Влез

View Full Version : Харесах си едно момиче...

LoVe_BoY{P}
03-07-2006, 20:35
Проблема е там че предишните и са я наранявали много и тя сега не вярва на нито едно момче и на мен че наистина я обичам!! Как да я накарам да повярва че не всички са такива каквито са били миналите им и че аз съм напълно искрен с нея??

Atika
03-07-2006, 20:41
Mislq che ili ne te haresva ili prosto ne e zabravila predishniq za da vkarva takiva opravdaniq ..ili e mazohistka vse pak klin klin izbiva ..

03-07-2006, 20:43
Ако започнеш да й повтаряш, че не си като другите, съвсем ще я отчаяш. По-добре й докажи с действия любовта си - с постоянство, доверие и уважение, след време сам ще се убедиш, че тя е сигурна в теб.Успех ;-)

Kianna
03-07-2006, 20:49
auu..tia milata ne wiarwa weche..mi katoo ne wiarwa ia ostawai da si sedi sama,kat powiarwa sama shta potursi ;-D

03-07-2006, 20:53
Kianna Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 11:49 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

auu..tia milata ne wiarwa weche..mi katoo ne wiarwa ia ostawai da si sedi sama,kat powiarwa sama shta potursi ;-D

Ебати тъпото изказване, ако няма какво да кажете, просто не се излагайте!Най-малкото не сте запознати нито с момичето, че да я определяте, нито със ситуацията, че да я разисквате така! [-X

LoVe_BoY{P}
03-07-2006, 20:54
Абе като я познавам колко е упорита с чакане няма да стане!! Дайте други идеи!

03-07-2006, 20:57
Абе като я познавам колко е упорита с чакане няма да стане!! Дайте други идеи!

Освен времето, би ли ми казал какви други начини за справяне с упоритост знаеш?Лично аз не смятам, че имаш избор..ама какво ти говоря, решавай.

LoVe_BoY{P}
03-07-2006, 21:00
Това с времето и аз го мислех но питам ако има някакъв друг начин!!

fti4ka
03-07-2006, 21:23
pokani q v more ot lubov nema kak da ne poverva :mrgreen: tamun i s 6ampoan4e 6e se uredite :D

aLakaZam
03-07-2006, 22:47
Проблема е там че предишните и са я наранявали много и тя сега не вярва на нито едно момче и на мен че наистина я обичам!! Как да я накарам да повярва че не всички са такива каквито са били миналите им и че аз съм напълно искрен с нея??

Не вярвай на тези глупости или нещо от рода на "имам нужда от време". Или действай бързо или се отказвай, защото иначе е по-гадно, повярвай...

Frank_Lampard
03-07-2006, 22:50
Трябва да и спечелиш доверието и да я убедеш в чистотата на чуствата си / 1во себе си трябва да убедиш/. Това става с много търпение, разговори и опознаване :)

Dr. Kazimbutt
03-08-2006, 06:46
Пич, тая нещо те лъже (поне да беше измислила нещо по-оригинално). Не й вярвай! Има една от моето даскало, която разправя подобни истории на пет човека, за да ги върти на малкия си пръст...

fresh4e
03-08-2006, 10:08
za6to govorite taka [-( moje momi4eto naistina mn da e stradalo zaradi biv6ite si gadjeta.vqrno e 4e ima i takiva koito izpolzvat podobni istorii kato opravdanie samo za da manipulirat nqkogo.ti q poznava6 po dobre ot nas taka 4e ti preceni dali e iskrena s teb ili prosto tarsi na4in da se izmakne ot situaciqta

Devilsplaymate
03-08-2006, 14:23
Направи така че да и покажеш на 100% че НЕ си като останалите !

DevilWish
03-08-2006, 18:16
Ако започнеш да й повтаряш, че не си като другите, съвсем ще я отчаяш. По-добре й докажи с действия любовта си - с постоянство, доверие и уважение, след време сам ще се убедиш, че тя е сигурна в теб.Успех ;-)
To4no taka mislq i az

M@Dn3Ss
03-08-2006, 18:44
To4no taka mislq i az

Точно! Такива неща с приказки не се оправяъщт :wink: .