View Full Version : За или против..?
Ако е пускана темата сорка,но съм новак.
Какво мислите за секса за една вечер?
Какво е вашето мнение,как го приемате?
:?: :?:
pinK_Baby
03-07-2006, 21:00
Когато нямаш постоянен партньор смятам , че в секса за една вечер няма нищо кой знае колко страшно (както мислят повечето хора :shock: ) Просто трябва да го правиш за собствен кеф...Все пак този човек може и да не го видиш след това ;-) Стига да е с предпазни средства и да не е прекалено безразборен , та чак до курвенщина да се стига, не смятам , че в него има нещо лошо!
rosenceto
03-08-2006, 06:38
Spored men v seksa za 1 ve4er nqma ni6to lo6o,dori kogato si ima6 priqtel/ka.E,razbira se tr da se izpolzvat predpazni sredstva,no ina4e e gotino.
LoRinSeR
03-08-2006, 06:49
Когато имаш партныр не трябва да се прави !
Приема се.Даже се препоръчва по-добре от постоянна връзка по-неангажиращо е.
Е са нали е 8-ми март не ми се мисли.
WILD__BOY
03-08-2006, 08:14
Темата я има разибра се и ако се беше разтърсил щеше да я намериш.
Не съм спла с момиче за една мож, даже и за един следобед.
Ай сили се
SEXtreme
03-08-2006, 10:03
Аз също мисля, че няма нищо лошо, СТИГА ДА НЕ СИ ВЪВ ВРЪЗКА С ДРУГ. Иначе си е чиста изневяра = отврат. :)
teenkopele
03-08-2006, 11:40
Когато имаш партныр не трябва да се прави !
Да. :wink:
:arrow: Когато нямаш обаче... :mrgreen:
mislq 4e e puskana podobna tema,no karai! 6te kaja samo 4e nqma ni6to lo6o v sexa za edna ve4er! pravila sum go mnogo puti e bilo gotno!!!
Ice_Queen
03-08-2006, 12:46
Аз също мисля, че няма нищо лошо, СТИГА ДА НЕ СИ ВЪВ ВРЪЗКА С ДРУГ. Иначе си е чиста изневяра = отврат. :) :arrow:
!!!!!!!!Още повече ,ако найстина държиш на човека с който си ,не би си го позволил. O:)
pussycat
03-08-2006, 13:13
Ами що пък не! Това си е адски яко SEX за една нощ. :P :mrgreen: Ама наистина когато си нямаш приятел или приятелка щото иначе става гадно.
Ако е пускана темата сорка,но съм новак.
Какво мислите за секса за една вечер?
Какво е вашето мнение,как го приемате?
:?: :?:
dobre go priemame...
Значи стига да нямам притятелка...!Всичко е позволено!!!Ххихи Добре!!!Благодаря за мненията :mrgreen: :mrgreen:
Sugar_metalka
03-08-2006, 14:38
Mislq 4e nqma ni6to lo6o v sexa za edna no6t 8)
И моето мнение е ЗА макар че не трябва да се прекалява, защото в един малък град като този от който съм аз (няма да споменавам кой) такива работи бързо се разчуват и тръгват разни неприятни слухове особено за момичетата...че са к*рви и т.н.
Но иначе няма нищо лошо разбира се със съответните взети предпазни мерки поради това че не познавате добре партньора си. И не на последно място внимаваите с кого го правите не на другия ден да се чудите с каква салфетка да си хванете оная работа за да се изпикаете :)
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-08-2006, 15:31
PROTIV
kotence_f
03-08-2006, 17:17
mi az do sega ne sam pravila takova ne6to ama ne se i opitvam .. prosto ne mi haresva da se otdam na nqkoi nepoznat ... nz ... ne sam takav 4ovek .. ama vse pak 4ovek se promenq kvo li moje da stane :)
Подкрепям мнението на Glutton за малкия град,щото и аз сам в такъв и е малко кофти за момичетата!!!
:? :(
kotence_f не оточнихме секса за една вечер с познат или непознат! С непознат е малко по необичайно, но с познат и особено приател е нещо доста срещано според мен. На човек някой път му се иска че 2 не вижда :) Таа нали знаеш приател в нужда се познава! А относно непознатите не съди по филмите които си гледала...
spokx Благодаря за подкрепата
P.S.Наздраве и честит празник на всички жени... нека бъдат обичани и събличани от нас мъжете :oops:
_4erEn_saTen_
03-08-2006, 20:37
emii i az mislq 4e v sexa za edna ve4er nqa ni6to lo6o daje ako nqa6 priqtel seriozen i ako vzeme6 predpazni merki si e mn gotinko :lol: pone moje6 da ekseprimentira66 kolkoto si iska6 i v pove4eto slu4ai e adski div sex :mrgreen:
rosskata
03-08-2006, 22:06
:-D Твърдо за... Стига да не нараняваш нечии чувства ...
gabba_queen
03-08-2006, 22:55
hmmm da vi kaja predpo4itam sexa za edna ve4er tai kato e neangajira6to i e mn qkooooooo! estestveno zavisi ot 4oveka....ama kato iska6 da se pozabavlqva6 s nqkoi 6to da da ne go naprai6..pak i dori da ima6 gaje..kvo? ako to ne te zadovolqva mn qsno 4e 6e se stigne do tva!
p.s. mnoooo qka tema
ni6to protiv ko si neangajiran
nqma ni6to lo6o v sexa za edna ve4er, no da ne stavat mnogo tezi ve4eri. Opredeleno e po dobre za ne obvurzan 4ovek no puk ako ima6 vruzka e po dobre kogato iznevqrata e za edna ve4er (repliki ot sorta "az nikoga nqma da izneverq" sa napulno izli6ni)
е окей ве.. ти не са ли кефиш на секса.. аз са кефя и то достатъчно и немам нищо против тфа осфен да не е някфа изнефяра че тогаз стафа неприятно ..
Абе манияк т'ва да говориш на "Ф" е мно старо и сдухано! така че МЕРСИ за мнението и се опрайЧЧЧ :mrgreen:
секса за една вечер е като това да караш чужда кола за парви път, или да ядеш на някакво ново место, кадето до сега не си ял, или да вървиш по улица по която не си минавал. Винаги е по хубаво с нещо сигурнои и вече испитано, което знаеш какво ще ти предложи и какво можеш да поискаш. Но при секса за една вечер, както и при всяко ново и непознато нещо има едно усещане - тръпка, на се срещнеш с неизвестното, непознатото, това според мен е причината да го правим :)
anichkaaa
03-09-2006, 11:54
Za mnogo hora naistina v tova nqma ni6to lo6o,no az li4no ne bih go napravila.Posle(pone spored men) se 4uvstva6 nqkak "upotreben".Tova si e moe mnenie,no ima hora,koito go haresvat i namirat daje za dobre,no po tazi pri4ina ima tolkova mn zabremeneli momi4eta na nepodhodq6ta vazrast i se pridavat tolkova mnogo veneri4esti bolesti.No v kraina smetka tova si e za tqh :roll:
Patsowt леле брато ...това ми хареаса!!!
Защо не пробваш да пишеш нещо,много си добър с думите!!! ;-) ;-) :mrgreen:
E nqma losho ..... imal sam 5-6 takiva ve4eri :D
ako si imash partnior...pff otvrat verno..naprimer moia pr mi kaza che she go e gnus ot mene posle..
favor_91
03-11-2006, 23:14
3А разбира се :)
Ами ако наистина имаш сериозна връзка си е изневяра и е тъпо щот' после с гаджето ще ти е гузно ама иначе няма нищо лошо...вид забавление - някой обичат да ходят на кино, други - да играят мач, трети - да имат сексуална връзка за една вечер :wink: може да е само за разнообразие :mrgreen:
mean_witch
03-12-2006, 21:58
Ами "за" защо пък да не... готино е,понеже не означава нищо и не се очаква нищо от тебе...то нали за това е и "неангажиращо" :mrgreen:
Iliqn4eto
03-12-2006, 22:05
съгласна съм с Пинк Бейби;)