View Full Version : Дали ви харесва така f ?
Ние когато го правим с приятеля ми често той вкарва пръстче в дупуто ми докато правим секс и на мен ми харесва.Правим и анелен секс, но така с пръстче някак си е много дразнещо. Ще споделите ли дали и вашият прави така и дали и на вас ви харесва?
ami da pravi mi ne6to takova,napulno normalno e i da haresva mi! gotino e no ako prekali stava gadno!
poro4na i skromna
03-08-2006, 13:38
abe kak taka 6te vi barka v gaza? pravite li si klizma ili na vas ne vi puka?
NE E KLIZMA MACKO! A E EDIN VID STIMULACIQ I TAM IMA NERVI VSE PAK!!!
CucAgMuH
03-08-2006, 13:42
Хъм... Разни хора, разни идеали... На едни им харесва на други не. Не мога да схвана защо се карате - някои го предпочитат и го правят, на други - не. 8-[
bil sum s 4 momi4eta do sega (tva sa tezi s koito sum bil za po dulgo vreme, tezi za po 1 sedmica ne gi broq a i ne pomna na koq i haresva6e na koq ne za tva nqma da gi spomenavam) 2 godini s purvata mi - na neq i haresva6e, 1 godina s vtorata i na neq i haresa, posle 1 mesec beh s nekva ama na neq ne i haresva6e taq ideq, sega6nata mi malko q bole6e v na4aloto no samo purvite nqkolko puti sega i na neq i haresva
abe kak taka 6te vi barka v gaza? pravite li si klizma ili na vas ne vi puka?
Mi i az tova se pitam :?
lainagovna
03-08-2006, 19:25
Djeilo
Местожителство: В 3-етажен блок
и аз така:)
`Death`Whore`
03-08-2006, 19:28
Понякога ме възбужда леко да го масажира, но ако бръкне, ще избягам.
e za seki e razlichno ama na men ne mi haresva..i ne mu davam kak she mi barka v gaza..
aLakaZam
03-12-2006, 00:24
Е по това, което чета тук повече от 80% от момичета харесват да се шибат в гъзъ? БИ трябвало и с пръст да и харесва. Както горе споменаха има нерви, водещи до оргазъм
Е, па, като не ви е приятно - добре. По мои наблюдения, просто не са ви обработили подобаващо. И сегашната ми приятелка в началото, като посегнах с пръст, направо подскочи. Но по-късно, когато бе по-възбудена и пръстите ми бяха покрити с меда й, стимулацията й хареса. Следващият път направо си поиска сама пръстче там, а с времето и до анален секс се стигна.
Не знам...при секи е различно.Мене мн ме боли при анален секс и не правя такива неща...
LoRinSeR
03-12-2006, 08:22
Понякога ме възбужда леко да го масажира, но ако бръкне, ще избягам.
Къде под леглото ли ? :-D
California
03-12-2006, 12:22
мне... не съм пробвала...
обичам да ми мъжа ми да ми пипа дупето, но не и конкретно дупката ( :-k ) през която излизат разни неща...
nesravnima
03-12-2006, 12:35
Ние когато го правим с приятеля ми често той вкарва пръстче в дупуто ми докато правим секс и на мен ми харесва.Правим и анелен секс, но така с пръстче някак си е много дразнещо. Ще споделите ли дали и вашият прави така и дали и на вас ви харесва?
:oops: Ами... и на мен ми харесва това дразнещо усещане. :oops:
О, повярвайте ми, досега не съм срещал жена, на която да не й харесва! Няма такъв филм, рано или късно, на всички жени започва да им харесва. Още повече, че когато е възбуден на човек му се попритъпяват болките (справка - когато сте възбудени и ви скубят не усещате болка, или тя ви възбужда, нали?), така че тези, които не са пробвали, или им е неприятно мога да ги успокоя - в най-скоро време и вие ще пробвате и ще ви харесва. :-({|=
aLakaZam
03-12-2006, 13:01
О, повярвайте ми, досега не съм срещал жена, на която да не й харесва! Няма такъв филм, рано или късно, на всички жени започва да им харесва. Още повече, че когато е възбуден на човек му се попритъпяват болките (справка - когато сте възбудени и ви скубят не усещате болка, или тя ви възбужда, нали?), така че тези, които не са пробвали, или им е неприятно мога да ги успокоя - в най-скоро време и вие ще пробвате и ще ви харесва. :-({|=
Съгласен
момичета искам да ви попитам нещо знам че е тъпо,но ...
Значи преди да правите анален секс как се миете в смисъл бъркате си в дупето или?
САМО БЕз ТЪПИ ИЗКАЗВАНИЯ ПЛСС!!!
Ami s klizma kak inache :)) :D
Хахах, предварително измиване не става, пич. Една баня с разтваряне на бузки и това е. Ако те е гнус, просто не го прави.
Майка ти
03-13-2006, 06:03
Ами сега вече ме срещна! На мене изобщо не ми харесва нито да ми бъркат в ануса, нито да ме ч...т там! [-X
Което не ми пречи да изпитвам по 3-4 оргазма по време на 1 акт... Кво да правиш - мъжът ми си е майстор и без да ми бърка в л...та! :D
California
03-13-2006, 09:26
Ами сега вече ме срещна! На мене изобщо не ми харесва нито да ми бъркат в ануса, нито да ме ч...т там! [-X
Което не ми пречи да изпитвам по 3-4 оргазма по време на 1 акт... Кво да правиш - мъжът ми си е майстор и без да ми бърка в л...та! :D
Чудех се как да отговоря на air_J, но ето го точния отговор и от моя страна!
favor_91
03-13-2006, 09:32
ami moje da se okaje stimulira6to :)
Ето го и моя отговор - има време. :wink:
chestra_f
03-13-2006, 13:11
u izglejda gnusno
poro4na i skromna
03-13-2006, 17:20
dokoga 6te pi6ete v tazi tema? ne vi li pisna ve4e? qsno e 4e na edni im haresva na drugi ne i tolkova.
California
03-13-2006, 21:42
За нещо което не ми допада няма време...
Задника ми си има други по-важни функции...
emi zna4i tva e vupros na li4no predpo4itanie i na edni im haresva a na drugi ne....ako ne ti haresva prosto mu kaji...moje bi toi si misli 4e ti haresva zashtoto na pove4eto jeni mnogo im haresva...
ivo_traktorista
03-13-2006, 21:51
Аз съм чувал бая неща по тая тема, но на мойта не съм и бъркал, а и не смятам, щот е още млада и ми каза че я е гнус... Както и да е, знам за точката м/у ануса и влагалището, и тя наистина много я стимулира мойта, макар не толкова колкото някои други неща... И съм чувал че жените към 30 години започват някфо такоа със изменение на нервните окончания, и тези от клитора се изменят към ануса или нещо такова... Това е, което съм чувал де... :-k
`Death`Whore`
03-13-2006, 22:06
Da ne bi jenata w nachaloto na seksualniq si jivot da ne moje da izpita udowolstwie? Syshtoto e.
SEXoslava__
03-13-2006, 22:10
kato da ti vkarva pr1st v "дупутo" ли бе6е :?: xaxaxax ebasi dumata...mi ne znam ko da ti kaja na men li4no nikakvi idei svarzani ot edna strana s prasti i hui a ot druga sas zadnika mi ne mi dopadat :wink:
aLakaZam
03-13-2006, 22:57
Имаше една статия, в която пише, че жените отвълящи анален секс след 30 години главно само такъв предпочитат.
`Death`Whore`
03-14-2006, 07:37
Има статии за много неща, в които пише невъобразими глупости, нали? Могат да напишат и че носът на Майкъл Джексън не се разпада.
LoRinSeR
03-14-2006, 10:34
Има статии за много неща, в които пише невъобразими глупости, нали? Могат да напишат и че носът на Майкъл Джексън не се разпада.
Добре бе, ти какво коментираш като не си правила анален секс и не са ти "бъркали" в дупето. Пробвай го веднъж два пъти и може да ти хареса. На момичетата проблема им е че ги е страх да не се изложат пред гаджетата си или че ще ги боли.
Е по това, което чета тук повече от 80% от момичета харесват да се шибат в гъзъ? БИ трябвало и с пръст да и харесва. Както горе споменаха има нерви, водещи до оргазъмdosta si direkten :-D