- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога беше първият ви път?
Малко банален въпрос и поради своята баналност сигурно вече няколко пъти е минавал като тема, но като потърсих, не открих нищо така, че извинете ме ако се повтарям.![]()
Правя изследване за това кога днешните тийнейджъри (и по специално момичетата) започват да водят полов живот (звучи твърде научно, но ако се изразя по друг начин пък ще звучи цинично). Така че ако споделите малко лична информация ще съм ви изключително задължена. Под лична информация разбирам кога за първи път сте правили секс, как е минало-страхотно, трагично или комично. С някого когото обичахте ли го направихте или просто ви беше писнало да сте последната девственица/девственик в класа? И смятате ли,че в днешно време наистина има натиск, върху тийнейджърите, които са прехвърлили да речем 14-15 години, особено момичетата и още не са спали с никого.
Темата поне на мен ми е наистина интересна и ако ми помогнете с мненията си ще съм ви много задължена. Май почвам да сеп овтарям за това спирам. Балгодаря предварително на всички.![]()
ami purviq put be6e na edin stadion s edno mom4e s koeto se vodehme gadjeta! ne go obi4ah,no mi be6e simpati4en! ne go napravih za6toto bqh poslednata devstvenica v klasa (takova ne6to nqma6e) a prosto za6toto iskah i se 4uvstvah gotova! smqta 4e naisina dne6nata mladej e pritiskana ot ob6testvoto i vrustnicite si,no prosto obstoqtelstvata go nalagat! kogato go napravih bqh na 12! nadqvam se tazi informaciq da ti pomogne!
black cat or white cat,that is the question!!!
Благодаря. Всяко мнение ми помага, а твоето си беше наистина пълно и конкретно.
Абе момичета защо не задъжате "фронта" малко по-дълго време.
а де!и после защо "курварството" е нарастнало....Първоначално написано от akademika
я,тая на 12 години се проебала...а не се имам за консервативна,ама това вече си е прекалено...
момичета,уважавайте себе си....
tq gorkata ne e znaela de sa namira,12 god. bila gotova ,ae molq ti sa.
"Свиня от кладенчова вода разбира ли ?"
![]()
И според мен е доста рано, но не обвинявайте момичето, защото ако се замислите обществото като цяло и медиите са виновни за тези неща и затова, че може би в днешно време има един голям процент хора, които ги намират за нормални. Така че мисля че е правилният въпрос е "Защо се стига до това?" а не "Защо ТИ направи това?".
А ако още някой се намери да сподели личните си преживявания по темата, няма да му/й се разсърдя.![]()
Като порасна ще напиша дисертация по темата !![]()
Вчера за първи път не си разлях кафето в автобуса върху някоя лелка.
Аз го направих миналото лято (бях на 15) в Бургас. Там живеят баба ми и дядо ми и за тва...Беше с едно момче, с което бях ходила преди и като дойдох миналото лято, с него си станхме доста близки и решихме да тръгнем пак. Аз, да си кажа, не го харесвах особено много, но бях самотна, а той ме харесваше, а и е много сладък и готин и така...направихме го у тях и беше много хубаво...на мене ми хареса и не съжалявам. А после го правихме и на плажа...![]()
Иначе наистина мисля, че в днешно време има натиск над децата и това е цялата медия - музика, филми, клипове...даже и реклами! Така е, абсолютно - ние сме едно много, много лошо поколение :P:P:P:P:P
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Ами бях на 16...карах вече 17 година...направих го с човек,който мн обичах
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Съжелявам, че си изпускам нервите, но
АБЕ ВИЕ СТЕ АДСКИ ТЪПИ![]()
Обществото ги притискало ... кой по точно ви притиска да се ш*бате![]()
налагало им се ... леле мале много сте зле има една приказка за една овца дето се метнала в пропастта и след нея цялото стадо и те се метнали =D> ВИЖДАТЕ ЛИ ОБЩОТО? дано ... [-o<
И кво музиката била виновна и рекламите така ли ?
А преди не е ли имало музика и телевизия я питайте майките си дали са правили сикс на 12![]()
![]()
Ужас направо ако имам такава дъщеря...![]()
Айде![]()
I LOVE MY SEX
моят първи път беше януари месец тази година с приятеля ми с който ходим вече половин година.Той е на 18 а аз на 15 и двамата бяхме девствени затова ми беше супер яко![]()
EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...
Абе, ти си ноу зле ма - да не мислиш, че "тийновете" са си измислили сами сичкото тва, а?! Да не мислиш, че състоянието на морала сред 13-14 годишните се дължи на лошото време?! Е, не е така! Точно защото всичко крещи "СЕКС"!!!пфффПървоначално написано от girlka
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Не, не всичко крещи "секссс" майка ти примерно винаги вика "по-навътре, по-силно"!Първоначално написано от SEXtreme
ahahahahaha,shi sa izpusna veche...ne ne ...mn bolni hora ima tyka
iskam da me `pritisnat` i men![]()
Стига бе хора! На обсолютно всяка тема може да се избием и да почнем да обсъждаме чия майка какво вика, но ако не е прекалено много ще ви помоля този път за разнообразие да го избегнем.
Girlka, не става въпрос а това кой е тъп, кой не. Наистина всеки избира кога да го направи, но не можеш да отречеш, че няма влияние от медии и обществено мнение. Представи си, че си младо момиче, чиито родители работят по цял ден и нямат никакво време за теб. Трябва сама да изградиш представите си за секс и любов, а за основа имаш чалга музиката, в която разликата между секс и любов не е особено застъпена и медийният имидж на жената като секс-обект. Е, кажи ми откъде по дяволите да си изградиш един свестен сексуален морал? Не съм "за" да се върнеме към миналото където тези работи са били табу, но мисля, че трябва да почне да се обръща повече внимание на любовта, а не на секса.
На останалите мерси.Все пак виждам, че като цяло има надежда за нашето развратено общество.
![]()
Колежке, недей говори за "тийновете" и "пуберите" така, сякаш и ти не си от тях, защото нито си по-голяма (ако миналото лято си била на 15, то сега значи си на 16), още по-малко пък си по-умна от тях, че да се изолираш от общия знаменател!Първоначално написано от SEXtreme
Относно темата - направих го, когато бях на 17 и не съжалявам за възрастта, на която го направих. Е, можеше малко по-рано, но все пак и това не е в някаква пенсионерска възраст.
П.С.> Никой наистина не кара келешите да правят секс - нито телевизията, нито радиото, нито рекламите. Тях ги кара да се ебат лошата компания. Повлечете се например в компанията на момичета и момчета с разбирането на онази колежка, която твърди, че на 12 била напълно готова, (а като стане на 18 и си погледне снимка от периода, когато е била на 12 сигурно ще се почувства готова да си окачи въжето на врата), пък да видим дали и вие под натиска на тази "приятелка" няма до максимум година-две да се проебете само и само да не ви сметнат за задръстенячката на целия набор 95, например!![]()
Левски шампион але але!
АбсолютноПървоначално написано от air_J
За ква телевизия говорите?Нали точно ние правиме така,че постоянно да се говори за секс
журналистите и чалгарките виждат,че в това е парата и се почва с така наречения секс-образ на жената
Помислете малко и ще установите,че е така!Защото те самите чалга певици не са толко умни,за да измислят нещо интересно и следователно се хващат за първата тема,която видят,че е интересна на "тийновете"!А тея дето на 12 се *бат мога само да им кажа,че са просто твърде заблудени!!!И VORTEX като се наеба на 12 кво разбра за секса и любовта и изобщо за тея неща...я сподели,че ме заинтригува
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от IdI0tKa:)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami purviqt mi put be6e predi okolo 2 4asa(na 16 godini sum) i be6e meko kazano ujasno,nikoga ne sum iskal da go napravq s misulta 4e sum posledniq devstvenik v klasa(a i ne sum de). Dori ne mojax da svur6a (nqkolko puti mi spadna...) no kakto i da e nqdqvam se s vremeto tova da se opravi... Napravix go s momi4eto koeto obi4am. Miiii nqmam kakvo pove4e da kaja po temata nadqvam se pone malko da sum ti pomognal za izsledvaneto koeto pravi6. A moje li da dade6 malko pove4e info za tova izsledvane???
Благодаря за мненията. Има доста истина в тях. А относно изследването, моя милост е в 12 клас, където съществува глупостта наречена "Свят и Личност". Е след като първият срок ни мъчеха да научаваме някакви подробности а ЕС и т.н., вторият трябва да правим проект по тема, която ние си изберем. Е, аз реших да избера нещо по-нестандартно и което ми е било интересно, а именно да изследвам защо в днешно време момичетата да речем почват да правят секс на такава ранна възраст като 12 години. Едва ли е защото просто ей тъй им е щукнало.Пък и психологията винаги ми е била слабост.
![]()
Та реших направо да ви поискам мнението.
![]()
А за туй, че първият път не е минал перфектно, не се кахъри. Хехе, моят първи път си беше направо комичен, щото и двамата бяхме неуки в областта. И приятелят ми срещаше подобни проблеми като теб, но но това в никаква степен не намали любовта ми към него. С времето придобиваш опит и нещата постепенно се изглаждат. Сега като се сещам ми става едно такова мило.![]()
Eми естествено, че няма да го отрека нали аз тва казвамПървоначално написано от Fighterfemme
![]()
![]()
I LOVE MY SEX
Първоначално написано от Анонимко
Blagodarq ti za otgovora![]()
I za tova 4e me pouspokoi malko za tova 4e purviqt mi put be6e...
10x otnovo![]()
![]()
![]()