 Ебаси на 12 години секс :shock: СъкСссс :evil: Това е просто....Офф няма да критикувам пиклите,които са го правили-вече достатъчно ги напсуваха,ами ми е мнооого интересно какви ще са тия мъже,които се възбуждат от момиченца на 12 :shock: Аз като се замисля на 12 още дори не си махах космите по краката,играех си пред блока с някви кукли и въобще,ама изобщо не ми е минавало през главата за секс :smt010 А пък момчета....хмм то май 5 клас ми беше тогава първата "любов" (ХаХаАаХа :lol: ) с едно момченце от моя клас дето ми носеше чантата ХахАхА ....божее а някои ще ми се ебат....
А иначе аз не съм толкооова по-голяма-на 15 и няколко месеца съм,не съм правила секс и нямам никакво намерение да го правя поне преди 18...най-малкото защото съм сигурна,че на моята възраст физическо удоволствие от секса НЯМА...да не говорим за разни такива фактори като нежелана бременност,болести и разъсвания и още Бог знае какво... :roll:

04-22-2006, 21:43

Izkam da pozdravq tova mom4e, za6toto dumite mu naistina sa mnogo silni.Zamislete se!!! =D> =D> =D>

100% съгласна с казаното от Баткото. Изобщо не е нормално на 12 да правиш секс. А това за 8 си е извращение направо. Накъде върви светът, бива разврат ама това е нещо НЕНОРМАЛНО!

az - mi 4e koi drug
04-24-2006, 14:56
Ujas! Lele kato gi 4eta tiq raboti napravo se xva6tam za glavata - kak moje da pravi6 sex na 12 ili o6te po-lo6o na 8! [-X ](*,) Iskam da kaja slednoto:
1. Az sum na 14 i sled 1.5mesec stavam na 15 i dori o6te ne sum se celuvala nito puk sum imala gadje(za tva vtoroto ne se smeite -tragi4no e ma kakvo da pravq kato nikoi ne mi xaresva!a i edinstveniq koito nqkoga sum obi4ala se pravi 4e ne me poznava i se zadqva s po-malki ot nego pikli :smt013 :smt008 :smt013 :cry: ). Prosto ne moga da si predstavq kak bix mogla da go napravq dori i sled 2 godini - nz 4uvstvam se mn malka o6te :)
2. Stra6no mi e mu4no za momi4etata koito gubqt devstvenostta si tolkova rano - ena ot nai-dobrite mi priqtelki si legna minalata godina (be6e na 14) s edin deto e na 25 i za men tva e....ne moga da go priema i napravo mi ide da go kastriram. Xubavoto e 4e sa zaedno ot 1 godina i ne sa se razdelqli za pove4e ot 3 dni nikoga i pone tq tvurdi 4e mn mn se obi4at. I vse pak....razlikata v godinite im e 10!!! :-# V neiniq slu4ai lo6oto e samo 4e izburza tolkova.
No imam priqtelka koqto go napravi s Niki Bakalov (geiskiqt vode6t na "Xit minus Edno") i sled tova toi dori ne i se obajda pove4e. Da ne govorim 4e mrusnoto kopele i postavi uslovieto da si legne s nego za da ostanat zaedno tui kato 2 puti kusa s neq :smt013 :smt013 :smt013 Ima gi i takiva ne6tastnici za sujalenie.

Ta zna4i imam edno zakliu4enie : Protiv sum sexa predi 16!
i edna molba: Be kajete kakvo da pravq s tiq mom4eta. Stra6no zle se 4uvstvam kato si nqmam gadje.
Ta...tva e :D
Blagodarq na vsi4ki koito go pro4etoxa[/b]

BeZ^BikiNi
04-24-2006, 15:05
Az go napravih tazi godina 2 meseca predi da stana na 17 s priqtelq mi.Ne beshe koi znae kolko priqtno daje izobshto ne beshe priqtno izjivqvane ama shte stane :D :smt005 Inache sum napulno suglasna che v dneshno vreme vsichki i ot vsqkude se kreshti samo za sex!I sluchaino ako si na 17 ili 18 i ne si pravila sex ti s edna duma si veche prestarqla , taka da se izrazq!Vsichki sa pochnali oshte po na 13 14 godini da se praskat i se mislqt za mnogo veliki!Posle zashto imalo kurvichki?! :-k

Варки
04-24-2006, 16:33
На 17!Можех и доста преди това,но просто не бях готова,а и сякаш не бях намерила подходящия човек!Но пък се кефя,че го направих с човека който обичам страшно много!

viki91
04-24-2006, 21:08
Аз бях на почти 14....не съм си играела с куклите и не съм го направила за да разгласявам....и не съм станала няква тъпа КУЧКА както биха казали много от вас....просто БЯХ ГОТОВА....което е най важното въпреки че сега някой след мен ще каже че съм "тъпа кучка"или нещо от сорта....аз бях с човек когото найстина обичам и не съжалявам за това .....!!!! :!: :!: :!:

BeLPhI
04-27-2006, 13:56
na men mi beshe purviqt put na 13 t.e ostavaha mi dva meseca do 14 godini sega sum na 15 ot edna strana beshe super ot druga ne... kef mi beshe zradi sexa a loshata strana beshe 4e beshe s kurva!!!!

Martichka
04-27-2006, 17:42
Az li4no bqh na 14 i 6 meseca to4no ! Be6e s naistina pravilniq 4ovek s koito sum vse o6te zaedno.Toi napravi purviq mi put nezabravim i priqten.I pani4eskiq strah ot `adska bolka` se prevurna v `sladka,priqtna bolka` :) :P