View Full Version : Otvrat ;((
naci snoshti legnahme s moita priatelka da praim seks,vse pa sme ot 4 meseca i 2 sedmici zaedno ,tq e devstvenichka,no reshih da byde nejen i vnimatelen,kakto se polaga nali ?do sa otdolu ne sym q vijdal gola ,vse q e sram ,che ima nqkoe kosymche..ta nakraq reshi se razsybleche se iiiiii kakvo da vidq deto i e anusa toaletna hartiq :evil: tova be vyrha ,drypnah se i tq me pita"kakvo" s izplashen pogled i az q pitam otkoga ne si se kypala ,a tq mi ot edna sedmica nekyde..e povqrvaite mi ne mi se doiska da si progyljim..prosto hvana me gnus,izmislih nqkwa typa prichina i sprqhme,ottogava ne iskam da q gledam,tq me pita za kvo ,no az nemam smelostta da i kaja ,glupavo shte prozvuchi"ti kypesh li se be mila ,miesh li se otdolu" ?
Простак си, момчето ми, щом не можеш да й кажеш това. Ако наистина ти е близка, трябва да й обясниш. Ако толкова те е срам лице в лице, прати й sms, e-mail или се разберете по IRC/ICQ/MSN...
И на мен би ми било неприятно и не бих го правил с нея, все пак тя е длъжна да пази лична хигиена. Но щом сама не се сеща, тук си вече -ти- да я светнеш, нали?
диеееееееее тва ме изкефи хахахахах тва беше върхЪ !! кофти ман наистина шит ситуация, добрече си се отарвал хаххаха :mrgreen: :smt044 :smt040 :smt046
диеееееееее тва ме изкефи хахахахах тва беше върхЪ !! кофти ман наистина шит ситуация, добрече си се отарвал хаххаха :mrgreen: :smt044 :smt040 :smt046
Дам :D :D :D
аа гадус а казват че момичетата спазвали по голяма хигиена :) аз се капя секи ден мах през 1 иначе става кофти :-k
Master_88
03-11-2006, 19:29
Ужас!
brat na kofti momi4e si popadnal ne e normalno cela sedmica da ne se kupe, az zimata se kupa na 2 dena (studeno e ne za drugo) lqtoto seki den, i pove4eto mi priqteli i priqtelki se kupat na 1-2 dena
po temata: se6tam se nekolko varianta:
1. ti i go kazva6 nekak si po zaobikolen put s nameci i sekvi takiva (kolkoto se moje po-leko da prozvu4i)
2. smenq6 momi4eto
3. predi sex se kupete zaedno, taka 6e svikne i da se kupe i na tebe 6ti e gotino kato se e iskupala toku 6to (bah mamu, kuv sum bil hitur) btw toq variant e edin ot nai-dobrite
tva e koeto moga da izmisla za sega
vihrogon
03-11-2006, 20:05
пич с какво момиче си се хванал
`Death`Whore`
03-11-2006, 20:15
Сериозно? Не се е къпала една седмица? Даже задника не си е мила?
Абе да не ти е запушен носа?Тя трябва да смърди или поне не забелязваш ли...най-малкото косата и ще е мазна.Бахти гнусните момичета.Следващия път преди да си хванеш приятелка ги виж отдолу.Бати,аз съм момиче и си взимам душ всеки ден,иначе се чувствам ужасно мръсна.А тая като знае,че ще се работи в/у нея поне да се беше измила.Смрад,смрад!!!Немам думи.
П.С. Малко ще е кофти да й кажеш,че е смрад,ама по-добре тей :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-11-2006, 20:20
yyy ab pogovori s neq kak taka shte se kape 1 pyt na sedmica :shock: ne i li e nekomfortno nekak si
yyy ab pogovori s neq kak taka shte se kape 1 pyt na sedmica :shock: ne i li e nekomfortno nekak si
Да и е некомфортно с хартията в гъза ли :smt005 :smt005 :smt005 ?То е убийствено,не некомфортно.Е на тва му се вика убиец на любов хора!
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-11-2006, 20:31
Да и е некомфортно с хартията в гъза ли :smt005 :smt005 :smt005 ?То е убийствено,не некомфортно.Е на тва му се вика убиец на любов хора!
to qsno e 4e e nenormalno no gledah da go kaja po nai-lekia na4in =P~ 8-[
cvety_i_bebeto
03-11-2006, 20:35
tq luda li e....
Леле пич...само мога да те съжалявам на кофти маце си попаднал...аз се къпя пред зимата на 2-3 дни а лятото-всеки ден ама тва остави...тая като знае че ще прайте секс да се беше измила поне бе...за 5 мин работа! Мн странни хора има, лош късмет!
Ами ако се къпе само лятото....на реката...че зимата много студено!!!ХАахахАХХАхАХхАХ ХхАХХАХАхахАХАхахХА
К'во щеше да прайш тогава!?!
Кажи й бе!!!По-добре да го чуе от тебе :mrgreen:
abe hora kak 6e se kupete na 2-3 dni vednuj...az ako ne si zema edin du6 predi da izleza i eventualno predi da si legna ne se 4uvstvam normalen 4ovek1!!!sled 2riq den po4va da vi surbi si4ko nali? :evil:
laSTIchni_boXerki
03-11-2006, 22:15
xaxaxaXAxaAaxXCxaXAXAAxAxAXXAxxaxaXAXaaxa :smt044 :smt043 :smt040 :smt082 :smt080
верно ги имало сякакви де :smt005
що бе я се къпем на коледа и на велигден па си одим каф е проблема :smt005
StillClimbing
03-11-2006, 22:22
не се е къпала цяла седмица? ;|
о мъ фъ гъ...
АЪХУЬАХЪУьхъуАЬХУЪАхуъаьх уауъхьахъуьахуъаьХУЪа има тоалетна р'тия на гъзъ хахахахаха ебати галоша
favor_91
03-11-2006, 22:41
suglasen s kin :)
getdafacout
03-11-2006, 22:44
ami wsushtnost ne znam momichetata li momchetata spazwat po golqma higiena az lichno sum momiche ne poznawam mnoogo nehigienichni momcheta i mnogo ne higienichni momicheta kakto i mnogo higienichni nqma znachenie kakuf e pola ama tas putka opedeleo e poprekalila trqbwa da i kajesh po nakakuf nachin ako naistina durjish na neq :smt006 :smt013 :smt019 \:D/
nqkoi si
03-11-2006, 23:12
aaaaaaaaaaaaa kopele otvratitelno i ne se kupala ot sedmica maleeeee 6e povurna
lele - a be hora minete prez banqta pyrvo pyk togava - zaedno pootdelno ili s prodyljenie - nqma zna4enie , ama da ste minali . Prav si si - tuka si trqbva higiena , ina4e si e e*alo maikata ot vsekyde. NIto e polezno nito e priqtno [-X
aLakaZam
03-11-2006, 23:22
Е, сега поне си сигурен, че използва тоалетна хартия :D
Е, сега поне си сигурен, че използва тоалетна хартия :D
хахахаха тва ме шутира направо OWNED!! :wink:
nesravnima
03-12-2006, 12:22
...predi sex se kupete zaedno, taka 6e svikne i da se kupe i na tebe 6ti e gotino kato se e iskupala toku 6to ... toq variant e edin ot nai-dobrite
Ами... ако не искаш да й кажеш, то това е варианта.
California
03-12-2006, 12:25
Хубу де като не иска да се къпе, да не се къпе, ама поне не се ли мие?...
И тва с тоалетната хартия е наистина потресаващо... ](*,)
aLakaZam
03-12-2006, 13:12
Просто си и кажи да се поизкъпе. Така ще я вкараш в правия път или го правете докато се къпете и ще си сигурен :)
Ice_Queen
03-12-2006, 13:17
Боже колко неприятно! :-# :smt011
верно - говори с нея .
DANGER_LSD_F
03-12-2006, 13:48
Шефе,следнащия пък-с противогаз и противопаразитен препарат обработваш мацкътъ,после сваляш предпазното облекло,говориш с нея,разкарваш я,после пак с противопаразинеп разтвор.абе,човек,тая да не е някоя циганка ве,аз по два пъти на ден се къпя,тая-по една седмица... =D> =D> =D> браво на нея.
Ти пък с и голям олигофрен за да напишеш това по форумите...... :x
AXAXAXXAXXA
03-12-2006, 14:29
AXXAXAXAXAXAXAAXAX
Е браво пич посмях се от сърце...
За мацката :-({|= :-({|= :-({|=
Ами може и ти да не се къпеш една седмица и така да си миришете заедно :smt008 :smt008
Тоя фарум като го чета винаги се спуквам от смях , продължавайте в същия дух АХАХАХАХ
chestra_f
03-12-2006, 14:48
u bahti az se kupq vseki den tq da ne e hvanla plesen otdolu ahahahaahahahahha :smt078 uuuuuuuuuuuuuu ne bih q dokosnala daje 4e ne q li du6na predi da ti se priiska da se ebete maleeeeeeeeee 4i ot kosata i olio kape li? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
chestra_f
03-12-2006, 16:11
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nema`nikoi`tuka
03-12-2006, 17:18
hahahahahahahaah tova me ubi :smt040 ma to i az poznavam edna takava... maliii kfa ovca taq se grimira vseki den i ne si mie liceto :shock: ... nemoga da q gledammmm :smt021 ama aide tarpi se kato stoi na nekolko metra ot mene i ne priblijava dobre e ..ama ti pi4 da stigne6 do krevata s taq i da ne q oseti6 =D> na tvoe mqsto ne bih q poglednala pove4e no ako darji6 na neq...nau4i q da se kupe :smt017
Eeee taq e strahotna ......Ne ti li e SMRADESHE we ? Basi 1 sedmica......Kvo nema se pritesnqva :D
ehe.........basi ujasa :]] tas e mega zle be...sledwashtia put (ako ima takuw !! :evil: ) kato si legnete i ia popitash ot koga ne se e kupala kato nishto da ti kaje : ami otkakto ti kazah prednia put !!!! ! ! ! :evil: :evil:
ami kaji i da se podmie dupeto
`Death`Whore`
03-12-2006, 19:36
Де да беше само дупето...самата кожа мирише, подмишниците и половите органи да не говорим...
ami togava da se podmiq cqlata i pod mishnicite ta da ne merishe
Ice_Queen
03-12-2006, 19:49
Де да беше само дупето...самата кожа мирише, подмишниците и половите органи да не говорим...
абе само на мен ли ми става лошо- само като си помисля,камо ли да го видя ,усетя ......на живо :smt078
Lov3_is^OnLy_In^My_EyeS
03-12-2006, 20:16
naci snoshti legnahme s moita priatelka da praim seks,vse pa sme ot 4 meseca i 2 sedmici zaedno ,tq e devstvenichka,no reshih da byde nejen i vnimatelen,kakto se polaga nali ?do sa otdolu ne sym q vijdal gola ,vse q e sram ,che ima nqkoe kosymche..ta nakraq reshi se razsybleche se iiiiii kakvo da vidq deto i e anusa toaletna hartiq :evil: tova be vyrha ,drypnah se i tq me pita"kakvo" s izplashen pogled i az q pitam otkoga ne si se kypala ,a tq mi ot edna sedmica nekyde..e povqrvaite mi ne mi se doiska da si progyljim..prosto hvana me gnus,izmislih nqkwa typa prichina i sprqhme,ottogava ne iskam da q gledam,tq me pita za kvo ,no az nemam smelostta da i kaja ,glupavo shte prozvuchi"ti kypesh li se be mila ,miesh li se otdolu" ?
yy maikooo boje opazi [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
lelel ma tva e ujasno,samo kato si go predstavq i mi se povryshta,kak moje?tva momiche za higiena ne e li chuvala.az se kupq na dva tri dena,a vs nosht se podmivam,mislq,che tva neinoto e nenormalno :-D
SweetBunny
03-12-2006, 21:08
Ehhh, vsi4ki kolko impulsivno reagirahte i po4nahte s obidite, da, vqrno e, 4e slu4kata e ujasna #-o oba4e ne mi se vqrva, 4e momi4eto e tolkova prosto, 4e da si ostavi toaletna hartiq, i to "to4no na anusa" :| ...vij sega, otgovori mi na tozi vupros: "Bqhte li planirali sexut da e to4no tozi den i tq znae6e li?" i "Sigoren li si, 4e ne e bilo ejednevna prevruzka?"
Mislq, 4e vsi4ko e stanalo spontanno i edva li tazi toaletna hartiq e bila to4no na anusa 8-[ , moje puk da e imala bqlo te4enie ili de da znam, i da si e slojila toalenta hartiq :o i posle da e zabravila da q mahne :-k :smt017 (prosto se zamislih i se setih za tozi variqnt, ne 4e az si slagam taka toaletna hartiq, ama ne vqrvam momi4eto da e tolkoz glupavo, 4e da go napravi naro4no kato znae, 4e 6te pravite sex)...da, znam, 4e tova, koeto se e slu4ilo, e otvratitelno, ama se zamisli za gorkoto momi4e.Moje bi naistina ne se poddurja mnogo dobre i nqma prekrasna higiena :-# ,no se zamisli kakvo i e na neq sega i kak li se 4uvstva, 6tom izvednuj si q prenebregnal :smt009 Samo se zamisli kolko zle i e stanalo, kato si q vidql otdolu i si se odrupnal (ne 4e q za6titavam, znam 4e ti e bilo super kofti i gnusno :smt017 ), i ako ne i obesni6 za6to si go napravil, tazislu4ka moje da i suzdade traini kompleksi! Seriozno ti govorq :roll:
Ako pone malko q uvajava6 i q sujeli6 - nedei da kusa6 s neq zatova! Prosto zapo4ni leko da i namekva6 po-4esto da se kupi...i vsi4ko 6te e ok.... :-)
Iliqn4eto
03-12-2006, 22:26
Ehhh, vsi4ki kolko impulsivno reagirahte i po4nahte s obidite, da, vqrno e, 4e slu4kata e ujasna #-o oba4e ne mi se vqrva, 4e momi4eto e tolkova prosto, 4e da si ostavi toaletna hartiq, i to "to4no na anusa" :| ...vij sega, otgovori mi na tozi vupros: "Bqhte li planirali sexut da e to4no tozi den i tq znae6e li?" i "Sigoren li si, 4e ne e bilo ejednevna prevruzka?"
Mislq, 4e vsi4ko e stanalo spontanno i edva li tazi toaletna hartiq e bila to4no na anusa 8-[ , moje puk da e imala bqlo te4enie ili de da znam, i da si e slojila toalenta hartiq :o i posle da e zabravila da q mahne :-k :smt017 (prosto se zamislih i se setih za tozi variqnt, ne 4e az si slagam taka toaletna hartiq, ama ne vqrvam momi4eto da e tolkoz glupavo, 4e da go napravi naro4no kato znae, 4e 6te pravite sex)...da, znam, 4e tova, koeto se e slu4ilo, e otvratitelno, ama se zamisli za gorkoto momi4e.Moje bi naistina ne se poddurja mnogo dobre i nqma prekrasna higiena :-# ,no se zamisli kakvo i e na neq sega i kak li se 4uvstva, 6tom izvednuj si q prenebregnal :smt009 Samo se zamisli kolko zle i e stanalo, kato si q vidql otdolu i si se odrupnal (ne 4e q za6titavam, znam 4e ti e bilo super kofti i gnusno :smt017 ), i ako ne i obesni6 za6to si go napravil, tazislu4ka moje da i suzdade traini kompleksi! Seriozno ti govorq :roll:
Ako pone malko q uvajava6 i q sujeli6 - nedei da kusa6 s neq zatova! Prosto zapo4ni leko da i namekva6 po-4esto da se kupi...i vsi4ko 6te e ok.... :-)
е ето и едно по истинско и човешко мнение,браво:)
Аз имах една комшика,която също рядко се къпеше,щото бойлера не им беше хубав ,винаги с липса на топла вода,и когатоо имаше важна среща-срам,не срам ме молеше у нас да го прави(къпането)и си оставаше само с подмването у тях,тъй че причините са неизвестни за това,което е станало ..виж обясни и по мило,или изкъпете се заедно ,и ако и вторият път е така,значи момичето не е на себе си .. :-s
ooooo opredeleno ste mn pravi momicheta :) ,moje da e imala i nqkkava prichina,mai vsichki predi tva reagirahme dosta impulsivno :| ,no vse pak ako stava duma za sex tr dosta higiena,nito na men,nito na priqtelq mi bi ni bilo priqtno ili az ili toi da ne sme se kypali i t.n :!: .zatva,che se e otdrypnal mislq,che vseki na negovo mqsto bi go napravil,stresiral se e,nadali go e ochakval 8-[ a pak ako tq e znaela,che shte se stigne do tam opredeleno ponadleji na kritika ](*,) ,ako pak e stanalo sluchaino mislq,che na vseki moje da se sluchi,vse pak ima beli techeniq,gluposti i t.n. :smt018 taka che....aide ii za sledvashtiq pyt q porazsyblechi i vlezte zaedno v banqta :P
Nofacenoname
03-13-2006, 08:45
Мисля че има достатачно коментари по темата и я считам за ненужна Any mods araound? :lol:
TUNING`FENKA
03-13-2006, 08:49
Оли мали туй момиче просто ме разби...Но всичко е възможно!Това, че повечето сме свикнали на разни удобства когато пожелаем...т'ва не става про всички. МОже пък да са социално затруднени или пък да имат някакъв проблем....ооу незна, но за мене туй е адски недопустимо! :shock: #-o
Ангела_на_мрака
03-13-2006, 18:15
ако нема топла вода.... или ако е ходила по голяма нужда преди това може да има тоалетна хартия по задника си.Абе ти я помести и чукай хаххахаа
pi4, kvo da ti kaja, verno si popadnal na kofti macka...ako ne moje6 da i namekne6 po nqkuv na4in po-dobre i bii 6uta, tva ne si e rabota...ako mnogo darji6 na neq si pogovorete za tva, vqrno 6te e kofti i nelovko, no ne go pravi6 samo za sebe si...ako az popadna na mom4e sas samnitelna polova higiena nqma da se pokolebaq da go zareja...abe ti si re6ava6! uspeh!!!
11 точка и считам темата за приключена.
/closed