View Full Version : Показва ми че ме обича истински,но нещо липсва?
Значи преди почти 2 години почнах да си чатя с едно момче,първо много се мразехме само се псувахме и какво ли не,но после аз почнах да му казвам че ми харесва без да съм го виждала :shock: бях много малка явно не съм била много наясно с тия работи :shock: Та той май и той се влюби в мен или по-точно във вътрешната ми "красота" ( :lol: ) Та така половин година след като почнахме да чатим излязохме..не ми хареса особено много,но той се влюби в мен.Неможех да му кажа,че не го обичам и продължих да се държа по същия начин до втората ни среща след която му казах всичко и така тая сценка я правих 4-5 пъти.. наранявах го супер много и той пак се връщаше при мен :oops: , през цялото това време той срещна и друго момиче на което призна чувствата си,но тя го отхвърли и наскоро излязохме и чесно казано по-хубаво не си бях прекарвала.. той ме прегърна (а до сега не се беше осмелявал) и накрая тръгна да ме целува,но аз се дръпнах и аз незная защо :( След това той не ми пишеше нито в чата нито ми отговаряше на смс-ите...докато не му написах че ми е много гадно като ми е сърдит и мн искам да знам какво толкова съм направила.. тогава той ми каза че си е мислил че аз съм сърдита щото е постъпил супер тъпо.. аз му казах,че не е така и почнахме да си говорим на тая тема той ми каза,че мн харесвал оная другата даже помнел датата когато го отрязала и му било трудно да я забрави.. аз му казах че тогава е нямало смисъл да прави сичко това с мен(да тръгва да ме целува).. той каза,че явно и в мен намира нещо щом го е направил и че много иска да сме заедно.. и незнам сега какво да направя... мисля си че винаги ме е обичал или ако не обич то поне много силно е привързан към мен.. и някак си много ми се иска да му дам шанс,но явно нещо ми липсва в отношенията с него щом винаги го отрязвам точно преди да се получи... :-k Той май е единственото момче с което ще съм сигурна и което ме е обичало/обича , единствения за който мисля като слушам някоя любовна песничка.. мисля че и аз го обичам,но какво ме спира? егаси тъпото стана :-&
cvety_i_bebeto
03-09-2006, 22:28
mi ne vi znam to4no otno6enieto...nz kakvo lipsva...ob6ti interesi..mojebi tva 4e ne ti e haresla na van6en vid.. v na4aloto...nz...opitai se da razbere6 ne go otblaskvai pak...ako go obi4a6...a akonese zaplni prazninata...mu kaji vsi4ko..6te uvaji pone tova 4e iskala daopita6
Egati i istoriqta :) Taq po uburkana ot moita :lol: :lol:
Ta po temata mislq,4e 6tom toi 6tom ima 4uvstva i 6tom i ti imash zemi mu drasni da se vidite i mu kaji 4e i ti imash 4uvstva i ne mu se durpai pri celuvkite :) !! Ae uspeh :D
Или искаш да си с него или не...Или го обичаш или не...Ти си решаваш сама...ИЗбора е твой.Пък и няма перфекни неща,винаги в една вразка има нещо такова.Последната ми вразка не беше мн дълга около месец ама аз трагна с него щот ме кефеше на външност и д а забравя бившият..просто всичко пропадна след 2 седмица защото нямаше страст...абе не бяхме един за друг.За тва се замисли мн добре какво искаш и следвай сърцето си!
От романа дето прочетох, съдя че и ти незнаеш кво искаш. "Харесвам го", "не го харесвам". "Обичам го", "не го обичам". Ти самата реши дали искаш да бъдеш с него или не. Ако го искаш не мисля, че ще е голям проблем :wink:
SweetBunny
03-10-2006, 07:29
Naistina si mnogo oburkana, no ass ne te poznavam i ne moga da re6a vmesto teb 8-[
Qsno e, 4e tova mom4e naistina ima 4uvstva kum teb i ako i ti si privurzana kum nego :arrow: nqma kakvo da 4aka6 osobeno 6tom kazva6, 4e si sigorna s nego, t.e. ako si uverena, 4e izpitva6 silni 4uvstva - BUDI S NEGO. A ass sum napulno sigorna, 4e toi e vluben v teb... :-)
Kolkoto do tova, 4e ne bil krasiv :smt017 - tui e mnogo otnositelno...puk i ne e tolkova vajna krasotata. Zamisli se ako trugne6 s nai-krasiviq, sexy, vseizvesten PI4, toi dali 6e izpitva 4uvstva kum teb, ili 6e e nqkoi nadut 8-[ s 9879778 macki okolo nego :-# ....
Taka 4e tova, 4e tui mom4e ne bilo krasivo - trqbva da ti e nai-malkiq problem.
Zamisli se dali i ti si vliubena, i ako si - budi s nego :smt008 :smt049 :smt050
e_l_i_z_a
03-11-2006, 12:57
Преди време имах почти същия проблем.Стигнах до извода,че и за двамата ще е по-добре да не се виждаме.Според мен,щом има колебание от твоя страна,значи не става.Просто няма смисъл.Няма я тръпката. :wink:
favor_91
03-12-2006, 00:09
dai mu o6te 1 shans :P