Влез

View Full Version : Как да ме обича?

03-09-2006, 05:05
На 17 съм (момче) и ходя с едно момиче на 15. Не съм нов с жените, но до сега не съм изпитвал подобно нещо - мисля че се влюбвам в нея, а тя е по-различна - твърди че не обича никой освен себе си, което би трябвало да я прави голям егоцентрик, но всъщност не е така - тя е прекрасен човек и искам да остана с нея... Как да я задържа за дълго, как да я накарам да се влюби в мен или поне да започне да ме харесва повече... Въпросът ми е към всички!

Rihanna
03-09-2006, 07:04
ami spored men e dobre da i pokaje6 ,4e mnogo q obi4a6,4e durji6 na neq i 4e iska6 da ste zaedno...da prekarvate pove4e vreme zaedno,da se opoznaete po-dobre i mojebi togava tq 6te osuznae,4e ve4e ne trqbva da proqvqva sebeliubie i da zapo4ne da se interesuva malko pove4e ot horata,koito i obru6ta6 vnimanie i q obio4at!;)uspeh!:)

WILD__BOY
03-09-2006, 07:07
Не може да я накараш да те обича, но може да я накраш да се чувства по-добре с теб и така да те опознае по-добре. Ако това стане може би и ще се влюби в теб. За сега бъди мил, но без да я разглезваш. Отнасяй се винаги с внимание. Айде успех.

03-09-2006, 07:08
Лошо лошо трябва да и обесниш ,че небива така това и изказване е адски детинско каквато си е и тя самата незнае какво иска.Чувал съм подобно нещо от момичета на 17-18 и съм умирал от смях.Казваш и чао и да си се оправя сама.

mimi_gothica
03-09-2006, 07:18
Не може да я накараш да те обича, но може да я накраш да се чувства по-добре с теб и така да те опознае по-добре. Ако това стане може би и ще се влюби в теб. За сега бъди мил, но без да я разглезваш. Отнасяй се винаги с внимание. Айде успех.
Napalno sam saglasna.

M@Dn3Ss
03-09-2006, 07:40
Говори с нея и и обясни кво чувстваш, но и го кажи да идва от сърцето. Айде успех :wink: .

mnogomili4kata-sf
03-09-2006, 07:56
Това ти го е казала сигурно,защото не иска да бъде наранена,за да се предпази....просто с времето трябва да изградиш доверие в нея

teenkopele
03-09-2006, 12:41
Покажи й колко силна е обичта ти към нея. :)
Успех. :wink:

the`spy
03-09-2006, 12:59
Показвай и ,че я цениш и уважаваш ,но с ФИНЕС !!
В никъв случай не започвай да и говориш 'колко много я обичаш' и недей хлътвай ,щото си прецакан със сигурност !! На сила неможеш да я накараш да я обичаш ,а почнеш ли да и се обесняваш и 'задушаваш' само ще се учужди.Прави си кефа с нея ,забавлявайте се - прави я щастлива и тя ще го оцени.И повярвай ми ,това не е последната ти проява на такива чуства - ако не излезе нищо - забрави я, ще има още хиляди готини и не чак толкова моменти ,такаче просто се наслаждавай на момента.Успех !

П.П - Помни ,че колкото повече тичаш към нещо ,то толкова повече ти бяга.Колкото повече ти пука - толкова по-повече мъка.Като не му мислиш толкова - тогава най-много работа ше има \:D/

03-09-2006, 13:18
Показвай и ,че я цениш и уважаваш ,но с ФИНЕС !!
В никъв случай не започвай да и говориш 'колко много я обичаш' и недей хлътвай ,щото си прецакан със сигурност !! На сила неможеш да я накараш да я обичаш ,а почнеш ли да и се обесняваш и 'задушаваш' само ще се учужди.Прави си кефа с нея ,забавлявайте се - прави я щастлива и тя ще го оцени.И повярвай ми ,това не е последната ти проява на такива чуства - ако не излезе нищо - забрави я, ще има още хиляди готини и не чак толкова моменти ,такаче просто се наслаждавай на момента.Успех !

П.П - Помни ,че колкото повече тичаш към нещо ,то толкова повече ти бяга.Колкото повече ти пука - толкова по-повече мъка.Като не му мислиш толкова - тогава най-много работа ше има \:D/
=D> =D> =D> =D> =D>

pipi`e`golqma
03-09-2006, 16:36
Прав си и то много, но ако тя го лъже става кофти щото той ще се зариби мн по нея и тя ще е безразлична.
П.П. разбери първо дали тя найстина изпитва нещо към тебе смисъл ти ще го усетиш то няма др. начин и тогава предприемай каквито и да били действия

air_J
03-09-2006, 17:05
Прави, струвай, но не позволявай тя да разбере, че те е спечелила (е, ако направите 6-7 месеца не е проблем да и го кажеш), защото почти моментално ще загуби интерес. Попадал съм на подобни случаи като твоя и това е истината - не и показваш, че те е спечелила и категорично не се държиш като мъж под чехъл, или както грубо се вика на тези мъже - путки! :-({|=

Iliqn4eto
03-09-2006, 17:09
ти казваш,че тя не обича никого освен себе си ,аама ти твърдиш обратното,мила е към тебе.. е тогава значи малко или много й допадаш...само дай по смело и бъди по мил

SeXyTo_f
03-09-2006, 17:23
suglasna sum

belluci
03-10-2006, 04:19
Ami istinata e,4e 4ovek trqbva da se nau4i da obi4a purvo sebe si,posle ostanalite.No puk da tvurdi,4e obi4a samo sebe si,zvu4i dosta egoisti4no,koeto e v protivoves s tova koeto kazva6,4e e prekrasen 4ovek.Moje da se pazi da ne bude naranena.No ima i drug moment,tq e na 15,sumnqvam se da znae to4no kakvo iska i da e obi4ala do sega,tepurva i prestoqt promeni osobeno v haraktera,v na4ina na mislene,te purva 6te izrastva,taka 4e dumite i ne sa ot poziciqta na oformen 4ovek,a na 4ovek koito 6te se dooformq o6te:),za tova ne mislq 4e sa tolkova stra6ni.Da q nakara6 da te obi4a,ne moje6,no moje6 da zasluji6,da predizvika6 4uvstvata i,i horata sa ti napisali razli4ni na4ini:) Za tova davai i uspeh,dano da uspee6 i da nqma silno naraneni ot cqlata istoriq;)

RoSsY88
03-10-2006, 05:40
Просто някак си и докажи любовта си.Ти я познаваш не ние!Бъди мил нежен,бъди повече приятел от колкото гадже,разбирай я помагай и...бъди с нея в трудните моменти.Но да ти кажя ако те обича ще е с теб ако ли не...Трудно можеш да накраш някой да се влюби в теб...То си идва от сърцето...или го има или го няма ](*,)

vibora85
03-10-2006, 07:18
Napalno sam saglasna.
ммм да съгласна съм

bibonka
03-11-2006, 22:31
Както казаха и другите - покажи й ,че я обичаш...но един съвет - направи за нея нещо,което друг не е правил - например подари и нещо,за което си мечтае,заведи я някъде,където ти е казвала,че иска да отиде ( не е задължително да е извън Българиа),направете нещо диво двамата заедно ,и тя ще види,че си заслужаваш,и че си по-различен...

PRESY
03-11-2006, 23:47
EMI PODARQVAI I ZVETQ NE SAMO NA PRAZNIZI!KOGATO VIJDA6 4E E V LO6O NASTROENIE NE SE OPITAVAI DA Q RAZVESELI6,ZA6TOTO MOMI4ETAT NE OBI4AT DA GI ZAKA4AT KOGATO SA RAZSTROENI I AKO SE OPITVA6 DA NAPRAVI6 NE6TO PO VUPROSA,NAI-MNOGO DA SI GO ISKARA NA TEB!PRAVI SE 4E NE TI PUKA OSOBEDNO,NO VSE PAK NE BUDI PREKALENO OBEZGRIJEN! :P